Durrës

Autopjese dhe paisje në shitje në Durrës

 • 1 foto
  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,BENZ,,,AUDI,,,GOLF,,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,BENZ,,,AUDI,,,GOLF,,,,

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 17 INC,,,OZ,,,ORIGJINAL,,,,BENZ,,,AUDI,,,GOLF,,,

  Durrës 19 gusht 12:59
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 18 INC,,AMG ,,8.0,,8.5,,E,KLAS,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,AMG ,,8.0,,8.5,,E,KLAS,,ORIGJINAL,,

  Disqe 18 inc ,,AMG,,8.0,,8.5,,E,KLAS,,viti 2014,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 12:59
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,E,KLAS,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,E,KLAS,,,ORIGJINAL,,

  Disqe 16 inc ,,,mercedes benz ,,,origjinal

  Durrës 19 gusht 12:58
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 18 INC,,,BMV,,SERIA 3,,,5,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,BMV,,SERIA 3,,,5,,

  Disqe 18 inc,,,BMV,,,seria 3,,,5,,

  Durrës 19 gusht 12:58
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,20 INC,,,Q7,,,PORSHE,,TUAREG,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,20 INC,,,Q7,,,PORSHE,,TUAREG,,

  DISQE DHE GOMA 20 INC,,,Q7,,PORSHE,,,TUAREG,,

  Durrës 19 gusht 12:58
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 20 INC,,LINKOLN,,,AMERIKANE,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 20 INC,,LINKOLN,,,AMERIKANE,,,

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 20 INC,,ME 6 DADICEKE,,,PER LINKOLN ,,,MITSUBISHI,,,DISQET DHE GOMAT JANE

  Durrës 19 gusht 12:58
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,16 INC ,,,WOLSVANGEN,,,ORIGJINAL,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,16 INC ,,,WOLSVANGEN,,,ORIGJINAL,

  Disqe dhe Goma 16 inc ,,,Wolsvangen,,Origjinal

  Durrës 19 gusht 12:58
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  MERCEDES BENZ,,,17 INC,,,E,KLAS,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  MERCEDES BENZ,,,17 INC,,,E,KLAS,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,ORIGJINAL,,,MERCEDES BENZ,,,

  Durrës 19 gusht 12:57
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 22 INC ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 22 INC ORIGJINAL

  disqe alumini te te gjitha llojeve goma te reja dhe te perdorura 13 14 15 16 17 18 19 20 22 inch MER

  Durrës 19 gusht 12:57
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,16 INC,,,GOLF,,,WOLSVANGEN,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,16 INC,,,GOLF,,,WOLSVANGEN,,,

  Disqe 16 inc,,,Golf,,Wolsvangen,,205.55.16,,,

  Durrës 19 gusht 12:57
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 INC,,,BMV,,SERIA,,5,,VITI 2015,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,,BMV,,SERIA,,5,,VITI 2015,,ORIGJINAL

  Disqe 19 inc,,viti 2015,,para 8.5,,,prapa 9.5,,MADE IN ITALY,,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:57
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  MERCEDES BENZ,,17 INC,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  MERCEDES BENZ,,17 INC,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 17 INC,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:56
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 17 INC,,,WOLSVANGEN ,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 17 INC,,,WOLSVANGEN ,,,ORIGJINAL,,

  DISQE 17 inc,,,Wolsvangen ,,,ORIGJINAL,,,,

  Durrës 19 gusht 12:56
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 15 INC ,,,MERCEDES BENZ,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 15 INC ,,,MERCEDES BENZ,,

  Disqe 15 inc,,mercedes benz,,,

  Durrës 19 gusht 12:56
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 INC,,AUDI A4,,A6,,A7,,A8,,Q3,,Q5,,GERMANY
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,AUDI A4,,A6,,A7,,A8,,Q3,,Q5,,GERMANY

  Disqe 19 INC,,AUDI,,ORIGJINAL,,,MADE IN GERMANY,,

  Durrës 19 gusht 12:56
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA,,,18 INC,,,OZ ,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,18 INC,,,OZ ,,,ORIGJINAL,,

  Disqe dhe Goma 18 inc,,,OZ,,ORIGJINAL,, Gomat 225.40.18 dhe 245.40.18,,

  Durrës 19 gusht 12:56
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 17 INC,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,

  Disqe 17 inc,,Mercedes Benz,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:55
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 20 INC ,,,,AUDI ,,A 4,,A 5,,,A 6,,,A 8,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 20 INC ,,,,AUDI ,,A 4,,A 5,,,A 6,,,A 8,,,

  Disqe 20 inc ADVANCE ,,origjinal,,,

  Durrës 19 gusht 12:55
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 18 INC,,,AEZ,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 18 INC,,,AEZ,,,ORIGJINAL,,,

  Disqe dhe goma 18 inc,,,AEZ,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:55
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,AUDI,,A4,,A5,,A6,,,A7,,A8,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,AUDI,,A4,,A5,,A6,,,A7,,A8,,ORIGJINAL

  Disqe 18 inc,,AUDI,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:55
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 15 INC,,MAZDA ,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 15 INC,,MAZDA ,,,ORIGJINAL,,,

  Disqe dhe Goma 15 inc,,MAZDA,,Origjinal,,,

  Durrës 19 gusht 12:54
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,VOLVO,,,2017,,ORIGJINAL,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,VOLVO,,,2017,,ORIGJINAL,

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,VOLVO,,, ORIGJINAL,,2017,,

  Durrës 19 gusht 12:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE ,,,CRYSLER PT,,17 INC,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ,,,CRYSLER PT,,17 INC,,,ORIGJINAL,,

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,CRYSLER PT,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 20 INC
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 20 INC

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 20INC,,,

  Durrës 19 gusht 12:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 17INC BMV SERIA 5 ORIGJINAL,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17INC BMV SERIA 5 ORIGJINAL,

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 17 INC,,, BMV SERIA 5,,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:54
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA ,,,19 INC,,,OZ,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA ,,,19 INC,,,OZ,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA ,,,19 INC,,,OZ,,,,ORIGJINAL,,, AUDI A6,,A8,,,MERCEDES BENZ,,,

  Durrës 19 gusht 12:53
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,,,BENZ,,,,AUDI,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,,BENZ,,,,AUDI,,,

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,,

  Durrës 19 gusht 12:53
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe dhe goma,,,18 inc,,,Wolsvangen,,,Audi,,
  Autopjese dhe paisje

  Disqe dhe goma,,,18 inc,,,Wolsvangen,,,Audi,,

  Disqe dhe goma18 inc,,,voldvangen,,audi,,,

  Durrës 19 gusht 12:53
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA BMV X5 18 INC me GOMA TE REJA
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA BMV X5 18 INC me GOMA TE REJA

  DISQE DHE GOMA 18 INC ME GOMA NE GJENDJE TE SHKELQYER ,,,

  Durrës 19 gusht 12:52
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  FORD 18 INC MADE IN GERMANY
  Autopjese dhe paisje

  FORD 18 INC MADE IN GERMANY

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,

  Durrës 19 gusht 12:52
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 18 INC,,,BMV SERIA 3,,5 ,,PLATIN
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 18 INC,,,BMV SERIA 3,,5 ,,PLATIN

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,BMV SERIA 3,,5,,,PLATIN,,,ORIGJINAL,,,,

  Durrës 19 gusht 12:52
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,16 inc,,,WOLSVANGEN,,AUDI,,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,16 inc,,,WOLSVANGEN,,AUDI,,,,

  Disqe dhe Goma,,,16 inc,,Wolsvangen ,,,Audi ,,,Origjinal,,,Gomat 205.55.16,,,,

  Durrës 19 gusht 12:52
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 18 INC MOMO,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC MOMO,

  DISQE 18 INC,,,BENZI,,,AUDI,,,GOLF5,6, ,,

  Durrës 19 gusht 12:51
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  MASERATI 20 INC ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  MASERATI 20 INC ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA MASERATI ORIGJINAL,,,20 INC,,,

  Durrës 19 gusht 12:51
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 16 INC,,,,OPEL,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 16 INC,,,,OPEL,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA 16 INC,,,OPEL,,2015

  Durrës 19 gusht 12:51
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,19 INC,,,LORINSEN,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,19 INC,,,LORINSEN,,,

  DISQE DHE GOMA 19 INC,,,LORINSEN,,,

  Durrës 19 gusht 12:51
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  DISQE dhe GOMA,,,16 INC,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,16 INC,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,

  Durrës 19 gusht 12:50
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 19 INC BMV
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 19 INC BMV

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 19 INC DY TE GJERE DHE DY TE NGUSHTE,,,ME GOMA TE REJA ,,,

  Durrës 19 gusht 12:50
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA ,,,,17 INC,,,G,KLAS,,,ORIGJINAL,,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA ,,,,17 INC,,,G,KLAS,,,ORIGJINAL,,,,

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,G,KLAS,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 12:49
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 INC,,BMV ,8.0,,9.0,,SERIA 3,,5 ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,BMV ,8.0,,9.0,,SERIA 3,,5 ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA 19 INC,,BMV,,SERIA 3,,5,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:49
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE OPEL INIGNIA 19 INC 2014
  Autopjese dhe paisje

  DISQE OPEL INIGNIA 19 INC 2014

  disqe OPEL,, 19 ,,inc ,,me goma ,,pa goma,,,

  Durrës 19 gusht 12:49
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 17 INC,,,7.5,,,8.5,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,,7.5,,,8.5,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL

  Disqe 17 inc,,,Mercedes Benz,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:49
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 18 inc,,,BMV ,,,SERIA 5,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 18 inc,,,BMV ,,,SERIA 5,,,ORIGJINAL

  Disqe dhe goma,,,18 inc,,,BMV,,Seria 5,,Origjinal

  Durrës 19 gusht 12:49
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE DHE GOMA,,,17 INC,,,CHEVROLET,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE DHE GOMA,,,17 INC,,,CHEVROLET,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,CHEVROLET ,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:48
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,FORD,,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,FORD,,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,FORD ,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:48
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA,,,,BMV 18 INC,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,,BMV 18 INC,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 18 INC,,,BMV

  Durrës 19 gusht 12:48
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 18 INC,,,2012,,MERCEDES BENZ,,212,ORIGJINAL,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,2012,,MERCEDES BENZ,,212,ORIGJINAL,

  Disqe 18 inc,,,Mercedes benz,,,Origjinal,,,

  Durrës 19 gusht 12:48
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA16 INC,,,MITSUBISHI,,TOYOTA,,,MAZDA,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA16 INC,,,MITSUBISHI,,TOYOTA,,,MAZDA,

  Disqe dhe Goma 16 inc,,,Mitsubishi ,,,Toyota,,Mazda,,,Gomat 205.16C,,,

  Durrës 19 gusht 12:48
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQEdhe GOMA18 INC,,8.5,,9.5,,AMG,,MERCEDES BENZ,
  Autopjese dhe paisje

  DISQEdhe GOMA18 INC,,8.5,,9.5,,AMG,,MERCEDES BENZ,

  Disqe dhe Goma 18 inc,,,8.5,,9.5,,,AMG,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:47
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 16 INC,,GOLF 5,,6,7WOLSVANGEN ,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 16 INC,,GOLF 5,,6,7WOLSVANGEN ,,ORIGJINAL,,,

  Disqe 16 inc,,GOLF,,,Wolsvangen,,ORIGjINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:47
  Me Marrveshje