Durrës

Autopjese dhe paisje në shitje në Durrës

 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 18 INC,,,BMV SERIA 3,,5 ,,PLATIN
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 18 INC,,,BMV SERIA 3,,5 ,,PLATIN

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,BMV SERIA 3,,5,,,PLATIN,,,ORIGJINAL,,,,

  Durrës 19 gusht 12:52
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,16 inc,,,WOLSVANGEN,,AUDI,,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,16 inc,,,WOLSVANGEN,,AUDI,,,,

  Disqe dhe Goma,,,16 inc,,Wolsvangen ,,,Audi ,,,Origjinal,,,Gomat 205.55.16,,,,

  Durrës 19 gusht 12:52
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 18 INC MOMO,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC MOMO,

  DISQE 18 INC,,,BENZI,,,AUDI,,,GOLF5,6, ,,

  Durrës 19 gusht 12:51
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  MASERATI 20 INC ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  MASERATI 20 INC ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA MASERATI ORIGJINAL,,,20 INC,,,

  Durrës 19 gusht 12:51
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 16 INC,,,,OPEL,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 16 INC,,,,OPEL,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA 16 INC,,,OPEL,,2015

  Durrës 19 gusht 12:51
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,19 INC,,,LORINSEN,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,19 INC,,,LORINSEN,,,

  DISQE DHE GOMA 19 INC,,,LORINSEN,,,

  Durrës 19 gusht 12:51
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  DISQE dhe GOMA,,,16 INC,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,16 INC,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,

  Durrës 19 gusht 12:50
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 19 INC BMV
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 19 INC BMV

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 19 INC DY TE GJERE DHE DY TE NGUSHTE,,,ME GOMA TE REJA ,,,

  Durrës 19 gusht 12:50
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA ,,,,17 INC,,,G,KLAS,,,ORIGJINAL,,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA ,,,,17 INC,,,G,KLAS,,,ORIGJINAL,,,,

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,G,KLAS,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 12:49
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 INC,,BMV ,8.0,,9.0,,SERIA 3,,5 ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,BMV ,8.0,,9.0,,SERIA 3,,5 ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA 19 INC,,BMV,,SERIA 3,,5,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:49
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE OPEL INIGNIA 19 INC 2014
  Autopjese dhe paisje

  DISQE OPEL INIGNIA 19 INC 2014

  disqe OPEL,, 19 ,,inc ,,me goma ,,pa goma,,,

  Durrës 19 gusht 12:49
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 17 INC,,,7.5,,,8.5,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,,7.5,,,8.5,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL

  Disqe 17 inc,,,Mercedes Benz,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:49
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 18 inc,,,BMV ,,,SERIA 5,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 18 inc,,,BMV ,,,SERIA 5,,,ORIGJINAL

  Disqe dhe goma,,,18 inc,,,BMV,,Seria 5,,Origjinal

  Durrës 19 gusht 12:49
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE DHE GOMA,,,17 INC,,,CHEVROLET,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE DHE GOMA,,,17 INC,,,CHEVROLET,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,CHEVROLET ,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:48
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,FORD,,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,FORD,,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,FORD ,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:48
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA,,,,BMV 18 INC,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,,BMV 18 INC,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 18 INC,,,BMV

  Durrës 19 gusht 12:48
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 18 INC,,,2012,,MERCEDES BENZ,,212,ORIGJINAL,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,2012,,MERCEDES BENZ,,212,ORIGJINAL,

  Disqe 18 inc,,,Mercedes benz,,,Origjinal,,,

  Durrës 19 gusht 12:48
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA16 INC,,,MITSUBISHI,,TOYOTA,,,MAZDA,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA16 INC,,,MITSUBISHI,,TOYOTA,,,MAZDA,

  Disqe dhe Goma 16 inc,,,Mitsubishi ,,,Toyota,,Mazda,,,Gomat 205.16C,,,

  Durrës 19 gusht 12:48
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQEdhe GOMA18 INC,,8.5,,9.5,,AMG,,MERCEDES BENZ,
  Autopjese dhe paisje

  DISQEdhe GOMA18 INC,,8.5,,9.5,,AMG,,MERCEDES BENZ,

  Disqe dhe Goma 18 inc,,,8.5,,9.5,,,AMG,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:47
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 16 INC,,GOLF 5,,6,7WOLSVANGEN ,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 16 INC,,GOLF 5,,6,7WOLSVANGEN ,,ORIGJINAL,,,

  Disqe 16 inc,,GOLF,,,Wolsvangen,,ORIGjINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:47
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,,8.0,,,9.5,,,MERCEDES BENZ,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,8.0,,,9.5,,,MERCEDES BENZ,,

  Disqe 18 inc,,,8.0,,,9.5,,,MESCEDES BENZ,,,

  Durrës 19 gusht 12:47
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 17 INC,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,ORIGJINAL,,

  Disqe 17 inc,,AUDI ,,WOLSVANGEN,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 12:47
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,

  Disqe 16 inc ,,,mercedes benz,,,,

  Durrës 19 gusht 12:46
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 15 INC,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 15 INC,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,,

  Disqe 15 inc audi ,,Wolsvangen,,origjinal,,

  Durrës 19 gusht 12:46
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,,WOSEN,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,WOSEN,,,ORIGJINAL,,

  Disqe 18 inc,,,Wosen,,,AUDI A4,,A5,,A6,,A7,, Benz,,C,klas,,,B,klas,,,E,klas,,,

  Durrës 19 gusht 12:46
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 15 INC,,,MERCEDES,,,AUDI,,,WOLSVANGEN,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 15 INC,,,MERCEDES,,,AUDI,,,WOLSVANGEN,,,

  Disqe 15 inc,,,Mercedes,,,Audi,,,Wolsvangen,,,

  Durrës 19 gusht 12:46
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 20 INC,,,KAPROLL,,,BMV,,,X5,,,X6,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 20 INC,,,KAPROLL,,,BMV,,,X5,,,X6,,,

  Disqe 20 inc,,,BMV,,,X5,,,X6,,,

  Durrës 19 gusht 12:46
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 17 INC,,GTI,,WOLSVANGEN,,,AUDI,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,GTI,,WOLSVANGEN,,,AUDI,,ORIGJINAL,,

  DISQE 17 INC,,,GTI,,,,AUDI A1 ,,,GOLF,,

  Durrës 19 gusht 12:45
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 16 INC,,,AUDI ,,,A4,,A6,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 16 INC,,,AUDI ,,,A4,,A6,,,ORIGJINAL

  Disqe dhe Goma 16 inc,,,205.55.16,,AUDI,,

  Durrës 19 gusht 12:45
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 16 INC,,,7,,8,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 16 INC,,,7,,8,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,

  Disqe 16 inc,,,7 para,,,8 prapa,,Mercedes Benz,,

  Durrës 19 gusht 12:45
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 17 INC,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,,

  Disqe 17 inc,,,7.5,,,8.5,,,Mercedes Benz,,,ORIGJINAL,,,,

  Durrës 19 gusht 12:45
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  DISQE dhe GOMA ,,,17 inc,,,WOLSVANGEN,,,2018,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA ,,,17 inc,,,WOLSVANGEN,,,2018,,,

  DISQE dhe GOMA TE RINJ,,,17 INC,,,WOLSVANGEN,,,2018,,,ORIGJINAL,,, GOMAT,,215.55.17,,CONTINENTAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:44
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe 16 inc,,,WOLSVANGEN ,,,Origjinal,,
  Autopjese dhe paisje

  Disqe 16 inc,,,WOLSVANGEN ,,,Origjinal,,

  Disqe 16 inc,,,Wolsvangen ,,,pasat,,golf

  Durrës 19 gusht 12:44
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,VOLVO,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,VOLVO,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA,,17 INC,,,VOLVO,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 12:44
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 17 INC,,7.5,,8.5,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,7.5,,8.5,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,

  Disqe 17 inc,,Mercedes Benz,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 12:44
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 14 INC,,,POLO,,,WOLSVANGEN,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 14 INC,,,POLO,,,WOLSVANGEN,,ORIGJINAL,,,

  Disqe 14 inc,,,POLO,,,

  Durrës 19 gusht 12:43
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 19 INC,KODI 222,MERCEDES BENZ,,2015
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 19 INC,KODI 222,MERCEDES BENZ,,2015

  Disqe dhe goma 19 inc,,,Kodi 222,,MERCEDES BENZ,,,

  Durrës 19 gusht 12:43
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE ,20 INC,,,9.5,,,10.5,,GIOVANNA,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ,20 INC,,,9.5,,,10.5,,GIOVANNA,,,ORIGJINAL,,

  Disqe dhe goma 20 inc,,9.0 para,,10.5 prapa,,,,,Mercedes Benz,,E,,S,,CLS,,2016,,2017,,BMV SERIA 7 20

  Durrës 19 gusht 12:42
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,8.5,,,9.5,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,8.5,,,9.5,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,

  Disqe 18 inc,,8.5,,9.5,,,,mercedes benz,,,origjinal,,

  Durrës 19 gusht 12:42
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA WOLSVANGEN 17INC 2009
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA WOLSVANGEN 17INC 2009

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,GOLF 5,,,TOURAN,,

  Durrës 19 gusht 12:42
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 21 INC,,,GLE,,,ML,,VITI 2014,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 21 INC,,,GLE,,,ML,,VITI 2014,,,ORIGJINAL,,

  Disqe dhe Goma 21 inc,,KODI 166,,VITI 2014,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:42
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  KAMJO AUTOMATIKE,,,,,LINKOLN,,,,AMERIKANE E RE,,
  Autopjese dhe paisje

  KAMJO AUTOMATIKE,,,,,LINKOLN,,,,AMERIKANE E RE,,

  KAMJO AUTOMATIKE PER AUTOMJETE AMERIKANE,,,LINKOLN,,,E RE,,,

  Durrës 19 gusht 12:17
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LUCIDIM ME CNC DISQESH ALUMINI ...
  Autopjese dhe paisje

  LUCIDIM ME CNC DISQESH ALUMINI ...

  Lucidim ...Lyerje ...Drejtim...Saldime....per cdo model disqesh alumini ....Sherbim cilesor dhe prof

  Durrës 19 gusht 12:15
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,,JAGUAR,,,,ORIGJINAL,,,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,JAGUAR,,,,ORIGJINAL,,,,,

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,JAGUAR,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:07
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,JEEP,,,2018 ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,JEEP,,,2018 ORIGJINAL,,

  DISQE DHE GOMA TE RINJ,,17 INC,,JEEP,,2018,,,ORIGJINAL,,,GOMAT,,215.60.17,,,BRIDGESTONE,,,

  Durrës 19 gusht 12:06
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  DISQE dhe GOMA,20 INC,,9.5,11.0PORSHE ,PANAMERA,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,20 INC,,9.5,11.0PORSHE ,PANAMERA,,,

  Disqe dhe Goma,,20 inc,,para 9.5,,prapa 11,,,PORSHE PANAMERA,,Gomat para kontinental,,255.40.20,,pra

  Durrës 19 gusht 12:06
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 19 INC,,,AMG,,,8.5,,,9.5,,MERCEDES BENZ,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,,AMG,,,8.5,,,9.5,,MERCEDES BENZ,,,

  Disqe 19 inc,,8.5,,,9.5,,,Mercedes Benz,,,

  Durrës 19 gusht 12:05
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,BMV,,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,BMV,,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA 19 INC,,,BMV,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 12:04
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,8.5,,9.0,, EVO ,,MERCEDES BENZ,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,8.5,,9.0,, EVO ,,MERCEDES BENZ,,

  DISQE 18 INC,,EVO,,,.MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 12:04
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,4MATIK
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,4MATIK

  Disqe 18 inc ,,MERCEDES BENZ,,4 MATIK,,,

  Durrës 19 gusht 12:03
  Me Marrveshje