Durrës

Autopjese dhe paisje në shitje në Durrës

 • 3 foto
  DISQE 18 INC,,,MAK,,BENZ,,AUDI,,,WOLSVANGEN,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,MAK,,BENZ,,AUDI,,,WOLSVANGEN,,,

  Disqe 18 inc,,MAK,,,ORIGJINAL,,,BENZ,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,,2013,,,

  Durrës 19 gusht 12:02
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  WOSEN,,,17 INC,,,ORIGJINAL,,,BENZ ,,,AUDI,,
  Autopjese dhe paisje

  WOSEN,,,17 INC,,,ORIGJINAL,,,BENZ ,,,AUDI,,

  Disqe ,,,17 inc,,,WOSEN,,,BENZ,,AUDI,,,

  Durrës 19 gusht 12:01
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,AUDI,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,AUDI,,,ORIGJINAL,,,

  Disqe dhe Goma19 inc,,,255.45.19,,,AUDI ,,,,

  Durrës 19 gusht 12:00
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 17 INC GOLF 4 AUDI A3
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 17 INC GOLF 4 AUDI A3

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,GOLF 4 ,,,AUDI A3,,,

  Durrës 19 gusht 12:00
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,,BENZ,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,,BENZ,

  Disqe dhe goma,,18 inc,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,,BENZ,,,,

  Durrës 19 gusht 11:59
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA ,,SAB 17 INC,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA ,,SAB 17 INC,,,ORIGJINAL,,

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,SAB,,.ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:58
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  MERCEDES BENZ,,,18 INC,,,CLS,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  MERCEDES BENZ,,,18 INC,,,CLS,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,CLS,,,NE GJENDJE TE SHKELQYER ,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:58
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQ dhe GOMA,,,16 INC,,AUDI,,VOLSVANGEN,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQ dhe GOMA,,,16 INC,,AUDI,,VOLSVANGEN,,,

  Disqe dhe goma,,,16 inc,,Audi ,,Wolsvangen,,,

  Durrës 19 gusht 11:57
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 15 INC,,C,KLAS,,,MERCEDES BENZ,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 15 INC,,C,KLAS,,,MERCEDES BENZ,,

  Disqe 15 inc,,203,,Mercedes Benz,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:56
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 17 INC,,,E,KLAS,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,,E,KLAS,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,

  Disqe 17 inc,,,8.0,,,Mercedes Benz,,,ORIGJINAL,,, MADE IN GERMANY,,,

  Durrës 19 gusht 11:56
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,,13 INC,,,NISAN,,,MADE IN ITALY,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,,13 INC,,,NISAN,,,MADE IN ITALY,,

  DISQE DHE GOMA 13 INC,,,MADE IN ITALY,,,

  Durrës 19 gusht 11:55
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA ,,,16 INC,,,OPEL,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA ,,,16 INC,,,OPEL,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA PER OPEL,,,16 INC,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 17,,,PASAT ,,GOLF 5,6,7,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 17,,,PASAT ,,GOLF 5,6,7,ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,PASAT,,GOLF,,5,,,6,,,7,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:54
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 18 inc,,,BMV,,,,X5,,,X6,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 18 inc,,,BMV,,,,X5,,,X6,,,ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,BMV,,,X5,,,X6,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:53
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA ,,,VOLVO 17 INC,,ORIGJINAL,,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA ,,,VOLVO 17 INC,,ORIGJINAL,,,,

  DISQE dhe GOMA TE PERDORUR 17 INC VOLVO ,,ORIGJINAL,,,,235,65,17,, TIKU GOMISTERI,,,,

  Durrës 19 gusht 11:53
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,19 INC,,,LAND ROVER,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,19 INC,,,LAND ROVER,,,

  Disqe dhe goma,,19 inc,,,235.65.19,,,Land Rover,,

  Durrës 19 gusht 11:52
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA AUDI A8 18 INC
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA AUDI A8 18 INC

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 18 INC ME GOMA NE GJENDJE TE MIRE ,,,DISQET JANE ORIGJINAL,,,,

  Durrës 19 gusht 11:51
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:51
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 17 INC ML ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 17 INC ML ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,NE GJENDJE TE SHKELQYER ,,,235 65 17,,,

  Durrës 19 gusht 11:50
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  MERCEDES BENZ,,,19 INC,,,MADE IN GERMANY,,,
  Autopjese dhe paisje

  MERCEDES BENZ,,,19 INC,,,MADE IN GERMANY,,,

  Disqe 19 inc ,,,mercedes benz,,,GERMANY,,,,

  Durrës 19 gusht 11:50
  Me Marrveshje
 • 0 foto
   DISQE BMV 19 INC X5 X6
  Autopjese dhe paisje

  DISQE BMV 19 INC X5 X6

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 19 INC,,,

  Durrës 19 gusht 11:49
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 18 INC,,,AUDI A4,, A5,,,A6,,,A7,,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 18 INC,,,AUDI A4,, A5,,,A6,,,A7,,,,

  DISQE DHE GOMA 18 INC AUDI ,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:49
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE JAGUAR 18 INC ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE JAGUAR 18 INC ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR ,,JAGUAR 18 INC,,,

  Durrës 19 gusht 11:41
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE BENZ 18 INC ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE BENZ 18 INC ORIGJINAL

  DISQE 18 INC ,,,ME BERDURE INOKSI DHE TE PA PERDORUR,,,BENZ ,,AUDI ,,,ML,,,

  Durrës 19 gusht 11:41
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE PEUGEOT 17 INC
  Autopjese dhe paisje

  DISQE PEUGEOT 17 INC

  DISQE 17 INC,,ME 4 DADICEKE,,, DISQET JANE TE PA PUNUAR NE SHQIPERI ,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:40
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 17 INÇ FORD
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 17 INÇ FORD

  Disqe 17 inç ..Ford. .TIKU GOMISTERI ....

  Durrës 19 gusht 11:40
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,BMV SERIA 5,,,8,5,,,9,5,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,BMV SERIA 5,,,8,5,,,9,5,,,

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 19 INC,,,BMV SERIA 5,,,,8.5,,,9.5,,,

  Durrës 19 gusht 11:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 17 INC TUAREG ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC TUAREG ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR,,17 INC,,, TUAREG ,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:39
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,

  Disqe dhe goma 17 inc,,,Mercedes Benz,,2017,,ORIGJINAL

  Durrës 19 gusht 11:38
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE DHE GOMA 18 INC E KLAS
  Autopjese dhe paisje

  DISQE DHE GOMA 18 INC E KLAS

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 18 INC,,, TIKU GOMISTERI,,,

  Durrës 19 gusht 11:37
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 20 INC,PORSHE,,AUDI Q7,TUAREG,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 20 INC,PORSHE,,AUDI Q7,TUAREG,ORIGJINAL

  Disqe 20 inc,,PORSHE,,,,AUDI Q7,,,TUAREG,,

  Durrës 19 gusht 11:37
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,18 INC,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,18 INC,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,

  Disqe dhe Goma 18 inc,,,2018,,Mercedes Benz,,,Origjinal,,,

  Durrës 19 gusht 11:36
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,AUDI,,WOLSVANGEN,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,AUDI,,WOLSVANGEN,,

  Disqe dhe goma 17 inc,,AUDI ,,WOLSVANGEN,,MADE IN GERMANY,,

  Durrës 19 gusht 11:36
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA,,,19 INC,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,19 INC,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL

  Disqe dhe Goma,,,19 inc,,2018,,,Mercedes Benz,,Origjinal,,,

  Durrës 19 gusht 11:35
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  RANGE ROVER 22 INC 90% GOMA 2013 2014
  Autopjese dhe paisje

  RANGE ROVER 22 INC 90% GOMA 2013 2014

  DISQE DHE GOMA TE PERDORURA NE GJENDJE TEPER TE MIRE TE ARDHUR NGA ZVICRA ,,,DISQET JENE ORIGJINAL D

  Durrës 19 gusht 11:34
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA,,,20 INC,,,PORSHE,,TUAREG,,AUDI,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,20 INC,,,PORSHE,,TUAREG,,AUDI,,,

  DISQE DHE GOMA 20 INC,,,

  Durrës 19 gusht 11:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 15 INC,,,FORD,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 15 INC,,,FORD,,,ORIGJINAL,,,

  Disqe dhe goma15 inc,,,FORD,,,origjinal,,195.50.15,,

  Durrës 19 gusht 11:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,AUDI ,,,A6,,,A7,,,A8,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,AUDI ,,,A6,,,A7,,,A8,,,

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR ,,,19 INC,,,AUDI,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 16 INC,,,AUDI,,,WOLSVANGEN,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 16 INC,,,AUDI,,,WOLSVANGEN,,,

  Disqe dhe Goma 16 inc,,Audi,,,Wolsvangen,,,

  Durrës 19 gusht 11:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE ,,21 INC BMV 9.0,,,,10.0,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ,,21 INC BMV 9.0,,,,10.0,,,ORIGJINAL,,,

  Disqe 21 inc,,,BMV,,,9.0,,,10.0,,,MADE IN GERMANY,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:31
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 19 INC,,NISAN,,,QASHQAI,,2014,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 19 INC,,NISAN,,,QASHQAI,,2014,,

  Disqe dhe goma 19 inc,,NISAN ,,QASHQAI,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:31
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  DISQE dhe GOMA,,23 INC,,,AVERSUS WHEELS,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,23 INC,,,AVERSUS WHEELS,,ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA 23 INC,,ME GOMA 315.25.23 INC,,,AVERSUS WHEELS,,,ORIGJINAL,,nga ZVICRA,,,

  Durrës 19 gusht 11:30
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  DISQE 17 INC,,,WOLSVANGEN,,GOLF 5,,6,,7,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,,WOLSVANGEN,,GOLF 5,,6,,7,,ORIGJINAL

  Disqe 17 inc,,,Wolsvangen,,GOLF 5,,6,,7,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:30
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE18 INC,,AUDI,,A4,,A5,,A6,,A7,,2013,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE18 INC,,AUDI,,A4,,A5,,A6,,A7,,2013,,ORIGJINAL

  Disqe 18 inc,,AUDI 2013,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:29
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 15 INC,,,OPEL,,,ORIGJINAL,,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 15 INC,,,OPEL,,,ORIGJINAL,,,,

  DISQE DHE GOMA,,15 INC,,OPEL,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:28
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE BENZI 18 INC ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE BENZI 18 INC ORIGJINAL

  DISQE dhe GOMA per MERCEDES BENZ ,,,18 INC NE GJENDJE TE MIRE,,

  Durrës 19 gusht 11:28
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 18 INC BENZ ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 18 INC BENZ ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 18 INC,,,MERCEDES BENZ,,,

  Durrës 19 gusht 11:27
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  DISQE dhe GOMA,,19INC,,BMV8.5,,9.5,,SERIA3,,5,,6,7
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,19INC,,BMV8.5,,9.5,,SERIA3,,5,,6,7

  Disqe dhe goma,,19 inc,,BMV,,,SERIA 3,,5,,6,,7,, GOMAT 255.40.19,,,275.35.19,,viti 2018,,

  Durrës 19 gusht 11:27
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,,2018,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,2018,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL

  Disqe 18 inc,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:26
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 19 INC,,8.5,,,9.5,,AMG,,BENZ,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,8.5,,,9.5,,AMG,,BENZ,,ORIGJINAL,,

  Disqe 19 inc,,8.5,,9.5,,,Mercedes Benz,,,AMG,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:26
  Me Marrveshje