Fluturime Prishtinë - Düsseldorf me Çmimet me te lira!
Rezervo tani!

Autopjese dhe paisje në shitje në Podujevë

 • 2 foto
  Fellne 18 coll per Passat CC 3c Golf 5/6/7 Touran
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 coll per Passat CC 3c Golf 5/6/7 Touran

  Shes Fellne 18 coll pa as ni grrith me goma te mira jan Origjinale me vul VW jan per Passat CC 3c Go

  Podujevë Sot, 18:38
  580 €
 • 1 foto
  Fellne 18 coll per Audi A3 A4 Golf 5/6/7 Passat
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 coll per Audi A3 A4 Golf 5/6/7 Passat

  Shes Fellne 18 coll shum te mira pa as ni grrith jan per Audi A3 A4 Golf 5/6/7 Passat Touran Caddy J

  Podujevë Sot, 18:37
  430 €
 • 2 foto
  Fellne 17 coll per Audi A3 A4 A5 A6 Golf Passat
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 coll per Audi A3 A4 A5 A6 Golf Passat

  Shes Fellne 17 coll me goma shum te mira Jan per Audi A3 A4 A5 A6 Golf 5/6/7 Passat Touran Caddy

  Podujevë Sot, 18:37
  330 €
 • 3 foto
  Fellne 17 coll per Golf 4 Bora Polo Audi A3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 coll per Golf 4 Bora Polo Audi A3

  Shes Fellnet thujse te reja me goma shum te mira Jan per Golf 4 Bora Polo a Buba Audi a3 Per me sh

  Podujevë Sot, 18:36
  350 €
 • 2 foto
  Fellne 15 coll per Golf 5 Passat Touran Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 15 coll per Golf 5 Passat Touran Audi

  Shes Fellne 15 coll per Golf 5/6/7 Passat Touran Audi etj Jan me goma te veres 195/65/15 te mira Per

  Podujevë Sot, 18:35
  190 €
 • 2 foto
  Fellne 17 coll per Golf 5/6/7 Passat Mercedes etj
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 coll per Golf 5/6/7 Passat Mercedes etj

  Shes Fellne 16 me goma shum te mira jan per Golf 5/6/7 Passat Touran Caddy Mercedes Audi Per me shu

  Podujevë Sot, 18:35
  280 €
 • 3 foto
  Fellne 16 coll per Golf 5/6/7 Passat Touran Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 coll per Golf 5/6/7 Passat Touran Audi

  Shes Fellnet 16 coll sikur te reja Jan per Golf 5/6/7 Passat Touran Caddy Jetta Audi Etj Per me shu

  Podujevë Sot, 18:26
  270 €
 • 2 foto
  Fellne 16 coll per Golf 5/6/7 Passat Touran Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 coll per Golf 5/6/7 Passat Touran Audi

  Shes Fellne 16 coll SportLine per Golf 5/6/7 Passat Touran Caddy Jetta Audi Per me shum info ne nr t

  Podujevë Sot, 18:26
  210 €
 • 3 foto
  Fellne 16 coll per Opel Vectra Astra Sigum etj
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 coll per Opel Vectra Astra Sigum etj

  Shes fellne 16 coll me goma te mir per Opel Vectra Astra Signum Corsa Per me shum info ne nr tel vi

  Podujevë Sot, 18:25
  230 €
 • 2 foto
  Fellne 16 coll per Passat Touran Golf Caddy Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 coll per Passat Touran Golf Caddy Audi

  Shes Fellne 16 coll me goma shum te mira per Passat Golf 5/6/7 Touran Caddy Jetta Audi Per me shum

  Podujevë Sot, 18:25
  230 €
 • 2 foto
  Fellne 16 coll per Touran Golf Passat caddy Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 coll per Touran Golf Passat caddy Audi

  Shes Fellnet 16 coll me goma te mira te veres per Golf 5/6/7 Passat Touran Caddy Jetta Audi Per me s

  Podujevë Sot, 18:25
  230 €
 • 1 foto
  Fellne 15 coll per Golf 5 Passat Touran Jetta audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 15 coll per Golf 5 Passat Touran Jetta audi

  Shes fellne 15 coll me goma shum te mira pa as nje grrith per Golf 5/6/7 Passat Touran Jetta Audi et

  Podujevë Sot, 18:23
  190 €
 • 2 foto
  Fellne 14 coll shum te mira per Polo Skoda etj
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 14 coll shum te mira per Polo Skoda etj

  Shes Fellnet 14 coll me goma shum te mira jan per Polo Skoda Etj Per me shum info ne nr tel viber

  Podujevë Sot, 18:22
  165 €
 • 2 foto
  Fellne 17 coll per Golf 5/6 Passat Touran Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 coll per Golf 5/6 Passat Touran Audi

  Shes Fellne 17 coll shum te mira per Golf 5/6 Passat touran Caddy Jetta Audi Per me shum info ne nr

  Podujevë Sot, 18:21
  230 €
 • 2 foto
  Fellne 16 coll Per Golf 5/6 Passat Touran Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 coll Per Golf 5/6 Passat Touran Audi

  Shes Fellne 16 coll per Golf 5/6 Passat Touran Caddy Jetta Audi Per me shum info ne nr tel Viber

  Podujevë Sot, 18:20
  230 €
 • 1 foto
  Fellne 17 coll per Audi Golf Mercedes Passat Etj
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 coll per Audi Golf Mercedes Passat Etj

  Shes Fellner 17 coll jan per Golf 5/6/7 Passat Touran Mercedes Audi etj Per me shum info ne nr tel

  Podujevë Sot, 18:19
  170 €
 • 1 foto
   Felln 17 coll per Opel Astra Vectra Corsa Signum
  Autopjese dhe paisje

  Felln 17 coll per Opel Astra Vectra Corsa Signum

  Shes Fellne 17 coll per Opel Vectra Astra Corsa Signum Insignia Per me shum info ne nr tel viber Ver

  Podujevë Sot, 18:18
  180 €
 • 2 foto
   Fellne 17 coll per Passat Golf 5/6/7 Touran Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 coll per Passat Golf 5/6/7 Touran Audi

  Shes Fellne 17 coll per Passat Golf 5/6/7 Touran Caddy Jetta Audi per me shum info ne nr tel viber

  Podujevë Sot, 18:17
  250 €
 • 2 foto
  Fellne 17 coll Golf 4 Polo Bora Audi A3 etj
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 coll Golf 4 Polo Bora Audi A3 etj

  Shes fellne 17 coll shum te mira per Golf4 Bora Polo Audi A3 Per me shum info ne nr tel Viber Ndrri

  Podujevë Sot, 18:16
  220 €
 • 1 foto
  Fellne 17 coll per Audi A3 A4 A6 Golf Passat
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 coll per Audi A3 A4 A6 Golf Passat

  Shes fellne 17 coll me goma shum te mira per Audi A4 A4 A6 Golf 5/6/7 Passat Touran Jetta Caddy P

  Podujevë Sot, 18:14
  220 €
 • 1 foto
  Fellne 15 coll per Golf 4 Bora Polo Buba Audi A3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 15 coll per Golf 4 Bora Polo Buba Audi A3

  Shes Fellne 15 coll shum te mira per Golf 4 Bora Polo Buba Audi a3 Per me shum info ne nr tel Viber

  Podujevë Sot, 18:09
  150 €
 • 1 foto
   Fellne 17 coll per Passat Golf 5/6/7 Touran Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 17 coll per Passat Golf 5/6/7 Touran Audi

  Shes Fellne 17 coll me goma shum te mira viti 2017 jan per Golf 5/6/7 Passat Touran Jetta Caddy Audi

  Podujevë Sot, 18:09
  260 €
 • 1 foto
  Fellne 14 coll per Peugeot Citroen Audi Ford
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 14 coll per Peugeot Citroen Audi Ford

  Shes Fellne 14 shum te mira per Peugeot Citroen Ford Audi Per me shum info ne nr te viber

  Podujevë Sot, 18:07
  150 €
 • 1 foto
  Fellne 16 coll per Ford Galaxy Sharan etj
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 coll per Ford Galaxy Sharan etj

  Shes Fellne 16 coll shum te mira per Ford Galaxy Ford Folus Mondeo Sharan etj per me shum info ne n

  Podujevë Sot, 18:06
  150 €
 • 4 foto
  Fellne 16 me goma 2017 Golf 5/6 Passat Touran Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 me goma 2017 Golf 5/6 Passat Touran Audi

  Shes Fellne 16 coll me goma thujse te reja viti 2017 per Golf 5/6 Passat Touran Caddy Jetta Audi Pe

  Podujevë Sot, 18:05
  230 €
 • 2 foto
  Fellne 15 coll per Golf 5/6 Passat Caddy Touran
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 15 coll per Golf 5/6 Passat Caddy Touran

  Shes Fellne 15 coll me Goma mesatare per Golf 5/6/7 Passat Touran Caddy Jetta Audi Verejtje: felln

  Podujevë Sot, 18:05
  170 €
 • 2 foto
  Fellne 16 coll per Golf 4 Bora Polo Buba Audi A3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 coll per Golf 4 Bora Polo Buba Audi A3

  Shes Fellnet 16 coll per Golf 4 Bora Polo Buba Audi A3 Per me shum info ne nr tel Viber

  Podujevë Sot, 18:05
  170 €
 • 4 foto
  Fellne 15 coll per Golf 5/6 Passat touran audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 15 coll per Golf 5/6 Passat touran audi

  Shes Fellne 15 coll te mira jan per Golf 5/6 Passat Touran Caddy Jetta Audi Per me shum info ne nr t

  Podujevë Sot, 18:03
  165 €
 • 3 foto
  Fellne me Cop per VW Audi Shkoda
  Autopjese dhe paisje

  Fellne me Cop per VW Audi Shkoda

  Shes Fellne me Cop per Audi Volkswagen Skoda etj Per me shum info ne nr tel Viber

  Podujevë Sot, 18:03
  1 €
 • 2 foto
  Fellne 15 coll per Golf 5 Passat B5 Audi etj
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 15 coll per Golf 5 Passat B5 Audi etj

  Shes fellne 15 coll per Passat Golf 5 Audi etj Per me shum info ne nr tel Viber

  Podujevë Sot, 18:03
  150 €
 • 2 foto
  Fellne 15 coll per Mercedes
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 15 coll per Mercedes

  Shes fellnet me goma shum te mira per Mercedes Per me shum info ne nr tel Viber

  Podujevë Sot, 18:03
  150 €
 • 1 foto
  Goma rezerv per Golf 5/6/7 Passat Touran Audi
  Autopjese dhe paisje

  Goma rezerv per Golf 5/6/7 Passat Touran Audi

  Shes Goma rezerv shum te mira jan per Golf 5/6/7 Passat Touran Caddy Jetta Audi etj Per me shum inf

  Podujevë Sot, 18:02
  65 €
 • 0 foto
  Drita per passat
  Autopjese dhe paisje

  Drita per passat

  Shiten drita per passat me gjendje te rregullt per Me shum kontaktoni ne numrin 044786499 ose viber+

  Podujevë Sot, 16:03
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  bateria per kamion
  Autopjese dhe paisje

  bateria per kamion

  garancion 1 jav 180 amper dhe 150 amper

  Podujevë Sot, 16:00
  80 €
 • 5 foto
   Navigacion original 510
  Autopjese dhe paisje

  Navigacion original 510

  Radio i ka hartat te instalume per eu dhe kosov te gjitha

  Podujevë Sot, 15:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Fellne per Opel Astra.Vectra.Zafira OPC
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Opel Astra.Vectra.Zafira OPC

  Shes Fellnet 18 coll ne gjendje shum t mir pa as nje defekt Origjnale fellnet jan model OPC per Opel

  Podujevë Sot, 15:40
  420 €
 • 5 foto
  Fellne per Golf6 GTD
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Golf6 GTD

  Shiten Fellnet 17 coll ne gjendje shum t mir pa as nje defekt me goma shum t mira per Golf.5.6.7.Pas

  Podujevë Sot, 15:40
  570 €
 • 3 foto
  Fellne per Opel Insignia
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Opel Insignia

  Shiten Fellnet 18 coll ne gjendje shum t mir pa as nje defekt per Opel insignia Origjinale per me sh

  Podujevë Sot, 15:40
  420 €
 • 6 foto
  Fellne 19 per Passat Cc , Golf 7,6,5
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 19 per Passat Cc , Golf 7,6,5

  Shes fellne per Passat Cc , Golf 7,6,5, Audi , ne gjendje perfekte . Me goma 2018 . Fellnet jan orig

  Podujevë Sot, 15:39
  780 €
 • 7 foto
  Fellne per Golf7 R-Line Origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Golf7 R-Line Origjinal

  Shiten Fellnet 18 coll per Golf.5.6.7.Passat.Touran origjinale me goma t mira pa. as nje defekt per

  Podujevë Sot, 15:39
  830 €
 • 6 foto
  Fellne per Golf. 6. 7 R-Line Passat Audi Tauran
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Golf. 6. 7 R-Line Passat Audi Tauran

  Shes Fellnet 18 coll ne gjendje shum t mir me goma 225 40 18 per Golf.7 R-LINE Golf.5.6.Passat.Toura

  Podujevë Sot, 15:38
  750 €
 • 4 foto
  Fellne Golf.5.6.7.Passat.Touran
  Autopjese dhe paisje

  Fellne Golf.5.6.7.Passat.Touran

  Shiten Fellnet 18 coll me goma t mira Origjinale GTD per Golf.5.6.7.Passat.Touran per me shum Viber

  Podujevë Sot, 15:38
  730 €
 • 5 foto
  Fellne per Golf.5.6.7.Passat R-Line
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Golf.5.6.7.Passat R-Line

  Shiten Fellnet 18 coll ne gjendje shum te mir pa as nje defekt me goma t mira Origjinal per Golf.5.6

  Podujevë Sot, 15:38
  770 €
 • 6 foto
  Fellne O.Z 17 Coll Per Golf.4.WV.Bora.Audi.Pollo
  Autopjese dhe paisje

  Fellne O.Z 17 Coll Per Golf.4.WV.Bora.Audi.Pollo

  Shes fellnet 17 coll me gjendje shum t mir pa as nej defekt O.Z RACING SUPERLEGERA per Golf.4.VW.Bor

  Podujevë Sot, 15:37
  680 €
 • 5 foto
  Fellne per Golf.5.6.7 GTD
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Golf.5.6.7 GTD

  Shiten Fellnet 18 coll per Golf.5.6.7.Passat.Touran ne gjendje shum t mir pa as nje defekt me goma t

  Podujevë Sot, 15:37
  680 €
 • 6 foto
  Fellnet 17 Golf 5 6 7 GTD Tauran Audi Passatt
  Autopjese dhe paisje

  Fellnet 17 Golf 5 6 7 GTD Tauran Audi Passatt

  Felllent me Goma 225 45 17 viti 2018 Goodyear Fellnet jan orgjinale me vul te vw Per me shume ne w

  Podujevë Sot, 15:36
  640 €
 • 4 foto
  Fellnet Oz Oltraleggera 16 coll Golf 5 6 7 Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellnet Oz Oltraleggera 16 coll Golf 5 6 7 Audi

  Shes fellnet 16 coll 5x112 bejn per Golf 5 6 7 Audi Passat tauran ne super gjendje per me shum ne vi

  Podujevë Sot, 15:36
  680 €
 • 8 foto
  Fellne per Audi S-Line Origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Audi S-Line Origjinal

  Shes fellnet 19 coll ne gjendje shum t mir pa as nje defekf me goma shum t mira per AudiA4. A5. A6.

  Podujevë Sot, 15:36
  670 €
 • 6 foto
  Fellne per Mercedes AMG
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Mercedes AMG

  Fellne per Mercedes ne gjendje shum t mir me goma shum t mira Origjinal 18 coll per me shum Viber +3

  Podujevë Sot, 15:35
  650 €
 • 6 foto
  Fellne 18 per Golf 5,6,7,Passat , Touran R-Line
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 18 per Golf 5,6,7,Passat , Touran R-Line

  Fellne 18 zoll me goma vere per Golf 5,6,7,Passat,Touran , ne gjendje shum te mire . Fellnet jan ori

  Podujevë Sot, 15:34
  600 €