Autopjese dhe paisje në shitje në Rajoni i Tiranës

 • 0 foto
  Goma pirelli 285 30 21
  Autopjese dhe paisje

  Goma pirelli 285 30 21

  goma 90 %

  Tiranë Sot, 08:33
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  goma 275 45 20 altenzo australiane
  Autopjese dhe paisje

  goma 275 45 20 altenzo australiane

  4 goma ne te njeten lule 90%

  Tiranë Sot, 08:33
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. Dunlop. 285. 30. 21. Viti 2016
  Autopjese dhe paisje

  Goma. Dunlop. 285. 30. 21. Viti 2016

  Goma dunlop.

  Tiranë Sot, 08:33
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  goma 225 55 16
  Autopjese dhe paisje

  goma 225 55 16

  goma

  Tiranë Sot, 08:32
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  4 GOMA 255 55 19 GUDJER .
  Autopjese dhe paisje

  4 GOMA 255 55 19 GUDJER .

  Gomat 85%

  Tiranë Sot, 08:32
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  GOMA 225 35 19 PARA 255 30 19 MRAPA
  Autopjese dhe paisje

  GOMA 225 35 19 PARA 255 30 19 MRAPA

  goma 90 %

  Tiranë Sot, 08:31
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  4. Goma. BENZ. GL. 295. 40. 21  PIRELLI. 90 %
  Autopjese dhe paisje

  4. Goma. BENZ. GL. 295. 40. 21 PIRELLI. 90 %

  Gomat pirelli. Te 4 ne nje lule. 90 % gome

  Tiranë Sot, 08:31
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. 255. 35. 19. Mishelin. Continental.
  Autopjese dhe paisje

  Goma. 255. 35. 19. Mishelin. Continental.

  Goma. Mishelin. Dunlop. Continental.

  Tiranë Sot, 08:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Goma. X6  285. 30 22 dhe. 335. 25. 22. Continenta
  Autopjese dhe paisje

  Goma. X6 285. 30 22 dhe. 335. 25. 22. Continenta

  4. Goma. X6. Continental. 285. 30 22 para 335. 25 22 mbrapa

  Tiranë Sot, 08:30
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma te reja. 195. 70 15. C. Viti 2018.
  Autopjese dhe paisje

  Goma te reja. 195. 70 15. C. Viti 2018.

  Goma te reja.

  Tiranë Sot, 08:30
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  4. Goma.Dimri. Hankok 275. 40. 20.
  Autopjese dhe paisje

  4. Goma.Dimri. Hankok 275. 40. 20.

  Gomat dimri. Te katra ne nje lule

  Tiranë Sot, 08:30
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  4. Goma 245 45 19 & 275 40 19. Pirell
  Autopjese dhe paisje

  4. Goma 245 45 19 & 275 40 19. Pirell

  Goma pirelli. Viti 2016. Te katra ne nje lule 245 45 19 para. 275 40 19 mbrapa. Bmw S7. Benz S cla

  Tiranë Sot, 08:30
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  4 GOMA. 295 35. 20. MISHELIN..
  Autopjese dhe paisje

  4 GOMA. 295 35. 20. MISHELIN..

  Gomat te ardhura nga gjermania

  Tiranë Sot, 08:29
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. 285. 50. 20. Mishelin Viti. 2016.
  Autopjese dhe paisje

  Goma. 285. 50. 20. Mishelin Viti. 2016.

  Gomat 90%

  Tiranë Sot, 08:29
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  2. Goma. 225. 50 16.
  Autopjese dhe paisje

  2. Goma. 225. 50 16.

  Goma.

  Tiranë Sot, 08:29
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Goma te reja 265 40 20 viti 2018 19
  Autopjese dhe paisje

  Goma te reja 265 40 20 viti 2018 19

  goma

  Tiranë Sot, 08:29
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Goma te reja 195 55 15 viti 2019
  Autopjese dhe paisje

  Goma te reja 195 55 15 viti 2019

  goma te reja

  Tiranë Sot, 08:28
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Goma 245 45 18  viti 2018
  Autopjese dhe paisje

  Goma 245 45 18 viti 2018

  4 goma tigar te 4 ne nje lule

  Tiranë Sot, 08:27
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  4. Goma.   225. 50. 17. Continental.
  Autopjese dhe paisje

  4. Goma. 225. 50. 17. Continental.

  Goma. 225. 50 17

  Tiranë Sot, 08:27
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. Te reja. 275. 40 19. Viti 2018
  Autopjese dhe paisje

  Goma. Te reja. 275. 40 19. Viti 2018

  Goma te reja

  Tiranë Sot, 08:27
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma 305 30 19 pirelli
  Autopjese dhe paisje

  Goma 305 30 19 pirelli

  2 goma

  Tiranë Sot, 08:26
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. 315. 25. 23. Dunlop viti. 2017
  Autopjese dhe paisje

  Goma. 315. 25. 23. Dunlop viti. 2017

  Goma. Te ardhura nga zvicrra

  Tiranë Sot, 08:26
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  goma te reja marka te ndryshme
  Autopjese dhe paisje

  goma te reja marka te ndryshme

  goma

  Tiranë Sot, 08:25
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  Pjese Toyota Corolla 1.4 naft viti 2006-2007 Autom
  Autopjese dhe paisje

  Pjese Toyota Corolla 1.4 naft viti 2006-2007 Autom

  Pjese Toyota Corolla 1.4 naft viti 2006-2007 Automat

  Tiranë Sot, 08:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. Te reja. 255 35 20 . & 275. 35 20.
  Autopjese dhe paisje

  Goma. Te reja. 255 35 20 . & 275. 35 20.

  Goma te reja.

  Tiranë Sot, 08:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  GOMA 215 40 17 MATADOR
  Autopjese dhe paisje

  GOMA 215 40 17 MATADOR

  goma 90 % te 4 ne nje lule

  Tiranë Sot, 08:24
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma pirelli 235 50 19
  Autopjese dhe paisje

  Goma pirelli 235 50 19

  goma

  Tiranë Sot, 08:24
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma Pirelli 255 50 20 viti 2017
  Autopjese dhe paisje

  Goma Pirelli 255 50 20 viti 2017

  2 goma

  Tiranë Sot, 08:24
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Rrobotik kamje per Toyota. Corolla. Yaris. Auris.
  Autopjese dhe paisje

  Rrobotik kamje per Toyota. Corolla. Yaris. Auris.

  Rrobotik kamje per Toyota. Corolla. Yaris. Auris. 1.4 naft viti. 2006-2007-2008.

  Tiranë Sot, 08:24
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. 305 30 19 Mishelin. 295 30 19 brigjiston
  Autopjese dhe paisje

  Goma. 305 30 19 Mishelin. 295 30 19 brigjiston

  Gomat te ardhura nga gjermania

  Tiranë Sot, 08:24
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  4 goma 235. 45 19. Continental
  Autopjese dhe paisje

  4 goma 235. 45 19. Continental

  Goma t

  Tiranë Sot, 08:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. Dimri. PIRELLI. benz. GLE 315. 40 21
  Autopjese dhe paisje

  Goma. Dimri. PIRELLI. benz. GLE 315. 40 21

  goma. dimri. 275. 45. 21 para. 315. 40 21 mbrapa pirlli. viti 2017

  Tiranë Sot, 08:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma te reja. Dimri. 195. 65. 15.
  Autopjese dhe paisje

  Goma te reja. Dimri. 195. 65. 15.

  Goma 2017

  Tiranë Sot, 08:23
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Goma 195 55 16 mishelin continental
  Autopjese dhe paisje

  Goma 195 55 16 mishelin continental

  Gama

  Tiranë Sot, 08:22
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. Te reja. 225. 70. 15.C Viti. 2018
  Autopjese dhe paisje

  Goma. Te reja. 225. 70. 15.C Viti. 2018

  Goma

  Tiranë Sot, 08:22
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Goma X5 X6 275 40 20 & 315 35 20 RSC dunlop
  Autopjese dhe paisje

  Goma X5 X6 275 40 20 & 315 35 20 RSC dunlop

  Goma. 275. 40. 20. Brigjiston para 315. 35 20. Dunlop mbrapa

  Tiranë Sot, 08:22
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Goma. 255. 45. 18. Continental.
  Autopjese dhe paisje

  Goma. 255. 45. 18. Continental.

  Goma

  Tiranë Sot, 08:22
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. 245 50 18. Para 275. 45. 18
  Autopjese dhe paisje

  Goma. 245 50 18. Para 275. 45. 18

  Goma 90 % te katra. Ne nje lule

  Tiranë Sot, 08:21
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  goma dimri. 255 35 19. pirelli 90 %
  Autopjese dhe paisje

  goma dimri. 255 35 19. pirelli 90 %

  goma.

  Tiranë Sot, 08:21
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma 235 45 18 brigjiston
  Autopjese dhe paisje

  Goma 235 45 18 brigjiston

  Goma te 4 ne nje lule

  Tiranë Sot, 08:20
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. 215. 80 15. dimri.
  Autopjese dhe paisje

  Goma. 215. 80 15. dimri.

  goma.

  Tiranë Sot, 08:20
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  goma 235 60 16
  Autopjese dhe paisje

  goma 235 60 16

  goma

  Tiranë Sot, 08:19
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  4 goma te reja. 265 45 20 te kater stinet
  Autopjese dhe paisje

  4 goma te reja. 265 45 20 te kater stinet

  Goma te reja

  Tiranë Sot, 08:19
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. Pirelli. 245. 40. 20 viti 2016.
  Autopjese dhe paisje

  Goma. Pirelli. 245. 40. 20 viti 2016.

  Goma t po thuajse te reja

  Tiranë Sot, 08:19
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. 225. 35. 19. Brigjiston.
  Autopjese dhe paisje

  Goma. 225. 35. 19. Brigjiston.

  Goma

  Tiranë Sot, 08:18
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  4. Goma.2c. . 225.35 19 dhe 2 c..255. 30 19 cont
  Autopjese dhe paisje

  4. Goma.2c. . 225.35 19 dhe 2 c..255. 30 19 cont

  Gomat. 2 cope. 245. 40. 19. Para. 275. 30. 19 mbrapa. 80 % te katra ne nje lule

  Tiranë Sot, 08:18
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma 245. 45. 20. Mishelin. Viti 2016.
  Autopjese dhe paisje

  Goma 245. 45. 20. Mishelin. Viti 2016.

  Goma 90 %

  Tiranë Sot, 08:18
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma 275 60 20
  Autopjese dhe paisje

  Goma 275 60 20

  4 goma

  Tiranë Sot, 08:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma. pirelli. 295. 30 22. viti 2018
  Autopjese dhe paisje

  Goma. pirelli. 295. 30 22. viti 2018

  goma. 90 %

  Tiranë Sot, 08:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  4 GOMA SPINTER. 205. 70. 15. J ..CONTINENTAL
  Autopjese dhe paisje

  4 GOMA SPINTER. 205. 70. 15. J ..CONTINENTAL

  Gomat jane te reja. Per pesha. Te larta. .marka continental .

  Tiranë Sot, 08:16
  Me Marrveshje