Autopjese dhe paisje në shitje në Shqipëri

 • 3 foto
  DISQE LAND ROVER VELAR 22 ORIGINAL MODEL 2019
  Autopjese dhe paisje

  DISQE LAND ROVER VELAR 22 ORIGINAL MODEL 2019

  Disqe e goma origjinal

  Tiranë Dje, 11:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 INC,,, MERCEDES,,,KODI 221,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,, MERCEDES,,,KODI 221,,,ORIGJINAL

  Disqe 19 inc,,, MERCEDES,,,221,,,S,,,8.5,,9.5,,, origjinal

  Durrës Dje, 11:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 17 inc,,,PASAT ,,,,WOLSVANGEN,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 inc,,,PASAT ,,,,WOLSVANGEN,, ORIGJINAL

  Disqe 17 inc,,PASAT,,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:30
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 17 INC,,,WOLSVANGEN,,,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,,WOLSVANGEN,,,, ORIGJINAL

  Disqe 17 inc,,,WOLSVANGEN,,, AUDI,,,ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:30
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 INC,,,, MERCEDES,,,,,AUDI,,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,,, MERCEDES,,,,,AUDI,,, ORIGJINAL

  Disqe 19 inc,,,MERCEDES,,,,AUDI ,,A4,,,A5,,A6,,A7,,A8,,

  Durrës Dje, 11:30
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Audi A 6 2014
  Autopjese dhe paisje

  Audi A 6 2014

  Fenere audi A6 2014 te ri

  Elbasan Dje, 11:30
  1.800 €
 • 1 foto
  DISQE 15 INC,,,WOLSVANGEN,,,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 15 INC,,,WOLSVANGEN,,,, ORIGJINAL

  Disqe 15 inc,,,WOLSVANGEN,, origjinal

  Durrës Dje, 11:29
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 16 INC,,,WOLSVANGEN,,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 16 INC,,,WOLSVANGEN,,, ORIGJINAL

  Disqe 16 inc,,,WOLSVANGEN,,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:29
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 16 inc,,,WOLSVANGEN,,,GOLF 5,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 16 inc,,,WOLSVANGEN,,,GOLF 5,,ORIGJINAL

  Disqe 16 inc,,,GOLF 5,,,ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:29
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe
  Autopjese dhe paisje

  Disqe

  Shiten disqet e aluminit ne gjendje 10....120 milek ...ose bashk me gomat qe jan ne gjendje 95% 240

  Tiranë Dje, 11:28
  240 Lek
 • 2 foto
  Grumbullues ajri Vito 2.2 cdi A6395051255
  Autopjese dhe paisje

  Grumbullues ajri Vito 2.2 cdi A6395051255

  Shitet i ri origjinal grumbullues ajri per vito 2.2 cdi. 2007-2009. Kodi origjinal. A6395051255

  Tiranë Dje, 11:28
  6.000 Lek
 • 1 foto
  DISQE 18 inc,,,MADE IN ITALY,,,AUDI ,,,BENZ,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 inc,,,MADE IN ITALY,,,AUDI ,,,BENZ,,,

  Disqe 18 inc,,,,AUDI ,,,MERCEDES,,,

  Durrës Dje, 11:27
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Mascarino per VW polo FACILIT 2009-2017 Orgjinale
  Autopjese dhe paisje

  Mascarino per VW polo FACILIT 2009-2017 Orgjinale

  Shitet mascarino per polo ardhur nga Gjermania orgjinale e polos Facilift. Per polo nga viti 2009 de

  Tiranë Dje, 11:26
  50 €
 • 1 foto
  DISQE 17 inc,,,GOLF 4,,,,GTI,,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 inc,,,GOLF 4,,,,GTI,,,,ORIGJINAL

  Disqe 17 inc,,,,GOLF 4,,,GTI,,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:26
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 INC,,,BMV,,,,SERIA 5,,,7,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,,BMV,,,,SERIA 5,,,7,,,

  Disqe 19 inc ,,,BMV,,,SERIA 5,,,7,,,

  Durrës Dje, 11:25
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE DHE GOMA 16 inc,,,,KIA,,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE DHE GOMA 16 inc,,,,KIA,,,,ORIGJINAL

  Disqe dhe goma 16 inc,,,KIA ,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:25
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 17 INC,,,,GOLF,,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,,,GOLF,,, ORIGJINAL

  Disqe 17 inc,,,GOLF 6,,,ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:25
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 20 INC,,,AUDI,,,A5,,A6,,,A7,,,Q5,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 20 INC,,,AUDI,,,A5,,A6,,,A7,,,Q5,,,ORIGJINAL

  Disqe 20 inc,,,,AUDI ,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës Dje, 11:24
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 INC,,,,BMV,,,SERIA 3,,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,,,BMV,,,SERIA 3,,,,ORIGJINAL

  Disqe 19 inc,,,BMV,,,,SERIA 3,,,8 para,,,9 prapa,,, origjinal

  Durrës Dje, 11:24
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 20 INC,,,ML 166,,,,MERCEDES BENZ,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 20 INC,,,ML 166,,,,MERCEDES BENZ,,,

  Disqe 20 inc,,,ML 166,,,MERCEDES,,,

  Durrës Dje, 11:23
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 inc,,,AUDI,,,A6,,,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 inc,,,AUDI,,,A6,,,, ORIGJINAL

  Disqe 19 inc,,AUDI,,,A6,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:23
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 17 INC,,,G,KLAS,,, ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,,G,KLAS,,, ORIGJINAL,,

  Disqe 17 inc,,,G,klas,,,,MERCEDES,,,

  Durrës Dje, 11:22
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 INC,,,BMV,,,,SERIA 7,,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,,BMV,,,,SERIA 7,,,,ORIGJINAL

  Disqe dhe goma 19 inc,,,BMV,,,,SERIA 7,,,ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:22
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 20 INC,,,WOSEN,,,AUDI,,,BENZ,,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 20 INC,,,WOSEN,,,AUDI,,,BENZ,,,,

  DISQE 20 INC,,,,WOSEN,,, AUDI ,,,A5,,A6,,,A7,,,A8,,, BENZ,,,E,klas,,,S,klas,,,ML,,,R,klas

  Durrës Dje, 11:21
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 17 inc,,,CITROEN,,,PEUGEOT,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 inc,,,CITROEN,,,PEUGEOT,,ORIGJINAL

  Disqe 17 inc,,,CITROEN,,,PEUGEOT,,,

  Durrës Dje, 11:21
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 20 INC,,,MASERATI,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 20 INC,,,MASERATI,,,ORIGJINAL

  Disqe 20 inc,,,MASERATI,,,ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:20
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 20 INC,,,9.,,11.,,,MASERATI,,,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 20 INC,,,9.,,11.,,,MASERATI,,,, ORIGJINAL

  DISQE 20 inc,,,MASERATI,,,,9 PARA,,11PRAPA,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:20
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,,GTI,,,WOLSVANGEN,,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,GTI,,,WOLSVANGEN,,, ORIGJINAL

  Disqe 18 inc,,,WOLSVANGEN,,,GTI,,,

  Durrës Dje, 11:19
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,,,AUDI,,,WOLSVANGEN,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,,AUDI,,,WOLSVANGEN,, ORIGJINAL

  Disqe 18 inc,,,AUDI,,,WOLSVANGEN,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:19
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 inc,,,AUDI S,LINE,,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 inc,,,AUDI S,LINE,,, ORIGJINAL

  Disqe 19 inc,,,AUDI ,,,,S,LINE,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:19
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 INC,,KESKIN,,,MERCEDES,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,KESKIN,,,MERCEDES,, ORIGJINAL

  Disqe 19 inc,,,KESKIN,,,origjinal C,KLAS,,,,E,KLAS,,,,S,KLAS,,,

  Durrës Dje, 11:18
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  KAPROLL 17 inc,,,7.5,,,8.5,,,MERCEDES,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  KAPROLL 17 inc,,,7.5,,,8.5,,,MERCEDES,, ORIGJINAL

  DISQE 17 inc,,,7.5,,8.5,,,KAPROLL,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:18
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 19 INC,,,AMG,,,MERCEDES,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,,AMG,,,MERCEDES,, ORIGJINAL

  Disqe 19 inc,,,AMG,,, MERCEDES,,, Ml,,R,klas,,,221,,,222,,,E,klas

  Durrës Dje, 11:18
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 inc,,,BMV,,,SERIA 3,,,,2 me 2,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 inc,,,BMV,,,SERIA 3,,,,2 me 2,,,ORIGJINAL

  Disqe 18 inc,,,BMV,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:17
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,AUDI BLIND,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,AUDI BLIND,, ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,AUDI BLIND,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:17
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE 17 INC,,,WOLSVANGEN,,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,,WOLSVANGEN,,, ORIGJINAL

  Disqe 17 inc,,,WOLSVANGEN,,, ORIGJINAL GOLF,,PASAT,,,AUDI,,,

  Durrës Dje, 11:17
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 21 INC,,,BMV,,,SERIA 5,,7,,GT,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 21 INC,,,BMV,,,SERIA 5,,7,,GT,,ORIGJINAL

  Disqe 21 inc,,,,BMV,,,SERIA 5,,7,,,,,8.5 para,,,9.5 prapa,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:16
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 inc,,,BMV,,,SERIA 3,,5,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 inc,,,BMV,,,SERIA 3,,5,,,ORIGJINAL

  Disqe 19 inc,,,BMV,,,SERIA 3,,,5 ,,,2 me 2,,,ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:15
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,,BMV,,,SERIA 3,,,2011,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,BMV,,,SERIA 3,,,2011,,,ORIGJINAL

  Disqe 18 inc,,BMV,,seria 3,,,ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:15
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 17 INC,,,EVO,,,MERCEDES,,, ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC,,,EVO,,,MERCEDES,,, ORIGJINAL

  Disqe 17 inc,,,EVO,,,MERCEDES BENZ,,,, ORIGJINAL

  Durrës Dje, 11:14
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe e goma Porch panamera 20 Te gjere mbrapa
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma Porch panamera 20 Te gjere mbrapa

  Disqe 10 para 11.5 mbrapa

  Tiranë Dje, 08:38
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  4 DISQE E GOMA TE BLINDUARA .AUDI PAHTON
  Autopjese dhe paisje

  4 DISQE E GOMA TE BLINDUARA .AUDI PAHTON

  Disqe e goma . Audi .Pahton ...te blinduara te sapo ardhura . Gomat 90 % . Te katra ne nje l

  Tiranë Dje, 08:38
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  4. Disqe e goma. Pasat. Golf. 225. 45 17.
  Autopjese dhe paisje

  4. Disqe e goma. Pasat. Golf. 225. 45 17.

  Goma dhe disqe. 17 inch. Origjinal

  Tiranë Dje, 08:37
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Celes per mbyllje qendrore
  Autopjese dhe paisje

  Celes per mbyllje qendrore

  Shitet pult i ri , i pa koduar per Peugeot Citroen Renault. E kam bler ne ebay po nuk me pershtaten

  Tiranë Dje, 08:37
  2.000 Lek
 • 1 foto
  Disqe e goma Benz 16 inch
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma Benz 16 inch

  Disqe e goma

  Tiranë Dje, 08:36
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe e goma Audi 17 inch
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma Audi 17 inch

  disqe e goma

  Tiranë Dje, 08:35
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disk. gome rrezerv. bmw. x5. x6.
  Autopjese dhe paisje

  Disk. gome rrezerv. bmw. x5. x6.

  disqe e gome te re.

  Tiranë Dje, 08:35
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Semiaks Toyota corrolla 1.4 dizel viti 2006
  Autopjese dhe paisje

  Semiaks Toyota corrolla 1.4 dizel viti 2006

  Semiaks Toyota corrolla portobagazh 1.4 dizel viti 2006

  Tiranë Dje, 08:34
  15.000 €
 • 3 foto
  2 GOMA PER XHIPA
  Autopjese dhe paisje

  2 GOMA PER XHIPA

  Shiten 2 cop goma radial bashke me disqe hekuri marka BRIDGESTON. Gomat jane te reja 100% te sjella

  Korçë Dje, 08:34
  1 €
 • 0 foto
  Disqe e goma 16. C clasi E clas. Origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma 16. C clasi E clas. Origjinal

  Disqe e goma.

  Tiranë Dje, 08:34
  Me Marrveshje