Autopjese dhe paisje në shitje në Shqipëri

 • 4 foto
  disqe  AMG. BENZ. S CLAS. 20 INCH. ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  disqe AMG. BENZ. S CLAS. 20 INCH. ORIGJINAL

  Disqe e goma. Benz. S clas. 20 inch. Origjinal te gjere mbrapa viti 2012

  Tiranë Sot, 16:01
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe e goma. 17. Benz. origjinal. te gjere mbrapa
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma. 17. Benz. origjinal. te gjere mbrapa

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 16:01
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe BMW 16 inch
  Autopjese dhe paisje

  Disqe BMW 16 inch

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 16:00
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe benz audi 20 inch origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe benz audi 20 inch origjinal

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 16:00
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe Audi. Q7. S line 20 inch origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Audi. Q7. S line 20 inch origjinal

  disqe e goma.

  Tiranë Sot, 16:00
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Disqe e goma 18 inch Nisan. Tojota. mitsubishi
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma 18 inch Nisan. Tojota. mitsubishi

  goma dhe disqe

  Tiranë Sot, 16:00
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Disqe e goma Benz S class 18 inch origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma Benz S class 18 inch origjinal

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 15:59
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe amg 19 inch te gjere mbrapa origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe amg 19 inch te gjere mbrapa origjinal

  disqe e goma te reja

  Tiranë Sot, 15:59
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Disqe 20 inch audi rs 5 6 7 8 origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe 20 inch audi rs 5 6 7 8 origjinal

  Disqe e goma 20 inch audi rs 5 6 7 8 origjinal model 2018 a

  Tiranë Sot, 15:58
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe e goma tojota golf 16 inch origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma tojota golf 16 inch origjinal

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 15:58
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  DISQE 18  AMG E212 ?Original Te gjere mbrapa
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 AMG E212 ?Original Te gjere mbrapa

  Disqe e goma benz E clas. 212. Amg. Origjinal made in gjermani. ... gomat te reja. 2016

  Tiranë Sot, 15:57
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  OKAZION  4. Disqe. Bmw. S3  S5. 16 inch.
  Autopjese dhe paisje

  OKAZION 4. Disqe. Bmw. S3 S5. 16 inch.

  Disqe e goma mishelin.

  Tiranë Sot, 15:57
  140 €
 • 1 foto
  Disqe e goma BMW S5 GT  ORIGJINAL 18 INCH
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma BMW S5 GT ORIGJINAL 18 INCH

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 15:57
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe e goma pasati golf 17 inch
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma pasati golf 17 inch

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 15:56
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe Audi. 19 INCH S line origjinal A4. A5 A7A8
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Audi. 19 INCH S line origjinal A4. A5 A7A8

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 15:56
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe AMG 21 inch.origjinal. Ml. gl. Gle. 2015
  Autopjese dhe paisje

  Disqe AMG 21 inch.origjinal. Ml. gl. Gle. 2015

  disqe e goma. disqet origjinal.

  Tiranë Sot, 15:55
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  4. Disqe. E goma. Benz. B clas. 17 inch
  Autopjese dhe paisje

  4. Disqe. E goma. Benz. B clas. 17 inch

  Disqet. Ne gjendje shume te mire

  Tiranë Sot, 15:55
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe.Benz.S clas 19 inch te gjere mbrapa origjinl
  Autopjese dhe paisje

  Disqe.Benz.S clas 19 inch te gjere mbrapa origjinl

  Disqe goma

  Tiranë Sot, 15:55
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Goma te. Reja. 255. 35. 18 dhe 265 35 18 altenz
  Autopjese dhe paisje

  Goma te. Reja. 255. 35. 18 dhe 265 35 18 altenz

  Goma ADRESA E DYQANIT https://www.google.com/maps/place/Disqe+goma+spasi/@41.3122246,19.7623966,52

  Tiranë Sot, 15:54
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Disqe Nr 18 Bmw Seria5
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Nr 18 Bmw Seria5

  Disqe Nr 18 Bmv Seria 5 Seria 3 Seria 7

  Tiranë Sot, 15:54
  350 €
 • 0 foto
  Disqe 17 inch Benz
  Autopjese dhe paisje

  Disqe 17 inch Benz

  Disqe 17 inch Benzi E class 211

  Tiranë Sot, 15:53
  230 Lek
 • 2 foto
  Disqe Nr 17 Bmw
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Nr 17 Bmw

  Disqe 17 inch Bmv origjinal

  Tiranë Sot, 15:52
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  4 Disqe Nr 17 Benz Amg
  Autopjese dhe paisje

  4 Disqe Nr 17 Benz Amg

  Disqw Nr17 Amg ne gjendje shume te mire.

  Tiranë Sot, 15:52
  220 Lek
 • 1 foto
  Disqe E goma Benz. E clas 18 inch te gjere mbrapa
  Autopjese dhe paisje

  Disqe E goma Benz. E clas 18 inch te gjere mbrapa

  Disqe. E clasi. Model. 2014. Origjinal. Shume te paster. Goma t. Brigjiston. 245. 40 18 para. 26

  Tiranë Sot, 15:52
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Disqe Nr 18 Benzi
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Nr 18 Benzi

  Disqe 18inch Benz

  Tiranë Sot, 15:52
  200 Lek
 • 0 foto
  Disqe 18 Inch Benzi Amg
  Autopjese dhe paisje

  Disqe 18 Inch Benzi Amg

  Disqe 18 inch Benz Amg origjinal Germany .

  Tiranë Sot, 15:52
  250 Lek
 • 2 foto
  Disqe 19 inch Audi Benz VW
  Autopjese dhe paisje

  Disqe 19 inch Audi Benz VW

  Disqe Nr19 Benzi Audi Volkswagen Porsche . Ne gjendje shum te mire .

  Tiranë Sot, 15:52
  400 €
 • 2 foto
  Disqe e goma te reja Audi  18 inch te Ri
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma te reja Audi 18 inch te Ri

  disqe e goma te reja

  Tiranë Sot, 15:51
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  disqe e goma 18 inch bmw seria 5 model 2013
  Autopjese dhe paisje

  disqe e goma 18 inch bmw seria 5 model 2013

  disqe e goma 18 inch bmw seria 5 origjinal goma rsc 2015 245/45/18 dimri

  Tiranë Sot, 15:51
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  4 Disqe Nr 16 Benz Borbet
  Autopjese dhe paisje

  4 Disqe Nr 16 Benz Borbet

  4 Disqe Nr16 Benzi Borbet origjinal.

  Tiranë Sot, 15:51
  350 Lek
 • 2 foto
  Disqe Nr 20 Benz Audi Q7 Tuareg Porsche cayenne
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Nr 20 Benz Audi Q7 Tuareg Porsche cayenne

  Disqe Nr 20 Benzi ML Audi Q7 Tuareg Porche cayene

  Tiranë Sot, 15:51
  250 €
 • 2 foto
  Disqe e goma BMW. S5. S7. 18 INCH ORIGHINAL
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma BMW. S5. S7. 18 INCH ORIGHINAL

  disqe e goma. mishelin te 2015.

  Tiranë Sot, 15:51
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe Nr 17 Benz Audi Golf 5 Passat
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Nr 17 Benz Audi Golf 5 Passat

  Disqe 17 inch Benzi Audi Golf5 Pasat

  Tiranë Sot, 15:51
  230 Lek
 • 2 foto
  Disqe Nr 17 Bmw origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Nr 17 Bmw origjinal

  Disqe 17 inch bmw seria 3 origjinale

  Tiranë Sot, 15:50
  270 Lek
 • 0 foto
  Disqe Nr 15 Audi
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Nr 15 Audi

  Disqe nr 15 audi origjinal

  Tiranë Sot, 15:50
  130 Lek
 • 2 foto
  4 Disqe Nr 15 Benz Audi Golf 5 Pasat etj
  Autopjese dhe paisje

  4 Disqe Nr 15 Benz Audi Golf 5 Pasat etj

  4 Disqe Nr 15 Benz Audi Golf 5 Pasat etj

  Tiranë Sot, 15:50
  18.000 Lek
 • 2 foto
  5 Disqe Kia origjinal
  Autopjese dhe paisje

  5 Disqe Kia origjinal

  5 disqe kia origjinale

  Tiranë Sot, 15:50
  200 Lek
 • 3 foto
  4 Disqe Nr 16 Ford Focus
  Autopjese dhe paisje

  4 Disqe Nr 16 Ford Focus

  4 Disqe nr 16 Fordi Fokus. Vetem disqet 17000 Leke.

  Tiranë Sot, 15:50
  170 Lek
 • 2 foto
  Disqe e goma Porch Cajen  21 inch origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma Porch Cajen 21 inch origjinal

  disqe porch cajen made in gjermany 21 origjinal goma continental 2017

  Tiranë Sot, 15:49
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe e goma. Audi. 18. inch. origjinal.
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma. Audi. 18. inch. origjinal.

  disqe e goma. origjinal.

  Tiranë Sot, 15:49
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe Nr 17 Benz
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Nr 17 Benz

  Disqe Nr 17 Benzi origjinal

  Tiranë Sot, 15:49
  230 Lek
 • 4 foto
  Disqe 19 Inch Bmw X6
  Autopjese dhe paisje

  Disqe 19 Inch Bmw X6

  Disqe 19Inch Bmv X5 X6

  Tiranë Sot, 15:49
  280 €
 • 1 foto
  Disqe Nr 16 Bmw
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Nr 16 Bmw

  Disqe Nr16 Bmv origjinal Ne gjedje shum te mire

  Tiranë Sot, 15:49
  170 Lek
 • 0 foto
  4 Disqe 19 Inch S221 dy te gjere
  Autopjese dhe paisje

  4 Disqe 19 Inch S221 dy te gjere

  4 Disqe 19 inch S class 221 dy te gjere origjinale

  Tiranë Sot, 15:49
  550 Lek
 • 2 foto
  4 disqe Nr 15 Benzi cklas 2005
  Autopjese dhe paisje

  4 disqe Nr 15 Benzi cklas 2005

  4 disqe Nr 15 ne Gjendje shum te mire

  Tiranë Sot, 15:48
  1.500 Lek
 • 0 foto
  4 Disqe 15 Opeli
  Autopjese dhe paisje

  4 Disqe 15 Opeli

  4 Disqe R15 Opeli

  Tiranë Sot, 15:48
  120 Lek
 • 2 foto
  4 Disqe Nr 16 Audi WV
  Autopjese dhe paisje

  4 Disqe Nr 16 Audi WV

  4 Disqe Nr 16 Audi WV

  Tiranë Sot, 15:48
  15.000 Lek
 • 0 foto
  Disqe 16 Inch Benzi
  Autopjese dhe paisje

  Disqe 16 Inch Benzi

  Disqe 16Inch benzi

  Tiranë Sot, 15:48
  250 Lek
 • 3 foto
  4 Goma 245/35/19
  Autopjese dhe paisje

  4 Goma 245/35/19

  4 Goma 245/35/19 Cmimi 20000 Leke

  Tiranë Sot, 15:47
  20.000 Lek
 • 0 foto
  Disqe e goma. Fiat. Croma 18 inch
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma. Fiat. Croma 18 inch

  Disqe fjati

  Tiranë Sot, 15:47
  Me Marrveshje