Autopjese dhe paisje në shitje në Shqipëri

 • 2 foto
  Disce Audi 22 inch sport S8 pirelli
  Autopjese dhe paisje

  Disce Audi 22 inch sport S8 pirelli

  discet e sapoardhur nga anglia me goma te reja Pirelli

  Tiranë Dje, 15:13
  1.500 €
 • 2 foto
  DISQE ORGJINAL AUDI A4 R17
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL AUDI A4 R17

  SHITEN DISQE ORGJINALE AUDI A3 A4 A6 NUMER 17 GOLF 5 6 7 PASSATI MODEL 2010

  Fier Dje, 15:09
  350 €
 • 7 foto
  DISQE BENZI 204 AMG R17
  Autopjese dhe paisje

  DISQE BENZI 204 AMG R17

  SHITEN 4 DISQE ORGJINAL BENZI C KLASS 204 AMG.JANE 2 TE GJERE 2 TE NGUSHT.BENZI C KLASS 203.E KLASS

  Fier Dje, 15:09
  450 €
 • 1 foto
  DISQE ORGJINAL BMW SERIJA 3 R17
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL BMW SERIJA 3 R17

  SHITEN DISQE BMW SERIA 1 DHE 3 NUMER 17

  Fier Dje, 15:09
  350 Lek
 • 5 foto
  DISQE ORGJINALE GOLF 6 R17
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE GOLF 6 R17

  SHITEN DISQE ORGJINALE GOLF 6 NUMER 17 GOLF 5 6 7 8 PASSATI AUDI A3 A4

  Fier Dje, 15:09
  350 Lek
 • 4 foto
  SHITEN DISQE ORGJINAL AUDI A7 R19
  Autopjese dhe paisje

  SHITEN DISQE ORGJINAL AUDI A7 R19

  SHITEN 4 DISQE ORGJINALE AUDI A7 NUMER 19 AUDI A4 A5 A6 A7 A8

  Fier Dje, 15:09
  550 €
 • 5 foto
  SHITEN DISQE BENZ CLS R18
  Autopjese dhe paisje

  SHITEN DISQE BENZ CLS R18

  SHITEN 4 DISQE BENZ AMG CLS E KLASSE 211 212 C KLASSE 204 NUMER 18

  Fier Dje, 15:09
  550 €
 • 2 foto
  DISQE ORGJINALE RANXH ROKER R 18
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE RANXH ROKER R 18

  SHESE 4 DISQE ORGJINAL JEEP RANXH ROKER.JANE NE GJENDJE TE MIRE SI TE RINJE.MODEL 2018.NE NUMER 18.

  Fier Dje, 15:09
  300 €
 • 2 foto
  DISQE BORBET HOLF 2 R 16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE BORBET HOLF 2 R 16

  SHESE 4 DISQE ANTIK ORGJINAL BORBET.GOLF 1.2.3.4.VW XHETA.SEAT.SKODA.JANE NE GJENDJE TE MIRE.JANE 2

  Fier Dje, 15:09
  300 Lek
 • 5 foto
  DISQE ORGJINALE AUDI A4 MODEL 2012 R17
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE AUDI A4 MODEL 2012 R17

  SHITEN 4 DISQE ORGJINALE AUDI A3 A4 A5 A6 A8 JANE ME BOJE ORGJINALE NE GJENDKE TE MIRE SI TE RINJE N

  Fier Dje, 15:09
  350 €
 • 5 foto
  DISQE ORGJINAL VW TUAREGE R18
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL VW TUAREGE R18

  SHITEN DISQE ORGJINALE VW TUAREG NUMER 18

  Fier Dje, 15:08
  450 €
 • 2 foto
  DISQE ORGJINAL NIZAN NAVARA.R17
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL NIZAN NAVARA.R17

  SHITEN 4 DISQE ORGJINAL NISAN NAVARA.MODEL 2009.NE NUMER 17.ME 6 DADICEK.VENE PER CDO LLOJ XHIPI ME

  Fier Dje, 15:08
  350 €
 • 2 foto
  DISQE BRABUS SMARTI R 17
  Autopjese dhe paisje

  DISQE BRABUS SMARTI R 17

  SHITEN 4 DISQE ORGJINAL BRABUS PER SMART.MODEL 2010.ME 4 DADICEK.JANE 2 TE GJERE 2 TE NGUSHT.ME GOMA

  Fier Dje, 15:08
  350 €
 • 3 foto
  DISQE AUDI R 18
  Autopjese dhe paisje

  DISQE AUDI R 18

  SHESE 4 DISQE ORGJINAL AUDI A3.A4.A6.JANE NE GJENDJE TE MIRE.NUMER 18

  Fier Dje, 15:08
  350 Lek
 • 6 foto
  DISQE ORGJINALE GOLF GT 6 R18
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE GOLF GT 6 R18

  SHITEN DISQE ORGJI ALE GOLF 6 GT NUMER 17 MODEL 2016 GOLFI 5 6 7 8 PASSATI AUDI

  Fier Dje, 15:08
  380 €
 • 4 foto
  SISQE ORGJINAL BBS SERIJA 5 .R19
  Autopjese dhe paisje

  SISQE ORGJINAL BBS SERIJA 5 .R19

  SHESE 4 DISQE ORGJINAL BBS SERIJA 5.SERIJA 7.6.3.NE NUMER 19.DISQET JANE NE GJENDJE TE MIRE SI TE RI

  Fier Dje, 15:08
  550 €
 • 8 foto
  DISQE ORGJINALE BMW SERIA 7 R20
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE BMW SERIA 7 R20

  SHITEN DISQE ORGJINALE BMW SERIA 7 INDIVUALE NUMER 20

  Fier Dje, 15:07
  600 €
 • 1 foto
  DISQE FORF FIESTA R 15
  Autopjese dhe paisje

  DISQE FORF FIESTA R 15

  SHITEN 4 DISQE FORD FIESTA.FORD FOKUS.NE NUMER 195.50.R15.JANE ME 4 DADICEK.DISQET JANE NE GJENDJE T

  Fier Dje, 15:07
  250 Lek
 • 7 foto
  SHITEN DISQE BENZ 124 SL R18
  Autopjese dhe paisje

  SHITEN DISQE BENZ 124 SL R18

  SHITEN DISQE ORGJINALE BRABUSE NUMER 18 JANE BENZ C KLASSE 203 204 E KLASSE 210 211 124 190 SL SEL S

  Fier Dje, 15:07
  350 €
 • 2 foto
  DISQE FORDI FIESTA R15
  Autopjese dhe paisje

  DISQE FORDI FIESTA R15

  SHITEN DISQE ORGJINALE FORDI FIESTA FOKUSE NUNER 15

  Fier Dje, 15:07
  250 Lek
 • 2 foto
  DISQE OZ NISANI ALMERA R16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE OZ NISANI ALMERA R16

  SHITEN DISQE OZ NISANI ALMERA NE 4 DADICEK NUMER 16

  Fier Dje, 15:07
  300 Lek
 • 3 foto
  DISQE ORGJINAL BMW SERIJA 3.NR 16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL BMW SERIJA 3.NR 16

  SHITEN DISQE ME GOMA BMW SERIA 1 3 NUMER 205 55 16 MODEL 2010

  Fier Dje, 15:07
  350 Lek
 • 6 foto
  DISQE ORGJINALE GOLF 6 R16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE GOLF 6 R16

  SHITEN 4 DISQE ORGJINALE GOLF 6 NUMER 16 MODEL 2016 GOLF 5 6 7 8 AUDI A3 A4 PASSATI

  Fier Dje, 15:07
  350 €
 • 5 foto
  DISQE S LINE AUDI A8 R19.
  Autopjese dhe paisje

  DISQE S LINE AUDI A8 R19.

  SHITEN DISQE AUDI S LINE A3 A4 A5 A6 A7 A8 PASSATI GOLF NUMER 19

  Fier Dje, 15:07
  500 €
 • 4 foto
   DISQE ORGJINAL AUDI Q7 R19
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL AUDI Q7 R19

  SHITEN DISQE ORGJINALE AUDI Q7 VW TUAREG NUMER 19

  Fier Dje, 15:07
  350 €
 • 3 foto
  DISQE ORGJINALE BENZ C KLASSE 204 R16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE BENZ C KLASSE 204 R16

  SHITEN 4 DISQE ORGJINALE BENZ C KLASSE 204 MODEL 2010 NUMER 16 BENZ 203 BENZ 210 211 212 NUMER 16

  Fier Dje, 15:07
  350 Lek
 • 3 foto
  DISQE FORDI FIESTA FOKUS R 16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE FORDI FIESTA FOKUS R 16

  SHITEN 4 DISQE ORGJINAL FORD FOKUS.FIESTA.FUZION.MODEL 2010.NUMER 16.

  Fier Dje, 15:07
  250 Lek
 • 2 foto
  DISQE ORGJINAL FORD FOKUS R 18
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL FORD FOKUS R 18

  SHESE 4 DISQE FORD FOKUS. FORD IMAKS.FUZION.MODEL 2014.NE NUMER 18.DISQE JANE NE GJENDJE TE MIRE.

  Fier Dje, 15:06
  350 Lek
 • 5 foto
   DISQE BENZ CLK R17
  Autopjese dhe paisje

  DISQE BENZ CLK R17

  SHITEN 4 DISQE BENZ C KLASSE 203 CLK CLS E KLASSE 210 211 NUMER 17 2 TE GJERE 2 TE NGUSHT.JANE NE G

  Fier Dje, 15:06
  350 Lek
 • 2 foto
  DISQE DISQE GOLF N16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE DISQE GOLF N16

  SHITEN DISQE GOLF 4 VW POLO NUMER 16

  Fier Dje, 15:06
  250 Lek
 • 5 foto
  DISQE ORGJINALE GOLF 4 R16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE GOLF 4 R16

  SHITEN DISQE GOLFI 4 VW POLO BORA SKODA NUMER 16 MODEL 2016

  Fier Dje, 15:06
  250 Lek
 • 3 foto
  DISQE ORGJINAL BENZI 204.R 17
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL BENZI 204.R 17

  SHESE 4 DISQE BENZI ORGJINAL 204.E KLASS 210.211.212.C KLASS 203.NE NUMER 17.DISQET JANE NE GJENDJE

  Fier Dje, 15:06
  300 Lek
 • 2 foto
  DISQE FIATI R14
  Autopjese dhe paisje

  DISQE FIATI R14

  SHESE 4 DISQE FIATI.OPELI.TOYOTA.NE NUMER 14.

  Fier Dje, 15:06
  200 Lek
 • 3 foto
  DISQE BBS BENZI R 19
  Autopjese dhe paisje

  DISQE BBS BENZI R 19

  SHESE 4 DISQE BBS PER BENZ.AUDI.GOLFI.PASSATI.JANE NE GJENDJE SHUME TE MIRE.AKULL TE RINJE.NUMER 19.

  Fier Dje, 15:06
  450 €
 • 3 foto
  DISQE ORGJINALE BENZI CLS AMG R18
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE BENZI CLS AMG R18

  SHESE 4 DISQE ORGJINAL BENZI AMG CLS.JANE 2 TE GJERE 2TE NGUSHT NE NUMER 18.JANE NE GJENDJE TE MIRE.

  Fier Dje, 15:06
  450 €
 • 4 foto
  DISQE ORGJINAL PEUGOT R 16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL PEUGOT R 16

  SHESE 4 DISQE ORGJINAL PEUGOT R 16.MODEL 2016.JANE ME 4 DADICEK.JANE NE GJENDJE TE MIRE SI TE RINJE.

  Fier Dje, 15:06
  300 Lek
 • 4 foto
  DISQE GOLFI 4 R 16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE GOLFI 4 R 16

  SHESE 4 DISQE ORGJINAL GOLFI 4 VW POLO.JANE NE GJENDJE TE MIRE.NE NUMER 16.

  Fier Dje, 15:06
  250 Lek
 • 3 foto
  DISQE ORGJINAL BENZ AMG 6.3 GLE R21
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL BENZ AMG 6.3 GLE R21

  SHITEN DISQE ORGJINALE AMG GLE 6.3 BENZ ML GL GKL NUMER 21 ME GOMA TE MIRA

  Fier Dje, 15:06
  750 €
 • 5 foto
  DISQE ORGJINAL BMW SERIJA 5 MODEL AEZ R 18
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL BMW SERIJA 5 MODEL AEZ R 18

  SHESE 4 DISQE ORGJINAL ME BORDUR DHE ME PERCINA BMW SERIJA 5 .SERIJA 3. 1..6..TE MARKES AEZ MADE I

  Fier Dje, 15:06
  350 €
 • 5 foto
  SHITEN DISQE BENZ R16
  Autopjese dhe paisje

  SHITEN DISQE BENZ R16

  SHITEN DISQE BENZ TE NUMER 16

  Fier Dje, 15:05
  250 Lek
 • 4 foto
  DISQE ORGJINAL PORCHE CAEN R 18
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL PORCHE CAEN R 18

  SHITEN 4 DISQE PORCHE CAEN,AUDI Q7.VW TUAREG,NE NUMER 18.DISQET JANE NE GJENDJE TE MIRE.

  Fier Dje, 15:05
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  DISQE ORGJINALE BMW SERIA 5 R16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE BMW SERIA 5 R16

  SHITEN DISQE ORGJINALE BMW SERIA 3 5 NUMER 16

  Fier Dje, 15:05
  350 Lek
 • 3 foto
  DISQE HEKURI TOYOTA JARYS R 15
  Autopjese dhe paisje

  DISQE HEKURI TOYOTA JARYS R 15

  SHESE 4 DISQE HEKURI ME GJITHE KUPA ORGJINAL TOYOTA JARIS,KOROLA.JANE PER CDO LLOJ TOYOTE ME 4 DADIC

  Fier Dje, 15:05
  100 €
 • 3 foto
  DISQE ORGJINAL BMW M3 R17
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL BMW M3 R17

  SHESE 4 DISQE ORGJINAL BMW SERIJA 3M.SERIJA 1.JANE NE GJENDJE TE MIRE AKULLBTE RINJR.MODEL 2010.NUME

  Fier Dje, 15:05
  350 Lek
 • 3 foto
  DISQE ORGJINALE PEUGOTE 206 R16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE PEUGOTE 206 R16

  SHITEN 4 DISQE ORGJINALE PEUGOTE SITROENI MODEL 2010 NUMER 16

  Fier Dje, 15:05
  300 Lek
 • 5 foto
  DISQE ORGJINALE BMW SERIA X1 R17
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE BMW SERIA X1 R17

  SHITEN DISQE ORGJINALE BMEW SERINA X1 X3 1 3 MODEL 2016 NUMER 225 50 17 ME GOMA DIMRI VITI 2017 JANE

  Fier Dje, 15:05
  400 €
 • 4 foto
  DISQE ORGJINALE BENZ E 212 KLASSE R18
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE BENZ E 212 KLASSE R18

  SHITEN 4 DISQE ORGJINALE BENZ E KLASSE 212 MODEL 2011 BENZ 211 C KLASSE 204 S KLASSE NUMER 18

  Fier Dje, 15:05
  400 €
 • 5 foto
  DISQE ORGJINALE GOLF 6 R16
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINALE GOLF 6 R16

  SHITEN 4 DISQE ORGJINAL GOLF 6.5.7.PASSAT.AUDI.VW KADI.TURAN.ME GOMA DIMRI 205.60.R16.JANE NE GJENDN

  Fier Dje, 15:05
  300 Lek
 • 8 foto
  DISQE ORGJINAL BENZ CLA 6.3 AMG R18
  Autopjese dhe paisje

  DISQE ORGJINAL BENZ CLA 6.3 AMG R18

  SHITEN 4 DISQE ME GJITHE GOMA.ORGJINAL.AMG.BENZI CLA.CLS.C KLASS 204.E KLASS 211.212.JANE ME 4 GOMA

  Fier Dje, 15:05
  750 €
 • 6 foto
  SHITEN DISQE BENZ 204 R17
  Autopjese dhe paisje

  SHITEN DISQE BENZ 204 R17

  SHITEN DISQE ME BORDURE BENZ C KLASSE 204 203 E KLASSE 211 212 NUMER 17

  Fier Dje, 15:04
  350 Lek