• Shitet biznesi komplet me invertar Urgjend

  Shitet biznesi komplet me invertar Urgjend

  Shitet biznisi komplet me invertar ,6 kabina,kompjuteri, klim, Shanki,raftat si dhe gratis shishat per mbushje parfimav 20 cop, si dhe dy telefona shtipies.

  999 €
  Lipjan
  Dje, 15:29
 • Dyqan me qira në qendër të Shkodrës

  Dyqan me qira në qendër të Shkodrës

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe prej 126 m² dhe me vendndodhje në qendër të Shkodrës, pranë Radio Shkodrës. Dyqani pozicionohet në katin e dytë të ndërtesës. ✔Ambienti gëzon kë

  1.100 €
  Shkodër
  Dje, 11:46
 • Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : sanchezaline24@gmail.com WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Kamenicë
  Dje, 10:39
 • Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : sanchezaline24@gmail.com WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Graçanicë
  Dje, 10:37
 • Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : sanchezaline24@gmail.com WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Kaçanik
  Dje, 10:36
 • Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : sanchezaline24@gmail.com WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Graçanicë
  Dje, 10:33
 • Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi Financimi i 100% të një garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Gjakovë
  Dje, 10:32
 • Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi Financimi i 100% të një garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Graçanicë
  Dje, 02:42
 • Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi Financimi i 100% të një garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Fushë Kosovë
  Dje, 02:40
 • Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi Financimi i 100% të një garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Gjilan
  Dje, 02:39
 • Shitet Lokali ne Ulpian

  Shitet Lokali ne Ulpian

  Shitet Lokali ne Ulpian Per me shum informata na kontaktoni

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  15 dhjetor 22:28
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetni zonjën dhe zotëri Prindërit e mi kanë gjetur buzëqeshjen falë kësaj znj. Floriane LABEL që u ofron atyre kredi individësh, Irlandë, Zvicër, Kanada, Belgjikë, Francë, Itali, Poloni, në

  700 €
  Prishtinë
  15 dhjetor 17:09
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  TË SHPEJTË TË KREDISË Nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 2% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem kontaktoni me mua në adresën time të e-mail adresën:servic

  1.000 €
  Leposaviq
  15 dhjetor 13:55
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  TË SHPEJTË TË KREDISË Nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 2% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem kontaktoni me mua në adresën time të e-mail adresën:servic

  1.000 €
  Fushë Kosovë
  15 dhjetor 13:31
 • shitet biznesi urgjent fast food

  shitet biznesi urgjent fast food

  shitet biznesi urgjent fast food ne dragodan te komuna e re biznesi osht duke punu aktualisht pres bleres serioz

  2.500 €
  Prishtinë
  15 dhjetor 09:38
 • DHOMA FERMENTIMI PER FURRA BUKE/PASTICERI

  DHOMA FERMENTIMI PER FURRA BUKE/PASTICERI

  PRODHOJME DHOMA FERMENTIMI/PASTICERIE NE INOKS USHQIMOR OSE ME PANELE SANDWICH. CMIMET ME TE MIRA NE TREG

  Me Marrveshje
  Durrës
  15 dhjetor 08:53
 • shërbimeve të mia financiare

  shërbimeve të mia financiare

  Përshëndetni Z. / Znj. Unë jam një person me karakter të mirë, i cili u ndihmon njerëzve që kanë nevojë për para në të gjitha vendet e botës, për shkak të shërbimeve të mia financiare. Pra, nëse keni

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  15 dhjetor 06:28
 • shërbimeve të mia financiare

  shërbimeve të mia financiare

  Përshëndetni Z. / Znj. Unë jam një person me karakter të mirë, i cili u ndihmon njerëzve që kanë nevojë për para në të gjitha vendet e botës, për shkak të shërbimeve të mia financiare. Pra, nëse keni

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  15 dhjetor 06:28
 • Financimi i shërbimit për cilindo serioze

  Financimi i shërbimit për cilindo serioze

  Përshëndetni Z. / Znj. Unë jam një person me karakter të mirë, i cili u ndihmon njerëzve që kanë nevojë për para në të gjitha vendet e botës, për shkak të shërbimeve të mia financiare. Pra, nëse keni

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  15 dhjetor 05:38
 • Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi financimi i 100% të një garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Dragash
  15 dhjetor 00:46
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetni zonjën dhe zotëri Prindërit e mi kanë gjetur buzëqeshjen falë kësaj znj. Floriane LABEL që u ofron atyre hua midis individëve, Irlandës, Zvicrës, Kanadasë, Belgjikës, Francës, Italisë, P

  700 €
  Podujevë
  15 dhjetor 00:09
 • Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : sanchezaline24@gmail.com WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Mitrovicë
  15 dhjetor 00:05
 • Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : sanchezaline24@gmail.com WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Leposaviq
  15 dhjetor 00:01
 • Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : sanchezaline24@gmail.com WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Kllokot
  15 dhjetor 00:00
 • Keni nevojë për një hua biznesi?

  Keni nevojë për një hua biznesi?

  Ne japim një hua të të gjitha llojeve në një mënyrë shumë të shpejtë dhe të lehtë, Home Loan, Kredi Studentore, Kredi Biznesi, Hua Investitor etj. Ne ofrojmë një hua për çdo individ, kompani dhe kompa

  78.787 €
  Peqin
  14 dhjetor 19:53
 • shitet biznesi butik

  shitet biznesi butik

  shitet biznesi butik me veshje italiane ne gjendje funksionale. klientele e rregullt dhe xhiro e kënaqshme. shitet së bashku (nese dëshironi me mallin aktual, Mark shumë cilësore italiane), me sistemi

  8.500 €
  Tiranë
  14 dhjetor 18:08
 • Kredi në mes të veçantë në 24 orë

  Kredi në mes të veçantë në 24 orë

  Përshëndetje Z. dhe Znj Unë jam një person i cili ofron kredi në një normë të ulët për të gjithë personat që kanë nevojë për fonde për një projekt personal. Unë ju ofrojmë një kredi prej 1000 € në 1.0

  1 €
  Zubin Botok
  14 dhjetor 17:24
 • Oferta e shpejtë dhe e besueshme e kredisë

  Oferta e shpejtë dhe e besueshme e kredisë

  Është një organizatë e krishterë, misioni i së cilës është të ndihmojë njerëzit që kanë nevojë për para për të zbatuar projektet e tyre. Shfaqja jonë është për shkak të viteve të tij të shumta në inte

  Me Marrveshje
  Kamenicë
  14 dhjetor 17:13
 • Shitet Biznesi ; Ose nderrohet me Veture

  Shitet Biznesi ; Ose nderrohet me Veture

  Shes Biznesin ne qender te Fushe Kosoves , afer rrethit kryesor 30 metra. Biznesi eshte i perpunuar 2 vite dhe vazhdon te punon me 2 punetore ne te. Ka textil per femra ; ose Butik modern i te gjitha

  9.900 €
  Fushë Kosovë
  14 dhjetor 13:32
 • BARNATORE ne SHITJE

  BARNATORE ne SHITJE

  Shes barnatoren e kompletuar me te gjitha paisjet percjellese. Cmimi eshte i volitshem, sipas marreveshjes.

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  14 dhjetor 13:29
 • Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi Financimi i 100% të një garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Istog
  14 dhjetor 12:29
 • Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi Financimi i 100% të një garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Kaçanik
  14 dhjetor 12:27
 • Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi 100% të një garantuar për të rejat vit

  Kredi Financimi i 100% të një garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Fushë Kosovë
  14 dhjetor 12:25
 • Shitet biznesi - kafiteri

  Shitet biznesi - kafiteri

  Shitet biznesi-kafiteri i perpunuar.... Qiraja mujore eshte shume e volitshme.... Per info tjera ne tel +38649368024 Bajrami

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  14 dhjetor 09:29
 • Kioska/Rimorkio per KROFNE dhe TORNADO CHIPS

  Kioska/Rimorkio per KROFNE dhe TORNADO CHIPS

  Shitet Kioska/Rimorkio speciale per shitjen e Tornado Chips dhe Krofneve (petulla) me te gjitha paisjet me te mira qe ekzistojne ne Kosove per kete lloj veprimtarie. Makina per krofne ka kapacitet me

  1.500 €
  Prishtinë
  14 dhjetor 06:38
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Përmet
  14 dhjetor 01:48
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Tiranë
  14 dhjetor 01:46
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Deqan
  14 dhjetor 01:18
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Dragash
  14 dhjetor 01:15
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Dragash
  14 dhjetor 01:13
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Fushë Kosovë
  14 dhjetor 01:08
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Gjilan
  14 dhjetor 01:07
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Rahovec
  14 dhjetor 01:06
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Gjakovë
  14 dhjetor 00:58
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Berat
  14 dhjetor 00:20
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Fier
  14 dhjetor 00:19
 • Oferta e kredisë në para - Në 48

  Oferta e kredisë në para - Në 48

  Ky shërbim i huasë, një licensë e regjistruar dhe huadhënës i garantuar i huasë. I jap kredi të holla të parave me një normë të ulët interesi, më kontaktoni nëpërmjet adresës së emailit: kakkanadann50

  6.575 €
  Skënderaj
  13 dhjetor 19:39
 • Oferta e huasë ndërmjet private

  Oferta e huasë ndërmjet private

  Përshëndetje Ajo quhet Znj. Maria Michon, një grua biznesi e origjinale në ECUADORIAN dhe jetoj në ECUADOR Me qëllim të luftimit të varfërisë dhe përjashtimit të shërbimit bankar, ajo ofron online: A

  100 €
  Gjilan
  13 dhjetor 16:57
 • Shiten Karrike stola hekuri

  Shiten Karrike stola hekuri

  Shiten karrike stola hekri te punuara me kovac cmimi 100€ per stol bashke me shilte 1 muaj te perdorur

  100 €
  Tiranë
  13 dhjetor 13:53
 • Oferta e huasë ndërmjet private

  Oferta e huasë ndërmjet private

  Oferta e huasë ndërmjet private Përshëndetje Ajo quhet Znj. Maria Michon, një grua biznesi e origjinale në ECUADORIAN dhe jetoj në ECUADOR Me qëllim të luftimit të varfërisë dhe përjashtimit të shër

  100 €
  Fushë Kosovë
  13 dhjetor 12:14