• ofrojnë kredi në mes të veçantë shumë shpejt

  ofrojnë kredi në mes të veçantë shumë shpejt

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000 në 900000 për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të shkr

  600 €
  Tiranë
  3 qershor 17:15
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë shumë shpejt

  ofrojnë kredi në mes të veçantë shumë shpejt

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000 në 900000 për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të shkr

  2.000 €
  Tiranë
  3 qershor 17:14
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000 në 900000 për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të shkr

  600 €
  Tiranë
  3 qershor 16:05
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000 në 900000 për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të shkr

  600 €
  Tiranë
  3 qershor 16:03
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000 në 900000 për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të shkr

  600 €
  Tiranë
  3 qershor 16:01
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000 në 900000 për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të shkr

  600 €
  Tiranë
  3 qershor 15:58
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000 në 900000 për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të shkr

  600 €
  Tiranë
  3 qershor 15:54
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000 në 900000 për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të shkr

  600 €
  Tiranë
  3 qershor 15:51
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000 në 900000 për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të shkr

  600 €
  Tiranë
  3 qershor 15:48
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000 në 900000 për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të shkr

  600 €
  Tiranë
  3 qershor 15:44
 • Oferta livadh në mes të individëve përgjegjës dhe të ndershëm

  Oferta livadh në mes të individëve përgjegjës dhe të ndershëm

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000€ në 900000€ për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të

  600 €
  Tiranë
  2 qershor 10:56
 • Oferta livadh në mes të individëve përgjegjës dhe të ndershëm

  Oferta livadh në mes të individëve përgjegjës dhe të ndershëm

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000€ në 900000€ për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të

  600 €
  Tiranë
  2 qershor 10:50
 •  Oferta livadh në mes të individëve përgjegjës dhe të ndershëm

  Oferta livadh në mes të individëve përgjegjës dhe të ndershëm

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000€ në 900000€ për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të

  600 €
  Tiranë
  2 qershor 10:42
 • Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000€ në 900000€ për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të shkruani për mua. Unë jam një individ i cili ofron kredi

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000€ në 900000€ për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të shkruani për mua. Unë jam një individ i cili ofron kredi

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000€ në 900000€ për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të

  600 €
  Tiranë
  2 qershor 10:28
 •  Oferta livadh në mes të individëve përgjegjës dhe të ndershëm

  Oferta livadh në mes të individëve përgjegjës dhe të ndershëm

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000€ në 900000€ për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të

  600 €
  Tiranë
  2 qershor 10:18
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë shumë shpejt

  ofrojnë kredi në mes të veçantë shumë shpejt

  Kredi Oferta nga Private Përshëndetje z & Znj Individëve unë të ofrojë kredi prej 3000€ në 900000€ për të gjithë në gjendje të paguajë atë me interes në 2%. Për të gjithë të interesuar, ju lutem të sh

  600 €
  Tiranë
  2 qershor 10:12
 • Biznesi ne Tirane

  Biznesi ne Tirane

  Shitet biznesi tek ish uzina dinamo. Dy dhoma frigoriferike dhe nje frigorifer ngrires professional.Shiten per aresye emigrimi cmimi i diskutushem

  750.000 Lek
  Tiranë
  2 qershor 09:53
 • Biznes (okazion)

  Biznes (okazion)

  Shitet biznes tek Rr.Barrikadave,Tirane per arsye emigracioni.Tregetohet YOGURT-WAFFLE-CAFFE-BAR me perspektive per ta zgjeruar(Braches).Per me teper informacion mund te na kontaktoni.

  Me Marrveshje
  Tiranë
  2 qershor 08:57
 • Biznes (okazion)

  Biznes (okazion)

  Shitet biznes tek Rr.Barrikadave,Tirane per arsye emigracioni.Tregetohet YOGURT-WAFFLE-CAFFE-BAR me perspektive per ta zgjeruar(Braches).Per me teper informacion mund te na kontaktoni.

  Me Marrveshje
  Tiranë
  2 qershor 08:53
 • Shitet dyqan sip 54m2

  Shitet dyqan sip 54m2

  i ndodhur te rruga e policise Cmimi 35000€ Kontakto Amarildo Sterkaj +355 692883398 viber ose whatsapp , cmimi 35,000 €

  35.000 €
  Shkodër
  2 qershor 06:37
 • Shitet okazion dyqan te Rruga e Policise ne Shkoder

  Shitet okazion dyqan te Rruga e Policise ne Shkoder

  Dyqani ka sip 48m2 Eshte biznes i gatshem. Cmimi 35000€ Kontakto Amarildo Sterkaj +355 692883398 viber ose whatsapp

  35.000 €
  Shkodër
  2 qershor 06:20
 • rigove za rudarenje/mining rigs eth 2500 eur

  rigove za rudarenje/mining rigs eth 2500 eur

  Mining rigs with 6 cards rx 580 4 gb, installation, tech support. Delivery time once paid and ordered is 3 weeks 2500 eur Rigove za rudarenje sa 6 kartama rx 580 4 gb sa instalacijom i tehnickom podr

  2.500 €
  Prishtinë
  2 qershor 05:28
 • Jepet me qera dyqan 20m2

  Jepet me qera dyqan 20m2

  i ndodhur ne nje zone mjaft te rrahur nga kembesoret (zone tregtare) L.Rus Shkoder Dyqani ka nje sip 20m2 Cmimi 35000 leke i pa diskutueshem! Kontrate afatgjate! Kontakto Amarildo Sterkaj +355 69

  35.000 Lek
  Shkodër
  2 qershor 05:08
 • Jepet me qera dyqan me sip 70m2

  Jepet me qera dyqan me sip 70m2

  i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti. Cmimi 25000 leke ne muaj Kontrata afatgjate. Ndodhet te Objekti i ri perballle Katedrales vetem 5 m nga rruga kryesore. Kontakto Agjent Imobiliar Amarildo S

  25.000 Lek
  Shkodër
  2 qershor 04:53
 • Shitet tenda 5X10

  Shitet tenda 5X10

  Shitet tenda 5X10 me cerad PE, e njëjta është përdorur vetem një sezonë dhe është thuajse e re. Për më shumë, mund të kontaktoni përmes telefonit.

  800 €
  Prishtinë
  2 qershor 01:29
 • hua dhe financim

  hua dhe financim

  Përshëndetje, unë jam një individ dhe unë ofrojnë kredi për çdo person me karakter të mirë moral, dhe duke pasur një burim të të ardhurave mujore. Unë ofroj mes 3000 dhe 9 000 000 Euro me një normë in

  Me Marrveshje
  Pejë
  1 qershor 23:35
 • hua dhe financim

  hua dhe financim

  Përshëndetje, unë jam një individ dhe unë ofrojnë kredi për çdo person me karakter të mirë moral, dhe duke pasur një burim të të ardhurave mujore. Unë ofroj mes 3000 dhe 9 000 000 Euro me një normë in

  Me Marrveshje
  Gllogoc
  1 qershor 23:35
 • hua dhe financim

  hua dhe financim

  Përshëndetje, unë jam një individ dhe unë ofrojnë kredi për çdo person me karakter të mirë moral, dhe duke pasur një burim të të ardhurave mujore. Unë ofroj mes 3000 dhe 9 000 000 Euro me një normë in

  Me Marrveshje
  Klinë
  1 qershor 23:35
 • hua dhe financim

  hua dhe financim

  Përshëndetje, unë jam një individ dhe unë ofrojnë kredi për çdo person me karakter të mirë moral, dhe duke pasur një burim të të ardhurave mujore. Unë ofroj mes 3000 dhe 9 000 000 Euro me një normë in

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  1 qershor 23:35
 • Shitet biznesi Restorant ne Bllok

  Shitet biznesi Restorant ne Bllok

  Restorant ne mes te Bllokut me 164 m2 dhe 100 m2 verande te mbuluar. Momentalisht punon si bar-restorant me 133 ulese, kuzhine te kompletuar me paisjet me te mira profesionale(vetem kuzhina ka kushtua

  49.000 €
  Tiranë
  1 qershor 17:08
 • mundesia per t'i shendrruar 3000 euro ne 6000 euro

  mundesia per t'i shendrruar 3000 euro ne 6000 euro

  ekziston nje mundesi per shendrrimin e 3000 euro ne 6000 euro per 12 muaj 3000 = 6 muaj (+ 3000 = 6 muaj) = 12 muaj total 1500 euro = 3000 euro me dergoni sms viber +386 49 160 629 per me shume i

  Me Marrveshje
  Malisheve
  1 qershor 15:43
 • Okazion

  Okazion

  Shitet nje biznes ne Rr.Barrikada,Tirane per arsye emigracioni.Arredimi eshte shume bashkekohor,i ri dhe rinor.Sherbehet YOGURT-WAFFLE-CAFFE-BAR.Me perspektive per ta zgjeruar ne dege te ndryshme (bra

  Me Marrveshje
  Tiranë
  1 qershor 13:53
 • Jepen me qera 3 dyqane

  Jepen me qera 3 dyqane

  Ndodhen tek Rruga e Policise ne Shkoder. Mund te jete vend shume i pershtatshem per ndonje oficine , mekanik ose ndonje biznes tjeter. Cmimi i arsyeshem. Sip te 3 bashke 100m2 Kontakto Agjent Im

  60.000 Lek
  Skrapar
  1 qershor 11:01
 • Paisje per dyqan peshku

  Paisje per dyqan peshku

  Shiten te gjitha paisjet per dyqan peshku. 1-Frigorifer inoks 2 kapakesh ftohes 2-Ekspozitor peshku 3-Tavoline perpunimi peshku inoks 4-Lavaman+tavoline inoksi 5-Sobe me gaz me 4 vatra 6-Zgare me qymy

  4.000 €
  Tiranë
  1 qershor 08:53
 • Me qera

  Me qera

  Leshoj lokalin perdhese me qera 100m. I pershtatshem per shume veprimtari si: call center. Sport bar. Bastore. zyre .depo . Per momentin punon si fitnes. Gjindem ne aktash afer osbe

  400 €
  Prishtinë
  31 maj 12:42
 • shiten tavolina, kolltuqe edhe banaku

  shiten tavolina, kolltuqe edhe banaku

  shiten tavolina, Kolltuqe edhe banaku nja Internacional bar-cafe ne vlore. Janë në gjendje shumë të mirë per nje business i cili dëshiron për të gjetur diçka ekonomike. na kontaktoni kështu që ne mund

  Me Marrveshje
  Vlorë
  31 maj 11:08
 • shiten tavolina, kolltuqe edhe banaku

  shiten tavolina, kolltuqe edhe banaku

  shiten tavolina, Kolltuqe edhe banaku nja Internacional bar-cafe ne vlore. Janë në gjendje shumë të mirë per nje business i cili dëshiron për të gjetur diçka ekonomike. na kontaktoni kështu që ne mund

  Me Marrveshje
  Vlorë
  31 maj 11:08
 • Shitet biznes i ngritur ose pajisjet e nje klinike

  Shitet biznes i ngritur ose pajisjet e nje klinike

  Shitet klinik dentare e kompletuar me te gjitha pajisjet ose mund te shitet edhe si biznes i ngritur.ne gjendje shume te mire.cel 0692604376.pajisjet 8000 euro ose biznes+pajisjet 10.000 euro

  8.000 €
  Tiranë
  30 maj 20:53
 • Financimit të ofruar

  Financimit të ofruar

  Përshëndetje, unë jam një individ dhe unë ofroj financim të ndonjë personi të mirë të karakterit moral, dhe duke pasur një burim të të ardhurave mujore. Unë ofroj mes 3000 dhe 9 000 000 Euro me një no

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  30 maj 19:34
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  dëshmia e gjallë e kredisë ofron në mes të veçantë Kjo dëshmi është e vërtetë kredi. Unë jam një grua me tre fëmijë. Që nga vdekja e burrit tim, kam gjetur veten në telashe. Dhe aty ishte një shumë

  600 €
  Tiranë
  30 maj 18:28
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  dëshmia e gjallë e kredisë ofron në mes të veçantë Kjo dëshmi është e vërtetë kredi. Unë jam një grua me tre fëmijë. Që nga vdekja e burrit tim, kam gjetur veten në telashe. Dhe aty ishte një shumë

  600 €
  Tiranë
  30 maj 16:20
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  dëshmia e gjallë e kredisë ofron në mes të veçantë Kjo dëshmi është e vërtetë kredi. Unë jam një grua me tre fëmijë. Që nga vdekja e burrit tim, kam gjetur veten në telashe. Dhe aty ishte një shumë

  600 €
  Tiranë
  30 maj 11:40
 • Lokal ne Lushnje

  Lokal ne Lushnje

  Shitet lokal ne Lushnje

  Me Marrveshje
  Lushnjë
  30 maj 10:53
 • E gatshme-për-veshin e të gjitha

  E gatshme-për-veshin e të gjitha

  E gatshme-për-veshin e të gjitha Merrni kartën tuaj të kreditit tani duke zgjedhur për të na tuaja financiare. Ne jemi duke luftuar kundër varfërisë, kështu që ju lutemi të na ndihmojë për të luft

  5.000 €
  Fushë Kosovë
  30 maj 01:45
 • Shes Biznesin Shisha Bar Orient..imi

  Shes Biznesin Shisha Bar Orient..imi

  Shitet biznesi "Shisha Bar Orient.imi" ne lagjen Ilaz Kodra ( Santea ). Biznesi perfshine te gjithe invertarin, shishet dhe pajisjet perkatese. Biznesi operon qe nga viti 2006 dhe njihet si shisha bar

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  29 maj 18:33
 • Shitet Biznesi!!!

  Shitet Biznesi!!!

  Bar Cafe My Way. Ambient familjar , 150m2 ambjent i brendshem + veranda. Aktualisht ne gjendje pune. Xhiro ditore 90 -130 mij lek. Adresa : Kodrra e Diellit 100m siper Big market.

  14.000 €
  Tiranë
  29 maj 15:53
 • KREDI PERSONAL NGA $ 50,000,00 deri $ 500,000,00

  KREDI PERSONAL NGA $ 50,000,00 deri $ 500,000,00

  Unë z. Frank Kredi Rogers dhe Kryeshefi Ekzekutiv i huadhënësve të pastër parave, Në emër të të gjithë zyrtarëve të kompanisë unë me këtë ju njoftoj se ne jemi duke dhënë një kredi të lirë me normë in

  1.000.000 €
  Deqan
  29 maj 13:56
 • Ofertë shumë të shpejtë dhe të ngutshme financimi të kredisë.

  Ofertë shumë të shpejtë dhe të ngutshme financimi të kredisë.

  Mail: investor.kredite@gmail.com Përshëndetje Z. dhe Znj Unë jam një francez Private unë ofrojnë kredi për të gjithë në gjendje të paguajë atë pa interes. Ofrojnë nga 5,000 euro në 5.000.000 euro.

  500 €
  Dragash
  28 maj 23:06
 • Autobus dhe Linja

  Autobus dhe Linja

  Për ata që kan interes ju ofrojm 3 autobusë shum komodë dhe linjat ndërkombëtare: #Tiranë - Milano (I) - linjë toksore 4 her në javë # Durrës -Tiranë -Prishtinë , dy linja në ditë , 7 dit në javë. Të

  Me Marrveshje
  Tiranë
  28 maj 18:53
 • shiten 2 bilardo ne gjendje perfekte gati per pun

  shiten 2 bilardo ne gjendje perfekte gati per pun

  shiten 2 bilardo italiane ne gjendje perfekte gati per pune

  1.100 €
  Elbasan
  28 maj 11:53