• KREDI TË SHPEJTË

  KREDI TË SHPEJTË

  KREDI OFROJNË MES VEÇANTË SERIOZ DHE Unë ofroj kredi variojnë nga 20 000 € 200 000 euro dhe me një normë interesi prej 2 %. Pra, nëse ju keni një projekti ose të dëshironi për të blerë një shtëpi, nj

  20 €
  Tiranë
  13 korrik 21:20
 • KREDI TË SHPEJTË

  KREDI TË SHPEJTË

  KREDI OFROJNË MES VEÇANTË SERIOZ DHE Unë ofroj kredi variojnë nga 20 000 € 200 000 euro dhe me një normë interesi prej 2 %. Pra, nëse ju keni një projekti ose të dëshironi për të blerë një shtëpi, nj

  20 €
  Tiranë
  13 korrik 21:19
 • KREDI TË SHPEJTË

  KREDI TË SHPEJTË

  KREDI OFROJNË MES VEÇANTË SERIOZ DHE Unë ofroj kredi variojnë nga 20 000 € 200 000 euro dhe me një normë interesi prej 2 %. Pra, nëse ju keni një projekti ose të dëshironi për të blerë një shtëpi, nj

  20 €
  Tiranë
  13 korrik 21:18
 • KREDI TË SHPEJTË

  KREDI TË SHPEJTË

  KREDI OFROJNË MES VEÇANTË SERIOZ DHE TË Unë ofroj kredi duke filluar nga 20,000 € deri 200,000 € dhe një normë interesi prej 2 %. Pra, nëse ju keni një projekti ose të dëshironi për të blerë një shtë

  20 €
  Tiranë
  13 korrik 21:04
 • SHITET IMPJANT PRODHIMI UJI

  SHITET IMPJANT PRODHIMI UJI

  Vlore, shitet biznesi fabrike e prodhimit te ujit te pijshem,prodhuar nga kompania KALKI ne Itali(kompani qe meret me filtrimin e ujrave te pijshem) fabrika ushtron aktivitetin e saj qe nga viti 2009,

  1 €
  Vlorë
  13 korrik 20:08
 • Samsung galaxy s8

  Samsung galaxy s8

  Galaxy s8 3jav veq i ka, i ri as nje grithje nuk ka, vjen edhe kuti me adapter edhe degjoset.. Ngjyra: ORCHID GRAY Telefoni esht si i ri!!

  550 €
  Prizren
  13 korrik 17:50
 • Baste sportive

  Baste sportive

  Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit kompania jone kerkon bashkpunetore te interesuar per hapjen e pikave te reja. Ju zgjidhni ambjentin dhe deptozitoni nje garanci minimale, ne kompletojme me mobilj

  Me Marrveshje
  Tiranë
  13 korrik 12:53
 • paisje per berber

  paisje per berber

  Shitet nje karrike profesinale per berber nje banak dhe nje pasqyre

  5.000 Lek
  Fier
  13 korrik 12:53
 • KAPANON NE SHITJE

  KAPANON NE SHITJE

  Sun Real Estate ofron per shitje nje kapanon/magazine qe pozicionohet buze rruges kryesore, nje ndertim cilesor i rikonstruktuar pjeserisht vitet e fundit. Prona ndodhet te rruga Inxh. Gjovalin Gjad

  890.000 €
  Shkodër
  13 korrik 11:13
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  Hi Sir & Presidente.Unë jam një veçanti huadhënësit, kam kredi në mes të veçantë nga 20.000 € 800.000.00 € në një normë prej 2% me një kohëzgjatje prej 1 deri në 50 vjet. Ju doni të merrni një kredi,

  55.000 €
  Deqan
  13 korrik 00:48
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  Hi Sir & Presidente.Unë jam një veçanti huadhënësit, kam kredi në mes të veçantë nga 20.000 € 800.000.00 € në një normë prej 2% me një kohëzgjatje prej 1 deri në 50 vjet. Ju doni të merrni një kredi,

  55.000 €
  Deqan
  13 korrik 00:46
 • shitet furre buke

  shitet furre buke

  Shitet biznesi furre buke. Ne qender te Shkodres. Pozicion shume i favorshem.

  Me Marrveshje
  Shkodër
  12 korrik 19:08
 • Ekspres kafeje

  Ekspres kafeje

  Shitet ekspres Rancilio ne gjendje shum te mire

  45.000 Lek
  Tiranë
  12 korrik 17:53
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  MENDIM SHUMË TË BESUESHME DHE SERIOZE E pabesueshme, por e Vërtetë , unë kam njohur një Burrë i mrekullueshëm, me emrin e Z. Waturu që ndihmon njerëzit në të tyre marrjen e kredive dhe kam kontaktuar

  55.000 €
  Deqan
  12 korrik 13:03
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  MENDIM SHUMË TË BESUESHME DHE SERIOZE E pabesueshme, por e Vërtetë , unë kam njohur një Burrë i mrekullueshëm, me emrin e Z. Waturu që ndihmon njerëzit në të tyre marrjen e kredive dhe kam kontaktuar

  55.000 €
  Deqan
  12 korrik 13:01
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  MENDIM SHUMË TË BESUESHME DHE SERIOZE E pabesueshme, por e Vërtetë , unë kam njohur një Burrë i mrekullueshëm, me emrin e Z. Waturu që ndihmon njerëzit në të tyre marrjen e kredive dhe kam kontaktuar

  55.000 €
  Deqan
  12 korrik 13:00
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  MENDIM SHUMË TË BESUESHME DHE SERIOZE E pabesueshme, por e Vërtetë , unë kam njohur një Burrë i mrekullueshëm, me emrin e Z. Waturu që ndihmon njerëzit në të tyre marrjen e kredive dhe kam kontaktuar

  55.000 €
  Deqan
  12 korrik 12:56
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  MENDIM SHUMË TË BESUESHME DHE SERIOZE E pabesueshme, por e Vërtetë , unë kam njohur një Burrë i mrekullueshëm, me emrin e Z. Waturu që ndihmon njerëzit në të tyre marrjen e kredive dhe kam kontaktuar

  55.000 €
  Deqan
  12 korrik 12:55
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  MENDIM SHUMË TË BESUESHME DHE SERIOZE E pabesueshme, por e Vërtetë , unë kam njohur një Burrë i mrekullueshëm, me emrin e Z. Waturu që ndihmon njerëzit në të tyre marrjen e kredive dhe kam kontaktuar

  55.000 €
  Deqan
  12 korrik 12:52
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  MENDIM SHUMË TË BESUESHME DHE SERIOZE E pabesueshme, por e Vërtetë , unë kam njohur një Burrë i mrekullueshëm, me emrin e Z. Waturu që ndihmon njerëzit në të tyre marrjen e kredive dhe kam kontaktuar

  55.000 €
  Deqan
  12 korrik 12:51
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  MENDIM SHUMË TË BESUESHME DHE SERIOZE E pabesueshme, por e Vërtetë , unë kam njohur një Burrë i mrekullueshëm, me emrin e Z. Waturu që ndihmon njerëzit në të tyre marrjen e kredive dhe kam kontaktuar

  55.000 €
  Deqan
  12 korrik 12:50
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  MENDIM SHUMË TË BESUESHME DHE SERIOZE E pabesueshme, por e Vërtetë , unë kam njohur një Burrë i mrekullueshëm, me emrin e Z. Waturu që ndihmon njerëzit në të tyre marrjen e kredive dhe kam kontaktuar

  55.000 €
  Deqan
  12 korrik 12:48
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  MENDIM SHUMË TË BESUESHME DHE SERIOZE E pabesueshme, por e Vërtetë , unë kam njohur një Burrë i mrekullueshëm, me emrin e Z. Waturu që ndihmon njerëzit në të tyre marrjen e kredive dhe kam kontaktuar

  55.000 €
  Deqan
  12 korrik 12:47
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  MENDIM SHUMË TË BESUESHME DHE SERIOZE E pabesueshme, por e Vërtetë , unë kam njohur një Burrë i mrekullueshëm, me emrin e Z. Waturu që ndihmon njerëzit në të tyre marrjen e kredive dhe kam kontaktuar

  55.000 €
  Deqan
  12 korrik 12:45
 • DËSHMI TË PABESUESHME

  DËSHMI TË PABESUESHME

  MENDIM SHUMË TË BESUESHME DHE SERIOZE E pabesueshme, por e Vërtetë , unë kam njohur një Burrë i mrekullueshëm, me emrin e Z. Waturu që ndihmon njerëzit në të tyre marrjen e kredive dhe kam kontaktuar

  55.000 €
  Deqan
  12 korrik 12:44
 • Kredi ofrojnë të shpejtë mes 1000€ për 8.000.000€

  Kredi ofrojnë të shpejtë mes 1000€ për 8.000.000€

  Ju jeni të mbërthyer ndalon bankën dhe ju nuk favorizojnë bankat ose ju më mirë të ketë një projekt dhe kanë nevojë për financim, fotografi e keqe e kreditit apo nevojë për të holla për të paguar fatu

  3.000 €
  Lipjan
  12 korrik 12:29
 • Financiare, e kreditit dhe kredi të shpejtë

  Financiare, e kreditit dhe kredi të shpejtë

  Ne paraqet mënyrat më të mira për të marrë një kredi të vërtetë pa ndonjë problem dhe pa rezultatet e kreditit. Kjo kompani është i besueshëm dhe ka ndihmuar kaq shumë njerëz në arritjen e lartësitë e

  19 €
  Leposaviq
  11 korrik 15:30
 • Shes Llogari te Youtubes 4k Subscribes

  Shes Llogari te Youtubes 4k Subscribes

  Shes llogarin time te Yotubes e cila ka 3,657 Subscribes apo Ndjekes ! Llogaria eshte e paster dhe te gjitha videot jan fshire, keshtu qe mund ta perdorni per perfitime tuaja me publikimin e videove t

  85 €
  Skënderaj
  10 korrik 23:28
 • Shitet Call Center

  Shitet Call Center

  Shitet Call Center ne Durres,aktualisht ne gjendje pune me 17 operatore.Call centeri esht i kompletuar me te gjitha paisjet e nevojshme. Kontrata e punes me firmat italiane eshte e gatshme. Cmimi i di

  Me Marrveshje
  Durrës
  10 korrik 22:08
 • AMBJNET BIZNESI ME QIRA

  AMBJNET BIZNESI ME QIRA

  Sun Real Estate ofron me qera ne qender te Shkodres nje ambient biznesi me nje siperfaqe prej 220m² me adrese tek Rruga e gjane, bulevardi Bujar Bishanaku. Ambienti me perpara eshte perdorur si pales

  680 €
  Shkodër
  10 korrik 18:36
 • BAR KAFE PICERI

  BAR KAFE PICERI

  SHITET BAR KAFE PICER BASHKE ME AMBJENT. Biznesi eshte i kompletuar me te gjitha paisjet e nevojshme . Prona eshte me dokumenta te rregullta hipotekore. Prona ndodhet ne lagje beslidhja prane konvikti

  240.000 €
  Lezhë
  10 korrik 14:53
 • Auto Larje me qira

  Auto Larje me qira

  Leshoj Auto Larjen me qira ne Mitrovice ne magjistralen e Adriatikut aferën Tunelit Biznesi funksionon nga Viti 1999 dhe eshte I përshtatshëm për këtë veprimtari dhe te tjera Për informata kontakto n

  Me Marrveshje
  Mitrovicë
  10 korrik 14:39
 • KARBURANT + HOTEL + RESTORANT

  KARBURANT + HOTEL + RESTORANT

  Sun Real Estate ofron per shitje nje Hotel 3 katesh dhe Karburant ne rrugen Shkoder-Lezhe (kilometri i 9-te) midis kryqezimit te Vau Dejesit dhe Bushatit. Prona gezon nje siperfaqe totale prej 1040m²,

  355.000 €
  Shkodër
  10 korrik 12:21
 • shes 2tavolina

  shes 2tavolina

  shes2 tavolina

  80 €
  Lushnjë
  10 korrik 00:53
 • Shitet malli komplet me inventar

  Shitet malli komplet me inventar

  Per arsye te mbylljes se lokalit shes rroba te ndryshme per femra. Mbi 900 artikuj Vlera totale reale mbi 10.000 Euro Inventari dhe kukullat falas

  8.500 €
  Ferizaj
  10 korrik 00:41
 • Jepet me qera License

  Jepet me qera License

  License: TEKNIK I LARTE NE INDUSTRINE USHQIMORE. Licensa ofrohet per fabrika te teknologjise ushqimore dhe industriale (vaji, birre, qumeshti, etj.) punishte nenproduktesh bulmeti, restorante, pastic

  Me Marrveshje
  Tiranë
  9 korrik 23:53
 • Maqina per Prodhimin dhe paketimin e Smokit+ VW T4

  Maqina per Prodhimin dhe paketimin e Smokit+ VW T4

  Shes keto maqina dhe kombin URGJENT 1.Extruder per prodhimin Smokit (kjo maqin e re e ka qmimiin afer 5000 Euro) 2.Makina per lyerjen e smokit me melmesa 3.Paketuse automatike per Smoki dhe gjera

  12.000 €
  Mitrovicë
  8 korrik 23:30
 • Okazjon shitet gjenerator

  Okazjon shitet gjenerator

  Shitet gjenerator i vitit 2016

  Me Marrveshje
  Fier
  8 korrik 21:08
 • my caffe shet biznesin

  my caffe shet biznesin

  My caffe e lokalizuar ne Qendren tregtare, bregu i diellit Prishtine,Shet biznesin me 114 m2 pjesa e brendshme dhe 114m2 terase.Biznesi i perpunuar qe nga viti 2013, i renovuar plotesisht ne prill te

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  8 korrik 20:36
 • Tirane

  Tirane

  Shes frigorifer banak ngrires ne gjendje shume te mire pune .Te interesuarit te kontaktojne ne 0686737044

  110.000 Lek
  Tiranë
  8 korrik 20:08
 • Leshohet

  Leshohet

  Leshoj biznesin e perpunuar caffeteri perball Bulevardit vend shum i pershtatshem per fastfood piceri.

  1 €
  Gjakovë
  8 korrik 13:45
 • Leshoj biznesin.

  Leshoj biznesin.

  Leshoj biznessin caffeteri ne pune shum e pershtatshme per fast food dhe piceri.vend ideal per biznes afer Bulevardit dhe HD.arsyja kalim ne vendpunim tjeter.

  1 €
  Gjakovë
  8 korrik 11:38
 • Ready shpejtë, të besueshme të holla online.

  Ready shpejtë, të besueshme të holla online.

  Mirë mëngjes / pasdite Cilat janë shqetësimet tuaja? Pse jeni ankuar? Sepse ju jeni financiarisht të sigurt? Për shkak se banka nuk ju lejon për të marrë hua para? Dhe ju jeni të lodhur nga ju scamme

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  8 korrik 00:28
 • Shitet bisnesi me shum paisje origjinale caprigjan

  Shitet bisnesi me shum paisje origjinale caprigjan

  I ndajm paisjet sipas kerkese tuaj

  Me Marrveshje
  Klinë
  7 korrik 16:38
 • OKAZION Dorezim Biznesi Pishina

  OKAZION Dorezim Biznesi Pishina

  Okazion ,Shitet aktiviteti i kompletuar 3000m2.Aktivitet i mbyllur para 2viteve per arsyeje shendesore ambjeti esht i pershtateshem per shum gjera te tjera si hotel restorant luksoz esht ne vend peral

  250.000 Lek
  Kuçovë
  7 korrik 13:53
 • Shitet pik turistike ne Vlore (Radhime)

  Shitet pik turistike ne Vlore (Radhime)

  shesim nje pike turistike ne bregun e detit te Radhimes (Vlore) te interesuarit te na kontatoin ne numrat e me poshtem

  850.000 €
  Vlorë
  7 korrik 00:00
 • Shitet Frizi Pepsi per Pije

  Shitet Frizi Pepsi per Pije

  Shitet Frizi Pepsi per Pije Arsyja e shitjes eshte me ka ardh ni friz i ri i Fructalit e spo me duhet ma qmimi i Arsyeshem punon perfekt

  185 €
  Fushë Kosovë
  6 korrik 20:58
 • mundësia për ti dyfishuar parat tuaja (viber)

  mundësia për ti dyfishuar parat tuaja (viber)

  https://youtu.be/Eq1HeoatSGE shiku linkun ne youtube për më shumë informata ose dërgo sms viber whatsapp + 386 49 160 629

  50 €
  Prishtinë
  6 korrik 19:40
 • Shitet biznes ne divjake

  Shitet biznes ne divjake

  Shitet biznes i ngritur ne divjake. Biznesi perfshin lokalin e kompletuar totalisht. Cadrat. 1 dhome gjumi. Dhe cdo gje e nevojshme per nje biznes te tille

  35.000 €
  Lushnjë
  6 korrik 18:53
 • Ofron kredi të shpejtë në më pak se 48 orë

  Ofron kredi të shpejtë në më pak se 48 orë

  Përshëndetje! Unë jam një individ i cili ofron kredi ndërkombëtare. Unë kam një kapital të cilat do të përdoren për të dhënë hua në mes individëve në të shkurtër dhe të gjatë nga 1000€ 800 000€ për të

  5.000 €
  Skënderaj
  6 korrik 17:38