• ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Emri im është KLAUZ Stephane huadhënësit ndërkombëtarë, që ofron kredi të holla për të gjithë në nevojë. Me të kapitalit që do të përdoren për të dhënë kredi në mes të personave privatë, me kushte që

  30.000 €
  Tiranë
  10 janar 15:55
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Emri im është KLAUZ Stephane huadhënësit ndërkombëtarë, që ofron kredi të holla për të gjithë në nevojë. Me të kapitalit që do të përdoren për të dhënë kredi në mes të personave privatë, me kushte që

  30.000 €
  Tiranë
  10 janar 15:54
 • pizzeria

  pizzeria

  shes aktivitetin! pizzeri me furre druri 8 tavolina, banak shitje, banak pizzerie, 2 frigorifera pizzerie, brumatrice, affetatrice, tavoline inox, lavaman inox, i kopletuar me te gjitha paisjet e pune

  6.000 €
  Durrës
  10 janar 13:53
 • Shesim troje nga 2ari, 3ari, 6ari, 9ari e ma shum,

  Shesim troje nga 2ari, 3ari, 6ari, 9ari e ma shum,

  Shesim troje nga 2ari, 3ari, 6ari, 9ari e ma shum, në Kolovic-Prishtinë. Ka rrugë te asfalltuar, rrym, uji, kanalizim dhe internet pronari Shqiptarë posedon gjitha dokumentat Çmimi 1 ari 5000€. Bëj nd

  5.000 €
  Prishtinë
  10 janar 13:40
 • Të ndihmojnë më mirë për projektet tuaja brenda 48

  Të ndihmojnë më mirë për projektet tuaja brenda 48

  Ofertat speciale të drejtë dhe në kohë, sidomos midis 8000 € për 3,000,000 € personi të jetë në gjendje për të kontaktuar miji mund të: [email protected]

  1.000 €
  Gjakovë
  10 janar 12:30
 • Të ndihmojnë më mirë për projektet tuaja brenda 48

  Të ndihmojnë më mirë për projektet tuaja brenda 48

  Ofertat speciale të drejtë dhe në kohë, sidomos midis 8000 € për 3,000,000 € personi të jetë në gjendje për të kontaktuar miji mund të: [email protected]

  1.000 €
  Gjakovë
  10 janar 12:30
 • Jep butikun qe ekam me qira, në Ulpian-Prishtinë,

  Jep butikun qe ekam me qira, në Ulpian-Prishtinë,

  Jep butikun qe ekam me qira, në Ulpian-Prishtinë, perball restorant “Benoi Dona” ka 140m2 dy katëshe. Butiku është i furnizuar me tesha për meshkuj, dhe për fëmi, nga Turqia. Butiku është i regjis

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  10 janar 11:29
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Emri im është KLAUZ Stephane huadhënësit ndërkombëtarë, që ofron kredi të holla për të gjithë në nevojë. Me të kapitalit që do të përdoren për të dhënë kredi në mes të personave privatë, me kushte që

  30.000 €
  Tiranë
  10 janar 10:22
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Emri im është KLAUZ Stephane huadhënësit ndërkombëtarë, që ofron kredi të holla për të gjithë në nevojë. Me të kapitalit që do të përdoren për të dhënë kredi në mes të personave privatë, me kushte që

  60.000 €
  Tiranë
  10 janar 10:21
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Emri im është KLAUZ Stephane huadhënësit ndërkombëtarë, që ofron kredi të holla për të gjithë në nevojë. Me të kapitalit që do të përdoren për të dhënë kredi në mes të personave privatë, me kushte që

  60.000 €
  Tiranë
  10 janar 10:19
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Emri im është KLAUZ Stephane huadhënësit ndërkombëtarë, që ofron kredi të holla për të gjithë në nevojë. Me të kapitalit që do të përdoren për të dhënë kredi në mes të personave privatë, me kushte që

  30.000 €
  Tiranë
  10 janar 10:17
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz dhe i sinqertë

  Emri im është KLAUZ Stephane huadhënësit ndërkombëtarë, që ofron kredi të holla për të gjithë në nevojë. Me të kapitalit që do të përdoren për të dhënë kredi në mes të personave privatë, me kushte që

  30.000 €
  Tiranë
  10 janar 10:15
 • Jep butikun qe ekam me qira, në Ulpian-Prishtinë,

  Jep butikun qe ekam me qira, në Ulpian-Prishtinë,

  Jep butikun qe ekam me qira, në Ulpian-Prishtinë, perball restorant “Benoi Dona” ka 140m2 dy katëshe, butiku është i furnizuar me tesha për meshkuj, dhe për fëmi. Butiku është i regjistriar, me ob

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  10 janar 09:39
 • Kredi në mes të veçantë në 24 orë

  Kredi në mes të veçantë në 24 orë

  Përshkrimi Ju jeni të veçantë, ju keni një biznes, ose ju do të ri-fillojë atë. Ju jeni përballur me vështirësi financiare.Nuk ka më merak ju bëni. Kontaktoni me mua dhe për të marrë ndihmë fin

  1 €
  Dragash
  9 janar 20:59
 • Kredi në mes të veçantë në 24 orë

  Kredi në mes të veçantë në 24 orë

  Përshkrimi Ju jeni të veçantë, ju keni një biznes, ose ju do të ri-fillojë atë. Ju jeni përballur me vështirësi financiare.Nuk ka më merak ju bëni. Kontaktoni me mua dhe për të marrë ndihmë fin

  1 €
  Leposaviq
  9 janar 20:51
 • Shiten okazion karrige tavolina

  Shiten okazion karrige tavolina

  Shiten pajisje lokali per arsye mbyllje biznesi si dhe ambazhura dhe etj .. whats ap viber

  5.000 Lek
  Tiranë
  9 janar 16:53
 • Shiten pajisje lokali okazion

  Shiten pajisje lokali okazion

  Karrige tavolina si dhe ambazhura per mbyllje te cafes arredim bashkohor dhe industrial te gjitha me fatura shiten me gjys cmimi . Whats ap viber

  Me Marrveshje
  Tiranë
  9 janar 16:53
 • Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: sanchezaline24@gmail.com / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected] / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected]

  50.000.000 €
  Kllokot
  9 janar 16:49
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  HI Në nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 2% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni. Këtu është tanë e-mail : [email protected]

  1.000 €
  Përmet
  9 janar 15:45
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  HI Në nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 2% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni. Këtu është tanë e-mail : [email protected]

  1.000 €
  Shkodër
  9 janar 15:43
 • PROGRAM FARMACIE

  PROGRAM FARMACIE

  shitet kopjuter i ri me gjithe program farmacie i firmes PHARMA-EXPRES me nje vit garanci.

  1 Lek
  Tiranë
  8 janar 20:53
 • URGJENT Shitet Biznesi

  URGJENT Shitet Biznesi

  URGJENT shitet biznesi fast food & kafe ne lagjen Arberia(ish dragodan)ne Prishtine. Lokali eshte ngjitun me shkollen e IT Cactus Education. Lokali eshte shume i pershtatshem per biznese te llojit s

  2.000 €
  Prishtinë
  8 janar 19:26
 • Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: sanchezaline24@gmail.com / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected] / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected]

  50.000.000 €
  Kamenicë
  8 janar 18:49
 • Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: sanchezaline24@gmail.com / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected] / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected]

  50.000.000 €
  Kamenicë
  8 janar 18:48
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  Për të gjithë njerëzit që kanë nevojë të llojeve të ndryshme të financimit për projektet e tyre apo për të zgjidhur një problem, mos hezitoni të na kontaktoni në tonë të ofron së kreditimit të holla k

  100 €
  Has
  8 janar 17:36
 • Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: sanchezaline24@gmail.com / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected] / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected]

  50.000.000 €
  Gllogoc
  8 janar 17:00
 • Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: sanchezaline24@gmail.com / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected] / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected]

  50.000.000 €
  Ferizaj
  8 janar 16:59
 • Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: sanchezaline24@gmail.com / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected] / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected]

  60.000.000 €
  Fushë Kosovë
  8 janar 16:56
 • Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: sanchezaline24@gmail.com / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected] / Whatsapp or Viber (+22962002097 )

  Oferta e financimi garanton 100% pa asnjë problem nga 0 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: [email protected]

  50.000.000 €
  Gjakovë
  8 janar 16:54
 • Shitet KLINIKE DENTARE+LABORATOR.BIZNES OKAZION

  Shitet KLINIKE DENTARE+LABORATOR.BIZNES OKAZION

  Rruga e teleferikut tek fresku, perballe Tirana TV klinika + laborator te pajisura me te gjitha mjetet e nevojshme .Cmimi i diskutueshem .

  10.000 €
  Tiranë
  8 janar 14:53
 • Tenda 5x10

  Tenda 5x10

  Shitet tenda e perdorur ne gjendje tw mire, dimensionet 5x10, me cerade PE jo PVC. Per me shume mund te kontaktoni ne telefon.Çmimi eshte i padiskutueshem.

  700 €
  Prizren
  8 janar 13:30
 • shitet biznesi hotel

  shitet biznesi hotel

  shes biznesin e nje hoteli i cili gjendet ne qender te Tiranes perballe Toptanit. Hoteli perbehet nga 8 dhoma te gjitha me banjo brenda dhe te kompletuara me mobijet. Qeraja eshte 1200€ ne muaj Bizne

  15.000 €
  Tiranë
  8 janar 12:53
 • Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  [email protected] Përshëndetni të gjithë. Ne jemi një institucion financiar që ofron kredi para për të gjithë njerëzit në nevojë për arsye të ndryshme: blerje në shtëpi, fatura të paguara, inv

  500.000.000 €
  Klinë
  8 janar 11:19
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  Për të gjithë njerëzit që kanë nevojë të llojeve të ndryshme të financimit për projektet e tyre apo për të zgjidhur një problem, mos hezitoni të na kontaktoni në tonë të ofron së kreditimit të holla

  1.230 €
  Përmet
  8 janar 09:59
 • Kjo është një e krishterë organizatë e formuar për të ndihmuar

  Kjo është një e krishterë organizatë e formuar për të ndihmuar

  Për të gjithë njerëzit që kanë nevojë të llojeve të ndryshme të financimit për projektet e tyre apo për të zgjidhur një problem, mos hezitoni të na kontaktoni në tonë të ofron së kreditimit të holla k

  5.000 €
  Kurbin
  7 janar 17:20
 • Kjo është një e krishterë organizatë e formuar për të ndihmuar

  Kjo është një e krishterë organizatë e formuar për të ndihmuar

  Për të gjithë njerëzit që kanë nevojë të llojeve të ndryshme të financimit për projektet e tyre apo për të zgjidhur një problem, mos hezitoni të na kontaktoni në tonë të ofron së kreditimit të holla k

  1.200 €
  Peqin
  7 janar 16:20
 • Biznesi I nje marketi

  Biznesi I nje marketi

  Shitet biznesi I nje marketi te kompletuar me te gjitha pajisjet ne gjendje pune me xhiro ditore stabel. Shitet per arsyje dalje ne pension. Siperfaqe rreth 55 m. Adresa rruga e barrikadave, 25 m perb

  Me Marrveshje
  Tiranë
  7 janar 14:53
 • Kjo është një e krishterë organizatë e formuar për të ndihmuar

  Kjo është një e krishterë organizatë e formuar për të ndihmuar

  Për të gjithë njerëzit që kanë nevojë të llojeve të ndryshme të financimit për projektet e tyre apo për të zgjidhur një problem, mos hezitoni të na kontaktoni në tonë të ofron së kreditimit të holla k

  1.200 €
  Leposaviq
  7 janar 14:36
 • Vetrate alumini per biznes

  Vetrate alumini per biznes

  Shiten vetrata alumini ngjyre jeshile jane prodhim cilesore dimesione 230 me 420 cmimi 300 mije leke

  300 Lek
  Tiranë
  7 janar 10:53
 • Kjo është një e krishterë organizatë e formuar për të ndihmuar

  Kjo është një e krishterë organizatë e formuar për të ndihmuar

  Për të gjithë njerëzit që kanë nevojë të llojeve të ndryshme të financimit për projektet e tyre apo për të zgjidhur një problem, mos hezitoni të na kontaktoni në tonë të ofron së kreditimit të holla k

  12 €
  Peqin
  7 janar 09:03
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  TË SHPEJTË TË KREDISË Për të gjithë njerëzit që kanë nevojë të llojeve të ndryshme të financimit për projektet e tyre apo për të zgjidhur një problem, mos hezitoni të na kontaktoni në tonë të ofr

  1.000 €
  Mallakastër
  7 janar 05:45
 • Ndihmë për individë,

  Ndihmë për individë,

  Për të gjitha të hulumtimit tuaj gati duke filluar nga 3000 € - 800000 € shkruani me ne, ne do të ju ndihmojë pa pagesë. Email : [email protected]

  98 €
  Ranillug
  7 janar 02:00
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  Për të gjithë njerëzit që kanë nevojë të llojeve të ndryshme të financimit për projektet e tyre apo për të zgjidhur një problem, mos hezitoni të na kontaktoni në tonë të ofron së kreditimit të holla k

  1.000 €
  Kolonjë
  7 janar 01:09
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Për të gjithë njerëzit që kanë nevojë të llojeve të ndryshme të financimit për projektet e tyre apo për të zgjidhur një problem, mos hezitoni të na kontaktoni në tonë të ofron së kreditimit të holla k

  1.000 €
  Skrapar
  7 janar 01:07
 • Schnelles und zuverlässiges Kreditangebot in 72 Stunden.

  Schnelles und zuverlässiges Kreditangebot in 72 Stunden.

  Wenn Sie Ihr Unternehmen auf den richtigen Fuß setzen, was sich seit vielen Jahren nicht verbessert hat, sind praktische Kosten erforderlich. Der Traum ist, ein eigenes Haus zu bauen, aber die Bank wu

  1.200 €
  Fushë Kosovë
  6 janar 23:45
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm për ata që kanë nevojë për të. Mund t'ju japim kredi duke filluar nga 5.000 deri në 2.500.000 € ose edhe më shumë duke e ditur se jemi

  300 €
  Dragash
  6 janar 22:55
 • Shiten 7 komplete kolltuqesh per lokal

  Shiten 7 komplete kolltuqesh per lokal

  Shiten 7 komplete kolltuqesh ne gjendje shume te mire shume cilesore 250 lek kompleti dhe dy komplet tavolina me nga 3 karrike 100 lek kompeti

  250 Lek
  Tiranë
  6 janar 20:53
 • Market Dyqan

  Market Dyqan

  Market i kompletuar me mall dhe me rafte i perpunuar me mishteri gjindet perball shkolles Selami Hallaqi gavran Ushqimor , Mall , dyqan , lokal , shkolla Qmimi volitshem 2 mij € shkaki shitjes shkoll

  20.000 €
  Gjilan
  6 janar 19:29
 • Okazion!!! Manikina,varese rrobash e tjr

  Okazion!!! Manikina,varese rrobash e tjr

  2 manikina t medha,20 manikna te tjera 2 manikina meshkujsh,rreth 150 varese druri ,pjese te montuara ne mure per te varur rrobat.Jane perdorur ne butik me pare .Ne gjendje te mire

  300 €
  Berat
  6 janar 18:53
 • lopata per piceri

  lopata per piceri

  shiten 3 lopata per arsye mosperdorimi

  Me Marrveshje
  Durrës
  6 janar 16:53