• Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Unë nuk besoja në huadhënien e parave, sepse të gjitha bankat hodhën poshtë dosjen time; në të vërtetë, isha i mbërthyer nga banka ime. Por një ditë, një mik më këshilloi një huadhënës të veçantë që m

  5.000 €
  Obiliq
  13 janar 09:50
 • Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Unë nuk besoja në huadhënien e parave, sepse të gjitha bankat hodhën poshtë dosjen time; në të vërtetë, isha i mbërthyer nga banka ime. Por një ditë, një mik më këshilloi një huadhënës të veçantë që m

  600 €
  Junik
  13 janar 09:40
 • Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Unë nuk besoja në huadhënien e parave, sepse të gjitha bankat hodhën poshtë dosjen time; në të vërtetë, isha i mbërthyer nga banka ime. Por një ditë, një mik më këshilloi një huadhënës të veçantë që m

  500 €
  Fushë Kosovë
  13 janar 09:32
 • Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Unë nuk besoja në huadhënien e parave, sepse të gjitha bankat hodhën poshtë dosjen time; në të vërtetë, isha i mbërthyer nga banka ime. Por një ditë, një mik më këshilloi një huadhënës të veçantë që

  500 €
  Fushë Kosovë
  13 janar 09:27
 • Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Unë nuk besoja në huadhënien e parave, sepse të gjitha bankat hodhën poshtë dosjen time; në të vërtetë, isha i mbërthyer nga banka ime. Por një ditë, një mik më këshilloi një huadhënës të veçantë që m

  500 €
  Kllokot
  13 janar 09:23
 • Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Unë nuk besoja në huadhënien e parave, sepse të gjitha bankat hodhën poshtë dosjen time; në të vërtetë, isha i mbërthyer nga banka ime. Por një ditë, një mik më këshilloi një huadhënës të veçantë që m

  500 €
  Fushë Kosovë
  13 janar 09:14
 • Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Unë nuk besoja në huadhënien e parave, sepse të gjitha bankat hodhën poshtë dosjen time; në të vërtetë, isha i mbërthyer nga banka ime. Por një ditë, një mik më këshilloi një huadhënës të veçantë që m

  500 €
  Fushë Kosovë
  13 janar 09:11
 • Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Dëshmia për të marrë një kredi ndërmjet individëve

  Unë nuk besoja në huadhënien e parave, sepse të gjitha bankat hodhën poshtë dosjen time; në të vërtetë, isha i mbërthyer nga banka ime. Por një ditë, një mik më këshilloi një huadhënës të veçantë që m

  500 €
  Fushë Kosovë
  13 janar 09:10
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm për ata që kanë nevojë për të. Mund t'ju japim kredi duke filluar nga 5.000 deri në 2.500.000 € ose edhe më shumë duke e ditur se jemi

  300 €
  Gjilan
  13 janar 06:49
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm për ata që kanë nevojë për të. Mund t'ju japim kredi duke filluar nga 5.000 deri në 2.500.000 € ose edhe më shumë duke e ditur se jemi

  300 €
  Klinë
  13 janar 06:47
 • Bejm instalimin e rrymes elektrike

  Bejm instalimin e rrymes elektrike

  Rryma

  Me Marrveshje
  Vushtrri
  13 janar 01:28
 • shitet

  shitet

  shitet rrethoja per pula emir per mos me ba pafshi pulat naper aborr

  150 €
  Skënderaj
  13 janar 01:28
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje Z. dhe znj Ky mesazh është për individët, të varfrit, ose të gjithë ata Kush kanë nevojë për një hua të veçantë për rindërtimin e tyre Life. Blej një apartament, por ju jeni të ndalu

  500 €
  Klinë
  13 janar 00:33
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje Z. dhe znj Ky mesazh është për individët, të varfrit, ose të gjithë ata Kush kanë nevojë për një hua të veçantë për rindërtimin e tyre Life. Blej një apartament, por ju jeni të ndalu

  500 €
  Shterpcë
  13 janar 00:32
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje Z. dhe znj Ky mesazh është për individët, të varfrit, ose të gjithë ata Kush kanë nevojë për një hua të veçantë për rindërtimin e tyre Life. Blej një apartament, por ju jeni të ndalu

  500 €
  Obiliq
  13 janar 00:29
 • XHIRIME & FOTOGRAFI PROFESIONALE PER DASMA

  XHIRIME & FOTOGRAFI PROFESIONALE PER DASMA

  DC Media ju ofron: Fotografi profesionale per Dasma, Fejesa e shume ahengje te tjera familjare. Ju ofrojm sherbime profesionale, me qmime shume te volitshme. Facebook; DC Media Instragram: dc_medi

  Me Marrveshje
  Klinë
  13 janar 00:28
 • FOTO & XHIRIME PROFESINALE PER DASMA AHENGJE

  FOTO & XHIRIME PROFESINALE PER DASMA AHENGJE

  DC Media ju ofron: Fotografi profesionale per Dasma, Fejesa e shume ahengje te tjera familjare. Ju ofrojm sherbime profesionale, me qmime shume te volitshme. Facebook; DC Media Instragram: dc_medi

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  13 janar 00:28
 • Shes 230 duj detelin dhe san

  Shes 230 duj detelin dhe san

  Shes 230 duj detelin dhe san shum te mir dujt jan te mdhaj te presave te mdhaja shitet komplet dujt jan te mdhenj

  Me Marrveshje
  Kamenicë
  13 janar 00:28
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje, po kërkoni kredi komerciale, kredi personale, kredi për shtëpi, kredi për makinë, kredi studentore, kredi për konsolidimin e borxhit, hua të pasigurta, kapital sipërmarrës e kështu me ra

  100 €
  Ranillug
  13 janar 00:17
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje, po kërkoni kredi komerciale, kredi personale, kredi për shtëpi, kredi për makinë, kredi studentore, kredi për konsolidimin e borxhit, hua të pasigurta, kapital sipërmarrës e kështu me ra

  100 €
  Prishtinë
  13 janar 00:14
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje, po kërkoni kredi komerciale, kredi personale, kredi për shtëpi, kredi për makinë, kredi studentore, kredi për konsolidimin e borxhit, hua të pasigurta, kapital sipërmarrës e kështu me ra

  100 €
  Graçanicë
  13 janar 00:10
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje, po kërkoni kredi komerciale, kredi personale, kredi për shtëpi, kredi për makinë, kredi studentore, kredi për konsolidimin e borxhit, hua të pasigurta, kapital sipërmarrës e kështu me ra

  100 €
  Berat
  13 janar 00:03
 • Dëshira për një hua serioze midis disa

  Dëshira për një hua serioze midis disa

  Hello! Oferta e huasë e vlefshme për të gjithë njerëzit në mbarë botën që kanë nevojë për financim të huasë. Unë jam afër për të vënë në kredi dispozicionin tuaj nga 2000 deri në 10,000,000 € për të

  6.000 €
  Deqan
  12 janar 23:43
 • Oferta individuale e kredisë brenda 48 orëve me 100% të sigurisë dhe garancisë

  Oferta individuale e kredisë brenda 48 orëve me 100% të sigurisë dhe garancisë

     Ju keni nevojë për hua të holla ndërmjet individëve për të përballuar vështirësi financiare për të përfunduar në fund bllokimin e shkaktuar nga Bankat, duke refuzuar skedarët e kërkesës për kredi

  400 €
  Kuçovë
  12 janar 23:41
 • Oferta e huazimit të parave ndërmjet individit të rëndë

  Oferta e huazimit të parave ndërmjet individit të rëndë

  Përshëndetje, Qeniet e vërteta njerëzore janë ata që dinë të vijnë në ndihmë kur vuajnë. Ky njeri më bëri një hua prej 80,000 € pa e komplikuar fare detyrën në nivelin e dokumenteve që bankat kërkojnë

  2.000 €
  Fushë Kosovë
  12 janar 23:39
 • Shitet inventari per zyre dhe nje rack kabinet.

  Shitet inventari per zyre dhe nje rack kabinet.

  Shiten dy tavolina, nje karrike, kabineti rack per servere apo paisje te rrjetes dhe kolltuket e pritjes 3sh dhe dy 1sha me tavoline. Mund ti bleni vetem ato qe ju nevojiten. Kontakt: 049-273-112, 0

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  12 janar 23:38
 • Veçanërisht në nevojën reale të huasë u jap kredi, por njerëzve në gjendje të paguajë kredinë e tij deri në fund.

  Veçanërisht në nevojën reale të huasë u jap kredi, por njerëzve në gjendje të paguajë kredinë e tij deri në fund.

  Unë jap kredi të ndryshme: * Hipotekat, * Kreditë për investime, * Kreditë e automjeteve * Kreditë personale * Borxhet e konsolidimit, * Linjat e kredisë, * Hipoteka e dytë, * Shpërblimet e

  500 €
  Graçanicë
  12 janar 23:37
 • Këtu është një shans për të paguar borxhin tuaj

  Këtu është një shans për të paguar borxhin tuaj

  Përshëndetje, Ju keni shqetësime për para, borxhe për të paguar, një projekt për financim. Mund t'ju ndihmoj duke bërë një hua 1000 deri 50. 000 € në kushte shumë atraktive. kjo është parashikuar

  600 €
  Ferizaj
  12 janar 23:35
 • ofrojnë midis individëve 72 orë

  ofrojnë midis individëve 72 orë

  Veçanërisht në nevojën e financimit urgjent dhe keni vështirësi për të gjetur kapitali i kredisë nga banka lokale. Ju jeni të sinqertë dhe me karakter të mirë. Ju keni të ardhura që mundeni për të

  7.000 €
  Fushë Kosovë
  12 janar 23:33
 • ofrojnë hua në mes të individit serioz dhe të ndershëm

  ofrojnë hua në mes të individit serioz dhe të ndershëm

  Hello! ofrojnë kredi për këdo që jeton në Belgjikë, Gjermani, Estonia, Sllovenia, Zvicra, Greqia, Italia, në Londër dhe e gjithë bota të cilët janë në nevojë për financim të kreditit. I kam vënë në d

  1.000 €
  Gllogoc
  12 janar 23:29
 • Pllac me shtepi ne qender

  Pllac me shtepi ne qender

  Shitet shtepija me pllac prej 416 m2 gjithsej ne qender te qytetit ne nje vend shum atraktiv !!

  1.200.000 €
  Prishtinë
  12 janar 23:29
 • Kase fiskale

  Kase fiskale

  Kase fiskale shume pak e perdorur shitet 200 000 lek te vjetra.

  20.000 Lek
  Korçë
  12 janar 22:53
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje, I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 EURO në 1.500.000 EURO në kushte shumë të thjeshta për të gjithë njerëzit që mund të paguajnë. Gjithashtu bëj investime dhe kredi ndërmjet

  1 €
  Kllokot
  12 janar 22:35
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje, I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 EURO në 1.500.000 EURO në kushte shumë të thjeshta për të gjithë njerëzit që mund të paguajnë. Gjithashtu bëj investime dhe kredi ndërmjet

  700 €
  Gjakovë
  12 janar 22:31
 • viqi

  viqi

  shes viqin 1muj e gjys shumm i mir

  380 €
  Gjakovë
  12 janar 22:31
 • Shes lopen shterp bej ndrrim me naj kombi

  Shes lopen shterp bej ndrrim me naj kombi

  Shes lopen shterp

  800 €
  Ferizaj
  12 janar 22:29
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje, I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 EURO në 1.500.000 EURO në kushte shumë të thjeshta për të gjithë njerëzit që mund të paguajnë. Gjithashtu bëj investime dhe kredi ndërmjet

  700 €
  Kllokot
  12 janar 22:28
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje, I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 EURO në 1.500.000 EURO në kushte shumë të thjeshta për të gjithë njerëzit që mund të paguajnë. Gjithashtu bëj investime dhe kredi ndërmjet

  700 €
  Fushë Kosovë
  12 janar 22:26
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje, I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 EURO në 1.500.000 EURO në kushte shumë të thjeshta për të gjithë njerëzit që mund të paguajnë. Gjithashtu bëj investime dhe kredi ndërmjet

  100 €
  Fushë Kosovë
  12 janar 22:24
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje, I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 EURO në 1.500.000 EURO në kushte shumë të thjeshta për të gjithë njerëzit që mund të paguajnë. Gjithashtu bëj investime dhe kredi ndërmjet

  100 €
  Leposaviq
  12 janar 22:21
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetje, I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 EURO në 1.500.000 EURO në kushte shumë të thjeshta për të gjithë njerëzit që mund të paguajnë. Gjithashtu bëj investime dhe kredi ndërmjet

  100 €
  Gjakovë
  12 janar 22:18
 • Oferta e kredisë

  Oferta e kredisë

  Përshëndetje, I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 EURO në 1.500.000 EURO në kushte shumë të thjeshta për të gjithë njerëzit që mund të paguajnë. Gjithashtu bëj investime dhe kredi ndërmjet

  1.000 €
  Fushë Kosovë
  12 janar 22:17
 • Oferta e kredisë

  Oferta e kredisë

  Përshëndetje, I kam vënë në dispozicion një kredi prej 5000 EURO në 1.500.000 EURO në kushte shumë të thjeshta për të gjithë njerëzit që mund të paguajnë. Gjithashtu bëj investime dhe kredi ndërmjet

  100 €
  Obiliq
  12 janar 22:15
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Nous offrons des prêts à toutes personnes sincères et honnêtes à ceux qui en ont besoin. Nous pouvons vous octroyer des prêts allant de 5000 à 2.500.000€ voir même plus sachant que nous sommes entre

  200 €
  Ferizaj
  12 janar 21:55
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Nous offrons des prêts à toutes personnes sincères et honnêtes à ceux qui en ont besoin. Nous pouvons vous octroyer des prêts allant de 5000 à 2.500.000€ voir même plus sachant que nous sommes entre

  200 €
  Leposaviq
  12 janar 21:54
 • viqi

  viqi

  shes viqin simentall 1 muj i ka bo shumm i mir i shendosh

  380 €
  Gjakovë
  12 janar 21:39
 • Lokal

  Lokal

  Ipet me qera qmimi sipas marveshjes

  Me Marrveshje
  Kamenicë
  12 janar 21:31
 • shes viqin boj ndrrim

  shes viqin boj ndrrim

  Shes viqin tu thieth rac e mir boj ndrrim me vetur etj wib.+37744360967

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  12 janar 21:31
 • Shitet brahama Silver ose ndrroj me naj pul

  Shitet brahama Silver ose ndrroj me naj pul

  Shitet ose ndrrohet brahama Silver me naj pul brahama silver

  30 €
  Lipjan
  12 janar 21:30
 • KURSE KOMPJUTERI + KURSE PROFESIONALE

  KURSE KOMPJUTERI + KURSE PROFESIONALE

  SMART CENTER - Qender e Trajnimeve Profesionale ofron kurse kompjuteri ne fushen e programimit (C; C++; C#; JAVA; WEB; MOBILE) per nxenes e studente si dhe kurse ne fushen e kontabilitetit praktik te

  Me Marrveshje
  Durrës
  12 janar 20:53