• Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  keni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni Ne kemi një kapital që d

  100 €
  Zveçan
  15 nëntor 11:18
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  keni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni Ne kemi një kapital që d

  100 €
  Viti
  15 nëntor 11:12
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  keni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni Ne kemi një kapital që d

  100 €
  Skënderaj
  15 nëntor 11:10
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  keni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni Ne kemi një kapital që d

  100 €
  Istog
  15 nëntor 11:01
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  keni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni Ne kemi një kapital që d

  500 €
  Rahovec
  15 nëntor 10:58
 • Shitet banak freskues

  Shitet banak freskues

  Shitet banak freskues ne gjendje shume te mire pune i pershtashem per bulmet sallameri me tre dhoma freskimi dhe dysheme inoksi i firmes arneg. Permasat 2.6 m i gjate 1.2 m i gjere. Banaku jepet bashk

  Me Marrveshje
  Pogradec
  15 nëntor 10:53
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  keni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni Ne kemi një kapital që d

  100 €
  Shtime
  15 nëntor 10:51
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  keni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni Ne kemi një kapital që d

  500 €
  Shtime
  15 nëntor 10:49
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  keni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni Ne kemi një kapital që d

  1.000 €
  Klinë
  15 nëntor 10:47
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  keni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni Ne kemi një kapital që d

  100 €
  Lipjan
  15 nëntor 10:42
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  keni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni Ne kemi një kapital që d

  500 €
  Rahovec
  15 nëntor 10:40
 • Shitet qeni

  Shitet qeni

  Shitet qeni shum i mir per oborr mosha 3 vjeq +38649612602

  110 €
  Prishtinë
  15 nëntor 10:40
 • Shitjet e mjaltit me shumicë 8E

  Shitjet e mjaltit me shumicë 8E

  Shitjet e mjaltit me shumicë 8E

  8 €
  Obiliq
  15 nëntor 10:39
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Suharekë
  15 nëntor 10:36
 • Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Prizren
  15 nëntor 10:34
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Prishtinë
  15 nëntor 10:32
 • Urgjent shitet Burmashin METABO

  Urgjent shitet Burmashin METABO

  Shes burmashinen METABO e re origjinale e sapoardhur nga gjermania ne gjendje shume te mire.viber +377 45 50 62 60.Gjendem ne Pestove afer Vushtrris

  35 €
  Vushtrri
  15 nëntor 10:31
 • Shiten Uleset (separejat)

  Shiten Uleset (separejat)

  Shiten 3 separeja me 3 tavolina te perdorura vetem nje vite. Cmimi sipas marreveshjes

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  15 nëntor 10:31
 • Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Rahovec
  15 nëntor 10:30
 • Sharr me 2 teha

  Sharr me 2 teha

  Esht ne gjendje shum te mir 3.20 m kthehet 45%

  3.300 €
  Gjilan
  15 nëntor 10:30
 • KREDI OFERTE PËR FUNDIN E VITIT.

  KREDI OFERTE PËR FUNDIN E VITIT.

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Skënderaj
  15 nëntor 10:28
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Shtime
  15 nëntor 10:20
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Ranillug
  15 nëntor 10:18
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Skënderaj
  15 nëntor 10:16
 • oferta e kredisë midis individit privat

  oferta e kredisë midis individit privat

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  500 €
  Kllokot
  15 nëntor 10:08
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  1.000 €
  Leposaviq
  15 nëntor 10:02
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  500 €
  Prishtinë
  15 nëntor 09:55
 • TAVA ALUMINI OSE INOKSI USHQIMOR PER PASTICERI

  TAVA ALUMINI OSE INOKSI USHQIMOR PER PASTICERI

  PRODHOJME TAVA ALUMINI OSE INOKSI USHQIMOR PER PASTICERIA

  Me Marrveshje
  Durrës
  15 nëntor 09:53
 • Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Skënderaj
  15 nëntor 09:47
 • Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  1.000 €
  Prishtinë
  15 nëntor 09:45
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Klinë
  15 nëntor 09:43
 • oferta e kredisë midis individit privat

  oferta e kredisë midis individit privat

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  500 €
  Leposaviq
  15 nëntor 09:41
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Suharekë
  15 nëntor 09:39
 • Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individit

  Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individit

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të dhënë hua të posaçme në afat të shkurtër dhe të gjatë duke filluar nga 5000 € në 30.000.000 € për çdo person serioz që dëshiron këtë hua. 3% interes në vit

  5.000 €
  Kamenicë
  15 nëntor 09:09
 • Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .

  Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .

  Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt . [email protected] Këtu është zgjidhja . paratë në llogarinë tuaj në më pak se 72 orë , oferta është e vlefshme për të gjithë njerëzit e ndershëm. Tani, ky o

  100 €
  Kamenicë
  15 nëntor 08:29
 • Shitet ekspres

  Shitet ekspres

  Shitet ekspres Faema 2 grupesh i saposervisuar

  4.000.000 Lek
  Durrës
  15 nëntor 08:08
 • Embeltore istambul.

  Embeltore istambul.

  Bajm porosi per fejesa. per darsma. per qfar do rasti. per ahengje tjera torte bakllava. trileqe eklera. Revani ja. kadaif sheqerpare. Tulumba. akullore. tatlija me arra tatlija me qokollad. tra

  1 €
  Ferizaj
  15 nëntor 05:28
 • Sherbime transportit me kamionet

  Sherbime transportit me kamionet

  Transport te llojeve te ndryshme te sendeve

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  15 nëntor 00:38
 • Shitet inventari per piceri dhe hamburger

  Shitet inventari per piceri dhe hamburger

  Shitet inventari po ka dhe munesi ndrrimi me ndonje veturë

  2.500 €
  Prishtinë
  15 nëntor 00:28
 • KREDITË E AKADEMISËVE TË STUDENTIT TË KREDITIT TË

  KREDITË E AKADEMISËVE TË STUDENTIT TË KREDITIT TË

  Nuk ka asnjë arsye për të panik nëse ju jeni goditur nga disa kredi kohë të vështira para payday tuaj, dhe nuk ka asnjë arsye për të shkuar nëpër sherr dhe siklet për të kërkuar vendin tuaj të punës p

  87.978 €
  Skrapar
  14 nëntor 23:53
 • Transport Mallerash dhe Mobiljeve  TAXI

  Transport Mallerash dhe Mobiljeve TAXI

  Bejme transportin e Mallerave dhe mobiljeve ,ne territorin e kosoves ,Shqiperise dhe maqedonise. tel +37744116029 tag pikap pickup caddy ceddy cady kombo berlingo jumper KUZHINA PAISJE SKARA

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  14 nëntor 23:32
 • punojm pun private IPKO.

  punojm pun private IPKO.

  punojm pun private te IPKOS. per ma shum na kont nr tel.044629621

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  14 nëntor 23:31
 • Shitet ose ndrohet knusi Brahma

  Shitet ose ndrohet knusi Brahma

  Shitet knusi brahma ose ndrohet me qka tem konvenon

  Me Marrveshje
  Gjakovë
  14 nëntor 23:30
 • Shiten shabo

  Shiten shabo

  Shitet qifti shabo ose ndrim me qka tem konvenon

  Me Marrveshje
  Gjakovë
  14 nëntor 23:30
 • shitet ndrrohet me viq mashkell tamlit

  shitet ndrrohet me viq mashkell tamlit

  shes ose ndrroj rimorkion me naj viq tamlit shtoj pak pare per mashum nr 044157011

  Me Marrveshje
  Gllogoc
  14 nëntor 21:34
 • Shes Lokalin 60m2 Ne Fush Kosov Afer Shkolles

  Shes Lokalin 60m2 Ne Fush Kosov Afer Shkolles

  lokali gjendet ne fush kosov afer shkolles te kryqi dhe rethi osht e gatshme per qdo lloj verpimtarie posedojm te gjitha dokumentat perkatse kontrata bahet me noter per me shum info reth lokalit kont

  56.000 €
  Fushë Kosovë
  14 nëntor 21:30
 • Pula

  Pula

  Shes 3 pula australorp

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  14 nëntor 21:28
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  ofrojnë kredi të shpejtë të kredisë dhe para të besueshme serioze Përshëndetje Z. Për të gjitha problemet tuaja financiare, ju lutem më tregoni kontakte sepse kam kapital të rëndësishëm dhe jam i an

  100 €
  Deqan
  14 nëntor 21:27
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  ofrojnë kredi të shpejtë të kredisë dhe para të besueshme serioze Përshëndetje Z. Për të gjitha problemet tuaja financiare, ju lutem më tregoni kontakte sepse kam kapital të rëndësishëm dhe jam i an

  100 €
  Kuçovë
  14 nëntor 21:26
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  ofrojnë kredi të shpejtë të kredisë dhe para të besueshme serioze Përshëndetje Z. Për të gjitha problemet tuaja financiare, ju lutem më tregoni kontakte sepse kam kapital të rëndësishëm dhe jam i an

  100 €
  Tiranë
  14 nëntor 21:24