• Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Skënderaj
  Dje, 02:25
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Përmet
  Dje, 01:48
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Tiranë
  Dje, 01:46
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Deqan
  Dje, 01:18
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Dragash
  Dje, 01:15
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Dragash
  Dje, 01:13
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Fushë Kosovë
  Dje, 01:08
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Gjilan
  Dje, 01:07
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Rahovec
  Dje, 01:06
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Gjakovë
  Dje, 00:58
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Fier
  Dje, 00:35
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Fushë Kosovë
  Dje, 00:34
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Durrës
  Dje, 00:33
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Dibër
  Dje, 00:32
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Berat
  Dje, 00:31
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Fier
  Dje, 00:28
 • 🛑🛑Shiten Bikat🛑🛑

  🛑🛑Shiten Bikat🛑🛑

  Shiten bikat prej 6 muj deri 1 vit. Jan te majtun veq me ballgur, bio 100%. Ju garantoi per gjithçka. Pesha nga 300 deri 600 kg. Çmimi 2.35 kg. Transporti gratis. Tel- Viber: +377 45 624 112. Bikat .

  2 €
  Klinë
  Dje, 00:28
 • 🛑🛑Shiten BIKAT🛑🛑

  🛑🛑Shiten BIKAT🛑🛑

  Shiten bikat prej 6 muj deri 1 vit. Jan te majtun veq me ballgur, bio 100%. Ju garantoi per gjithçka. Pesha nga 300 deri 600 kg. Çmimi 2.35 kg. Transporti gratis. Tel- Viber: +377 45 624 112. Bikat .

  2 €
  Deqan
  Dje, 00:28
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Fier
  Dje, 00:26
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Berat
  Dje, 00:24
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Devoll
  Dje, 00:22
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Vlorë
  Dje, 00:21
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Berat
  Dje, 00:20
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Fier
  Dje, 00:19
 • Perde AMELIA

  Perde AMELIA

  Riparim Divanesh Tapiceri Makiash PERDE Mekanizma, grila per lokale Qendisje te Personalizuara

  Me Marrveshje
  Tiranë
  13 dhjetor 23:53
 • Perde Amelia

  Perde Amelia

  Riparim Divanesh Tapiceri Makinash Perde Qendisje Te Personalizuara Mekanizma, grila per lokale

  Me Marrveshje
  Tiranë
  13 dhjetor 23:53
 • 🛑🛑Shiten BIKAT🛑🛑

  🛑🛑Shiten BIKAT🛑🛑

  Shiten bikat prej 6 muj deri 1 vit. Jan te matun veq me ballgur, bio 100%. Ju garantoi per gjithçka. Pesha nga 300 deri 600 kg. Çmimi 2.35 kg. Transporti gratis. Tel- Viber: +377 45 624 112. Bikat . B

  2 €
  Gjakovë
  13 dhjetor 23:38
 • Therje e Postermave

  Therje e Postermave

  Bejme therrjen e posterrmave ne tere komunen e Istogut , per me shume info Kontaktoni ne nr . 044-667-649 Me marreveshje

  Me Marrveshje
  Istog
  13 dhjetor 23:38
 • Moler profesionalist. Bëjm Rinovim..

  Moler profesionalist. Bëjm Rinovim..

  Moler profesionalist bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri etj, si dhe rinovime, dekorime dhe punë me dizajne sipas porosisë, punojm te ghitha punët e moleraj, ke

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  13 dhjetor 23:38
 • Maqina per dyer dhe drirare pvc dhe alumin

  Maqina per dyer dhe drirare pvc dhe alumin

  Shesim Maqin Per Prodhimin e Dyer dhe Dritare Pvc dhe Alumini, Maqina te Perdorta Prodhues Gjerman, Elumatec, Urban, Rotox, Etj. Linja Komplete, jemi ne Fushe Kosove kontakt vibere +377 44 120

  Me Marrveshje
  Pejë
  13 dhjetor 23:28
 • oferta e kredisë midis individit të rëndë

  oferta e kredisë midis individit të rëndë

  Përshëndetje Unë jam Znj. MARIA EUGENIA, unë ofroj kredi individëve që kanë nevojë për një investim personal me një normë prej 2.%. Shuma ndryshon nga 2000 euro në 800.000 euro dhe kohëzgjatja e ripa

  1.000 €
  Klinë
  13 dhjetor 23:10
 • oferta e kredisë midis individit të rëndë

  oferta e kredisë midis individit të rëndë

  Përshëndetje Unë jam Znj. MARIA EUGENIA, unë ofroj kredi individëve që kanë nevojë për një investim personal me një normë prej 2.%. Shuma ndryshon nga 2000 euro në 800.000 euro dhe kohëzgjatja e ripa

  1.000 €
  Ferizaj
  13 dhjetor 23:01
 • Cilindra

  Cilindra

  Shes Cilindrat (Valak per Mulli) 8cilindra 1 metersh jan prodhim gjerman. Pa Përdor. Gjinden ne Kosov Muni me Kontaktu edhe ne Viber

  Me Marrveshje
  Tiranë
  13 dhjetor 22:53
 • Lop Qumshtore

  Lop Qumshtore

  Shes lopen qumshtore me 20Litra qumsht ne dit me gjitha garancionet e nevojshe

  1.250 €
  Vushtrri
  13 dhjetor 22:33
 • shes 4 bika +- 500 kg

  shes 4 bika +- 500 kg

  shes 4 bika shum t mir jan te races simentall jan klasi i par bikat jan te peshes se ndryshme <500>kg per me shum informatta mund te na kontaktoni ne kete numer te telefonit si dhe ne viber +3

  Me Marrveshje
  Istog
  13 dhjetor 22:33
 • vitrina per embelsira

  vitrina per embelsira

  shes vitrina per embelsira ne gjendje perfekte shum pak te perdorura per me shum kontaktoo

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  13 dhjetor 22:33
 • Aparat per akullore CARPIGIANI

  Aparat per akullore CARPIGIANI

  shes aparatin per akullore ne gjendje perfekte i sapo ardhur nga italia ftofjen e ka perfekte per me shum kontakto

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  13 dhjetor 22:33
 • Shes dhit

  Shes dhit

  Shes 6 dhi e 2 cjep qmimi me marveshje per mashum kontaktoni. Viber. +38649836595

  Me Marrveshje
  Vushtrri
  13 dhjetor 22:31
 • Qura dhe qurana, pikalajka

  Qura dhe qurana, pikalajka

  Shes qura dhe qurana të këtij vitit, poashtu shes edhe gjela dhe pula pikalajka. Qmimi i tregut...

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  13 dhjetor 22:31
 • lokal ne fush kosov 30m2 ndrrim me vetur

  lokal ne fush kosov 30m2 ndrrim me vetur

  shitet lokali ne fush kosov afer shkolles mihal grameno ...mundsi ndrrimi me vetur ...mercedes..audi..vw .. range rover ...bmv .. kontakt ne tel. 045518009 viber ose whatsApp 0038643901950

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  13 dhjetor 22:31
 • Shitet benzema

  Shitet benzema

  me buk tveten

  20 €
  Prishtinë
  13 dhjetor 22:30
 • Llabo e vogel per akullore model i ri italjan

  Llabo e vogel per akullore model i ri italjan

  shes llabon per akullore prodhim italjan eshte model i ri njera an e ban akulloren tjetra an e mban per me shum kontakto...

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  13 dhjetor 22:30
 • Makin per akull kapaciteti qdo 10min 24akulla

  Makin per akull kapaciteti qdo 10min 24akulla

  shes makinen per akull me gjendje perfekte e sapo ardhur nga italia kapaciteti qdo 10minuta 24akulla qmimi i volitshem per me shum kontakto..

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  13 dhjetor 22:30
 • Llabo per akullore italjane 6litershe FRIGOMAT

  Llabo per akullore italjane 6litershe FRIGOMAT

  shes llabon per akullore ne gjendje perfekte e sapo ardhur nga italia eshte 6litershe shum e ruajtur per me shum kontakto...

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  13 dhjetor 22:30
 • Shes lopen me viq i ka 20 litra tamel

  Shes lopen me viq i ka 20 litra tamel

  Shes lopen me viq i ka 20 litra tamel

  Me Marrveshje
  Klinë
  13 dhjetor 21:41
 • Shes lopen

  Shes lopen

  Lopa eshte bars 3 muaj, lopa eshte e re veq nje viq e ka ba, lopa eshte e urt e jap me garancion. Lopa eshte e mesme QMIMI ME MARRVESHJES, bej ndrrim edhe me lop shterp per mish

  Me Marrveshje
  Shtime
  13 dhjetor 21:41
 • Shes. Viqin. Mashkell

  Shes. Viqin. Mashkell

  Shes viqin simental. Eshte. 4 ditsh. Eshte. Shum mir eshte i. Nekcis

  Me Marrveshje
  Gllogoc
  13 dhjetor 21:28
 • 2 komplete tavolinash per lokal

  2 komplete tavolinash per lokal

  shitet 2 komplete tavolinash thuajse te reja per arsye mosperdorimi dhe 6 kolltuqe per brenda 25€

  225 €
  Tiranë
  13 dhjetor 20:53
 • Bik

  Bik

  Shiten 2 bikat te races se mir kuq e bardh siq po shihen: Qmimi per 2 esht 1300 € vetem jani 700€

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  13 dhjetor 20:39
 • Shesë 70 dujë të sanes

  Shesë 70 dujë të sanes

  Shes 70 duj te sanes jon në pleme arsyja e shitjes eshte se e kam shit lopen

  2 €
  Mitrovicë
  13 dhjetor 20:39