• DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D.-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Malisheve
  20 shkurt 11:46
 • DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D.-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Mitrovicë
  20 shkurt 11:46
 • DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D.-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Gjilan
  20 shkurt 11:45
 • DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D.-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Obiliq
  20 shkurt 11:43
 • DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elimi

  Me Marrveshje
  Klinë
  20 shkurt 11:43
 • inkubator

  inkubator

  inkubator per zogj ne gjendje te rregullt vetem 1 her eshte perdor me qmim te arsyeshem .eshte automatik bene rrotullimin e vezve qdo 2 ore me kapaciitet 96 ve

  200 €
  Prishtinë
  20 shkurt 11:42
 • DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D.-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Lipjan
  20 shkurt 11:42
 • DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D.-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  20 shkurt 11:42
 • Kurse TOEFL, IELTS dhe kurse te rregullta te ang.

  Kurse TOEFL, IELTS dhe kurse te rregullta te ang.

  Shkolla Nderkombetare Kanadeze ne Kosove (CIS Kosova), i njofton te gjithe te interesuarit per kurs pergatitor TOEFL dhe IELTS, se po startohet me grupet e radhes te kursit per TOEFL, dhe per IELTS (n

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 11:42
 • Lop per mish

  Lop per mish

  Shes lopen shterrp asht e re shum qmimi me marrveshje.

  Me Marrveshje
  Klinë
  20 shkurt 11:42
 • PAISJE TE REJA MASAZHUESE CERAGEM me Garancion

  PAISJE TE REJA MASAZHUESE CERAGEM me Garancion

  Ofrojë paisje masazhuese me gurë Paisja Masazhuese me gurë JADE(Zhade) = 650€ Linku se si përdoret paisja masazhuese: http://ceragemindia.in/CeragemCpmpactUse.aspx PAISJET JANE TE REJA DHE K

  650 €
  Prishtinë
  20 shkurt 11:41
 • DEZINFEKTIM  DEZINSEKTIM  DERATIZIM

  DEZINFEKTIM DEZINSEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D.-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  20 shkurt 11:39
 • DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D. PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Gjakovë
  20 shkurt 11:38
 • Shes lopen barse urgjent qmimi volitshum

  Shes lopen barse urgjent qmimi volitshum

  Shes lopen mshtjerr spari Barse urgjent ka pjell qe dy muj e gjys viqin jakom shit qe 1 muj lopa o e urt melaqe ni fmi me mjel seka problem lopa ka 10 litra qumsht lopa o ere 2 vjet e 5 muj ika lopen

  Me Marrveshje
  Vushtrri
  20 shkurt 11:38
 • Shes lopen barse urgjent qmimi volitshum

  Shes lopen barse urgjent qmimi volitshum

  Shes lopen mshtjerr spari Barse urgjent ka pjell qe dy muj e gjys viqin jakom shit qe 1 muj lopa o e urt melaqe ni fmi me mjel seka problem lopa ka 10 litra qumsht lopa o ere 2 vjet e 5 muj ika lopen

  Me Marrveshje
  Podujevë
  20 shkurt 11:38
 • Shes lopen barse qmimi shum i volitshum

  Shes lopen barse qmimi shum i volitshum

  Shes lopen mshtjerr spari Barse urgjent ka pjell qe dy muj e gjys viqin jakom shit qe 1 muj lopa o e urt melaqe ni fmi me mjel seka problem lopa ka 10 litra qumsht lopa o ere 2 vjet e 5 muj ika lopen

  Me Marrveshje
  Lipjan
  20 shkurt 11:38
 • Super Moleri bejm renovim komplet te objekteve

  Super Moleri bejm renovim komplet te objekteve

  Super''Moleri bejm renovim komplet te objekteve :si pershembull kryejm kto sherbime :ngjyrosje, knauf .Fasad ,termoizolim,qeramik,hidroizolim,,laminat ,parket glet, rregullimin e kornizave dritareve ,

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 11:33
 • Super Moleri bejm renovim komplet te objekteve

  Super Moleri bejm renovim komplet te objekteve

  Super''Moleri bejm renovim komplet te objekteve :si pershembull kryejm kto sherbime :ngjyrosje, knauf .Fasad ,termoizolim,qeramik,hidroizolim,,laminat ,parket glet, rregullimin e kornizave dritareve ,

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 11:33
 • ''Austria''Parket bejm renovim komplet te objek..

  ''Austria''Parket bejm renovim komplet te objek..

  Austria Parket bejm renovim komplet te objekteve :si pershembull kryejm kto sherbime :ngjyrosje, knauf .Fasad ,termoizolim,qeramik,hidroizolim,,laminat ,parket glet, rregullimin e kornizave dritareve

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 11:33
 • DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D.-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Dragash
  20 shkurt 11:32
 • DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D.-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Gllogoc
  20 shkurt 11:32
 • Bejm eliminimin e insekteve dhe brejtesve

  Bejm eliminimin e insekteve dhe brejtesve

  N.SH.*EKO-D.D.D.-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Podujevë
  20 shkurt 11:32
 • Transport Dhe Shërbime Me Kran EUROSHPED1

  Transport Dhe Shërbime Me Kran EUROSHPED1

  Auto kran EUROSHPED1 AUTO BARTJE 24h NE GJITH TERRITORIN E KOSOVES... .BEJM TRANSPORTIN E KONTENJERVE,REKLAMAVE,GJENERATORVE,TRAFOVE ELEKTRIKE,SHTYLLAVE ELEKTRIKE,PALETAVE,CISTERNA-REZERVAR TE NDRYSHE

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 11:31
 • DEZINFEKTIM DEZINSEKTIM DERATIZIM

  DEZINFEKTIM DEZINSEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D.-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Istog
  20 shkurt 11:30
 • DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  DEZINSEKTIM DEZINFEKTIM DERATIZIM

  N.SH.*EKO-D.D.D.-PRISHTIN* Nga Prishtina kryen aplikimin e D.D.D ne banesa dhe lokalet afariste tuaja duke perdorur preparatet (INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE) ekologjike. Pra,ne bejm asgjesimin dhe elim

  Me Marrveshje
  Kamenicë
  20 shkurt 11:28
 • AMSA

  AMSA

  AMSA - AGJENSION PER MENAXHIMIN E PATUNDSHMERIVE Mes ofertave të shumta dhe pamundësis tuaj për ti vizituar të gjitha,lind domosdoshmëria e ndihmës nga një ekspert në këtë fushë i cili është agjent

  Me Marrveshje
  Gjilan
  20 shkurt 11:28
 • Inkubator

  Inkubator

  Përshkrim i sendit SHES INKUBATOR TE NDRYSHEM PER NGA KAPACITETI, QE NGA ME I VOGLI - 100 GJER NE 500 VEZE. JANE NJESHTRESOR, TE PUNUAR ME NJE TRADITE 26 VJEQARE. KANE NJE IZOLIM TE JASHTEZAKONSHEM. T

  Me Marrveshje
  Kukës
  20 shkurt 10:53
 • Makineri e prodhimit Plastik

  Makineri e prodhimit Plastik

  Shitet Makineri e prodhimit Plastik. Makina eshte e perdorur dhe ne gjendje te mire pune. Gjithashtu eshte e gatshme per cdo lloj prove nga ana juaj. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e tel. 067204

  20.000 €
  Tiranë
  20 shkurt 10:53
 • maqina per restorane

  maqina per restorane

  Shoten maqinat per prerjen e proshutes maqinat jan te medha industriale

  280 €
  Pejë
  20 shkurt 10:44
 • PASTRUESE PER PVC CNC DHE SALDUESE ME 4 KOKA

  PASTRUESE PER PVC CNC DHE SALDUESE ME 4 KOKA

  Shes makinat per prodhimin e dyerve dhe dritareve te ardhura nga shtetet e perendimit ( jo turke) makinat jan te servisuara rregullisht ne gjendje shum të mir te gatshme te futen ne prodhim menjehere

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  20 shkurt 10:44
 • maqin per prerje bizerba

  maqin per prerje bizerba

  Shitet maqina per restorane per prerjen e mishit lakres .bizerba vs 12 f.per me shum shiqo fotot

  Me Marrveshje
  Pejë
  20 shkurt 10:40
 • Shitet makina

  Shitet makina

  Shitet makina per restorant apo mishtore.maqina osht profesionale

  Me Marrveshje
  Pejë
  20 shkurt 10:40
 • Makina per dyer e dritare PVC

  Makina per dyer e dritare PVC

  shes makinat e ardhura nga shtetet e bashkimit evropian te posa ardhura .makinat sherbejn per prodhimin e dritareve dhe dterve te plastikes .makinat jan te serivisu

  Me Marrveshje
  Mitrovicë
  20 shkurt 10:40
 • Kurs për ADOBE AFTER EFFECTS etj

  Kurs për ADOBE AFTER EFFECTS etj

  Ofertat tona për llojet e kurseve i gjeni në webfaqen www.kursperdizajn.com ndërsa për regjistrim tel. 044 180 081 Viber/WhatsApp ÇKA OFROJMË NE? Kursi për dizajn grafik ofron trajnime normale (120 m

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 10:39
 • Kurs për ADOBE PREMIERE etj.

  Kurs për ADOBE PREMIERE etj.

  Ofertat tona për llojet e kurseve i gjeni në webfaqen www.kursperdizajn.com ndërsa për regjistrim tel. 044 180 081 Viber/WhatsApp ÇKA OFROJMË NE? Kursi për dizajn grafik ofron trajnime normale (120 m

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 10:39
 • Kurs për COREL X8

  Kurs për COREL X8

  Ofertat tona për llojet e kurseve i gjeni në webfaqen www.kursperdizajn.com ndërsa për regjistrim tel. 044 180 081 Viber/WhatsApp ÇKA OFROJMË NE? Kursi për dizajn grafik ofron trajnime normale (120 m

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 10:39
 • Kurs për ADOBE ILLUSTRATOR etj.

  Kurs për ADOBE ILLUSTRATOR etj.

  Ofertat tona për llojet e kurseve i gjeni në webfaqen www.kursperdizajn.com ndërsa për regjistrim tel. 044 180 081 Viber/WhatsApp ÇKA OFROJMË NE? Kursi për dizajn grafik ofron trajnime normale (120 m

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 10:39
 • Kurs për ADOBE PHOTOSHOP etj.

  Kurs për ADOBE PHOTOSHOP etj.

  Ofertat tona për llojet e kurseve i gjeni në webfaqen www.kursperdizajn.com ndërsa për regjistrim tel. 044 180 081 Viber/WhatsApp ÇKA OFROJMË NE? Kursi për dizajn grafik ofron trajnime normale (120 m

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 10:39
 • Kurs për ADOBE INDESIGN etj.

  Kurs për ADOBE INDESIGN etj.

  Ofertat tona për llojet e kurseve i gjeni në webfaqen www.kursperdizajn.com ndërsa për regjistrim tel. 044 180 081 Viber/WhatsApp ÇKA OFROJMË NE? Kursi për dizajn grafik ofron trajnime normale (120 m

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 10:39
 • KURS PER DIZAJN GRAFIK ADOBE COREL

  KURS PER DIZAJN GRAFIK ADOBE COREL

  Fillimisht ju preferojmë që për ofertat tona për llojet e kurseve të vizitoni webfaqen tonë www.kursperdizajn.com ndërsa për regjistrim dhe termin na telefononi direkt. ÇKA OFROJMË NE? Shkollimi spe

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 10:39
 • Lokali me qera afer aeroportit

  Lokali me qera afer aeroportit

  Ipet lokali me qera i pershtatshem per biznes, per rent, agjencion etj. posedon edhe parking per automjete, objekt per larjen e veturave (autolarje). Gjindemi afer aeroportit rruga e vjeter e aeropor

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  20 shkurt 10:29
 • Urgjent lopa qumeshtore

  Urgjent lopa qumeshtore

  Shitet urgjent lopa qumeshtore 20L ne ditje Oshte e bardh me te zeze dhe osht shum e urt nuk qet shkelma e len me mjel qdo kon Per me shum informata na thirrni ne ket numer 044 374 322 kom edhe vib

  490 €
  Prishtinë
  20 shkurt 10:28
 • karrika

  karrika

  Shes karrikat pak te perdorura jan prodhim i maqedonis shume moderne siq shifen .qmimi i blerjes 45€ tani shiten per 27€ per cop gjithsej 30 copa janë . gjithashtu shes edhe 10 tavolina te pa perdoru

  27 €
  Pejë
  20 shkurt 10:28
 • ARREDO DUE PAISJE INDUSTRIALE PROFESIONALE

  ARREDO DUE PAISJE INDUSTRIALE PROFESIONALE

  ARREDO-DUE , prej vitit 2002 ne tregun e paisjeve industriale profesionale per bare, restorante, pasticeri, piceri, furra buke, supermarkete dhe aksesore te ndryshem. - Pergjigjemi ne kohe rekord me g

  Me Marrveshje
  Tiranë
  20 shkurt 10:08
 • BANAK USHQIMOR ITALIAN ME AJER

  BANAK USHQIMOR ITALIAN ME AJER

  SHITEN BANAQE USHQIMORE ME PERMASA TE NDRYSHME. FTOHJE ME AJER E CMIMET ME KONKURRUESE NE TREG. GARANCI 1 VIT.

  Me Marrveshje
  Durrës
  20 shkurt 09:53
 • BANAK FRIGORIFERIK / RAFTE METALIKE ITALIANE

  BANAK FRIGORIFERIK / RAFTE METALIKE ITALIANE

  SHESIM BANAK FRIGORIFERIK MODELE TE NDRYSHME ME CMIME KONKURRUES. GJITHASHTU RAFTE METALIKE PER SUPERMARKET ITALIANE.CMIMI I DISKUTUESHEM

  Me Marrveshje
  Durrës
  20 shkurt 09:53
 • Dekore te Autos se marteses

  Dekore te Autos se marteses

  Dekorojme Automobila te Marteses . Per me teper na vizitoni ne facebook ne Fati-m Ballona

  Me Marrveshje
  Gjakovë
  20 shkurt 09:40
 • Dekorojme Auto te Nuses

  Dekorojme Auto te Nuses

  Bejme dekorime te Autos se nuses Per me teper info na vizitoni ne Facebook ne Fati-m Ballona

  Me Marrveshje
  Deqan
  20 shkurt 09:40
 • IG construction

  IG construction

  Shes Shtepia.Banesa.Toka ,Lokale Hotel Fenix.Villa Brezovica Shtepit jan ne lagje te ubranizume 174m-290m ne 3 ari Banesa ne Prishtine,Fush Kosove.50-140 Toka ne Prishtin .Fush Kosove etj. SHIKO h

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 09:32
 • shes detelin

  shes detelin

  Shes Detelin , San (bari i but) dhe Kasht kontaktoni ne ket nr tel: 049-371-073 + vaiber.

  Me Marrveshje
  Gllogoc
  20 shkurt 09:32