• Merrni kredi pa kufizime në Kosovë në 48 orë

  Merrni kredi pa kufizime në Kosovë në 48 orë

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne japi

  59 €
  Prishtinë
  17 tetor 05:11
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne japi

  15 €
  Kamenicë
  17 tetor 05:09
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne japi

  16 €
  Junik
  17 tetor 05:08
 • oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne japi

  45 €
  Prishtinë
  17 tetor 05:07
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne japi

  30 €
  Prishtinë
  17 tetor 05:06
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne japi

  50 €
  Kamenicë
  17 tetor 05:04
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne japi

  17 €
  Partesh
  17 tetor 05:03
 • oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne japi

  100 €
  Mitrovicë
  17 tetor 05:02
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne japi

  104 €
  Klinë
  17 tetor 05:01
 • oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne japi

  45 €
  Kamenicë
  17 tetor 05:00
 • Merrni kredi pa kufizime në Kosovë në 48 orë

  Merrni kredi pa kufizime në Kosovë në 48 orë

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne japi

  8 €
  Gjakovë
  17 tetor 04:58
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne ja

  20 €
  Fushë Kosovë
  17 tetor 04:57
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Diten e mire A mendoni të merrni një kredi? A jeni seriozisht në nevojë për një urgjencë Kredi për të filluar biznesin tuaj? A jeni në borxh? Ky është shansi juaj për të Arrijnë dëshirën tuaj, ne ja

  10 €
  Prishtinë
  17 tetor 04:47
 • Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .

  Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .

  Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt . [email protected] Këtu është zgjidhja . paratë në llogarinë tuaj në më pak se 72 orë , oferta është e vlefshme për të gjithë njerëzit e ndershëm. Tani, ky

  1.000 €
  Vushtrri
  17 tetor 01:30
 • Επενδύσεις και δάνεια

  Επενδύσεις και δάνεια

  Esate valstybės tarnautojas, išėjęs į pensiją ar bedarbis, ir jūs turite kreditavimo poreikis jūsų verslo ir projekto finansavimui arba išspręsk savo problemas. J. Adriaan yra sprendimas, k

  1.000.000 €
  Obiliq
  17 tetor 01:28
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  10 €
  Fushë Kosovë
  17 tetor 00:18
 • Oferta e shpejtë e kredisë për realizimin e projekteve tuaja

  Oferta e shpejtë e kredisë për realizimin e projekteve tuaja

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  10 €
  Klinë
  17 tetor 00:15
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  10 €
  Shterpcë
  17 tetor 00:12
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  10 €
  Leposaviq
  17 tetor 00:10
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  10 €
  Kamenicë
  17 tetor 00:09
 • oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  10 €
  Junik
  17 tetor 00:07
 • oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  10 €
  Malisheve
  17 tetor 00:04
 • Oferta e shpejtë e kredisë për realizimin e projekteve tuaja

  Oferta e shpejtë e kredisë për realizimin e projekteve tuaja

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  9 €
  Junik
  17 tetor 00:02
 • Ekpress Kafeje Gaggia

  Ekpress Kafeje Gaggia

  Shitet Ekpress kafeje 80 euro i diskutueshem ne gjendje shume te mire pune. Dergoni SMS ,Whatsapp.Faleminderit

  80 €
  Tiranë
  16 tetor 23:53
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  10 €
  Gjakovë
  16 tetor 23:51
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  9 €
  Novoberdë
  16 tetor 23:50
 • DRITA SOLARE ME SENZOR LEVIZJE

  DRITA SOLARE ME SENZOR LEVIZJE

  SHES DRITA SOLARE ME SENZOR LEVIZJE, JAN TE REJA PA PERDOR DHE JAN TE PERSHTATSHME PER QFARDO VENDI SI: SHTEPI DYQANE GARAZHDA OBORRE ETJ, MBUSHEN ME DIELL E KAN DRITEN E FORTE DHE NDEZEN AUTOMATIKISH

  13 €
  Skënderaj
  16 tetor 23:48
 • Merrni kredi pa kufizime në Kosovë në 48 orë

  Merrni kredi pa kufizime në Kosovë në 48 orë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  10 €
  Fushë Kosovë
  16 tetor 23:47
 • Shes pula zogj 5 muaj dhe 3muaj

  Shes pula zogj 5 muaj dhe 3muaj

  Kemi zogj brahma buff dhe zogj piklana original jan shume t mir

  12 €
  Podujevë
  16 tetor 23:47
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  7 €
  Graçanicë
  16 tetor 23:45
 • Qendra për pastrimin tepihave dhe mobiljeve

  Qendra për pastrimin tepihave dhe mobiljeve

  Sherbimet kryhen me ekipet profesionale dhe me kujdes maximal me makina profesionale me shampona të cilësuar ne GARANTOJMË në shërbim PASTRIMI tepihave PASTRIMI mobiljeve PASTRIMI batanije PASTRIM

  Me Marrveshje
  Prizren
  16 tetor 23:45
 • Merrni kredi pa kufizime në Kosovë në 48 orë

  Merrni kredi pa kufizime në Kosovë në 48 orë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  4 €
  Fushë Kosovë
  16 tetor 23:43
 • oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  8 €
  Kllokot
  16 tetor 23:42
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  7 €
  Kamenicë
  16 tetor 23:40
 • oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  7 €
  Prishtinë
  16 tetor 23:38
 • oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  oferta e kredisë ndërmjet private në 48 orë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  7 €
  Prishtinë
  16 tetor 23:37
 • Kerkoj pula Brahma Black

  Kerkoj pula Brahma Black

  Kerkoj Brahma Black me kontaktoni ne Viber +377 44 956 173

  Me Marrveshje
  Gjilan
  16 tetor 23:34
 • Oferta e shpejtë e kredisë për realizimin e projekteve tuaja

  Oferta e shpejtë e kredisë për realizimin e projekteve tuaja

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  7 €
  Gjakovë
  16 tetor 23:33
 • Duj sane 80 copa

  Duj sane 80 copa

  Shes duj sane shume t mir me garancion qe se ka nxan shiu 1 euro e gjys gjindemi ne shtedim t podujeves

  150 €
  Podujevë
  16 tetor 23:32
 • ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  ofertë të shpejtë dhe serioze të kredisë

  Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata prej 2000 euro në 1,000,000 euro për këdo që do të kishte seriozisht nevojë për kredi. 2% deri në 3% të interesit

  7 €
  Gllogoc
  16 tetor 23:31
 • Shitet LOKALI te rruga pazarit

  Shitet LOKALI te rruga pazarit

  Shes lokalin i cili o shum i pershtatshem per biznes i cili per momentin eshte i lshum me qera si butik asht ne nje vend shum te frekuentum te rruga gjinollve (rruga e pazarit) .Lokali shitet ose ndr

  Me Marrveshje
  Gjilan
  16 tetor 23:29
 • Lop mali t mbajtura mir

  Lop mali t mbajtura mir

  43 gjithsej 25 lop dhe 18 vica jan dhe barsa n n shkurt fillojn pjellin prap dhe dy qen q jan rritur me lopet nj shari dhe nj stani + 18 dhi alpin shum t reja cmimi 30 miljon lek i pa diskutushm t gj

  Me Marrveshje
  Vlorë
  16 tetor 22:53
 • Pula

  Pula

  Shiten pulat dhe gjelat brahman golld dhe buf Ose bëjmë ndrrim me bleta ose centrifug

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 tetor 22:39
 • Malsori

  Malsori

  Shes qenin e sharrit rojs asht shum I mir per bageti per egersi malit asht zjarm me garacion

  Me Marrveshje
  Suharekë
  16 tetor 22:37
 • shitet viqi

  shitet viqi

  Shitet viqi femen i mir i hes me tana tmirat shum i hes i Lshun nkullos viq natyral viqi i ka 9 muajsh Mund te kontaktoni ne wiber +37744406691

  Me Marrveshje
  Skënderaj
  16 tetor 21:51
 • SHES MAQINEN E ULLUKVE TE SISTEMIT AMERIKAN

  SHES MAQINEN E ULLUKVE TE SISTEMIT AMERIKAN

  Shes maqinen e ardhur nga amerika qe prodhon ulluk shum te hishum Punon perfekt Ulluk qe i prodhon si ne foto me posht Baj ndrrim edhe me kerr Per informata me komtaktoni 044-952-959 dhe ne viber +

  7.200 €
  Fushë Kosovë
  16 tetor 21:51
 • Lop me viq

  Lop me viq

  Shes lopen me viq 2muj e gjys viqi mashkull lopa qet 20 litra tamel viber +37744971236

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 tetor 21:31
 • viq mashkull

  viq mashkull

  shes viq mashkull shyt asht 3 mujsh raca simentall

  Me Marrveshje
  Skënderaj
  16 tetor 21:30
 • PAISJE PER FASTFOOD

  PAISJE PER FASTFOOD

  Shes pajisje per fast food te perdorura vetem 2 muaj komplet me te gjitha. 1-Friteze, 2-gjiro mishi 3-toast, 4-frigorifer kolone per pije, 5-frigorifer banak + vasketa komplet pjesa e siperme xhami, 6

  4.000 €
  Tiranë
  16 tetor 21:08
 • BANAK PESHKU

  BANAK PESHKU

  Shesim banak frigoriferik për peshk. Të përshtatshmëmpër dyqane e restorante peshku. Në gjendje shumë të mirë. Me garanci.

  Me Marrveshje
  Durrës
  16 tetor 20:54