• Paisje marketi, dyqani

  Paisje marketi, dyqani

  Frigorifer banak 3 m, rrafte 20 m/linear me 6 kate, 2 frigo kollon, prerse sallami, peshore elektronike.

  500.000 Lek
  Berat
  9 janar 23:53
 •  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Ok. Pa nam reci koliko dugo želite remboursser 8000 eura. Trajanje Tj vašeg rembourssement. Hvala želite brzo reagiraju dobro

  Me Marrveshje
  Berat
  22 dhjetor 21:08
 •  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Të marrë paratë që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready shpejtë, serioz dhe i besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  21 dhjetor 10:53
 •  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Të marrë paratë që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready shpejtë, serioz dhe i besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  16 dhjetor 19:53
 •  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Të marrë paratë që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready shpejtë, serioz dhe i besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  16 dhjetor 19:53
 •  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Të marrë paratë që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready shpejtë, serioz dhe i besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  16 dhjetor 19:53
 •  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Të marrë paratë që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready shpejtë, serioz dhe i besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  16 dhjetor 19:53
 • ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Të marrë paratë që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready shpejtë, serioz dhe i besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  16 dhjetor 19:53
 • ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Të marrë paratë që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready shpejtë, serioz dhe i besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  16 dhjetor 19:08
 • ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Të marrë paratë që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready shpejtë, serioz dhe i besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  16 dhjetor 19:08
 • ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Të marrë paratë që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready shpejtë, serioz dhe i besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  16 dhjetor 19:08
 • ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Të marrë paratë që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready shpejtë, serioz dhe i besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  16 dhjetor 19:08
 •  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Të marrë paratë që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready shpejtë, serioz dhe i besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  16 dhjetor 19:08
 • ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  ofertë serioze dhe të shpejtë të kredisë

  Të marrë paratë që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready shpejtë, serioz dhe i besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  16 dhjetor 19:08
 •  ofrojnë fonde të shpejtë dhe të besueshëm

  ofrojnë fonde të shpejtë dhe të besueshëm

  Ju duhet financim për të konsoliduar borxhin tuaj? Ose keni nevojë për fonde një biznes në problem shëndetësor rails- për të blerë një shtëpi-e-udhëtimit. Prandaj, ne ofrojmë kredi për klientët Intere

  100 €
  Berat
  13 dhjetor 11:53
 • Shitet mbrojtse xhami per bilardo

  Shitet mbrojtse xhami per bilardo

  Shitet mbrojtse xhami per bilardo, gjatesia 4.20 cm. Lartesi 1.60 cm.cemimi 80 mij lek te vjetra

  80.000 Lek
  Berat
  12 dhjetor 13:53
 • Shitet Jonxhe

  Shitet Jonxhe

  Shesim Jonxhe te thate. Ne fshatin Bilce te rrethit Berat

  Me Marrveshje
  Berat
  11 dhjetor 11:53
 • ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  Huazimi 48h sasinë e parave që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe terme.Prêt kohë serioze, të shpejtë dhe të besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  11 dhjetor 04:08
 • ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  Huazimi 48h sasinë e parave që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe terme.Prêt kohë serioze, të shpejtë dhe të besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  11 dhjetor 03:53
 • ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  Huazimi 48h sasinë e parave që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe terme.Prêt kohë serioze, të shpejtë dhe të besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  11 dhjetor 03:53
 • ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  Huazimi 48h sasinë e parave që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe terme.Prêt kohë serioze, të shpejtë dhe të besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  11 dhjetor 02:53
 • ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  Huazimi 48h sasinë e parave që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe terme.Prêt kohë serioze, të shpejtë dhe të besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  11 dhjetor 02:53
 • ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  Huazimi 48h sasinë e parave që ju mund të remboursser mesme me kosto dhe afat të gjatë. Ready serioze, të shpejtë dhe të besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  11 dhjetor 02:08
 • ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  ofrojnë kredi të holla serioze dhe të shpejtë

  Huazimit të parave në 48 orë e kostos mesatare dhe afatgjata. Ready serioze, të shpejtë dhe të besueshëm. Adresa: [email protected]

  Me Marrveshje
  Berat
  9 dhjetor 20:53
 • ofrojnë fonde të shpejtë dhe të besueshëm

  ofrojnë fonde të shpejtë dhe të besueshëm

  Ju duhet financim për të konsoliduar borxhin tuaj? Ose keni nevojë për fonde një biznes në problem shëndetësor rails- për të blerë një shtëpi-e-udhëtimit. Prandaj, ne ofrojmë kredi për klientët Intere

  100 €
  Berat
  8 dhjetor 10:53
 • ofrojnë fonde të shpejtë dhe të besueshëm

  ofrojnë fonde të shpejtë dhe të besueshëm

  Ju duhet financim për të konsoliduar borxhin tuaj? Ose keni nevojë për fonde një biznes në problem shëndetësor rails- për të blerë një shtëpi-e-udhëtimit. Prandaj, ne ofrojmë kredi për klientët Intere

  100 €
  Berat
  8 dhjetor 10:53
 • Kredi të ofruar të holla të shpejtë ndërmjet të ve

  Kredi të ofruar të holla të shpejtë ndërmjet të ve

  Përshëndetje, Unë jam një individ i cili ofron kredi ndërkombëtare. Me një kapitalit që do të përdoren për të dhënë hua në mes individëve në të shkurtër dhe afat të gjatë duke filluar nga viti 2000 de

  2.000 €
  Berat
  7 dhjetor 18:08
 • furnizimi gati e kredisë në mes të individëve

  furnizimi gati e kredisë në mes të individëve

  Përshëndetje, A keni probleme financiare? Më shumë probleme për të bërë, një kredi mund të ju ndihmojë! Ju Online: Çregjistrimin Kredi personale dhe komerciale Real Estate Loans çregjistrimin Çregjist

  10 €
  Berat
  6 dhjetor 19:53
 • Makine qepse SINGER antike

  Makine qepse SINGER antike

  Shes makine qepse antike modeli SINGER e sjelle nga italia .

  100 Lek
  Berat
  5 dhjetor 21:53
 • ndihma financiare për festën

  ndihma financiare për festën

  Ju jeni duke kërkuar për të holla ose të ringjallë aktivitetet tuaja ose për realizimin e një projekti, ose për të blerë një apartament. Unë jam një individ i cili ofron të holla duke filluar nga 2000

  Me Marrveshje
  Berat
  5 dhjetor 08:53
 • paisje per market , dyqan

  paisje per market , dyqan

  Rrafte 6 kate 20m/linear, frigorifer banak 3m , frigorifer kollone 2 cp , prerse sallami,peshore.

  500.000 Lek
  Berat
  2 dhjetor 20:53
 • frigorifer banak freskus 3m

  frigorifer banak freskus 3m

  Sh pak i perdorur , ardhur nga italia.

  250.000 Lek
  Berat
  2 dhjetor 20:53
 • Transport makinash Gjermani-Shqiperi

  Transport makinash Gjermani-Shqiperi

  kryejm transport makinash nga gjermania austria ne shqiperi te interesuarit te kontaktojn ne kte nr 0695509612 Viber dhe Wats up

  Me Marrveshje
  Berat
  21 tetor 13:08
 • shitet aktiviteti zgar dhe bar

  shitet aktiviteti zgar dhe bar

  Shitet aktiviteti i "grill bar " totalisht i kompletuar ne menyre bashkohore.Xhiro e kenaqshme.klientel e ngritur,cmimi i arsyeshem dhe i diskutushem. adrs: blv republika, perballe me shatervanin.

  5.000 €
  Berat
  20 tetor 23:54
 • KREDIA PËR INDIVIDËT

  KREDIA PËR INDIVIDËT

  Pas ekspertizën tonë dhe të hulumtimit tonë, ne e kuptuam se nuk është një shumë të njerëzve të tillë si shërbyes civil, vetëm, banorët dhe të tjerët që kanë para për të zgjidhur problemet disa prob

  25 €
  Berat
  14 tetor 19:08
 • Furrë porcelani

  Furrë porcelani

  Dentsply MULTIMAT-TOUCH ,ekran me prekje 1350 watt ,230 volt , 5.9 amper.

  2.200 €
  Berat
  8 tetor 11:53
 • KREDI OFERTA NDËRMJET INDIVID

  KREDI OFERTA NDËRMJET INDIVID

  KREDI OFERTA NDËRMJET INDIVID [email protected] Përshëndetje Për të gjitha nevojat tuaja financiare, organizuar financat më shumë është për të dhënë kredi afat-gjatë të shkurtër dhe priv

  Me Marrveshje
  Berat
  7 tetor 19:08
 • KREDI OFERTA NDËRMJET INDIVID

  KREDI OFERTA NDËRMJET INDIVID

  KREDI OFERTA NDËRMJET INDIVID [email protected] Përshëndetje Për të gjitha nevojat tuaja financiare, organizuar financat më shumë është për të dhënë kredi afat-gjatë të shkurtër dhe priv

  Me Marrveshje
  Berat
  7 tetor 19:08
 • Dorii berat

  Dorii berat

  Piceri e mbyllur.. Shiten te gjitha pjeset. Fure me korent. Me 2.dyer.behen 8 pica njekohesisht. Grirese sallami ose proshute. Grirese djathimakineri. Per 2 krepa. Shitet nje brumatrice e re. Tavoline

  1.000 Lek
  Berat
  23 shtator 12:08
 • Kredi ofrojnë d' para.

  Kredi ofrojnë d' para.

  Unë ofrojë të gjithë llojit të kredisë për çdo person të aftë të paguajë me interes në normën shumë të lartë për çdo shumë që ju të jeni me të vërtetë nevojë për një përpjekje të gatshëm të kontaktoni

  Me Marrveshje
  Berat
  20 shtator 19:53
 • Grantet, Huatë dhe Fondet

  Grantet, Huatë dhe Fondet

  Unë kam një kredi prej € 5000 € për 25 milionë euro në interes të ulët lehtë. Unë jam gjithashtu e investimeve dhe të kredive private arsimit. Huamarrja e bashkëpunimit në të shkurtër, afatmesme dhe

  19 €
  Berat
  15 shtator 22:53
 • Mobilje per nje zyre te kompletuar

  Mobilje per nje zyre te kompletuar

  Ofrohen kompletime zyrash me shumice dhe pakice, ne shitje perfshihen : Tavoline 180x85 cm Komodina 58x42x80 cm Komo me 3 sirtare per dosje\kartela 110x80x40 cm Raft dosjesh 160x110x40 cm 1 Karige me

  550 €
  Berat
  13 shtator 22:53
 • Kredi ofrojnë në 72 orë të Shpejtë

  Kredi ofrojnë në 72 orë të Shpejtë

  Pas ekspertizën tonë dhe të hulumtimit tonë, ne e kuptuam se nuk është një shumë të njerëzve të tillë si shërbyes civil, vetëm, banorët dhe të tjerët që kanë para për të zgjidhur problemet disa probl

  15 €
  Berat
  10 shtator 13:53
 • Klinik Dentare

  Klinik Dentare

  Shiten pajisjet e nje klinike dentare ku perfshihen : 1- Uniti dentar i markes DENTSAN ( i mirembajtur) 2-Stoli + Tavolina e punes se mjekut 3- Banaku ne forem L-je me ekspozitor prej xhami dhe me si

  3.000 €
  Berat
  7 shtator 14:54
 • Kredi në mes të veçantë në 72 ORË

  Kredi në mes të veçantë në 72 ORË

  Përshëndetje Z. dhe Znj. Unë do të doja të ju informoj se ne jemi të një institucioni financiar dhe për të ndihmuar njerëzit në nevojë për të holla. Ne të marrë hua të holla për ata që kanë nevojë pë

  5.000.000 €
  Berat
  17 gusht 15:18