Durrës

Biznes & Punësime në shitje në Durrës

 • 1 foto
  Peshore
  Makineri dhe inventare

  Peshore

  Peshore e madhe,me kandar,der ne 3000 kg,precize,per sende te vogla deri ne ngarkes me pirun.

  Durrës Sot, 14:48
  1.500.000 Lek
 • 3 foto
  Furra italian marka lainoks unoks
  Makineri dhe inventare

  Furra italian marka lainoks unoks

  Pasticceria dhe restranti

  Durrës Sot, 14:45
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Akullore makin plus Pastorizator
  Makineri dhe inventare

  Akullore makin plus Pastorizator

  Italiane Pastorizatori eshte 55 litrosh makina akullores ben 20 kg ne ore ne gjendje perfekte me n

  Durrës Sot, 14:41
  123.456.789 €
 • 5 foto
  Frigorifer dopio italian klimaitalia
  Biznes ne shitje / me qera

  Frigorifer dopio italian klimaitalia

  Nga me cilesoret ne treg dhe super cmim

  Durrës Sot, 14:39
  123.456.789 €
 • 3 foto
  Frigorifer peshku italian jo vendi
  Biznes ne shitje / me qera

  Frigorifer peshku italian jo vendi

  Italian super gjendje

  Durrës Sot, 14:39
  12.345.678 €
 • 2 foto
  Furre byreku guzhine pasticeri
  Biznes ne shitje / me qera

  Furre byreku guzhine pasticeri

  Me korent marka lainox

  Durrës Sot, 14:36
  123.455 €
 • 3 foto
  FURRA PICERI E PASTICERIE
  Makineri dhe inventare

  FURRA PICERI E PASTICERIE

  Italian te perdorur cmime te lira

  Durrës Sot, 14:36
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Furre picash
  Makineri dhe inventare

  Furre picash

  Italian marka forn italia

  Durrës Sot, 14:35
  123.456.789 Lek
 • 2 foto
  Frigorifer peshku arneg
  Biznes ne shitje / me qera

  Frigorifer peshku arneg

  Frigorifer peshku marka arneg 2.50 cm italian origjinal i perdorur

  Durrës Sot, 14:34
  111.111 €
 • 2 foto
  Frigorifer italian
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer italian

  Italian te ri me garanci 2 vjet cmimet me te lira ne shqiperi

  Durrës Sot, 14:34
  123.456.789 €
 • 2 foto
  Frigorifer italian
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer italian

  Italian freskues te markes klimaitalia

  Durrës Sot, 14:33
  112.334.455 €
 • 2 foto
  Furrre pasticerie restoranti
  Biznes ne shitje / me qera

  Furrre pasticerie restoranti

  Marka unox italian me garanci Me 10 tava mizura 60 me 40 me 3 ventilator

  Durrës Sot, 14:33
  12.345.678 €
 • 4 foto
  Frigorifer akullore
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer akullore

  Frigorifer akullore mban 60 vasketa i ri marka klimaitalia modeli icecream 990 bt temperatura -18 -

  Durrës Sot, 14:33
  123.456.789 €
 • 3 foto
  Prerese mozarrella pica
  Makineri dhe inventare

  Prerese mozarrella pica

  Italiane te reja marka Amitek

  Durrës Sot, 14:31
  123.456.789 €
 • 2 foto
  Tavolin pica
  Makineri dhe inventare

  Tavolin pica

  Italiane me granit per reklamim dhe hapjen epices

  Durrës Sot, 14:31
  123.456.879 Lek
 • 2 foto
  Brumatrice
  Makineri dhe inventare

  Brumatrice

  Brumatrice italiane marka igf rimini

  Durrës Sot, 14:31
  12.345.678 €
 • 3 foto
  Pica byrek buke
  Makineri dhe inventare

  Pica byrek buke

  Italiane italiane italiane e re 6-6 pica e re me garanci 2 vjet

  Durrës Sot, 14:30
  123.456.789 €
 • 3 foto
  Frigorifer tavolin inoks
  Biznes ne shitje / me qera

  Frigorifer tavolin inoks

  Italiane marka klimaitalia te reja me cmimet me te lira ne treg

  Durrës Sot, 14:29
  111.111.111.111 €
 • 3 foto
  Frigorifer mishi bylmeti
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer mishi bylmeti

  2 mt itaiane italiane

  Durrës Sot, 14:29
  123.456.789 €
 • 1 foto
  Ngrohese pica byrek briosh
  Biznes ne shitje / me qera

  Ngrohese pica byrek briosh

  Italiane e re

  Durrës Sot, 14:28
  1.222.333.677 €
 • 2 foto
  Furre me ventilim pica byrek restorant pasticeri
  Biznes ne shitje / me qera

  Furre me ventilim pica byrek restorant pasticeri

  Italiane te perdorur

  Durrës Sot, 14:28
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Frigorifer pica
  Biznes ne shitje / me qera

  Frigorifer pica

  Italian jo prodhim vendi

  Durrës Sot, 14:27
  123.456.799 €
 • 3 foto
  Furre pica
  Makineri dhe inventare

  Furre pica

  Italian markat oem 4 pica 4 +4 ose 6 ose 6 +6 ose 9 + 9 te gjitha mizurat

  Durrës Sot, 14:26
  12.233.445.566 €
 • 3 foto
  Furre pica byrek buke
  Makineri dhe inventare

  Furre pica byrek buke

  Italian marka oem modeli zenith

  Durrës Sot, 14:25
  123.456.789 Lek
 • 2 foto
  Pica hapese brumi
  Makineri dhe inventare

  Pica hapese brumi

  Hapese brumi deri ne 42 cm diametri

  Durrës Sot, 14:25
  123.456.789 €
 • 3 foto
  Furre pica pice picerie
  Biznes ne shitje / me qera

  Furre pica pice picerie

  Marka cupone italian ne gjendje te mire

  Durrës Sot, 14:24
  122.556.678 €
 • 5 foto
  TAVOLINE FRIGORIFERIKE PER PICA
  Makineri dhe inventare

  TAVOLINE FRIGORIFERIKE PER PICA

  Tavolina frigoriferike te reja per pizzeri. Me garanci 1 vit.

  Durrës Sot, 14:24
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Banak per pica italian
  Makineri dhe inventare

  Banak per pica italian

  Italiane

  Durrës Sot, 14:23
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Frigorifer pica
  Biznes ne shitje / me qera

  Frigorifer pica

  Italian ja prodhime vendi me cmimet me te lira ne treg

  Durrës Sot, 14:23
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Sfogliatrice per pica pica pica
  Makineri dhe inventare

  Sfogliatrice per pica pica pica

  Te reja cmime te lira sepse bler ne stok

  Durrës Sot, 14:23
  123.456.789 €
 • 2 foto
  Frigorifer inoksi per restorante
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer inoksi per restorante

  Italiane

  Durrës Sot, 14:22
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  inoksi per guzhina
  Makineri dhe inventare

  inoksi per guzhina

  Italian Italian Italian jo plera vendi

  Durrës Sot, 14:22
  12.345.678 €
 • 2 foto
  Tavolin inoksi italiane
  Makineri dhe inventare

  Tavolin inoksi italiane

  Italiane me cmimet me te lira ne treg Italiane jo prodhime vendi

  Durrës Sot, 14:21
  12.345.789 €
 • 3 foto
  Tavolina inoksi marka Amitek rimini
  Makineri dhe inventare

  Tavolina inoksi marka Amitek rimini

  Italiane Italiane Italiane me cmime okazion se jan bler ne stok

  Durrës Sot, 14:21
  123.456.789 €
 • 2 foto
  Lavaman inoksi
  Makineri dhe inventare

  Lavaman inoksi

  Italiane jo prodhim vendi Italiane italiane italiane

  Durrës Sot, 14:16
  123.456.789 €
 • 5 foto
  Tavolin inoksi
  Biznes ne shitje / me qera

  Tavolin inoksi

  Italiane e re marka klimaitalia me 2 temperatura ben dhe ngrirje dhe freski cmime me te lira ne shq

  Durrës Sot, 14:15
  123.456.789 €
 • 2 foto
  Rafte marketi italiane
  Makineri dhe inventare

  Rafte marketi italiane

  Italiane

  Durrës Sot, 14:14
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Tavolin frigoriferike inoksi italiane
  Makineri dhe inventare

  Tavolin frigoriferike inoksi italiane

  Jo plera veni

  Durrës Sot, 14:14
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Tavolina inoksi frigorifer italiane
  Biznes ne shitje / me qera

  Tavolina inoksi frigorifer italiane

  Te perdorura

  Durrës Sot, 14:13
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Frigorifer inoksi
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer inoksi

  Temperatura fresk plus ngrires

  Durrës Sot, 14:12
  123.456.789 €
 • 1 foto
  Rafte frutash marketi
  Makineri dhe inventare

  Rafte frutash marketi

  Rafte frutash per markete italiane

  Durrës Sot, 14:11
  1 €
 • 3 foto
  Frigorifer marketi
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer marketi

  Italiane

  Durrës Sot, 14:10
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Baule ngrirese marketi
  Makineri dhe inventare

  Baule ngrirese marketi

  Italiane

  Durrës Sot, 14:10
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Frigorifer marketi mishi bylmeti
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer marketi mishi bylmeti

  Italian marka arneg

  Durrës Sot, 14:09
  133.456.789 €
 • 1 foto
  Frigorifer marketi mishi bylmeti
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer marketi mishi bylmeti

  Italiane

  Durrës Sot, 14:08
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Frigorifer marketi
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer marketi

  Italiane me cmimet me te mira

  Durrës Sot, 14:07
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Makin mishi sharra
  Makineri dhe inventare

  Makin mishi sharra

  Italiane

  Durrës Sot, 14:07
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Frigorifer mishi bulmeti marketi
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer mishi bulmeti marketi

  Mt 2.50 i markes arneg perfekt me garanci

  Durrës Sot, 14:07
  123.456.789 €
 • 2 foto
  Sharra mishi dhe aksesor
  Makineri dhe inventare

  Sharra mishi dhe aksesor

  Italiane

  Durrës Sot, 14:06
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Makin mishi italiane bizerba
  Makineri dhe inventare

  Makin mishi italiane bizerba

  Italiane jo kineze

  Durrës Sot, 14:06
  Me Marrveshje