Gjilan

Biznes & Punësime në shitje në Gjilan

 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjilan Sot, 23:06
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Shankerica me Qera 049633978
  Sherbime

  Shankerica me Qera 049633978

  Shankerica me qera per evente te ndryshm...

  Gjilan Sot, 23:05
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjilan Sot, 22:51
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjilan Sot, 22:51
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjilan Sot, 22:50
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjilan Sot, 22:50
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjilan Sot, 22:50
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjilan Sot, 22:47
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjilan Sot, 22:47
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjilan Sot, 22:30
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gjilan Sot, 21:46
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gjilan Sot, 21:46
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjilan Sot, 21:45
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gjilan Sot, 21:33
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gjilan Sot, 21:28
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  Sherbime

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Gjilan Sot, 21:28
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Tedna shatora tavolina dhe  Karrika me qera 044280873
  Sherbime

  Tedna shatora tavolina dhe Karrika me qera 044280873

  ...

  Gjilan Sot, 21:27
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Shiten viqat
  Kafshe ferme

  Shiten viqat

  Shes dy viqa femna njani i ka 1 jav njan...

  Gjilan Sot, 21:26
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Mjet per ngjeshjen e zhavorit dheut
  Makineri dhe inventare

  Mjet per ngjeshjen e zhavorit dheut

  Shese mjetin e ngjeshjen e dheute temele...

  Gjilan Sot, 21:20
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  TENDA DIMRORE SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  Sherbime

  TENDA DIMRORE SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  japim ne sherbim shatora tenda karrika t...

  Gjilan Sot, 21:17
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  Sherbime

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Gjilan Sot, 21:13
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Tenda shatora karrika dhe tavolina me qera   045587719
  Sherbime

  Tenda shatora karrika dhe tavolina me qera 045587719

  japim ne sherbim me qera shatora karrika...

  Gjilan Sot, 17:38
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719
  Sherbime

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gjilan Sot, 17:38
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  TENDA ME QERA SHATORA TAVOLINA KARRIKA 045 58 77 19
  Sherbime

  TENDA ME QERA SHATORA TAVOLINA KARRIKA 045 58 77 19

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gjilan Sot, 17:38
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA  045 587 719
  Sherbime

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 045 587 719

  japim me qera shatora karrika tavolina 0...

  Gjilan Sot, 17:38
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA     045 58 77 19
  Sherbime

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045 58 77 19

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO K...

  Gjilan Sot, 17:37
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Tenda shatora karrika dhe tavolina me qera 044280873
  Sherbime

  Tenda shatora karrika dhe tavolina me qera 044280873

  Japum me qera tenda tavolina shatora dhe...

  Gjilan Sot, 17:30
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 045587719
  Sherbime

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 045587719

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA ...

  Gjilan Sot, 17:26
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  Sherbime

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Gjilan Sot, 17:18
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Bilardo , Picado dhe Caffe Bar
  Biznes ne shitje / me qera

  Bilardo , Picado dhe Caffe Bar

  Shitet biznesi dhe invertari i gateshem ...

  Gjilan Sot, 17:01
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  TENDA TAVOLINA SHATORA DHE KARRIKA
  Sherbime

  TENDA TAVOLINA SHATORA DHE KARRIKA

  Tenda shatora tavolina dhe karrika me qe...

  Gjilan Sot, 16:49
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Dhi
  Kafshe ferme

  Dhi

  Shite 3 dhi e 3 edha...

  Gjilan Sot, 16:06
  2 €
 • 6 foto
  Shes lopen shterrp bio
  Kafshe ferme

  Shes lopen shterrp bio

  Shes lopen shterrp bio...

  Gjilan Sot, 15:50
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gjilan Sot, 15:45
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  INVENTAR PER RESTORANTE
  Makineri dhe inventare

  INVENTAR PER RESTORANTE

  SHESIM PAISJE TE REJA PER RESTORANTE DHE...

  Gjilan Sot, 15:12
  1 €
 • 12 foto
  inventar per restorante
  Makineri dhe inventare

  inventar per restorante

  SHESIM PAISJE TE REJA PER RESTORANTE DHE...

  Gjilan Sot, 15:07
  1 €
 • 1 foto
  Auto Taxi per Aeroport Shkup,Tiran,Prishtine
  Sherbime

  Auto Taxi per Aeroport Shkup,Tiran,Prishtine

  Auto Taxi, bëjm bartjen e udhëtarëve në ...

  Gjilan Sot, 12:37
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Lokal në shitje Uragani
  Lokale / Punetori / Magazina

  Lokal në shitje Uragani

  Shitet lokali 81m2 tek Uragani në qendër...

  Gjilan Sot, 12:00
  1.800 €
 • 2 foto
  Tavolina për shkollë dhe kompjuter
  Makineri dhe inventare

  Tavolina për shkollë dhe kompjuter

  Ofroj për shitje tavolina dhe kompjuter....

  Gjilan Sot, 11:43
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shiten Lokalet
  Lokale / Punetori / Magazina

  Shiten Lokalet

  Shiten Lokalet ku per momentin operon Vi...

  Gjilan Sot, 11:37
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Lop qumshtore
  Kafshe ferme

  Lop qumshtore

  Shes lopen qumshtore me viq mashkull...

  Gjilan Sot, 11:37
  1.950 €
 • 6 foto
  Shiten bikat
  Kafshe ferme

  Shiten bikat

  Shiten bikat jan shume tmire siq shihen ...

  Gjilan Sot, 11:08
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Lokali në Shitje
  Lokale / Punetori / Magazina

  Lokali në Shitje

  Lokali në shitje tek fronpark 107m2 13...

  Gjilan Sot, 10:36
  1.350 €
 • 0 foto
  SHQIPTV Kanale me ofert
  Sherbime

  SHQIPTV Kanale me ofert

  SHQIPTV përmban mbi 500 kanale shqip dhe...

  Gjilan Sot, 10:36
  100 €
 • 0 foto
  Taxi per Aeroport Vetur me 7 ulse Prishtine-Shkup
  Sherbime

  Taxi per Aeroport Vetur me 7 ulse Prishtine-Shkup

  Auto Taxi, bëjm bartjen e udhëtarëve në ...

  Gjilan Sot, 07:54
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Flija me Porosi 17€ 20€ 25€ Te Xheri Tel.045 511-355
  Sherbime

  Flija me Porosi 17€ 20€ 25€ Te Xheri Tel.045 511-355

  Bene porosin 2 or para Mas dy ore e ke ...

  Gjilan Sot, 03:41
  20 €
 • 6 foto
  Paisje per sallon ondulimi
  Makineri dhe inventare

  Paisje per sallon ondulimi

  Shes paisjet per sallon ondulimi ne gjen...

  Gjilan Sot, 00:43
  1.800 €
 • 2 foto
  Shitet Ndrrohet me Veture
  Biznes ne shitje / me qera

  Shitet Ndrrohet me Veture

  Shitet Ndrrohet me Veture Tranpolino pë...

  Gjilan Sot, 00:39
  9.500 €
 • 2 foto
  AL-SPORT 200 Kanale Sportive
  Sherbime

  AL-SPORT 200 Kanale Sportive

  ...

  Gjilan Dje, 18:48
  35 €
 • 4 foto
  LOP
  Kafshe ferme

  LOP

  Shitet lopa raca simmentall lopa i ka 9 ...

  Gjilan Dje, 18:33
  1.900 €