Gllogoc

Biznes & Punësime në shitje në Gllogoc

 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gllogoc Sot, 00:40
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  Sherbime

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO K...

  Gllogoc Sot, 00:36
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gllogoc Sot, 00:30
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA 044904994
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gllogoc Sot, 00:29
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA KARRIKA ME QERA 044 280 873
  Sherbime

  TENDA SHATORA TAVOLINA KARRIKA ME QERA 044 280 873

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO K...

  Gllogoc Sot, 00:18
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  TEDNA SHATORA DIMROR KARRIKA TAVOLINA 045587719
  Sherbime

  TEDNA SHATORA DIMROR KARRIKA TAVOLINA 045587719

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gllogoc Sot, 00:03
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  TENDA SHATORA DIMROR KARRIKA TAVOLINA 045587719
  Sherbime

  TENDA SHATORA DIMROR KARRIKA TAVOLINA 045587719

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gllogoc Sot, 00:01
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA SHATORA DIMROR
  Sherbime

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA SHATORA DIMROR

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gllogoc Dje, 23:59
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TEDNA DIMRORE KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  Sherbime

  TEDNA DIMRORE KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gllogoc Dje, 23:59
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  TENDA SHATORA DIMROR KARRIKA TAVOLINA 044280873
  Sherbime

  TENDA SHATORA DIMROR KARRIKA TAVOLINA 044280873

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gllogoc Dje, 23:59
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gllogoc Dje, 23:56
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  Sherbime

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gllogoc Dje, 23:56
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  TENDA SHATORA DIRMOR ME DER DHE NXEMJE 045587719
  Sherbime

  TENDA SHATORA DIRMOR ME DER DHE NXEMJE 045587719

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Gllogoc Dje, 23:56
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Mshtjerra bars
  Kafshe ferme

  Mshtjerra bars

  shes mshtjerren bars afer 3 mujsh...

  Gllogoc Dje, 23:56
  1.300 €
 • 6 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  Sherbime

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Gllogoc Dje, 23:54
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Tenda shatora tavolina dhe  Karrika me qera 044280873
  Sherbime

  Tenda shatora tavolina dhe Karrika me qera 044280873

  ...

  Gllogoc Dje, 23:49
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  Sherbime

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Gllogoc Dje, 23:49
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  Sherbime

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Gllogoc Dje, 23:47
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  Sherbime

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Gllogoc Dje, 23:47
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Tenda shatora tavolina dhe  Karrika me qera 044280873
  Sherbime

  Tenda shatora tavolina dhe Karrika me qera 044280873

  ...

  Gllogoc Dje, 23:40
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kredi personale
  Lokale / Punetori / Magazina

  Kredi personale

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Gllogoc Dje, 22:17
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Shitet lopa qumshtore
  Kafshe ferme

  Shitet lopa qumshtore

  Shitet lopa qumshtore kushtu qe tre muj ...

  Gllogoc Dje, 21:50
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Leshohet me qira hapesira per autolarje ne Komoran.
  Lokale / Punetori / Magazina

  Leshohet me qira hapesira per autolarje ne Komoran.

  Leshohet me qira hapesira per autolarje ...

  Gllogoc Dje, 21:28
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  shiten pulat brahma
  Kafshe ferme

  shiten pulat brahma

  shes pulat brahma light 2+1...

  Gllogoc Dje, 19:34
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shes viqin femer
  Kafshe ferme

  Shes viqin femer

  Shitet viqi 2 jav i qumshtit simentall ...

  Gllogoc Dje, 13:44
  520 €
 • 1 foto
  Shitet mshtjerra e 9 mujve
  Kafshe ferme

  Shitet mshtjerra e 9 mujve

  Mshtjerra 9 mujsh rac simentall per majm...

  Gllogoc Dje, 13:43
  1.100 €
 • 2 foto
  Shes lopen me viq per familje shum e mir viqn mashkull
  Kafshe ferme

  Shes lopen me viq per familje shum e mir viqn mashkull

  Shes lopen me viq per familje shum e mir...

  Gllogoc Dje, 13:32
  850 €
 • 4 foto
  Shitet qura klluqe
  Kafshe ferme

  Shitet qura klluqe

  Shitet qura klluqe permashum na kontakto...

  Gllogoc Dje, 11:59
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Shes Gjela të ri 9 mujsh raca të pastra
  Kafshe ferme

  Shes Gjela të ri 9 mujsh raca të pastra

  Shes Gjela të ri 9 mujsh raca të pastra....

  Gllogoc Dje, 11:04
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Qelim zogj me inkupator
  Kafshe ferme

  Qelim zogj me inkupator

  ...

  Gllogoc Dje, 11:04
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Dhi me 2 edha
  Kafshe ferme

  Dhi me 2 edha

  Dhi...

  Gllogoc Dje, 09:57
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Dhi ne 2 edha
  Kafshe ferme

  Dhi ne 2 edha

  Shes dhi me 2 edha barsa dhe me 1 edh...

  Gllogoc Dje, 09:57
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Dhi me edha
  Kafshe ferme

  Dhi me edha

  Shes 2 dhi me 2 edh...

  Gllogoc Dje, 09:55
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kurbana
  Kafshe ferme

  Kurbana

  Shes kurbana...

  Gllogoc Dje, 09:55
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Shes mshtjerren bars
  Kafshe ferme

  Shes mshtjerren bars

  Shes mshtjerren 8muj egjys bars emir sim...

  Gllogoc Dje, 09:41
  2.500 €
 • 5 foto
  Pula new hampshire
  Kafshe ferme

  Pula new hampshire

  Shes 6pula new hampshire tuj ba vez...

  Gllogoc Dje, 08:05
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Mështjerra
  Kafshe ferme

  Mështjerra

  Shiten dy mështjerra,janë në kullos dhe ...

  Gllogoc 13 prill 20:30
  1.750 €
 • 1 foto
  Shes dhi me edhe
  Kafshe ferme

  Shes dhi me edhe

  Shes dhi me edhe...

  Gllogoc 13 prill 20:17
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shes ndrroj me kafsh ferme
  Kafshe ferme

  Shes ndrroj me kafsh ferme

  Ndrroj pukapon opell combo 2002 mororr 1...

  Gllogoc 13 prill 19:45
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Shitet lop
  Kafshe ferme

  Shitet lop

  Shitet lopa me 15 litra qumsht qe 3 muj ...

  Gllogoc 13 prill 09:08
  2 €
 • 4 foto
  Shes San
  Kafshe ferme

  Shes San

  Shes 2000 duj San Sana esht shum cilsore...

  Gllogoc 13 prill 01:09
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shitet mshtjerra 4 muj e gjys
  Kafshe ferme

  Shitet mshtjerra 4 muj e gjys

  Shes mshtjerren 4 muj e gjys e shnosh e ...

  Gllogoc 12 prill 20:25
  670 €
 • 2 foto
  shitet
  Kafshe ferme

  shitet

  shitet...

  Gllogoc 12 prill 17:27
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shes dy viqa mashkuj simentall
  Kafshe ferme

  Shes dy viqa mashkuj simentall

  Dy vjeta mashkuj simentall extra class p...

  Gllogoc 11 prill 22:36
  1.450 €
 • 2 foto
  Viqa meshkuj
  Kafshe ferme

  Viqa meshkuj

  Shitet viqi mashkull 1 muj e gjys...

  Gllogoc 11 prill 12:01
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Viq mashkull
  Kafshe ferme

  Viq mashkull

  Viq mashkull simentall ,5 ditsh shum i m...

  Gllogoc 11 prill 10:52
  520 €
 • 1 foto
  Shes lopen
  Kafshe ferme

  Shes lopen

  Shes lopen bars 2 pjellshe raca simental...

  Gllogoc 10 prill 18:14
  2.600 €
 • 4 foto
  Shiten mzet
  Kafshe ferme

  Shiten mzet

  Shiten mzet ikan ka 7 muj 044245505 qmim...

  Gllogoc 10 prill 13:39
  1.380 €
 • 0 foto
  Shes dhi me edhe
  Kafshe ferme

  Shes dhi me edhe

  Shes dhi me edhe...

  Gllogoc 9 prill 23:27
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  2 viqa mashqi Ekstra Mall
  Kafshe ferme

  2 viqa mashqi Ekstra Mall

  Shumé te mira te shnosha klas e par njan...

  Gllogoc 9 prill 17:50
  2.300 €