Gllogoc

Biznes & Punësime në shitje në Gllogoc

 • 3 foto
  mshtjerra
  Kafshe ferme

  mshtjerra

  mshtjerra...

  Gllogoc 19 dhjetor 2023 09:47
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Viq
  Kafshe ferme

  Viq

  Shes vitin mashkull 4 muajsh...

  Gllogoc 19 dhjetor 2023 07:55
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Pul klluqe
  Kafshe ferme

  Pul klluqe

  shes pulen brahma klluq pa vez...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 23:09
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Viqat mashkull Femer
  Kafshe ferme

  Viqat mashkull Femer

  Mashklli 8muj I fushes qmimi 700 ndersa ...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 19:25
  1.550 €
 • 3 foto
  mshtjerra
  Kafshe ferme

  mshtjerra

  mshtjerra...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 19:04
  950 €
 • 1 foto
  Shitet
  Kafshe ferme

  Shitet

  Mzati...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 18:17
  1 €
 • 1 foto
  Shitet viqi mashkull 4 muj e gjys
  Kafshe ferme

  Shitet viqi mashkull 4 muj e gjys

  Shes viqin mashkull 4 muj e gjys shyt ha...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 17:23
  720 €
 • 4 foto
  Shes mzatin 9 mujsh
  Kafshe ferme

  Shes mzatin 9 mujsh

  Shes mzatin 9 mujsh shum i mir per me p...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 17:16
  1.150 €
 • 4 foto
  Mshtjerr 6mujsh
  Kafshe ferme

  Mshtjerr 6mujsh

  Asht shumé e miré e shnosh han yshym tag...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 17:06
  630 €
 • 2 foto
  Shitet
  Kafshe ferme

  Shitet

  Shitet...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 16:27
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Mashkull
  Kafshe ferme

  Mashkull

  I leshuar ne fush...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 14:07
  1.400 €
 • 2 foto
  Viq mashkull
  Kafshe ferme

  Viq mashkull

  I leshu ne fush...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 14:02
  650 €
 • 1 foto
  Lop Barse
  Kafshe ferme

  Lop Barse

  Lopa asht bars ne mujin e 8et ka hy lopa...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 13:57
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Viq mashkull
  Kafshe ferme

  Viq mashkull

  Viq mashkull...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 13:52
  650 €
 • 1 foto
  Dele,kingja,rrumza,desh
  Kafshe ferme

  Dele,kingja,rrumza,desh

  Shes dele,kingja,rrumza dhe desh nga 100...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 11:44
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Mzati dhe mshtjerra
  Kafshe ferme

  Mzati dhe mshtjerra

  She\'s mzatin 8muj qmimi 700 ndersa msht...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 08:17
  1.550 €
 • 1 foto
  Shes lopen per therje,hala mjelet
  Kafshe ferme

  Shes lopen per therje,hala mjelet

  Lopa ka qen ne kullos deri tash 2,80 kg...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 03:57
  3 €
 • 1 foto
  Viq femen
  Kafshe ferme

  Viq femen

  Viq femen 5 dit rac e paster simentall ,...

  Gllogoc 18 dhjetor 2023 01:12
  400 €
 • 4 foto
  Lop
  Kafshe ferme

  Lop

  Lopa ne shitje lopa është 2 muj e barsum...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 23:34
  1.800 €
 • 4 foto
  Viq 6muj Femer shyte
  Kafshe ferme

  Viq 6muj Femer shyte

  Viqi asht I shnosh I he\'s shumé I miré ...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 21:22
  850 €
 • 1 foto
  Mzati
  Kafshe ferme

  Mzati

  Shitet...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 21:18
  1 €
 • 4 foto
  Mshtjerra 6muj shyte
  Kafshe ferme

  Mshtjerra 6muj shyte

  Asht shumé e miré e majme lluc ka thith ...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 20:21
  850 €
 • 2 foto
  Viqi mashkull 8muj
  Kafshe ferme

  Viqi mashkull 8muj

  Han yshym tagji presim blers...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 19:09
  690 €
 • 2 foto
  Shitet Mshtjerra
  Kafshe ferme

  Shitet Mshtjerra

  Qmimi Sipas Marrveshjes Viber: +3834911...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 17:02
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Lopa Barse shtohet s3eti
  Kafshe ferme

  Lopa Barse shtohet s3eti

  Lopa asht lop PA asni behane jo lop treg...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 16:03
  2.850 €
 • 3 foto
  Shitet lopa me viq
  Kafshe ferme

  Shitet lopa me viq

  Shitet lopa me viq femen qe 2 muj u shtu...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 13:31
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Mshtjerra dhe mzati
  Kafshe ferme

  Mshtjerra dhe mzati

  Shiten viqat mshtjerra 5muj shyt mzati 8...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 12:28
  1.540 €
 • 7 foto
  shitet lopa
  Kafshe ferme

  shitet lopa

  shitet lopa shterrp hale 5 vjet si ka as...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 11:11
  15 €
 • 5 foto
  Tenda me qera  049 857 525
  Sherbime

  Tenda me qera 049 857 525

  TENDA,TAVOLINA,KARRIKA DHE ZERIM ME QERA...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 10:35
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Shitet lopa
  Kafshe ferme

  Shitet lopa

  Shitet lopa shume e mire per me preh mi...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 10:01
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shitet
  Kafshe ferme

  Shitet

  Shitet...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 09:32
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Allmeti Kasap
  Kafshe ferme

  Allmeti Kasap

  Posedojm sharren per prerjen e eshrave 0...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 08:09
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Shiten 3 Mshtjerra
  Kafshe ferme

  Shiten 3 Mshtjerra

  SHITEN 3 MSHTJERRA TE MIRA PER MI MAJT O...

  Gllogoc 17 dhjetor 2023 06:07
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shes viqin Mashkull
  Kafshe ferme

  Shes viqin Mashkull

  Viqi eshte i shendosh 3 dite bardh e him...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 23:08
  380 €
 • 1 foto
  Shitet
  Kafshe ferme

  Shitet

  Mzati...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 19:51
  1 €
 • 4 foto
  Shiten bikat
  Kafshe ferme

  Shiten bikat

  Shiten bikat. Extra klas Viber : +4917...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 18:48
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Shiten vjetat
  Kafshe ferme

  Shiten vjetat

  Një mashkull një femer...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 18:29
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Mshtjerra 6mujsh shyt
  Kafshe ferme

  Mshtjerra 6mujsh shyt

  Asht e miré e shnosh e he\'s ka thith de...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 18:28
  850 €
 • 3 foto
  Shiten viqat e qumshtit
  Kafshe ferme

  Shiten viqat e qumshtit

  Shiten vjetet 5 femra një mashkull 3 mu...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 18:27
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Shes mshtjerren
  Kafshe ferme

  Shes mshtjerren

  Shes mshtjerren...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 15:03
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  shitet mzati
  Kafshe ferme

  shitet mzati

  shitet mzati shummm i mir...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 13:48
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Viq Femer 4mujsh
  Kafshe ferme

  Viq Femer 4mujsh

  Viq asht shumé I he\'s I shnosh rac e mi...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 13:46
  490 €
 • 2 foto
  bik
  Kafshe ferme

  bik

  shitet biki 100% bio...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 13:42
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  BEJM SHITJEN E KINGJAV EDHAV ETJ
  Kafshe ferme

  BEJM SHITJEN E KINGJAV EDHAV ETJ

  Bejm shitjen e kingjav edhav prerja gra...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 13:39
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Tenda&Tavolina për shitje
  Kafshe ferme

  Tenda&Tavolina për shitje

  ju ofron tenda dhe tavolina per shitje z...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 13:36
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Shitet mzati
  Kafshe ferme

  Shitet mzati

  Esht shum I mir...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 13:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Shitet
  Kafshe ferme

  Shitet

  Mzati...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 12:50
  1 €
 • 2 foto
  Viq mashkull
  Kafshe ferme

  Viq mashkull

  Shitet viqi mashkull ni javsh simentall ...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 11:43
  550 €
 • 10 foto
  Shitët viqi mashkëll
  Kafshe ferme

  Shitët viqi mashkëll

  Shitet viqi mashkell 5 mujë e gjys i hes...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 10:57
  975 €
 • 1 foto
  Shitet lopa
  Kafshe ferme

  Shitet lopa

  Shes lopen mundsi ndrrimi me lop mat vig...

  Gllogoc 16 dhjetor 2023 07:09
  Me Marrveshje