Biznes & Punësime në shitje në Mallakastër

 • 0 foto
  OFERTA E KREDITS S QU SHUME DHE E SIGURueshme PA P
  Sherbime

  OFERTA E KREDITS S QU SHUME DHE E SIGURueshme PA P

  ofrojmë kredi për të gjithë ndërkombëtarin midis individit të të gjitha llojeve, Ne jemi në dispozic

  Mallakastër 21 shtator 23:53
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Financimi dhe huatë për individët dhe bizneset
  Sherbime

  Financimi dhe huatë për individët dhe bizneset

  Zona më e sigurt e financave vë në dispozicionin tuaj një ofertë kredie prej 1000 deri 15 000 000 €

  Mallakastër 12 shtator 09:20
  Me Marrveshje
 • 0 foto
   Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  Sherbime

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsoli

  Mallakastër 13 gusht 14:45
  Me Marrveshje
 • 0 foto
   Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  Sherbime

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsolidi

  Mallakastër 13 gusht 14:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
    Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  Sherbime

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsoli

  Mallakastër 13 gusht 13:37
  Me Marrveshje
 • 0 foto
    Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  Sherbime

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsoli

  Mallakastër 13 gusht 13:37
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  ndihmë financiare për të gjithë
  Sherbime

  ndihmë financiare për të gjithë

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsolidim

  Mallakastër 12 gusht 08:52
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Oferta e huasë midis individëve dhe bizneseve
  Sherbime

  Oferta e huasë midis individëve dhe bizneseve

  Shumica e ofertave të financimit këto ditë në internet bazohen në mashtrime. Dhe kjo është ajo që tr

  Mallakastër 10 gusht 15:55
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi dhe ofertë financimi
  Sherbime

  Kredi dhe ofertë financimi

  Përshëndetje të nderuar kompani, individë, të afërm, miq dhe aleatë. Ju që jeni mashtruar, mashtruar

  Mallakastër 10 gusht 09:47
  Me Marrveshje
 • 0 foto
   Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  Sherbime

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsolidi

  Mallakastër 9 gusht 15:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Oferta e huasë me një transferim të sigurt
  Sherbime

  Oferta e huasë me një transferim të sigurt

  Zbuloni ofertën më të mirë të financimit me kompanitë tona me një normë interesi 3% për 1 deri në 30

  Mallakastër 4 gusht 08:18
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fabrike vaji me shporta
  Makineri dhe inventare

  Fabrike vaji me shporta

  Fabrika e vajit eshte me dy presa dhe me gure.kapaciteti 10 kuintal ne ore.

  Mallakastër 2 gusht 12:44
  10.000 €
 • 2 foto
  Fabrike vaji
  Makineri dhe inventare

  Fabrike vaji

  Shitet fabrike vaji me shporta.fabrika ka dy presa.kapaciteti 10 kuintal ne ore.Vendodhja Mallakaste

  Mallakastër 2 gusht 12:43
  10.000 €
 • 0 foto
  Park Bledesh
  Kafshe ferme

  Park Bledesh

  Shiten parku i bleteve me 36 koshere ne gjendje shume te mire cmimi i arsyeshem

  Mallakastër 2 gusht 10:33
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Okazion Kondicioner Kollone
  Makineri dhe inventare

  Okazion Kondicioner Kollone

  Shitet Kondicioner Kollone Inverter 48 eshte be gjendje shume te mire ka punuar 1 vite dhe shitet pe

  Mallakastër 30 korrik 21:31
  1.000 €
 • 0 foto
  Specialist individual: Whatsapp: 0022997351844
  Sherbime

  Specialist individual: Whatsapp: 0022997351844

  Specialist individual: Whatsapp: 0022997351844 Întotdeauna un împrumut legal a fost întotdeauna o m

  Mallakastër 29 korrik 21:49
  95.475.457 €
 • 0 foto
  Kredia midis individit serioz dhe të shpejtë
  Sherbime

  Kredia midis individit serioz dhe të shpejtë

  Siguria e financimit e ofruar sot nuk është më e numërueshme. Për të guximshëm pritjet e të gjithë k

  Mallakastër 4 korrik 06:50
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ndihma financiare në siguri të plotë
  Sherbime

  Ndihma financiare në siguri të plotë

  Unë jam një njeri që ofron kredi në të gjitha vendet për të gjithë njerëzit përgjegjës që kanë nevoj

  Mallakastër 1 korrik 21:34
  1 €
 • 0 foto
  Kredi u ofrohet bizneseve dhe të gjithë individëve
  Sherbime

  Kredi u ofrohet bizneseve dhe të gjithë individëve

  Merrni një hua prej 1,000 deri në 9,000,000 € me një normë interesi prej 3% më lehtë nga kompania më

  Mallakastër 26 qershor 02:13
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  WE OFFER PERSONAL LOAN,BUSINESS LOAN,AND DEBT CONSOLIDATION LOAN
  Biznes ne shitje / me qera

  WE OFFER PERSONAL LOAN,BUSINESS LOAN,AND DEBT CONSOLIDATION LOAN

  I am Mr Osman Ibrahim Loan Lender,Are you seriously interested in getting a genuine Loan without

  Mallakastër 10 qershor 17:26
  1.000.000 €
 • 1 foto
   CLICK HERE FOR INSTANT APPROVE LOAN SERVICE
  Biznes ne shitje / me qera

  CLICK HERE FOR INSTANT APPROVE LOAN SERVICE

  We can assist you with LOAN here on any amount you need provided you are going to pay it back af

  Mallakastër 10 qershor 12:16
  1.000.000 €
 • 1 foto
   DEBT CONSOLIDATION, NEED A FAST LOAN OR HELP?
  Sherbime

  DEBT CONSOLIDATION, NEED A FAST LOAN OR HELP?

  Contact us for some genuine and certified financial services to set yourself up with a new busines

  Mallakastër 6 qershor 15:44
  1.000.000 €
 • 1 foto
   DEBT CONSOLIDATION, NEED A FAST LOAN OR HELP?
  Biznes ne shitje / me qera

  DEBT CONSOLIDATION, NEED A FAST LOAN OR HELP?

  Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for a money to enlarge your busi

  Mallakastër 31 maj 20:22
  1.000.000 €
 • 0 foto
  Patenta B, C, D te Rregullta
  Sherbime

  Patenta B, C, D te Rregullta

  Shes Patenta B, C, D te rregullta pa kurs pa provim. Vetem ne dor me €. Dergoni vetem SMS dhe Telefo

  Mallakastër 26 maj 13:04
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Financim dhe investime të shpejta dhe efikase
  Sherbime

  Financim dhe investime të shpejta dhe efikase

  Kushtet e financimit të shumicës së investitorëve privatë janë delikate deri në atë pikë ku individë

  Mallakastër 26 maj 07:55
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia e ofruar për të gjithë me 100% të sigurisë
  Sherbime

  Kredia e ofruar për të gjithë me 100% të sigurisë

  Me grupin tonë të financimit, ju jeni të lirë të aplikoni për një kredi për 1 deri në 25 vjet me një

  Mallakastër 25 maj 09:15
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Oferta e shpejtë dhe 100% e sigurt e financimit
  Sherbime

  Oferta e shpejtë dhe 100% e sigurt e financimit

  Me grupin tonë të financimit, ju jeni të lirë të aplikoni për një kredi për 1 deri në 25 vjet me një

  Mallakastër 22 maj 08:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia që u ofrohet bizneseve si çdo individ
  Sherbime

  Kredia që u ofrohet bizneseve si çdo individ

  Kushtet e financimit të shumicës së investitorëve privatë janë delikate deri në atë pikë ku individë

  Mallakastër 18 maj 05:59
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Oferta e huasë për të gjithë
  Sherbime

  Oferta e huasë për të gjithë

  Siguria e financimit e ofruar sot nuk është më e numërueshme. Për të guximshëm pritjet e të gjithë k

  Mallakastër 11 maj 18:31
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi për njerëzit dhe bizneset në nevojë
  Sherbime

  Kredi për njerëzit dhe bizneset në nevojë

  Përjashtojnë kompanitë e mashtrimit, ne ndeshim si biznesi më i mirë kualifikues në fushën e kredisë

  Mallakastër 11 maj 17:31
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia për individët dhe bizneset
  Sherbime

  Kredia për individët dhe bizneset

  Zona më e sigurtë e financave ju ofron një ofertë kredie prej 1000 deri në 1 500 000 € për një periu

  Mallakastër 19 prill 18:19
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia e ofruar në siguri dhe pa protokoll
  Sherbime

  Kredia e ofruar në siguri dhe pa protokoll

  Financimi është një prioritet. Financimi është një përgjegjësi e madhe në të cilën një numër i kompa

  Mallakastër 13 prill 02:07
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ofrimi i financimit për të gjithë
  Sherbime

  Ofrimi i financimit për të gjithë

  Financimi është një prioritet. Financimi është një përgjegjësi e madhe në të cilën një numër i kompa

  Mallakastër 10 prill 06:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Oferta promovuese e financimit
  Sherbime

  Oferta promovuese e financimit

  Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë huaje në internet për shkak të mashtrimit që vëre

  Mallakastër 8 prill 21:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Financimi për të gjithë
  Sherbime

  Financimi për të gjithë

  Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë financimi në internet për shkak të mashtrimit. Në

  Mallakastër 7 prill 08:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Financimi me garanci për individët dhe kompanitë
  Sherbime

  Financimi me garanci për individët dhe kompanitë

  Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë huaje në internet për shkak të mashtrimit që vëre

  Mallakastër 6 prill 15:09
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Mëzi
  Kafshe ferme

  Mëzi

  Shitet mëzi 13muajsh mashkull

  Mallakastër 4 prill 11:03
  800 Lek
 • 0 foto
  Pele
  Kafshe ferme

  Pele

  Shitet pela 10 vjeçe .

  Mallakastër 4 prill 11:03
  100.000 Lek
 • 1 foto
  Kal
  Kafshe ferme

  Kal

  Shes kalin per arsye emigrimi

  Mallakastër 4 prill 02:12
  85.000 Lek
 • 2 foto
  Mjalt blete 100 % natyral
  Kafshe ferme

  Mjalt blete 100 % natyral

  Shitet mjalte blete, te gjendura ne kodrat e mallakastres, me kullota kryesisht lule dhe bime te ul

  Mallakastër 3 prill 19:15
  1.500 Lek
 • 0 foto
  Qengja vendi shume te paster
  Kafshe ferme

  Qengja vendi shume te paster

  Shesim qengja vendi. Shume te paster , rritur natyralisht ne kullotat e Mallakastres. Cmimi me marrv

  Mallakastër 3 prill 18:37
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Dele
  Kafshe ferme

  Dele

  Shiten 50+ krere delesh. cmimi 8000lek / dele.(cmim i diskutueshem).

  Mallakastër 3 prill 17:02
  400.000 Lek
 • 0 foto
  Per arsye emigrimi
  Kafshe ferme

  Per arsye emigrimi

  Lop fshati dhe xherse

  Mallakastër 2 prill 13:09
  500 Lek
 • 3 foto
  Inkubator elektronik i 2010
  Kafshe ferme

  Inkubator elektronik i 2010

  Shitet inkubator elektronik dhe gjithcka automatike per nxjerje zogjsh ne gjendje perfekte i 2010, i

  Mallakastër 1 prill 06:51
  1.200 €
 • 0 foto
  Huaja e shërbimit midis private
  Sherbime

  Huaja e shërbimit midis private

  Përshëndetje të gjithëve, Kontaktoni postën time: [email protected] Nëse keni probleme

  Mallakastër 8 gusht 23:48
  100 €
 • 1 foto
  OTTENERE il credito di 5000€ a 5000.000€ entro 24 ore per effettuare la richiesta ora Email-berthiercorinnecorinne@gmail.com Ciao, Mr. e Mrs. questo messaggio è diretto a tutti coloro che sono nel bisogno di una seria prestito applicazione e urgente.
  Kafshe ferme

  OTTENERE il credito di 5000€ a 5000.000€ entro 24 ore per effettuare la richiesta ora [email protected] Ciao, Mr. e Mrs. questo messaggio è diretto a tutti coloro che sono nel bisogno di una seria prestito applicazione e urgente.

  OTTENERE il credito di 5000€ a 5000.000€ entro 24 ore per effettuare la richiesta ora Email-ber

  Mallakastër 29 dhjetor 11:20
  1.000 €