Pukë

Biznes & Punësime në shitje në Pukë

 • 1 foto
  DO YOU NEED A QUICK LOAN THEN CONTACT THEM NOW
  Sherbime

  DO YOU NEED A QUICK LOAN THEN CONTACT THEM NOW

  ALL LOAN SERVICES AVAILABLE Commercial Loans Personal Loans Business Loans Investments Loan

  Pukë 14 qershor 22:43
  10.000.000 €
 • 1 foto
  ofertë e shpejtë e huasë: renarszeltin@gmail.com
  Sherbime

  ofertë e shpejtë e huasë: [email protected]

  ofertë e shpejtë e huasë: [email protected] kredi 2000 deri në 5 milion euro më lejoni t\'ju in

  Pukë 7 qershor 11:21
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Oferta e huasë midis individëve dhe bizneseve
  Sherbime

  Oferta e huasë midis individëve dhe bizneseve

  Paralajmërim! Paralajmërim! Zgjidhja është atje. Për problemet tuaja të financimit dhe aplikimit të

  Pukë 6 qershor 09:21
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  ofertë e shpejtë e huasë: renarszeltin@gmail.com
  Kafshe ferme

  ofertë e shpejtë e huasë: [email protected]

  ofertë e shpejtë e huasë: [email protected] kredi 2000 deri në 5 milion euro më lejoni t\'ju in

  Pukë 3 qershor 10:01
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kredia e ofruar për individët dhe bizneset
  Sherbime

  Kredia e ofruar për individët dhe bizneset

  Ne jemi këtu për t\'ju ofruar një kredi në siguri të plotë dhe sipas aftësisë tuaj të ripagimit midi

  Pukë 17 maj 10:40
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kredia e ofruar për individët dhe bizneset
  Sherbime

  Kredia e ofruar për individët dhe bizneset

  Ju dëshironi të keni një ofertë kredie në bankat tuaja, por kushtet nuk ju përshtaten dhe ju jeni në

  Pukë 15 maj 07:59
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kredi e ofruar dhe financim për të gjithë
  Sherbime

  Kredi e ofruar dhe financim për të gjithë

  Ne jemi një kompani që ofron një kredi që varion nga 1.000 deri në 1.500,000 euro në vit dhe për një

  Pukë 11 maj 03:03
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kredia e ofruar për individët dhe bizneset
  Sherbime

  Kredia e ofruar për individët dhe bizneset

  Me përjashtim të kompanive mashtrimi, ne kemi arritur të kualifikohemi si ndërmarrja më e mirë në fu

  Pukë 9 maj 08:32
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  LOAN FOR EXPATS APPLY NOW
  Sherbime

  LOAN FOR EXPATS APPLY NOW

  ALL LOAN SERVICES AVAILABLE Commercial Loans Personal Loans Business Loans Investments Lo

  Pukë 4 maj 10:31
  1.000.000 €
 • 0 foto
  Kredi dhe ofertë financimi
  Sherbime

  Kredi dhe ofertë financimi

  Kini kujdes! Kini kujdes! Paralajmërim financimi për të gjithë. Por tani ju nuk duhet të shqetësohen

  Pukë 25 prill 19:37
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW
  Sherbime

  LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW

  Are you in need of a loan? Do you want to pay off your bills? Do you want to be financially stab

  Pukë 15 mars 19:57
  1.000.000 €
 • 1 foto
  URGENT LOAN OFFER FOR BUSINESS AND PERSONAL USE
  Sherbime

  URGENT LOAN OFFER FOR BUSINESS AND PERSONAL USE

  Hello Everybody, My name is Ahmad Asnul Brunei, I contacted Mr. Alpha Loan Firm for a business loan

  Pukë 2 mars 22:16
  1.000.000 €
 • 1 foto
   DO YOU NEED A URGENT LOAN BUSINESS LOAN TO SOLVE YOUR PROBLEM EMAIL US NOW
  Sherbime

  DO YOU NEED A URGENT LOAN BUSINESS LOAN TO SOLVE YOUR PROBLEM EMAIL US NOW

  URGENT FAST MONEY CREDIT I am a lender that offers a loan of € 3,000 to € 15,000,000 has an interes

  Pukë 18 shkurt 20:32
  1.000.000 €
 • 1 foto
  LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW
  Sherbime

  LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW

  Do you need Personal Business Cash Finance? [email protected] whatspp Number +91-981860

  Pukë 18 shkurt 20:30
  1.000.000 €
 • 1 foto
   Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c
  Sherbime

  Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c

  What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently

  Pukë 18 shkurt 18:02
  300 €
 • 1 foto
  Bring back lost love spell caster call/whatsap On+27833312943
  Sherbime

  Bring back lost love spell caster call/whatsap On+27833312943

  Lost love spell is the effective way of getting your lost love for good, avoid any nasty drama in th

  Pukë 10 shkurt 09:46
  200 €
 • 0 foto
  Satisfaction to all problems
  Sherbime

  Satisfaction to all problems

  You have problems in your life, all you do is not walk, you already have contact with other marabou

  Pukë 10 tetor 14:36
  50 €
 • 2 foto
  Dhi veni
  Kafshe ferme

  Dhi veni

  Shiten 30 edhe +15 copa dhi

  Pukë 18 shtator 00:05
  100 Lek
 • 0 foto
  Shes kotele
  Kafshe ferme

  Shes kotele

  Shesim 3 kotele 1 javeshe 50€ kotelja e bardhe 70€ kotelja e gri 80€ Kotelja verdh,gri dhe bardhe Na

  Pukë 4 shtator 15:34
  200 €
 • 2 foto
  Shes 3 kotele
  Kafshe ferme

  Shes 3 kotele

  Shiten kotelet 1 javeshe 50€ 1 kotele

  Pukë 4 shtator 15:26
  50 €
 • 0 foto
   Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  Sherbime

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsolid

  Pukë 13 gusht 14:37
  Me Marrveshje
 • 0 foto
   Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  Sherbime

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsol

  Pukë 13 gusht 13:45
  Me Marrveshje
 • 0 foto
   Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  Sherbime

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsolidim

  Pukë 9 gusht 17:45
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Paisje per akullore
  Makineri dhe inventare

  Paisje per akullore

  Frigorifer per akullore,6 vasketa 2L,me dhome poshte ,motorr 630w, 250 euro. --Frigorifer per baz ak

  Pukë 15 qershor 21:14
  2.950 €
 • 1 foto
  Di credito veloce, affidabile e credibile entro 48 ore?
  Punesime

  Di credito veloce, affidabile e credibile entro 48 ore?

  Buongiorno sig. o Sig.ra. sarei onorato di assegnare prestiti ad ogni persona nella necessità. Infa

  Pukë 9 dhjetor 09:30
  11 €
 • 1 foto
  A keni nevojë për hua të holla urgjentisht? Mos hezitoni. Kontaktoni direkt me email: maden.tamara09@gmail.com
  Sherbime

  A keni nevojë për hua të holla urgjentisht? Mos hezitoni. Kontaktoni direkt me email: [email protected]

  A keni nevojë për hua të holla urgjentisht? Mos hezitoni. Kontaktoni direkt me email: maden.tamar

  Pukë 8 dhjetor 16:18
  11 €
 • 3 foto
  Oferta de imprumut in Romania, Moldova si in intreaga Europa
  Sherbime

  Oferta de imprumut in Romania, Moldova si in intreaga Europa

  Oferta de imprumut in Romania, Moldova si in intreaga Europa Bună ziua doamnă şi domnule Numel

  Pukë 24 shkurt 02:16
  1 €