Shkodër

Biznes & Punësime në shitje në Shkodër

 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira në Pedonale
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Pedonale

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 20.3 m² të ndodhur në katin e dytë në

  Shkodër 7 nëntor 17:34
  50.000 Lek
 • 7 foto
  Ambient biznesi me qira tek Instituti
  Lokale / Punetori / Magazina

  Ambient biznesi me qira tek Instituti

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 180 m² të ndodhur në katin e dytë dhe

  Shkodër 7 nëntor 12:38
  700 €
 • 3 foto
  Dyqan për qira/shitje në Zdrale
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan për qira/shitje në Zdrale

  Sun Real Estate ofron për shitje/qira një dyqan me sipërfaqe 70 m² të ndodhur në rrugën “Isuf Soko

  Shkodër 1 nëntor 18:12
  35.000 Lek
 • 3 foto
  Dyqan për qira/shitje në Zdrale
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan për qira/shitje në Zdrale

  Sun Real Estate ofron për qira/shitje një dyqan në kat të parë në rrugën “Isuf Sokoli”, në Zdrale.

  Shkodër 1 nëntor 14:39
  280 €
 • 5 foto
  Dyqan me qira pranë shkollës “Pashko Vasa”
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira pranë shkollës “Pashko Vasa”

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me një sipërfaqe prej 150 m², I pozicionuar në kat të parë.

  Shkodër 30 tetor 18:09
  90.000 Lek
 • 5 foto
  Dyqan në shitje tek Bexhisteni
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan në shitje tek Bexhisteni

  Sun Real Estate ofron në shitje një dyqan me sipërfaqe 26 m², tek Bexhisteni. Dyqani është i rrethu

  Shkodër 27 tetor 17:04
  17.000 €
 • 5 foto
  Dyqan në shitje, në Zdrale
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan në shitje, në Zdrale

  Sun Real Estate ofron në shitje një dyqan me sipërfaqe 140 m², të ndodhur tek Kryqëzimi i Zdrales.

  Shkodër 26 tetor 18:46
  60.000 €
 • 5 foto
  Dyqan me qira, në Sarreq
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira, në Sarreq

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 31 m² të ndodhur në Sarreq. Dyqani ndodhet në

  Shkodër 23 tetor 12:56
  22.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient me qira, te Sahati
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient me qira, te Sahati

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 160 m², me mundësi ndarje në dy pjesë

  Shkodër 22 tetor 16:32
  80.000 Lek
 • 4 foto
  Dyqan në shitje, tek ish-Kryqëzimi i degës
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan në shitje, tek ish-Kryqëzimi i degës

  Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me sipërfaqe 97 m² me vendndodhje në rrugën “Edith Durham

  Shkodër 22 tetor 15:28
  180.000 €
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira, tek Sahati
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira, tek Sahati

  Sun Real Estate ofron me qira ambient biznesi me sipërfaqe 100 m² të ndodhur tek Sahati. Ambienti n

  Shkodër 22 tetor 11:35
  180.000 Lek
 • 9 foto
  Bar dhe hotel me qira tek “Instituti”
  Biznes ne shitje / me qera

  Bar dhe hotel me qira tek “Instituti”

  Sun Real Estate ofron me qira bar dhe hotel në katin e dytë dhe të tretë me një sipërfaqe prej 169m²

  Shkodër 18 tetor 16:35
  1.500 €
 • 3 foto
  OKAZION : Dyqan me qira tek Instituti
  Biznes ne shitje / me qera

  OKAZION : Dyqan me qira tek Instituti

  OKAZION !! Sun Real Estate ofron dyqan me qira tek instituti. Ambienti ndodhet në katin e I, buzë r

  Shkodër 17 tetor 12:26
  900 €
 • 5 foto
  Ambient biznesi me qira në Rus
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Rus

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 400 m² në kat të fundit të një godine

  Shkodër 12 tetor 17:40
  2.000 €
 • 7 foto
  Ambient biznesi në shitje te Casa di Milano
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi në shitje te Casa di Milano

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi te Casa di Milano, rruga “Vaso Kadia”. Ambient

  Shkodër 11 tetor 18:10
  112.000 €
 • 3 foto
  Ambient biznesi me qira te Prek Cali
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira te Prek Cali

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur te Prek Cali. Ambienti ndodhet në kat

  Shkodër 8 tetor 16:18
  50.000 Lek
 • 3 foto
  Ambient biznesi me qira në Rus
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Rus

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient me sipërfaqe 90 m² në katin e parë. Ambienti ndodhet në

  Shkodër 6 tetor 17:17
  40.000 Lek
 • 3 foto
  Dyqan me qira tek Ura Dervishbeg
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira tek Ura Dervishbeg

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan tek Ura Dervishbeg, me sipërfaqe 50 m². Dyqani ndodhet në ka

  Shkodër 6 tetor 12:17
  50.000 Lek
 • 7 foto
  Ambient biznesi me qira tek Instituti
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira tek Instituti

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 180 m² të ndodhur në katin e dytë dhe

  Shkodër 4 tetor 15:15
  700 €
 • 6 foto
  Ambient biznesi me qira në Sheshin "Demokracia"
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Sheshin "Demokracia"

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të pozicionuar në katin e II të një godine me adre

  Shkodër 4 tetor 12:24
  1.200 €
 • 4 foto
  Jepet me qira dyqan me sip 25 m2 i ndodhur ne L.Sarreq perbelle katedres Shkoder.
  Biznes ne shitje / me qera

  Jepet me qira dyqan me sip 25 m2 i ndodhur ne L.Sarreq perbelle katedres Shkoder.

  Cmimi 20.000 leke ne muaj Objekti eshte i pershtatshem per ndonje zyre. Kontakto Agjent Shitjes

  Shkodër 4 tetor 10:07
  20.000 Lek
 • 4 foto
  Shitet dyqan sip 52m2
  Lokale / Punetori / Magazina

  Shitet dyqan sip 52m2

  Ndodhet vetem 200m nga kryqezimi i ish Deges ne drejtim te Plepit ne Shkoder. Shitet ne kushte ur

  Shkodër 3 tetor 19:29
  85.000 €
 • 4 foto
  Jepet me qira objekt biznesi 3 katesh
  Biznes ne shitje / me qera

  Jepet me qira objekt biznesi 3 katesh

  Kati 0 Bar sip 140m2 Kati 1 3 dhoma gjumi 1 sallon 2 wc Sip 140m2 Kati 2 Papafingo si

  Shkodër 3 tetor 16:08
  1.500 €
 • 2 foto
  Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në qendër të Shkodrës. Ambient ka një s

  Shkodër 3 tetor 15:30
  40.000 Lek
 • 6 foto
  Ambient biznesi me qira në rrugën “Studenti”
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në rrugën “Studenti”

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 80 m² në qendër të Shkodrës, në rrugë

  Shkodër 3 tetor 14:17
  35.000 Lek
 • 4 foto
  Jepet me qira dyqan sip 32m2 i sapo perfunduar.
  Biznes ne shitje / me qera

  Jepet me qira dyqan sip 32m2 i sapo perfunduar.

  Dyqani disponon tualet! Mund te jete i pershtatshem per ndonje dentist , laburant , mini klinike

  Shkodër 2 tetor 18:22
  20.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 120 m² të pozicionuar në kat të parë.

  Shkodër 2 tetor 18:07
  75.000 Lek
 • 5 foto
  Dyqan me qira, pas Hotel "Colosseu"
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira, pas Hotel "Colosseu"

  Sun Real Estate ofron me qira një ambjent biznesi me hapesire 120 m², të ndodhur në një pikë strateg

  Shkodër 1 tetor 17:30
  80.000 Lek
 • 5 foto
  Ambjent biznesi me qira, në sheshin "Isa Boletini"
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambjent biznesi me qira, në sheshin "Isa Boletini"

  Sun Real Estate ofron me qira një ambjent biznesi me sipërfaqe 140 m² të ndodhur në Sheshin “Isa Bol

  Shkodër 1 tetor 12:49
  1.500 €
 • 4 foto
  Dyqan me qira në Dërgut
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira në Dërgut

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në Dërgut, rruga “Fahri Ramadani”. Ambienti ndodhet në katin

  Shkodër 29 shtator 14:01
  15.000 Lek
 • 4 foto
  Ambjent biznesi me qira në rrugën "Kol Idromeno"
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambjent biznesi me qira në rrugën "Kol Idromeno"

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e dytë të një ndërtese me adresë: Rruga K

  Shkodër 27 shtator 12:29
  50.000 Lek
 • 4 foto
  Dyqan me qira pas Malteser
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira pas Malteser

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 45 m², të ndodhur në rrugën "Ludovik Saraçi", p

  Shkodër 26 shtator 18:00
  20.000 Lek
 • 10 foto
  Ambjent biznesi për shitje, në Pedonale
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambjent biznesi për shitje, në Pedonale

  Sun Real Estate ofron për shitje një biznes (restorant) të ndodhur në një ndër zonat më të kërkuara

  Shkodër 17 shtator 17:37
  3.000 €
 • 5 foto
  Dyqan me qira, tek ish-5 Heronjtë
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira, tek ish-5 Heronjtë

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 86.5 m² të ndodhur tek ish-5 Heronjtë. Dyqani ë

  Shkodër 14 shtator 17:34
  591 €
 • 4 foto
  Objekt biznesi, zona ish-Artistikes
  Biznes ne shitje / me qera

  Objekt biznesi, zona ish-Artistikes

  Sun Real Estate ofron në shitje një objekt dy katësh të ndodhur në zonën ish-Artistikes,1 km nga qen

  Shkodër 13 shtator 14:07
  62.000 €
 • 6 foto
  Lokal me qira në Pedonale
  Lokale / Punetori / Magazina

  Lokal me qira në Pedonale

  Sun Real Estate ofron me qira një ambjent lokali të ndodhur në Pedonale. Lokali ofron një ambjent të

  Shkodër 11 shtator 12:07
  600 €
 • 13 foto
  Ambient biznesi 2 katëshe
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi 2 katëshe

  Sun Real Estate ofron me qira një ambjent biznesi, dy katëshe të ndodhur në rrugen “Mirash Ivanaj”.

  Shkodër 7 shtator 18:45
  2.000 €
 • 5 foto
  Ambient biznesi për shitje, tek Shëtitorja e Molos.
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi për shitje, tek Shëtitorja e Molos.

  Sun Real Estate ofron për shitje një biznes me sipërfaqe 500m² të ndodhur në Shëtitoren e Molos. Pro

  Shkodër 4 shtator 17:20
  6.000 €
 • 6 foto
  Jepet me qira objekt biznesi sip 140m2 i ndodhur mbas bashkise Shkoder.
  Lokale / Punetori / Magazina

  Jepet me qira objekt biznesi sip 140m2 i ndodhur mbas bashkise Shkoder.

  Objekti ka sherbyer per shume kohe si qender esteike , parukeri , banjo turke , masazhe etj. Amb

  Shkodër 26 gusht 15:46
  50.000 Lek
 • 3 foto
  Dyqan në shitje në Perash
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan në shitje në Perash

  Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me sipërfaqe 32 m² të ndodhur në Perash, te Baja e Vogël.

  Shkodër 25 gusht 19:30
  29.000 €
 • 1 foto
  Punonjëse zyre në agjenci udhëtimesh
  Punesime

  Punonjëse zyre në agjenci udhëtimesh

  Të interesuarat mund të na dërgojnë CV në adresën tonë të e-mailit: [email protected]; në

  Shkodër 17 gusht 17:01
  1 €
 • 1 foto
  Konsulente imobiliare
  Punesime

  Konsulente imobiliare

  Sun Real Estate, agjenci imobiliare e specializuar në blerje, shitje dhe qira të pasurive të paluajt

  Shkodër 16 gusht 16:51
  1 €
 • 1 foto
  Ejani të jetojnë në gjithsej bollëku total absolut
  Sherbime

  Ejani të jetojnë në gjithsej bollëku total absolut

  Bëhuni të pasur Bëhu i famshëm Ejani të bëni një pasuri Ejani të jetojnë në gjithsej bollëku tota

  Shkodër 14 gusht 04:40
  666 €
 • 3 foto
  Dyqan me qira tek "Instituti"
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira tek "Instituti"

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan tek instituti. Ambienti ndodhet në katin I buzë rrugës krye

  Shkodër 8 gusht 18:22
  1.000 €
 • 4 foto
  Dyqan me qira në Dërgut
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira në Dërgut

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në Dërgut, rruga “Fahri Ramadani”. Ambienti ndodhet në katin

  Shkodër 4 gusht 17:29
  15.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës

  Sun Real Estate ofron me qira një objekt biznesi i cili ka qenë i përdorur më parë si lokal. Ambient

  Shkodër 4 gusht 13:37
  80.000 Lek
 • 3 foto
  Ambient biznesi në shitje te Juridiku
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi në shitje te Juridiku

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në katin e tretë dhe me sipërfaqe 51

  Shkodër 3 gusht 13:12
  5.800.000 Lek
 • 5 foto
  Ambient biznesi për shitje përballë Fakultetit Juridik
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi për shitje përballë Fakultetit Juridik

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në katin e tretë dhe me sipërfaqe 40

  Shkodër 2 gusht 18:20
  4.500.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira në Pedonale
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Pedonale

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 20.3 m² të ndodhur në katin e dytë në

  Shkodër 2 gusht 13:59
  50.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient biznesi në shitje përballë Fakultetit Juridik
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi në shitje përballë Fakultetit Juridik

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në katin e dytë dhe me sipërfaqe 52

  Shkodër 1 gusht 15:44
  6.000.000 Lek