Shkodër

Biznes & Punësime në shitje në Shkodër

 • 4 foto
  OKAZION: Parking në shitje
  Biznes ne shitje / me qera

  OKAZION: Parking në shitje

  Sun Real Estate ofron për shitje një parking me sipërfaqe 450 m² dhe me vendndodhje në rrugën “Hasan

  Shkodër 25 qershor 17:57
  595.000 €
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira tek Jordan Misja.
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira tek Jordan Misja.

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën "Kardinal Mikel Koliqi". A

  Shkodër 24 qershor 18:03
  22.000 Lek
 • 4 foto
  Dyqan me qira në Rus
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira në Rus

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në Rus. Ambienti ka sipërfaqe 55 m² dhe ndodhe

  Shkodër 24 qershor 15:23
  50.000 Lek
 • 4 foto
  MAKINERI PER FURRE BUKE
  Makineri dhe inventare

  MAKINERI PER FURRE BUKE

  Shiten furre buke me dhome avulli, brumatrice dhe makine prerese aktualisht ne gjendje pune. Makiner

  Shkodër 22 qershor 23:20
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Dyqan për shitje te shkolla “Martin Camaj”
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan për shitje te shkolla “Martin Camaj”

  Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me sipërfaqe 22.4 m². Ambienti ndodhet në katin e parë

  Shkodër 22 qershor 15:34
  24.000 €
 • 3 foto
  Ambient biznesi për shitje në Pedonale
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi për shitje në Pedonale

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi në katin e dytë të një ndërtese me adresë: Rrug

  Shkodër 21 qershor 16:58
  100.000 €
 • 0 foto
  Makineri per Furre Buke
  Makineri dhe inventare

  Makineri per Furre Buke

  Furre Buke me drunj + ambjent Fermentimi + Brumatriçe + sharre per prerjen e bukes...cmimi i arsyesh

  Shkodër 20 qershor 23:43
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Dyqan për shitje në G’juhadol
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan për shitje në G’juhadol

  Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan të ndodhur në G’juhadol. Dyqani ka një sipërfaqe prej

  Shkodër 19 qershor 17:33
  90.000 €
 • 11 foto
  Biznes me qira në Shirokë.
  Biznes ne shitje / me qera

  Biznes me qira në Shirokë.

  Sun Real Estate ofron me qira një biznes (restorant) të ndodhur në një ndër zonat më të kërkuara dhe

  Shkodër 19 qershor 11:42
  820 €
 • 11 foto
  Biznes për shitje në Shirokë.
  Biznes ne shitje / me qera

  Biznes për shitje në Shirokë.

  Sun Real Estate ofron për shitje një biznes (restorant) të ndodhur në një ndër zonat më të kërkuara

  Shkodër 18 qershor 18:30
  33.000 €
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira tek shkolla "Jordan Misja"
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira tek shkolla "Jordan Misja"

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën "Kardinal Mikel Koliqi". A

  Shkodër 18 qershor 15:31
  22.000 Lek
 • 5 foto
  Objekt 2-katësh me qira
  Biznes ne shitje / me qera

  Objekt 2-katësh me qira

  Sun Real Estate ofron me qira një objekt 2-katësh me sipërfaqe 440 m² për secilin kat. Objekti nd

  Shkodër 18 qershor 12:27
  1 Lek
 • 4 foto
  Dyqan në shitje në Rus
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan në shitje në Rus

  Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan në katin e II të një pallati të ndërtuar vitet e fundit m

  Shkodër 15 qershor 16:52
  40.000 €
 • 3 foto
  Ambient biznesi me qira pranë kinema Millennium
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira pranë kinema Millennium

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Bulevardin Skënderbeu, pranë Kinema

  Shkodër 15 qershor 15:10
  40.000 Lek
 • 5 foto
  Ambient biznesi me qira në Velipojë
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Velipojë

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Velipojë. Ambienti ndodhet ne vij

  Shkodër 14 qershor 16:05
  3.000 €
 • 4 foto
  Ambient biznesi për shitje tek Rreth-rrotullimi në Dobraç
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi për shitje tek Rreth-rrotullimi në Dobraç

  Sun Real Estate ofron per shitje nje dyqan/ambient biznesi me adrese tek Rreth-rrotullimi ne Dobrac,

  Shkodër 12 qershor 18:29
  185.000 €
 • 3 foto
  Dyqan për shitje në Sarreq
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan për shitje në Sarreq

  Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan të ndodhur tek ish-shtëpia e Pionerit, Sarreq. Dyqani

  Shkodër 12 qershor 14:02
  52.500 €
 • 5 foto
  Ambient biznesi me qira pranë Sahatit
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira pranë Sahatit

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Qemal Draçini”. Ambienti

  Shkodër 12 qershor 12:21
  2.000 €
 • 3 foto
  pula piklajka
  Kafshe ferme

  pula piklajka

  shiten 3+1 pula race e perzgjedhur pikaloshe

  Shkodër 11 qershor 17:00
  200 €
 • 5 foto
  Ambient biznesi për shitje në Sarreq
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi për shitje në Sarreq

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Marin Biçikemi”, Sarreq.

  Shkodër 11 qershor 13:38
  185.000 €
 • 5 foto
  Ambient Biznesi për shitje në Xhabiej
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient Biznesi për shitje në Xhabiej

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në Xhabiej. Ambienti ka një sipër

  Shkodër 10 qershor 15:07
  70.000 €
 • 11 foto
  🏠 Jepet me qira Biznes i gatshem
  Biznes ne shitje / me qera

  🏠 Jepet me qira Biznes i gatshem

  🏠 Jepet me qira Biznes i gatshem (Strukture Hoteliere) Mund te sherbeje edhe per ndonje Shoqate!

  Shkodër 10 qershor 14:47
  690 €
 • 10 foto
  Ambient biznesi me qira tek Prek Cali
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira tek Prek Cali

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi (market) të ndodhur tek Prek Cali. Ambienti ka

  Shkodër 10 qershor 13:27
  60.000 Lek
 • 4 foto
  Dyqan për qira në Zdrale
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan për qira në Zdrale

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën e Tisazhit, Zdrale. Dyqani ka sipërf

  Shkodër 10 qershor 11:50
  20.000 Lek
 • 6 foto
  Ambient Biznesi me qira pranë Kinema “Millennium”
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient Biznesi me qira pranë Kinema “Millennium”

  Sun Real Estate ofron me qira ambient biznesi të ndodhur pranë Kinema “Millennium”. Ambient ka si

  Shkodër 8 qershor 12:36
  30.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira tek Truma
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira tek Truma

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur pranë Trumës, rruga “Jeronim de Rada”.

  Shkodër 7 qershor 15:54
  110.000 Lek
 • 5 foto
  Dyqan me qira pranë ADISA.
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira pranë ADISA.

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “Edith Durham”, pranë ADISA. Dyqani

  Shkodër 7 qershor 13:39
  20.000 Lek
 • 0 foto
  paisje berberi
  Makineri dhe inventare

  paisje berberi

  shiten te gjitha pisjet per te hapur ni berber kotaktoni ne wcab 0675806699

  Shkodër 6 qershor 19:57
  900 €
 • 2 foto
  Skaner canon canoscan lide 200
  Makineri dhe inventare

  Skaner canon canoscan lide 200

  Skaner canon canoscan lide 200

  Shkodër 6 qershor 18:13
  3.800 Lek
 • 3 foto
  Dyqan për shitje në Zdrale
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan për shitje në Zdrale

  Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan në kryqëzimin e Zdrales, me sipërfaqe prej 61.1 m². Dyqa

  Shkodër 5 qershor 13:22
  61.100 €
 • 4 foto
  Dyqan me qira në Zdrale
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira në Zdrale

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën e Tisazhit, Zdrale. Dyqani ka sipërfaq

  Shkodër 5 qershor 12:49
  20.000 Lek
 • 3 foto
  Dyqan në shitje te Ura Dervishbeg
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan në shitje te Ura Dervishbeg

  Sun Real Estate ofron per shitje nje dyqan me adrese te rruga Daut Borici, Ura Dervishbeg (perballe

  Shkodër 31 maj 13:16
  42.000 €
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira në Dobraç
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Dobraç

  Sun Real Estate ofron per qira nje dyqan/ambient biznesi me adrese tek Rreth-rrotullimi ne Dobrac, r

  Shkodër 31 maj 11:41
  50.000 Lek
 • 13 foto
  Godinë me qira në Rus
  Biznes ne shitje / me qera

  Godinë me qira në Rus

  Sun Real Estate ofron me qira një godinë dy katëshe të ndodhur në rrugën “Hysen Lacej”. Godina ka s

  Shkodër 30 maj 15:14
  1.500 €
 • 3 foto
  Dyqan me qira tek “Instituti”
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira tek “Instituti”

  Sun Real Estate ofron dyqan tek instituti. Ambienti ndodhet në katin I buzë rrugës kryesore dhe ka n

  Shkodër 30 maj 12:03
  900 €
 • 4 foto
  🏠 Jepet me qira objekt komercial , Shkoder
  Biznes ne shitje / me qera

  🏠 Jepet me qira objekt komercial , Shkoder

  🆕 Listim i Ri 🏠 Jepet me qira objekt komercial ne qender 📍Ndodhet ne qender Shkoder 📐sip 85

  Shkodër 30 maj 09:40
  35.000 Lek
 • 2 foto
  🏠 Jepet me qira objekt komercial ne qender
  Biznes ne shitje / me qera

  🏠 Jepet me qira objekt komercial ne qender

  🆕 Listim i Ri 🏠 Jepet me qira objekt komercial ne qender 📍Ndodhet ne nje nga zonat me te prefe

  Shkodër 30 maj 09:32
  700 €
 • 5 foto
  Dyqan me qira pranë ADISA
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira pranë ADISA

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “Edith Durham”, pranë ADISA. Dyqani

  Shkodër 29 maj 15:27
  20.000 Lek
 • 11 foto
  🏡Jepet me qira Dyqan 2 katesh
  Biznes ne shitje / me qera

  🏡Jepet me qira Dyqan 2 katesh

  🆕Listim i ri!! 🏡Jepet me qira Dyqan 2 katesh me sip totale 46m2 🎯Ndodhet te Sheshi Isa Boletin

  Shkodër 29 maj 13:54
  25.000 Lek
 • 4 foto
  🏡Jepet me qira dyqan 📐sip 70m2
  Biznes ne shitje / me qera

  🏡Jepet me qira dyqan 📐sip 70m2

  🆕Listim i ri!! 🏡Jepet me qira dyqan 📐sip 70m2 🎯Ndodhen L.Xhabije, Shkoder 🛁 1wc 💶 cmimi

  Shkodër 29 maj 12:25
  25.000 Lek
 • 7 foto
  🏡 Shitet Dyqan sip 60m2
  Biznes ne shitje / me qera

  🏡 Shitet Dyqan sip 60m2

  🆕Listim i ri!! 🏡 Shitet Dyqan sip 60m2 i pershtatshem per cdo Lloj biznesit 🎯Ndodhet ne Rruge

  Shkodër 29 maj 12:22
  119.000 €
 • 9 foto
  🏡Jepen me qira 2 dyqane 📐sip 80m2
  Biznes ne shitje / me qera

  🏡Jepen me qira 2 dyqane 📐sip 80m2

  🆕Listim i ri!! 🏡Jepen me qira 2 dyqane 📐sip 80m2 🎯Ndodhen te Sheshi Isa Boletini Shkoder 🛁

  Shkodër 29 maj 11:07
  35.000 Lek
 • 10 foto
  Ambient biznesi me qira tek Prek Cali
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira tek Prek Cali

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi (market) të ndodhur tek Prek Cali. Ambienti ka si

  Shkodër 28 maj 15:56
  60.000 Lek
 • 3 foto
  Dyqan me qira tek Katedralja
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira tek Katedralja

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur tek Katedralja. Dyqani ka një sipërfaqe prej 30

  Shkodër 27 maj 15:44
  20.000 Lek
 • 4 foto
  Dyqan me qira në Rus
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira në Rus

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në Rus. Ambienti ka sipërfaqe 55 m² dhe ndodhet

  Shkodër 25 maj 16:01
  50.000 Lek
 • 3 foto
  Ambient biznesi me qira në Parrucë
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Parrucë

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e parë me adresë: sheshi “Parrucë”. Ambi

  Shkodër 24 maj 12:39
  1.100 €
 • 1 foto
  🔥Jepet me qira objekt komercial 🔥
  Biznes ne shitje / me qera

  🔥Jepet me qira objekt komercial 🔥

  🆕Listim i ri 🔥Jepet me qira objekt komercial 🔥 📍Ndodhet ne prane Sahatit , Shkoder 📐Sip 50m

  Shkodër 24 maj 11:21
  50.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira tek Truma
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira tek Truma

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur pranë Trumës, rruga “Jeronim de Rada”.

  Shkodër 23 maj 16:15
  110.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient biznesi për shitje në qendër të Shkodrës
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi për shitje në qendër të Shkodrës

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në qendër të Shkodrës, pas Rektorati

  Shkodër 23 maj 12:50
  420.000 €
 • 7 foto
  Shitet objekt biznesi
  Biznes ne shitje / me qera

  Shitet objekt biznesi

  ???Nje investim i zgjuar! ?Shitet objekt biznesi e ndodhur ne qender kati 2 prane Albtelecom ne S

  Shkodër 21 maj 15:35
  119.000 €