Tiranë

Biznes & Punësime në shitje në Tiranë

 • 2 foto
  SOBE 4 VATRA ME FURRE
  Makineri dhe inventare

  SOBE 4 VATRA ME FURRE

  Shitet Sobe me 4 vatra, me furre, prodhim Italian, e re. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232 Adres

  Tiranë 2 nëntor 10:01
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Furre Pice 6+6
  Makineri dhe inventare

  Furre Pice 6+6

  Shitet FURRE PICE , per 12 pica (6+6), Prodhim Italian e re me 1 vit garanci. Super cilesi. Cmim i a

  Tiranë 2 nëntor 10:01
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Banak picerie
  Makineri dhe inventare

  Banak picerie

  Shitet banak picerie ftohes, me 2 porta, i ri me nje vit garanci. Cmim i arsyeshem. Kontakt 06720122

  Tiranë 2 nëntor 10:00
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  TOSTIERE
  Makineri dhe inventare

  TOSTIERE

  Shitet tostiere profesionale, per fastfood, restorant, prodhim Italian, e re me 1 vit garanci. Cmim

  Tiranë 2 nëntor 10:00
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  BANAK AKULLORE 5-VASKETA
  Makineri dhe inventare

  BANAK AKULLORE 5-VASKETA

  Shitet Banak Akullore 5-vasketa, i ri, me nje vit garanci. Cmime te arsyeshme Kontakt 0672012232 Adr

  Tiranë 2 nëntor 10:00
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  AFETATRICE
  Makineri dhe inventare

  AFETATRICE

  Shitet afetatrice, e re me 1 vit garanci, prodhim Italian. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232 Adr

  Tiranë 2 nëntor 10:00
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  FURRA ITALIANE 6tava 10 tava
  Makineri dhe inventare

  FURRA ITALIANE 6tava 10 tava

  Shiten furra te madhesive te ndryshme 6 tava, 10 tava, te reja, prodhuar ne Itali. Cmime te arsyeshm

  Tiranë 2 nëntor 10:00
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  KOLLONE VERE
  Makineri dhe inventare

  KOLLONE VERE

  Shitet kollone vere, e re, me nje vit garanci. Cmime te arsyeshme Kontakt 0672012232 Adresa: Tirane,

  Tiranë 2 nëntor 09:59
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  PRODHUES AKULLI
  Makineri dhe inventare

  PRODHUES AKULLI

  Prodhues akulli te madhesive te ndryshme, me kapacitet nga 155kg - 21kg / 24ore. Prodhim Italian te

  Tiranë 2 nëntor 09:59
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DOLLAP FRESKUES
  Makineri dhe inventare

  DOLLAP FRESKUES

  Shiten dollap freskues, i ri, me nje vit garanci. Cmime te arsyeshme Kontakt 0672012232 Adresa: Tira

  Tiranë 2 nëntor 09:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  KOLLONE PASTICERIE
  Makineri dhe inventare

  KOLLONE PASTICERIE

  Shitet kollone pasticerie, prodhim Italian i ri me 1 vit garanci. Cmimi i arsyeshem. Kontakt 0672012

  Tiranë 2 nëntor 09:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Mikser 20 Litra
  Makineri dhe inventare

  Mikser 20 Litra

  Shitet mikser 20 litra, prodhim Italian, i ri. Cmim i arsyeshem . Kontakt: 0672012232 Adresa: Tiran

  Tiranë 2 nëntor 09:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  PAISJE PER SUPERMARKETE
  Makineri dhe inventare

  PAISJE PER SUPERMARKETE

  ARREDO-DUE , prej vitit 2002 ne tregun e paisjeve industriale profesionale per bare, restorante, pas

  Tiranë 2 nëntor 09:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Mural per SUPERMARKETE
  Makineri dhe inventare

  Mural per SUPERMARKETE

  Shitet mural per supermarkete Cmimi i arsyeshem Kontakt: 0672012232 Adresa: Casa Italia, kati 3 (pa

  Tiranë 2 nëntor 09:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  BANAK USHQIMOR
  Makineri dhe inventare

  BANAK USHQIMOR

  Shitet banak ushqimor, ngrires. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232 Adresa: rr. \'7 nentori\' Yrshe

  Tiranë 2 nëntor 09:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Dollap Frigoriferik Inoxi
  Makineri dhe inventare

  Dollap Frigoriferik Inoxi

  Shitet dollap inoxi, freskues ose ngrires, I ri me nje vit garanci Dimensioni 140x80x200 cm. Cmimi

  Tiranë 2 nëntor 09:54
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  FURRE ME VENTILIM 6-TAVA
  Makineri dhe inventare

  FURRE ME VENTILIM 6-TAVA

  Furre me ventilim 6-tava, prodhim italian, e re me 1 vit garanci. Cmim I arsyeshem. Kontakt 067201

  Tiranë 2 nëntor 09:53
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  BANAK PASTICERIE HARKOR
  Makineri dhe inventare

  BANAK PASTICERIE HARKOR

  Shiten BANAK PASTICERIE harkor, me veshje druri, te permasave te ndryshme. Cmime te arsyeshme. Kont

  Tiranë 2 nëntor 09:53
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  VITRINE FRESKUESE mbi banko
  Makineri dhe inventare

  VITRINE FRESKUESE mbi banko

  Shitet vitrine freskuese mbi banko. Prodhim Italian, e re me 1 vit garanci. Cmimi i arsyeshem. Kont

  Tiranë 2 nëntor 09:53
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Transportiera!!!
  Makineri dhe inventare

  Transportiera!!!

  Shiten transportierat ne gjendje shume te mire!!

  Tiranë 1 nëntor 18:38
  1 €
 • 0 foto
  Pajisje Marketi
  Makineri dhe inventare

  Pajisje Marketi

  -Frigorifer banak 2.5m x 1.2m -Frigorifer kollon 2 cope 2.15m x 0.8m x 0.7m -

  Tiranë 1 nëntor 11:30
  1 €
 • 2 foto
  LAVASTOVILJE BARI DHE RESTORANTI
  Makineri dhe inventare

  LAVASTOVILJE BARI DHE RESTORANTI

  Shitet lavastovilje per bare dhe restorante , te reja me 1 vit garanci. Cmim i arsyeshem. Kontakt 06

  Tiranë 1 nëntor 10:06
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  ZGARE ME AVULL
  Makineri dhe inventare

  ZGARE ME AVULL

  Shitet zgare me avull mbi banko, permasa te ndryshme, prodhim grek, e re me 1 vit garanci. Cmim i ar

  Tiranë 1 nëntor 10:06
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  MBUSHES SALLAMI
  Makineri dhe inventare

  MBUSHES SALLAMI

  Shitet mbushes sallami 8 Litra, prodhim Italian, i ri me 1 vit garanci. Cmim i arsyeshem Kontakt 067

  Tiranë 1 nëntor 10:06
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  ABADITOR 5-TAVA
  Makineri dhe inventare

  ABADITOR 5-TAVA

  Abaditor 5-tava, prodhim italian, e re me 1 vit garanci. Cmim I arsyeshem. Kontakt 0672012232 Adres

  Tiranë 1 nëntor 10:06
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  MBUSHES SALLAMI
  Makineri dhe inventare

  MBUSHES SALLAMI

  Shiten mbushes sallami te madhersive te ndryshme. Cmime te arsyeshme. Kontakt 0672012232 Adresa: Ti

  Tiranë 1 nëntor 10:06
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  ZGARE MBI BANKO
  Makineri dhe inventare

  ZGARE MBI BANKO

  Shiten zgara mbi banko lisho, 1/2 rigato te reja me 1 vit garanci. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012

  Tiranë 1 nëntor 10:03
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  MBAJTESE LENGJESH FRESKUESE
  Makineri dhe inventare

  MBAJTESE LENGJESH FRESKUESE

  Shiten mbajtese lengjesh freskuese, te reja, me nje vit garanci. Cmime te arsyeshme Kontakt 06720122

  Tiranë 1 nëntor 10:03
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  TOSTIER KORENTI DOPJO
  Makineri dhe inventare

  TOSTIER KORENTI DOPJO

  Shitet tostiere profesionale korenti dopjo , e re me 1 vit garanci. Cmim i arsyeshem Kontakt 0672012

  Tiranë 1 nëntor 10:03
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Brumatrice
  Makineri dhe inventare

  Brumatrice

  Shiten brumatrice, prodhim Italian, e re me 1 vit garanci. Cmimi i arsyeshem. 0672012232 Adresa: Ti

  Tiranë 1 nëntor 10:02
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  PRODHUES AKULLI 64Kg 24ore
  Makineri dhe inventare

  PRODHUES AKULLI 64Kg 24ore

  Shitet prodhues akulli BREMA (prodhim Italian), me kapacitet 64 kg/24 ore, i ri me nje vit garanci.

  Tiranë 1 nëntor 10:02
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  PASTICERI FURRE BUKE
  Makineri dhe inventare

  PASTICERI FURRE BUKE

  Paisje profesionale per PASTICERI - FURRE BUKE. Pergjigjemi me garanci dhe suport teknik ne kohe rek

  Tiranë 1 nëntor 10:02
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  FURRE ME VENTILIM 4-TAVA
  Makineri dhe inventare

  FURRE ME VENTILIM 4-TAVA

  Furre me ventilim 4-tava, prodhim italian, e re me 1 vit garanci. Cmim I arsyeshem. Kontakt 0672012

  Tiranë 1 nëntor 10:02
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  PAISJE PER SORBETO
  Makineri dhe inventare

  PAISJE PER SORBETO

  Shiten paisje per sorbeto Cmim i arsyeshem Kontakt 0672012232 Adresa: Tirane, Casa Italia Kati 3 //

  Tiranë 1 nëntor 10:02
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  PAISJE PER DYQAN MISHI PESHKU
  Makineri dhe inventare

  PAISJE PER DYQAN MISHI PESHKU

  Paisje profesionale per dyqan mishi - peshku me cilesilesi te larte, garanci e suport teknik, me cmi

  Tiranë 1 nëntor 10:00
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  BANAK PASTICERIE HARKOR ME VESHJE DRURI
  Makineri dhe inventare

  BANAK PASTICERIE HARKOR ME VESHJE DRURI

  Shiten BANAK PASTICERIE harkor, me veshje druri, te permasave te ndryshme. Cmime te arsyeshme. Kont

  Tiranë 1 nëntor 09:59
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  GJIRO MISHI
  Makineri dhe inventare

  GJIRO MISHI

  Shitet gjiro mishi e re, prodhim grek. Cmim i arsyeshem. Kontakt: 067 20 12 232 Adresa: Autstrada Ti

  Tiranë 1 nëntor 09:59
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  KREPIERE
  Makineri dhe inventare

  KREPIERE

  Shitet krepiere me ty pllaka, Cmim i arsyeshem Kontakt 0672012232 Adresa: Tirane, Casa Italia Kati

  Tiranë 1 nëntor 09:59
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Projekte per mbrojtjen nga zjarri/ plan evakuimin
  Sherbime

  Projekte per mbrojtjen nga zjarri/ plan evakuimin

  Pergatis projekte per mbrojtjen nga zjarri/ plan evakuimin dhe relacionin teknik. Sherbimi eshte i

  Tiranë 1 nëntor 09:10
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  TRANSPORT SHERBIM ME VINXH 24H
  Sherbime

  TRANSPORT SHERBIM ME VINXH 24H

  Transport me bylyk per hekur dhe materjale me gjatsi der ne 12..13 14 m te gjata KAMJONI ESHTE 4X4

  Tiranë 1 nëntor 07:17
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Ponuda zajma između pojedinih 72h
  Biznes ne shitje / me qera

  Ponuda zajma između pojedinih 72h

  Bok Nudim zajmove svim iskrenim i poštenim ljudima; oni koji trebate kredit za 72 sata i koji su u

  Tiranë 31 tetor 22:21
  100 €
 • 4 foto
  Shiten INKUBATOR PROFESIONAL, per cdo lloj veze.
  Kafshe ferme

  Shiten INKUBATOR PROFESIONAL, per cdo lloj veze.

  Shiten inkubator profesional per cdo lloj veze, Pata, Rosa, Pula Deti, Shkurtza, Pula dekorative

  Tiranë 31 tetor 18:11
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Hidraulik
  Sherbime

  Hidraulik

  Sherbime Hidraulike

  Tiranë 31 tetor 18:05
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Jepet license inxhinier gjeolog.per ndertime rruge
  Sherbime

  Jepet license inxhinier gjeolog.per ndertime rruge

  Kam license per inxhinier gjeolog dhe minierash.qe mbulon shum sektor .ndertim rrugesh pallatesh ura

  Tiranë 31 tetor 13:55
  3.000 Lek
 • 3 foto
  Okazion !!! Shitet biznes fast food zgare
  Biznes ne shitje / me qera

  Okazion !!! Shitet biznes fast food zgare

  Shitet biznes i kompletuar funksional , me leje mjedisore , dhe arredim te kompletuar ...

  Tiranë 31 tetor 13:01
  17.000 €
 • 8 foto
  SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH
  Makineri dhe inventare

  SHITET LINJE PRODHIMI PER LENGJE FRUTASH

  shitet linje prodhimi per lengje frustash e paperdorur. MARKA: VORAN AUSTRIAKE ( perbehet nga : cope

  Tiranë 31 tetor 12:32
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  FURRE PICE
  Makineri dhe inventare

  FURRE PICE

  Shitet furre pice, prodhim Italian, e re me 1 vit garanci , per 6 pica. Dimensioni 90x100x32 cm Cmim

  Tiranë 31 tetor 11:18
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  KOLLONA PASTICERIE
  Makineri dhe inventare

  KOLLONA PASTICERIE

  Shitet kollona pasticerie. Prodhim Italian me 1 vit ganranci. Cmim i arsyeshem. Kontakt: 0672012232

  Tiranë 31 tetor 11:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  GRANIT 3-SH
  Makineri dhe inventare

  GRANIT 3-SH

  Shitet granit 3-sh, Italian, i perdorur. Cmime te arsyeshme Kontakt 0672012232 Adresa: Tirane, Casa

  Tiranë 31 tetor 11:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  ARREDO DUE
  Makineri dhe inventare

  ARREDO DUE

  ARREDO-DUE , prej vitit 2002 ne tregun e paisjeve industriale profesionale per bare, restorante, pas

  Tiranë 31 tetor 11:17
  Me Marrveshje