Biznes & Punësime në shitje në Tropojë

 • 0 foto
  Kredia e ofruar kompanive dhe individëve privatë
  Sherbime

  Kredia e ofruar kompanive dhe individëve privatë

  Zyra e financimit vjen për të kënaqur nevojat e individëve dhe bizneseve duke vënë në dispozicion të

  Tropojë 16 korrik 09:26
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Program online baste sportive
  Sherbime

  Program online baste sportive

  Usr baste sportive keno gara etj per cdo info kontaktoni vetem me email [email protected]

  Tropojë 13 korrik 14:50
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi dhe financimi i ofruar me siguri
  Sherbime

  Kredi dhe financimi i ofruar me siguri

  A keni nevojë për financim krediti për të ringjallur biznesin tuaj ose për të krijuar kompaninë tuaj

  Tropojë 9 korrik 11:33
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia midis individit serioz dhe të shpejtë
  Sherbime

  Kredia midis individit serioz dhe të shpejtë

  Siguria e financimit e ofruar sot nuk është më e numërueshme. Për të guximshëm pritjet e të gjithë k

  Tropojë 4 korrik 06:59
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  shitet ushqimi per kafshe 1.5€ dongi
  Kafshe ferme

  shitet ushqimi per kafshe 1.5€ dongi

  shitet sana me ball 1.5€ sana gjindet ne peje per ma shum info ne viber +38349676328

  Tropojë 30 qershor 19:33
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Duj sane dhe teteline./Kosovë.
  Kafshe ferme

  Duj sane dhe teteline./Kosovë.

  Duj sane dhe teteline,të këtij viti,rreth 20.000copë. Çmimi 1€/sana,1.5€/tetelina. Vendi: Drenas/Kos

  Tropojë 28 qershor 15:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia që u ofrohet individëve dhe bizneseve
  Sherbime

  Kredia që u ofrohet individëve dhe bizneseve

  Siguria e financimit e ofruar sot nuk është më e numërueshme. Për të guximshëm pritjet e të gjithë k

  Tropojë 23 qershor 10:00
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi u ofrohet individëve dhe bizneseve
  Sherbime

  Kredi u ofrohet individëve dhe bizneseve

  Këtu është kompania e duhur për t\'ju ndihmuar në shqetësimet tuaja për të pasur kredi. Ju duhet të

  Tropojë 11 qershor 02:26
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia e ofruar për të gjithë
  Sherbime

  Kredia e ofruar për të gjithë

  Kredia e ofruar për të gjithë. Ju jeni një individ i thjeshtë, ju jeni një kompani ose një organizat

  Tropojë 3 qershor 01:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Bletë në shitje deri ne 50 koshere
  Kafshe ferme

  Bletë në shitje deri ne 50 koshere

  Bletë në shitje deri ne 50 koshere- të gjitha 2 katëshe dhe ne gjendje të mirë shendetsore

  Tropojë 26 maj 23:37
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Shiten Blet ne Koshere deri ne 50 copë nga Kosova
  Kafshe ferme

  Shiten Blet ne Koshere deri ne 50 copë nga Kosova

  Shiten Blet ne Koshere deri ne 50 copë te gatshme per kullosje gjenden ne KOSOVË

  Tropojë 26 maj 14:36
  150 €
 • 0 foto
  Kredia e ofruar për të gjithë me 100% të sigurisë
  Sherbime

  Kredia e ofruar për të gjithë me 100% të sigurisë

  Me grupin tonë të financimit, ju jeni të lirë të aplikoni për një kredi për 1 deri në 25 vjet me një

  Tropojë 25 maj 09:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Oferta e huasë për të gjithë
  Sherbime

  Oferta e huasë për të gjithë

  Siguria e financimit e ofruar sot nuk është më e numërueshme. Për të guximshëm pritjet e të gjithë k

  Tropojë 11 maj 18:43
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredi për njerëzit dhe bizneset në nevojë
  Sherbime

  Kredi për njerëzit dhe bizneset në nevojë

  Përjashtojnë kompanitë e mashtrimit, ne ndeshim si biznesi më i mirë kualifikues në fushën e kredisë

  Tropojë 11 maj 17:43
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredit për të gjithë individët dhe bizneset
  Sherbime

  Kredit për të gjithë individët dhe bizneset

  A keni nevojë për financim krediti për të ringjallur biznesin tuaj ose për të krijuar kompaninë tuaj

  Tropojë 4 maj 01:51
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Pula zoj  te races  amerok
  Kafshe ferme

  Pula zoj te races amerok

  Shiten zojt edhe pulat te races amerok gjindemi ne kosov n.r 0037744204082

  Tropojë 19 prill 21:24
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia që u ofrohet individëve dhe bizneseve
  Sherbime

  Kredia që u ofrohet individëve dhe bizneseve

  Zgjidhni kompaninë e duhur të duhur ose ndërmjetësin e duhur për një aplikim për kredi dhe një frikë

  Tropojë 19 prill 18:32
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia për individët dhe bizneset
  Sherbime

  Kredia për individët dhe bizneset

  Zona më e sigurtë e financave ju ofron një ofertë kredie prej 1000 deri në 1 500 000 € për një periu

  Tropojë 19 prill 18:18
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia e ofruar në siguri dhe pa protokoll
  Sherbime

  Kredia e ofruar në siguri dhe pa protokoll

  Financimi është një prioritet. Financimi është një përgjegjësi e madhe në të cilën një numër i kompa

  Tropojë 13 prill 02:53
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Kredia e ofruar për të gjithë
  Sherbime

  Kredia e ofruar për të gjithë

  Shumica e ofertave të sotme financiare në internet janë të bazuara në feaude. Dhe kjo është ajo që f

  Tropojë 12 prill 08:20
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ofrimi i financimit për të gjithë
  Sherbime

  Ofrimi i financimit për të gjithë

  Financimi është një prioritet. Financimi është një përgjegjësi e madhe në të cilën një numër i kompa

  Tropojë 10 prill 06:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Oferta promovuese e financimit
  Sherbime

  Oferta promovuese e financimit

  Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë huaje në internet për shkak të mashtrimit që vëre

  Tropojë 8 prill 22:26
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Financimi për të gjithë
  Sherbime

  Financimi për të gjithë

  Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë financimi në internet për shkak të mashtrimit. Në

  Tropojë 7 prill 09:32
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Financimi me garanci për individët dhe kompanitë
  Sherbime

  Financimi me garanci për individët dhe kompanitë

  Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë huaje në internet për shkak të mashtrimit që vëre

  Tropojë 6 prill 15:09
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Shesim  shpesz shiko ne. Foto
  Kafshe ferme

  Shesim shpesz shiko ne. Foto

  Shes shpezet qura. Rosa misirka pula dhe . Zojt te. Races. Amerok esht. Nje. Ras. 100 % orig

  Tropojë 4 prill 07:53
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Shiten. Shpezt
  Kafshe ferme

  Shiten. Shpezt

  Shesim. Te. Gjitha. Lojt. Te. Shpezve qmimi me marrveshje. Kpntakto. Viber 0037744204082

  Tropojë 4 prill 07:53
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Shite zojt
  Kafshe ferme

  Shite zojt

  Shisim zoj te races amerok nje rac shum..e.mir si per vez pp ashtu edhe per.mish

  Tropojë 4 prill 05:03
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Keca & Dhi
  Kafshe ferme

  Keca & Dhi

  Keca dhe Dhii 40cop

  Tropojë 4 prill 00:24
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Keca & Dhi
  Kafshe ferme

  Keca & Dhi

  Keca dhe Dhii 40cop

  Tropojë 4 prill 00:24
  35.000 Lek
 • 11 foto
  Shiten shpezt
  Kafshe ferme

  Shiten shpezt

  Shesim gjela deti mjellma gusa shota misirka gjindemi ne kosov komuna rahovec konta

  Tropojë 2 prill 05:11
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  Shiten  pulat te races  amerok
  Kafshe ferme

  Shiten pulat te races amerok

  Shesim shpez te gjitha racev po ashtu shesim edhe terriera per ruajten e shpezve

  Tropojë 24 mars 23:08
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Shiten  pulat te races  amerok
  Kafshe ferme

  Shiten pulat te races amerok

  Shesim pula te races amerok kemi edhe zogj te kesaj race po ashtu kemi per shitje

  Tropojë 24 mars 22:53
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  duj sane
  Kafshe ferme

  duj sane

  Shiten 400 duj sane ne fshatin drenoc komuna deqanit qmimi esht vetem qmimi sa ka kushtu puna 1 e

  Tropojë 21 mars 12:53
  1 €
 • 0 foto
  ushqim per bagti
  Kafshe ferme

  ushqim per bagti

  Shes 300 deri 400 duj sane qmimi 1.50 cent ndersa nese i blen komlet 1 e per cop

  Tropojë 20 mars 13:54
  1 €
 • 1 foto
  Sane, sillazh bari
  Kafshe ferme

  Sane, sillazh bari

  Rotoballat jane te cilsis se larte. Llojet e rotoballave jane bari , jangj. Qmimi eshte me marrveshj

  Tropojë 17 janar 20:08
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  nxit për aktivitetet tuaja
  Sherbime

  nxit për aktivitetet tuaja

  A jeni një njeri i mirë me një moral shumë të mirë, a jeni të sinqertë dhe të aftë për një angazhim?

  Tropojë 22 shkurt 13:05
  1 €
 • 1 foto
  împrumut între privat
  Sherbime

  împrumut între privat

  Alo împrumut de împrumuturi grave de împrumut în afara de finanțare pentru sfârșitul anului pen

  Tropojë 31 dhjetor 09:17
  2.000 €
 • 2 foto
  Oferta serioze dhe e besueshme për huadhënien midis individëve
  Sherbime

  Oferta serioze dhe e besueshme për huadhënien midis individëve

  kemi një strukturë që i ndihmon njerëzit për një hua parash nga 5000 € deri në 10.500.000 EURO Kësh

  Tropojë 24 dhjetor 19:09
  10 €
 • 1 foto
  Zajam ponuda riješiti svoje problema
  Biznes ne shitje / me qera

  Zajam ponuda riješiti svoje problema

  Zajam ponuda riješiti svoje problema

  Tropojë 27 shtator 12:48
  10.000 €