• oferta e kredisë midis individëve të shpejtë

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë

  Kam një kapital që do të përdoret për të dhënë hua në mes të afatshkurtër dhe afatgjatë individuale duke filluar nga 5000 € në 500,000 € për çdo person serioz që dëshiron këtë hua. 3% interes në vit.

  1.000 €
  Lipjan
  19 shkurt 12:15
 • Oferta e kredisë ndërmjet private dhe serioze

  Oferta e kredisë ndërmjet private dhe serioze

  Kam një kapital që do të përdoret për të dhënë hua në mes të afatshkurtër dhe afatgjatë individuale duke filluar nga 5000 € në 500,000 € për çdo person serioz që dëshiron këtë hua. 3% interes në vit.

  120 €
  Gjakovë
  12 shkurt 15:50
 • Pikture me qendisje

  Pikture me qendisje

  pikture me qendisje, ku jane perdorur dhe rruza te cilat i japin me shume shkelqim.

  200 €
  Tiranë
  11 shkurt 11:07
 • Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  Përshëndetni të gjithë. Ne jemi një institucion financiar që ofron kredi para për të gjithë njerëzit në nevojë për arsye të ndryshme: blerje në shtëpi, paguaj faturat, investimet, kredi studimore d

  500.000.000 €
  Graçanicë
  10 shkurt 17:19
 • tortë në ditën e shën valentinit

  tortë në ditën e shën valentinit

  Të kënaq tuaj gjysma tjetër në të ofruar këtë tortë e bukur në 14 shkurt. 24-ORËSHE E DORËZIMIT! Porosit tani E-mail: [email protected]

  68 €
  Istog
  30 janar 15:24
 • Ndihma online për projektet tuaja në 48h

  Ndihma online për projektet tuaja në 48h

  Oferta speciale vetëm dhe me kohë veçanërisht në mes 5000 € në 5.000.000 € person mund të kontaktojë [email protected]

  30 €
  Ferizaj
  28 janar 20:58
 • Ndihma më e mirë për projektet tuaja në 48h

  Ndihma më e mirë për projektet tuaja në 48h

  Oferta speciale vetëm dhe me kohë sidomos në mes të 8000 € për 3,000,000 € person të jetë në gjendje të kontaktojë nga mail: [email protected]

  1.000 €
  Fushë Kosovë
  16 janar 13:17
 • Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.

  Këtu është zgjidhja. Në 3 ditët e para në llogaritë tuaja bankare.

  Mirëmbrëma, zotëri, madams të përfundojë shqetësimet tuaja të paturit e një të holla hua, në qoftë se ju jeni serioz, atëherë unë mund të ju ndihmojë. Im kredi duke filluar nga 2000€ për 90.000€ me nj

  Me Marrveshje
  Gjakovë
  14 janar 20:12
 • ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave Përshëndetje zonjë dhe zotëri. Jam një person i veçantë me një kapital të lartë që mund t'ju lejojë zgjidhni problemet tuaja ose kapërceni pro

  100 €
  Pukë
  13 janar 17:06
 • ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave Përshëndetje zonjë dhe zotëri. Jam një person i veçantë me një kapital të lartë që mund t'ju lejojë zgjidhni problemet tuaja ose kapërceni pro

  100 €
  Fushë Kosovë
  13 janar 16:58
 • ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave Përshëndetje zonjë dhe zotëri. Jam një person i veçantë me një kapital të lartë që mund t'ju lejojë zgjidhni problemet tuaja ose kapërceni pro

  100 €
  Lipjan
  13 janar 16:57
 • ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave Përshëndetje zonjë dhe zotëri. Jam një person i veçantë me një kapital të lartë që mund t'ju lejojë zgjidhni problemet tuaja ose kapërceni p

  100 €
  Kllokot
  13 janar 16:55
 • ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave Përshëndetje zonjë dhe zotëri. Jam një person i veçantë me një kapital të lartë që mund t'ju lejojë zgjidhni problemet tuaja ose kapërceni pro

  100 €
  Fushë Kosovë
  13 janar 16:43
 • ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave Përshëndetje zonjë dhe zotëri. Jam një person i veçantë me një kapital të lartë që mund t'ju lejojë zgjidhni problemet tuaja ose kapërceni pro

  100 €
  Fushë Kosovë
  13 janar 16:30
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Ju doni të merrni një kredi për thyerjen e bllokimit, por Bankat, ju le të refuzimit të kërkesës suaj fotografi e ndarjet. Na kontaktoni: [email protected]

  10.000 €
  Berat
  12 janar 18:54
 • Oferta e kredisë

  Oferta e kredisë

  Mos lejoni që bankat të diktojnë normat e interesit më. Ne jemi në shërbimin tuaj për të negociuar normat më të ulëta në treg. Rinovo peng tuaj në kohën e duhur, të gjeni më të mirë. Jam optimistë fon

  700 €
  Leposaviq
  12 janar 01:11
 • Oferta speciale Kredi të Shpejtë dhe të Besueshëm në Mes të Veçantë Në 48 orë.

  Oferta speciale Kredi të Shpejtë dhe të Besueshëm në Mes të Veçantë Në 48 orë.

  Ju doni të merrni një kredi për thyerjen e bllokimit, por Bankat ju le me refuzimin e aplikimit tuaj fotografi kredi . Kontaktoni me mua: [email protected]

  1.000 €
  Pejë
  11 janar 11:51
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  Përshëndetje z. dhe znj. Në nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 2% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi .Ne i paguajmë të kredive nga 2.000 € deri € 8,000,000. Këtu është

  3.000 €
  Ferizaj
  10 janar 14:12
 • Kredi në mes të veçantë në 24 orë

  Kredi në mes të veçantë në 24 orë

  Përshkrimi Ju jeni të veçantë, ju keni një biznes, ose ju do të ri-fillojë atë. Ju jeni përballur me vështirësi financiare.Nuk ka më merak ju bëni. Kontaktoni me mua dhe për të marrë ndihmë fin

  1 €
  Gjakovë
  9 janar 21:04
 • Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  [email protected] Përshëndetni të gjithë. Ne jemi një institucion financiar që ofron kredi para për të gjithë njerëzit në nevojë për arsye të ndryshme: blerje në shtëpi, fatura të paguara, inv

  500.000.000 €
  Tiranë
  8 janar 12:28
 • Oferta speciale Kredi të Shpejtë dhe të Besueshëm në Mes të Veçantë Në 48 orë.

  Oferta speciale Kredi të Shpejtë dhe të Besueshëm në Mes të Veçantë Në 48 orë.

  Ju doni të merrni një kredi për ekzekutimin e projektet tuaja; të ndërmarrë aktivitetet tuaja ; të Ndërtuar shtëpinë tuaj; të marrësh me qira një çati ose të blerë një shtëpi Etj......Ne ofrojmë kredi

  1.000 €
  Malisheve
  8 janar 11:25
 • Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  [email protected] Përshëndetni të gjithë. Ne jemi një institucion financiar që ofron kredi para për të gjithë njerëzit në nevojë për arsye të ndryshme: blerje në shtëpi, fatura të paguara, inv

  500.000.000 €
  Mirditë
  8 janar 11:24
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  Për të gjithë njerëzit që kanë nevojë të llojeve të ndryshme të financimit për projektet e tyre apo për të zgjidhur një problem, mos hezitoni të na kontaktoni në tonë të ofron së kreditimit të holla k

  2.000 €
  Dragash
  7 janar 01:16
 • OFERTA GATI PER VITIN E VITIT.

  OFERTA GATI PER VITIN E VITIT.

  Oferta urgjente e kredisë për një vit të ri 2018. Mirëmëngjesi. Ju jeni një operator ekonomik ose një nëpunës civil, ju jeni një familje dhe keni nevojë urgjente për nevojat tuaja në fillim të këtij

  100 €
  Tepelenë
  6 janar 14:55
 • OFERTA GATI PER VITIN E VITIT.

  OFERTA GATI PER VITIN E VITIT.

  Oferta urgjente e kredisë për një vit të ri 2018. Mirëmëngjesi. Ju jeni një operator ekonomik ose një nëpunës civil, ju jeni një familje dhe keni nevojë urgjente për nevojat tuaja në fillim të këtij

  100 €
  Malisheve
  6 janar 14:39
 • Oferta speciale Kredi të Shpejtë dhe të Besueshëm në Mes të Veçantë Në 48 orë.

  Oferta speciale Kredi të Shpejtë dhe të Besueshëm në Mes të Veçantë Në 48 orë.

  Vous souhaitez bénéficier d'un crédit pour sortir de l'impasse les Banques vous découragent par le rejet de vos dossiers de demande de crédits . Contactez-moi: [email protected] mais

  1.000 €
  Kamenicë
  6 janar 13:46
 • Oferta speciale Kredi të Shpejtë dhe të Besueshëm në Mes të Veçantë Në 48 orë.

  Oferta speciale Kredi të Shpejtë dhe të Besueshëm në Mes të Veçantë Në 48 orë.

  Ju dëshironi që të ketë një kredi të marrë nga ngërç që Bankat të jenë të dekurajuar nga refuzimit të aplikimit tuaj fotografi kredi . Kontaktoni me mua: [email protected] por

  1.000 €
  Ferizaj
  6 janar 13:04
 • Përgjigje e shpejtë: carolivanove90@gmail.com

  Përgjigje e shpejtë: [email protected]

  Përgjigje e shpejtë: [email protected] Unë jam një individ i cili ofron kredi ndërkombëtare. Me një kapital që do të përdoret për të dhënë hua në mes të individëve në afat të shkurtër dhe të g

  100 €
  Podujevë
  5 janar 23:28
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë

  Kam një kapital që do të përdoret për të dhënë hua në mes të afatshkurtër dhe afatgjatë individuale duke filluar nga 5000 € në 500,000 € për çdo person serioz që dëshiron këtë hua. 3% interes në vit.

  10 €
  Zveçan
  5 janar 17:18
 • Ri mundësi serioze kredisë

  Ri mundësi serioze kredisë

  [email protected] Mundësi të reja të kredisë të rënda të Merrni kartën tuaj të kredisë tani Ju jeni duke kërkuar për një biznes kredi personale kredi, auto kredi, kredi studentor

  2.000 €
  Fushë Kosovë
  5 janar 15:52
 • Ri mundësi serioze kredisë

  Ri mundësi serioze kredisë

  [email protected] Mundësi të reja të kredisë të rënda të Merrni kartën tuaj të kredisë tani Ju jeni duke kërkuar për një biznes kredi personale kredi, auto kredi, kredi studentor

  2.000 €
  Fushë Kosovë
  5 janar 15:46
 • Ri mundësi serioze kredisë

  Ri mundësi serioze kredisë

  [email protected] Mundësi të reja të kredisë të rënda të Merrni kartën tuaj të kredisë tani Ju jeni duke kërkuar për një biznes kredi personale kredi, auto kredi, kredi studentor

  2.000 €
  Graçanicë
  5 janar 13:20
 • ofertë serioze për kredi për vitin e ri 2018.

  ofertë serioze për kredi për vitin e ri 2018.

  Ju keni nevojë për para për problemet tuaja të ndryshme, për ndërtimin tuaj të ri, makinën tuaj ose për të financuar projektet tuaja të reja në këtë vit të ri. Ne jemi një institucion financiar që mu

  100 €
  Pukë
  3 janar 13:55
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: [email protected] Whatsapp: +22 966 243 187

  400.000 €
  Shkodër
  30 dhjetor 06:02
 • Duke MARRË një kredi prej 5000€ për 5000.000€ brenda 24 orëve për të bërë kërkesën tani Email-berthiercorinnecorinne@gmail.com

  Duke MARRË një kredi prej 5000€ për 5000.000€ brenda 24 orëve për të bërë kërkesën tani [email protected]

  Përshëndetje, Z. dhe Znj ky mesazh i është drejtuar të gjithë ata që janë në nevojë serioze aplikimit të kredisë dhe urgjente. I vënë në dispozicionin tuaj një kredi prej 5000€ për 5000.000€ në shumë

  1.000 €
  Viti
  29 dhjetor 12:51
 • Gurë dekorues me modele dhe ngjyra te ndryshme me super qmime.

  Gurë dekorues me modele dhe ngjyra te ndryshme me super qmime.

  Gurë dekorues me modele dhe ngjyra te ndryshme me super qmime.

  Me Marrveshje
  Gjilan
  28 dhjetor 17:32
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  oferta e kredisë në mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: elisa

  1 €
  Korçë
  27 dhjetor 12:20
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: [email protected] Whatsapp: +22 966 243 187

  1 €
  Fushë Kosovë
  26 dhjetor 16:28
 • Përshëndetje z. dhe znj Kjo dëshmi është e vërtetë. e-mail :berthiercorinnecorinne@gmail.com

  Përshëndetje z. dhe znj Kjo dëshmi është e vërtetë. e-mail :[email protected]

  Në fakt, unë të gjeni buzëqeshja ime në sajë të kësaj zonjë BERTHIE CORINNE ma do të bëjë një kredi 70 000 euro, dhe dy kolegët e mi kanë marrë edhe kredi nga kjo grua, pa ndonjë vështirësi në një nor

  25 €
  Junik
  25 dhjetor 17:54
 • OFERTË TË VEÇANTË KREDI

  OFERTË TË VEÇANTË KREDI

  Përshëndetje, unë jam një person. Unë të kthehet për të gjithë individët në nevojë të jetë një pjesë e gatshme paratë e grantit prej 5000€ deri në eur 500,000,000 relativisht të ulët në krahasim me ba

  15 €
  Gjirokastër
  25 dhjetor 16:04
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Emri im është Antoine Vasquez, gjithashtu konfirmoj se kam marrë një hua prej 85,000 € në Znj. Chantal Petit-Jean një hua midis individit pas një mendimi të favorshëm të marrë brenda kohës së premtuar

  700 €
  Prizren
  23 dhjetor 00:20
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetni zonjën dhe zotëri Prindërit e mi kanë gjetur buzëqeshjen falë kësaj znj. Floriane LABEL që u ofron atyre kredi individësh, Irlandë, Zvicër, Kanada, Belgjikë, Francë, Itali, Poloni, në

  700 €
  Ferizaj
  22 dhjetor 21:29
 • oferta e kredisë midis individit privat

  oferta e kredisë midis individit privat

  Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej 3% për të gjithë njerëzit me karakter të mirë dhe të aftë për të paguar pa shkatërruar

  500 €
  Junik
  22 dhjetor 09:53
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej 3% për të gjithë njerëzit me karakter të mirë dhe të aftë për të paguar pa shkatërruar

  100 €
  Kllokot
  22 dhjetor 09:51
 • oferta e kredisë midis individit privat

  oferta e kredisë midis individit privat

  Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej 3% për të gjithë njerëzit me karakter të mirë dhe të aftë për të paguar pa shkatërruar

  1.000 €
  Kaçanik
  22 dhjetor 09:49
 • oferta e kredisë midis individit privat

  oferta e kredisë midis individit privat

  Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej 3% për të gjithë njerëzit me karakter të mirë dhe të aftë për të paguar pa shkatërruar

  2.000 €
  Kamenicë
  22 dhjetor 09:48
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes! Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej 3% për të gjithë njerëzit me karakter të mirë dhe të aftë për të paguar pa shkatërruar

  100 €
  Leposaviq
  22 dhjetor 09:46
 • oferta private e kredisë

  oferta private e kredisë

  përshëndetur ne jemi një organizatë e krishterë, e cila jep kredi që shkojnë nga 3.000 € 500.000 € çdokush mund të kthehet tek ne me një normë interesi prej 3% për më shumë informacion se si të apliko

  1 €
  Gjilan
  20 dhjetor 11:18
 • Perde

  Perde

  Perde te reja:sasia -4 cop masat-160cm gjeresi dhe 260cm gjatesi

  2.500 Lek
  Tiranë
  19 dhjetor 15:14
 • Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

  keni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni Ne kemi një ka

  1.000 €
  Lipjan
  19 dhjetor 13:43