Dhoma
Kaçanik

Dhoma në shitje në Kaçanik

Kategoria

Kuadratura m²

Çmimi

Vendi

 • 1 foto
  Këtu është një mundësi e shpejtë e huasë për ju..
  Dhoma

  Këtu është një mundësi e shpejtë e huasë për ju..

  A po kërkoni fonde për të shlyer kreditë dhe borxhet? Po kërkoni financim për të filluar biznesin tu

  Kaçanik 17 gusht 18:44
  30.000 €