Garazh
Kosovë
Posto shpallje
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  TË SHPEJTË TË KREDISË Nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 2% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem kontaktoni me mua në adresën time të e-mail adresën:servic

  50.000 €
  Gllogoc
  Dje, 17:02
 • Transportojmë Baraka Kioska Trafika Kontainjer etj

  Transportojmë Baraka Kioska Trafika Kontainjer etj

  Auto kran EUROSHPED1 AUTO BARTJE 24h NE GJITH TERRITORIN E KOSOVES... .BEJM TRANSPORTIN E KONTENJERVE,REKLAMAVE,GJENERATORVE,TRAFOVE ELEKTRIKE,SHTYLLAVE ELEKTRIKE,PALETAVE,CISTERNA-REZERVAR TE NDRYSHE

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Dje, 14:33
 • Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi 100% te nje garancie per te rejat vit

  Kredi Financimi i 100% te nje garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Leposaviq
  Dje, 01:40
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Lipjan
  Dje, 00:53
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Klinë
  Dje, 00:52
 • Shes garazhden me komplet materialin e saj

  Shes garazhden me komplet materialin e saj

  Shes garazhden komplet materialin : 600 copa blloka te cimentin , 45 metra katror qeremide te bardha LISONIT , 1 pardyer te garazhdes 2x1.80 , 2kubik lan dhe llampari edhe nje der tjeter me korniza te

  100 €
  Mitrovicë
  13 dhjetor 17:33
 • Oferta e huasë ndërmjet private

  Oferta e huasë ndërmjet private

  Përshëndetje Ajo quhet Znj. Maria Michon, një grua biznesi e origjinale në ECUADORIAN dhe jetoj në ECUADOR Me qëllim të luftimit të varfërisë dhe përjashtimit të shërbimit bankar, ajo ofron online: A

  100 €
  Gllogoc
  13 dhjetor 16:59
 • Oferta e huasë ndërmjet private

  Oferta e huasë ndërmjet private

  Përshëndetje Ajo quhet Znj. Maria Michon, një grua biznesi e origjinale në ECUADORIAN dhe jetoj në ECUADOR Me qëllim të luftimit të varfërisë dhe përjashtimit të shërbimit bankar, ajo ofron online: A

  100 €
  Deqan
  13 dhjetor 16:36
 • Oferta e huasë ndërmjet private

  Oferta e huasë ndërmjet private

  Oferta e huasë ndërmjet private Përshëndetje Ajo quhet Znj. Maria Michon, një grua biznesi e origjinale në ECUADORIAN dhe jetoj në ECUADOR Me qëllim të luftimit të varfërisë dhe përjashtimit të shër

  100 €
  Graçanicë
  13 dhjetor 11:58
 • Oferta e huasë ndërmjet private

  Oferta e huasë ndërmjet private

  Përshëndetje Ajo quhet Znj. Maria Michon, një grua biznesi e origjinale në ECUADORIAN dhe jetoj në ECUADOR Me qëllim të luftimit të varfërisë dhe përjashtimit të shërbimit bankar, ajo ofron online: A

  100 €
  Ferizaj
  13 dhjetor 11:49
 • Tenda me Qira 044 213 036

  Tenda me Qira 044 213 036

  Japim Tenda shatora Tavolina karrika ME Qira per Dasma Syneti muzik Koncerte Panaire si dhe per qdo ahenxhet familjare Shatorra janë Te madhesive Te ndryshme sipas nevojes dhe porosise per Info dhe re

  Me Marrveshje
  Mitrovicë
  12 dhjetor 23:53
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125jo

  12.000 €
  Kllokot
  12 dhjetor 20:32
 • Kredi 100% të një garancie për të rejat vit

  Kredi 100% të një garancie për të rejat vit

  Kredi Financimi i 100% të një garancie prej 2.000 euro ka 50.000.000 euro: [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

  50.000.000 €
  Kamenicë
  12 dhjetor 19:56
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125jo

  120 €
  Novoberdë
  12 dhjetor 18:28
 • Tenda me Qira 044 213 036

  Tenda me Qira 044 213 036

  lshoj tenda shatora me qira per ahengje te ndryshme familjare Dasma Syneti muzik Koncerte Panaire Shatorra janë te madhesive te ndryshme sipas nevojes dhe porosise per Info dhe rezervime Kontakto Xhab

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  11 dhjetor 23:42
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125jo

  120 €
  Prishtinë
  11 dhjetor 17:12
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125

  120 €
  Klinë
  11 dhjetor 12:43
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125

  120 €
  Novoberdë
  11 dhjetor 12:42
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125jo

  11.111.119 €
  Partesh
  11 dhjetor 12:26
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125jo

  25.000 €
  Fushë Kosovë
  11 dhjetor 12:24
 • Kontainer FRIZ (Kumore) -10C Klima, Gjenerator

  Kontainer FRIZ (Kumore) -10C Klima, Gjenerator

  Kemi Kontainera te nderyshem: Friz, Kumore, Banimi, Magazine te Hekurit, Konstruksion i veqant per Friz 20ft. 044493684 Kumore Kumor Si dhe Gjenerator te perdorur, Pirunar, Lift, Kontainer WC, Toail

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  10 dhjetor 23:54
 • Dëshmia e vërtetë

  Dëshmia e vërtetë

  Unë jam Znj. Charlotte duvalier nga Franca Unë jam duke kërkuar kredi për para për disa muaj Isha 4 herë viktima të mashtrimit me huadhënësit që më kanë shkatërruar mua, kam bërë një përpjekje për vet

  100 €
  Fushë Kosovë
  10 dhjetor 17:57
 • TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË Nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 3% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem kontaktoni me mua në adresën time të e-mail adresën: E-ma

  1.000 €
  Istog
  10 dhjetor 17:20
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë Përshëndetje A keni probleme financiare? A ju është refuzuar nga banka për një hua? Ju doni për të zgjidhur borxheve tuaj një herë dhe për të gjithë. Këtu është nj

  500 €
  Kaçanik
  10 dhjetor 17:14
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë Përshëndetje A keni probleme financiare? A ju është refuzuar nga banka për një hua? Ju doni për të zgjidhur borxheve tuaj një herë dhe për të gjithë. Këtu është nj

  120 €
  Fushë Kosovë
  10 dhjetor 16:29
 • ''EURODOOR ,, DYER PER GARAZHA 044777140

  ''EURODOOR ,, DYER PER GARAZHA 044777140

  Eurodoor Company eshte e para ne Kosove dhe e vetmja per kah cilesia e larte e produkteve te cilat i ofron ne tregun ton dhe me gjer. Euro Door qe nga viti 2000 e themeluar ne Prishtine, tanime ka arr

  Me Marrveshje
  Prizren
  9 dhjetor 11:34
 • TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË Nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 3% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem kontaktoni me mua në adresën time të e-mail adresën: E-ma

  100 €
  Kllokot
  9 dhjetor 09:41
 • Dyer per garazha MSO-TORE

  Dyer per garazha MSO-TORE

  Dyer per garazha italjane me garancjon 10 vite

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  9 dhjetor 00:52
 • DYER PER GARAZHA MSO-TORE

  DYER PER GARAZHA MSO-TORE

  Ofrojm dyer per garazha italjane

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  9 dhjetor 00:52
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë Përshëndetje A keni probleme financiare? A ju është refuzuar nga banka për një hua? Ju doni për të zgjidhur borxheve tuaj një herë dhe për të gjithë. Këtu është nj

  110 €
  Shtime
  8 dhjetor 20:22
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë Përshëndetje A keni probleme financiare? A ju është refuzuar nga banka për një hua? Ju doni për të zgjidhur borxheve tuaj një herë dhe për të gjithë. Këtu është nj

  110 €
  Vushtrri
  8 dhjetor 20:16
 • EURODOOR  DYER PER GARAZHA

  EURODOOR DYER PER GARAZHA

  Eurodoor Company eshte e para ne Kosove dhe e vetmja per kah cilesia e larte e produkteve te cilat i ofron ne tregun ton dhe me gjer. Euro Door qe nga viti 2000 e themeluar ne Prishtine, tanime ka arr

  Me Marrveshje
  Podujevë
  8 dhjetor 14:37
 • Ponuda kredita između privatnih 72h

  Ponuda kredita između privatnih 72h

  Bok Nudim zajmove svim iskrenim i poštenim ljudima; oni koji trebaju kredit za 72 sata i koji su u mogućnosti vratiti novac novac. Moj kredit započinje od 3000 € do 850.000 € uz stopu Kamatna stop

  100 €
  Skënderaj
  7 dhjetor 13:47
 • KAPRIATA PER GARAZHË DHE FERMË

  KAPRIATA PER GARAZHË DHE FERMË

  Gjithsej jane 24 kapriata te cialt mund te vendosen ne largesi te ndryshme nga njera tjetra. Gjerssia eshte 11 metra

  2.999 €
  Gjilan
  6 dhjetor 21:34
 • KAPRIATA PER GARAZHË DHE FERMË

  KAPRIATA PER GARAZHË DHE FERMË

  Gjithsej jane 24 kapriata te cialt mund te vendosen ne largesi te ndryshme nga njera tjetra. Gjerssia eshte 11 metra

  2.999 €
  Gjakovë
  6 dhjetor 21:34
 • KAPRIATA PER GARAZHË DHE FERMË

  KAPRIATA PER GARAZHË DHE FERMË

  Gjithsej jane 24 kapriata te cialt mund te vendosen ne largesi te ndryshme nga njera tjetra.

  2.999 €
  Prizren
  6 dhjetor 21:34
 • Shes sanakun 7.40 me 2.50 i nalt 2.70m

  Shes sanakun 7.40 me 2.50 i nalt 2.70m

  Shes sanakun 7.40 i gjat 2.50 i gjan .2.70 i nalt ne gjendje shum tmir shitet eshe hebebühna plato ngritese. 049242925

  Me Marrveshje
  Klinë
  6 dhjetor 15:52
 • Shes garazhden ne objekttin LABI COM

  Shes garazhden ne objekttin LABI COM

  Shitet garazhda ne objektin. LABI.COM garazhda esht ne katin -2 numer 13 Dhe e ziduar. Vetem ajo Banesa garazh

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  5 dhjetor 01:32
 • Tenda me Qira 044 213 036

  Tenda me Qira 044 213 036

  jap tenda shatora karrika dhe tavolina me qira per ahengje te ndryshme familjare dasm Syneti muzik Koncerte Panaire Shatorra janë te madhesive te ndryshme sipas nevojes dhe porosise per Info dhe rezer

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  4 dhjetor 21:44
 • Shitet Garazha 20m2 banesat e kuqe Bregu i Dillit

  Shitet Garazha 20m2 banesat e kuqe Bregu i Dillit

  Shitet lokali 20m2 ndertim i shtetit,shume afer rruges B, te banesat me tulla te kuqe ne Bregun e Diellit. Garazha eshte e pershtashem me shendrrue ne Lokale, Qmimi eshte 15.000 euro.qmimi diskutohet

  15.000 €
  Prishtinë
  4 dhjetor 10:44
 • Dyer per garazha kifa mont

  Dyer per garazha kifa mont

  Dyer per garazha me porosi Dyer per dhoma dhe kunder zjarrit Dyer industriale Motorra per dyer te ghitha llojet

  Me Marrveshje
  Pejë
  3 dhjetor 07:34
 • Tenda me Qira 044 213 036

  Tenda me Qira 044 213 036

  jap me qira tenda shatora karrika dhe tavolina per ahengje te ndryshme familjare Dasma Syneti muzik Koncerte Panaire Shatorra janë te madhesive te ndryshme sipas nevojes dhe porosise per Info Kontakto

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  3 dhjetor 00:43
 • Tenda me qira 044 213 036

  Tenda me qira 044 213 036

  lshoj tenda shatora karrika dhe tavolina me qira per ahengje te ndryshme familjare dasm Syneti muzik Koncerte Panaire Shatorra janë te madhesive te ndryshme sipas nevojes dhe porosise per Info dhe rez

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  3 dhjetor 00:43
 • Transport Dhe Shërbime Me Kran Tel:044/049-169-673

  Transport Dhe Shërbime Me Kran Tel:044/049-169-673

  Auto kran EUROSHPED1 AUTO BARTJE 24h NE GJITH TERRITORIN E KOSOVES... .BEJM TRANSPORTIN E KONTENJERVE,REKLAMAVE,GJENERATORVE,TRAFOVE ELEKTRIKE,SHTYLLAVE ELEKTRIKE,PALETAVE,CISTERNA-REZERVAR TE NDRYSHE

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  2 dhjetor 12:52
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm për ata që kanë nevojë për të. Mund t'ju japim kredi duke filluar nga 5.000 deri në 2.500.000 € ose edhe më shumë duke e ditur se jemi

  500 €
  Lipjan
  2 dhjetor 01:53
 • Kioska ne shitje

  Kioska ne shitje

  Shes kiosken, e cila është unikate për nga dizajni. Është në gjendje të rregullt dhe mund të përdoret si kiosk edhe si mini-bar në ambiente të hapura.

  1.500 €
  Prishtinë
  1 dhjetor 06:34
 • (SHITET) GARAZHË të ROYALI në Rrugën B

  (SHITET) GARAZHË të ROYALI në Rrugën B

  Shitet GARAZHA të ROYALI në Rrugën B, lagjeja e Spitalit. - Me marrëveshje Me Respekt! KOSOVA REAL ESTATE Kontakt:📞Tel: +37744108703 E-mail: ✉ [email protected] Fcb: Patundshmëri KOSOV

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  30 nëntor 15:32
 • konstrukti drurit 20×13.5/ vetura

  konstrukti drurit 20×13.5/ vetura

  Konstrukti eshte material i qendrueshem eshte perdore nga kfori me heret, eshte shume e mire edhe e pershtatshme per puntori, depo/magazine, shtalle per shtaze, hangare e shumeqka tjeter sipas nevojav

  6.000 €
  Viti
  29 nëntor 01:53
 • konstrukti drurit 20×13.5/ vetura

  konstrukti drurit 20×13.5/ vetura

  Konstrukti eshte material i qendrueshem eshte perdore nga kfori me heret, eshte shume e mire edhe e pershtatshme per puntori, depo/magazine, shtalle per shtaze, hangare e shumeqka tjeter sipas nevojav

  6.000 €
  Viti
  29 nëntor 01:43
 • konstrukti drurit 20×13.5/ vetura

  konstrukti drurit 20×13.5/ vetura

  Konstrukti eshte material i qendrueshem eshte perdore nga kfori me heret, eshte shume e mire edhe e pershtatshme per puntori, depo/magazine, shtalle per shtaze, hangare e shumeqka tjeter sipas nevojav

  6.000 €
  Viti
  29 nëntor 01:32