• Piano

  Piano

  Piano ne gjendje te rregullt e ardhur nga Suedia

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Sot, 20:19
 • Yamaha Clavinova Cvp 503 Digital Piano Cvp503 Rosewood 88 Keys

  Yamaha Clavinova Cvp 503 Digital Piano Cvp503 Rosewood 88 Keys

  Gmail: [email protected] PROMO PROMO PROMO: ¡Compre 2 productos y obtenga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB: $ 700 Apple iphone 8 Plus 64GB: $ 650 Apple iphone 7 Plus 256GB

  500 €
  Graçanicë
  Sot, 17:25
 • sllev

  sllev

  shitet sllevi apo zmadhuesi i zerit , MC-CRYPTE-PA 8000-. sllevi osht i 800 watve , arsyeja e hekjes osht se mu sum hin n pun hiq kurgjo , se smirrna me muzik , o i testum punon prefekt , mundmu pe

  120 €
  Gjilan
  Sot, 16:19
 • Yamaha Clavinova CVP-409 GP

  Yamaha Clavinova CVP-409 GP

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  600 €
  Ranillug
  Sot, 16:03
 • Yamaha Clavinova Cvp 503 Digital Piano Cvp503 Rosewood 88 Keys

  Yamaha Clavinova Cvp 503 Digital Piano Cvp503 Rosewood 88 Keys

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  600 €
  Ranillug
  Sot, 16:02
 • Yamaha Clavinova Cvp208

  Yamaha Clavinova Cvp208

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  600 €
  Pejë
  Sot, 16:01
 • Nord stage 2 HA88 88Key Professional Weighted Keyboard

  Nord stage 2 HA88 88Key Professional Weighted Keyboard

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Ranillug
  Sot, 16:01
 • Roland juno stage 76 key keyboard synthesizer

  Roland juno stage 76 key keyboard synthesizer

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  400 €
  Ranillug
  Sot, 16:00
 • Nord Stage 2 76 Key Keyboard

  Nord Stage 2 76 Key Keyboard

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Ranillug
  Sot, 15:59
 • Korg M3-88 Key Workstation/Sampler

  Korg M3-88 Key Workstation/Sampler

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Ranillug
  Sot, 15:58
 • Roland V-Piano 88 Key Digital Stage piano V-PIANOC

  Roland V-Piano 88 Key Digital Stage piano V-PIANOC

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  700 €
  Ranillug
  Sot, 15:58
 • YAMAHA Trumpet - YTR 8345 G

  YAMAHA Trumpet - YTR 8345 G

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  300 €
  Ranillug
  Sot, 15:57
 • YAMAHA Trumpet - YTR 8345 GS

  YAMAHA Trumpet - YTR 8345 GS

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  300 €
  Ranillug
  Sot, 15:56
 • Yamaha Tyros5-76 - Arranger Workstation, Synth Action, Keys, Aftertouch Built In Effects Hard Disk Recording

  Yamaha Tyros5-76 - Arranger Workstation, Synth Action, Keys, Aftertouch Built In Effects Hard Disk Recording

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  900 €
  Ranillug
  Sot, 15:55
 • Yamaha Tyros 4 (61-Key Pro Arranger Workstation)

  Yamaha Tyros 4 (61-Key Pro Arranger Workstation)

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  800 €
  Ranillug
  Sot, 15:54
 • Yamaha Tyros 3 61 Key Arranger Workstation Keyboard

  Yamaha Tyros 3 61 Key Arranger Workstation Keyboard

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  700 €
  Ranillug
  Sot, 15:53
 • Yamaha Tyros2 61-Key Keyboard Workstation

  Yamaha Tyros2 61-Key Keyboard Workstation

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  600 €
  Ranillug
  Sot, 15:52
 • Yamaha DTXtreme IIISP Special Electronic Drum Set

  Yamaha DTXtreme IIISP Special Electronic Drum Set

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  600 €
  Ranillug
  Sot, 15:48
 • krosover

  krosover

  shitet krosoveri teper i rujtun i perdorun thuajse hiq , o prefekt i dan n menyr profesionale , crosoveri o i ardhun prej zvicrre , firma MONARCH , MCX-300 , 3 way teper funksional , me rrespekt

  135 €
  Gjilan
  Sot, 15:48
 • zvoshnik

  zvoshnik

  shitet basi,,apo zvoshniki i markes EMINENC--KAPA, i perdorun , osht 15, 800Wats, zvoshniki o ne gjendje t rregullt , arsyeja e heqjes osht se tek e kom , juv mirpresum me rrespekt ,

  50 €
  Gjilan
  Sot, 15:48
 • Martin HD-35 Acoustic Guitar

  Martin HD-35 Acoustic Guitar

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Ranillug
  Sot, 15:47
 • Yamaha YAS82Z Custom Alto Saxophone

  Yamaha YAS82Z Custom Alto Saxophone

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Ranillug
  Sot, 15:46
 • Roland TD-20S V-Pro Electronic Drum Set

  Roland TD-20S V-Pro Electronic Drum Set

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  900 €
  Ranillug
  Sot, 15:46
 • Korg Pa3X 76-Key Pro Keyboard Arranger

  Korg Pa3X 76-Key Pro Keyboard Arranger

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Ranillug
  Sot, 15:45
 • Korg Pa2XPro 76 Key Arranger Keyboard.

  Korg Pa2XPro 76 Key Arranger Keyboard.

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  400 €
  Ranillug
  Sot, 15:44
 • Korg Kronos 2 88-Key Music Workstation Keyboard

  Korg Kronos 2 88-Key Music Workstation Keyboard

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  400 €
  Ranillug
  Sot, 15:43
 • Roland Fantom-G8 88-key Sampling Synth Workstation

  Roland Fantom-G8 88-key Sampling Synth Workstation

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Ranillug
  Sot, 15:42
 • Yamaha MOTIF XF7 - 76-key Workstation Synthesizer

  Yamaha MOTIF XF7 - 76-key Workstation Synthesizer

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Ranillug
  Sot, 15:40
 • Yamaha Motif XS8 88-Key Keyboard

  Yamaha Motif XS8 88-Key Keyboard

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Ranillug
  Sot, 15:39
 • Korg Triton Extreme 76 Music Synthesizer Keyboard Workstation

  Korg Triton Extreme 76 Music Synthesizer Keyboard Workstation

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Ranillug
  Sot, 15:39
 • Mikrofon profesional i firmes AKG - D 880

  Mikrofon profesional i firmes AKG - D 880

  Shes mikrofon te ri, profesional "D 880" te firmes se njohur boterore AKG, i cili jep tingull shum te mire dhe eshte me kualitativ se mikrofoni shure sm 58, ka thellsi dhe pasterti te zanit Tel. wiber

  99 €
  Prishtinë
  Sot, 15:20
 • kitare

  kitare

  shiten 2 kitare njera eshte mini marka mundial dhe tjetra delson te dyja 200 mij lek te vjetra...jane funksionale vendodhja vlore ...nuk shiten te ndara cmimi padiskutueshem

  20.000 Lek
  Vlorë
  Sot, 14:58
 • Yamaha Clavinova CVP-409 GP

  Yamaha Clavinova CVP-409 GP

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  600 €
  Gllogoc
  Sot, 14:41
 • Yamaha Clavinova Cvp 503 Digital Piano Cvp503 Rosewood 88 Keys

  Yamaha Clavinova Cvp 503 Digital Piano Cvp503 Rosewood 88 Keys

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  600 €
  Gllogoc
  Sot, 14:38
 • Yamaha Clavinova Cvp208

  Yamaha Clavinova Cvp208

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  600 €
  Gllogoc
  Sot, 14:36
 • Nord stage 2 HA88 88Key Professional Weighted Keyboard

  Nord stage 2 HA88 88Key Professional Weighted Keyboard

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Gllogoc
  Sot, 14:36
 • Roland juno stage 76 key keyboard synthesizer

  Roland juno stage 76 key keyboard synthesizer

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  400 €
  Gllogoc
  Sot, 14:33
 • Nord Stage 2 76 Key Keyboard

  Nord Stage 2 76 Key Keyboard

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Gllogoc
  Sot, 14:32
 • Korg M3-88 Key Workstation/Sampler

  Korg M3-88 Key Workstation/Sampler

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Gllogoc
  Sot, 14:31
 • Roland V-Piano 88 Key Digital Stage piano V-PIANOC

  Roland V-Piano 88 Key Digital Stage piano V-PIANOC

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  700 €
  Gllogoc
  Sot, 14:28
 • YAMAHA Trumpet - YTR 8345 G

  YAMAHA Trumpet - YTR 8345 G

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  300 €
  Gllogoc
  Sot, 14:23
 • Amplifier (Sllev) Chameleon, 2000 W dhe 1200 W

  Amplifier (Sllev) Chameleon, 2000 W dhe 1200 W

  Shes dy amplifiera (slleva) professional te firmes se njohur Angleze Chameleon, jan 19 inch, te hollë. Njeni i ka 2000 vat dhe punon ne 8, 4, dhe 2 om, çmimi 590 € Tjetri i ka 1200 vat dhe punon ne 8,

  450 €
  Prishtinë
  Sot, 14:22
 • YAMAHA Trumpet - YTR 8345 GS

  YAMAHA Trumpet - YTR 8345 GS

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  300 €
  Gllogoc
  Sot, 14:20
 • Yamaha Tyros5-76 - Arranger Workstation, Synth Action, Keys, Aftertouch Built In Effects Hard Disk Recording

  Yamaha Tyros5-76 - Arranger Workstation, Synth Action, Keys, Aftertouch Built In Effects Hard Disk Recording

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  900 €
  Gllogoc
  Sot, 14:19
 • Yamaha Tyros 4 (61-Key Pro Arranger Workstation)

  Yamaha Tyros 4 (61-Key Pro Arranger Workstation)

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  800 €
  Gllogoc
  Sot, 14:18
 • Yamaha Tyros 3 61 Key Arranger Workstation Keyboard

  Yamaha Tyros 3 61 Key Arranger Workstation Keyboard

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  700 €
  Gllogoc
  Sot, 14:17
 • Yamaha Tyros2 61-Key Keyboard Workstation

  Yamaha Tyros2 61-Key Keyboard Workstation

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  600 €
  Gllogoc
  Sot, 14:16
 • Yamaha DTXtreme IIISP Special Electronic Drum Set

  Yamaha DTXtreme IIISP Special Electronic Drum Set

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  600 €
  Gllogoc
  Sot, 14:15
 • Martin HD-35 Acoustic Guitar

  Martin HD-35 Acoustic Guitar

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Gllogoc
  Sot, 14:13
 • Yamaha YAS82Z Custom Alto Saxophone

  Yamaha YAS82Z Custom Alto Saxophone

  whatsapp: +2348139573025 PROMO PROMO PROMO: Compre 2 producto consiga 1 producto gratis! Apple iphone 8 Plus 256GB:$700 Apple iphone 8 Plus 64GB:$650 Apple iphone 7 Plus 256GB:$600 Apple ip

  500 €
  Gllogoc
  Sot, 14:12