Kavajë

Kafshe shtepiake në shitje në Kavajë

 • 3 foto
  Malteser
  Kafshe shtepiake

  Malteser

  Malteser Këlyshët janë vaksinuar, mikroç...

  Kavajë 19 janar 19:24
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Termostat për inkubator 220v XH-W3001
  Kafshe shtepiake

  Termostat për inkubator 220v XH-W3001

  Shes termostatin për inkubator. Në çmim ...

  Kavajë 19 janar 06:44
  16 €
 • 6 foto
  Shes Termostatin e llojit STC-1000
  Kafshe shtepiake

  Shes Termostatin e llojit STC-1000

  Shes Termostatin e llojit STC-1000 Ky te...

  Kavajë 19 janar 06:44
  30 €
 • 4 foto
  Termostat 12V për inkubator
  Kafshe shtepiake

  Termostat 12V për inkubator

  Eshte ne stok, Shes termostat për inkuba...

  Kavajë 19 janar 06:44
  21 €
 • 3 foto
  Mbreti i kalorësisë Karli
  Kafshe shtepiake

  Mbreti i kalorësisë Karli

  Mbreti i kalorësisë Karli Shes qimedredh...

  Kavajë 19 janar 05:32
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Kotele britanike me flokë të shkurtër
  Kafshe shtepiake

  Kotele britanike me flokë të shkurtër

  Kotele britanike me flokë të shkurtër At...

  Kavajë 9 janar 08:15
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Këlyshët Maltipoo whatsapp +420 734384520
  Kafshe shtepiake

  Këlyshët Maltipoo whatsapp +420 734384520

  Këlyshët Maltipoo Gjeni këlyshët e përs...

  Kavajë 8 janar 20:24
  320 €
 • 2 foto
  këlyshët e lezetshëm të labradorit
  Kafshe shtepiake

  këlyshët e lezetshëm të labradorit

  këlyshët e lezetshëm të labradorit Ata j...

  Kavajë 6 janar 11:59
  300 €
 • 7 foto
  Termostat DTC1200
  Kafshe shtepiake

  Termostat DTC1200

  Shes termostat DTC1200, per inkubator, A...

  Kavajë 5 janar 00:20
  35 €
 • 1 foto
  Ogi Kavaj
  Kafshe shtepiake

  Ogi Kavaj

  Shitet Ogi per arsye mosperdorimi. E per...

  Kavajë 2 janar 15:08
  20 Lek
 • 1 foto
  Shitet Ogi me ulje
  Kafshe shtepiake

  Shitet Ogi me ulje

  Shitet Ogi per arsye mosperdorimi Kush ...

  Kavajë 2 janar 14:53
  20 Lek
 • 3 foto
  Të dy kotelet mashkullore dhe femërore Blue British
  Kafshe shtepiake

  Të dy kotelet mashkullore dhe femërore Blue British

  Të dy kotelet mashkullore dhe femërore B...

  Kavajë 28 dhjetor 2023 10:21
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Në dispozicion këlyshët e yorkshire
  Kafshe shtepiake

  Në dispozicion këlyshët e yorkshire

  Në dispozicion këlyshët e yorkshire Kël...

  Kavajë 25 tetor 2023 15:22
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Në dispozicion këlyshët beagle.
  Kafshe shtepiake

  Në dispozicion këlyshët beagle.

  Në dispozicion këlyshët beagle. qenus...

  Kavajë 17 shtator 2023 07:14
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Malinois Belg rrac origjinale
  Kafshe shtepiake

  Malinois Belg rrac origjinale

  Shitet malinois belg femer 7 muajshe...

  Kavajë 31 gusht 2023 16:23
  150 €
 • 1 foto
  Blue Staffordshire Bull Terrier Puppies +31637256082Blu
  Kafshe shtepiake

  Blue Staffordshire Bull Terrier Puppies +31637256082Blu

  Blue Staffordshire Bull Terrier Puppies ...

  Kavajë 30 gusht 2023 06:03
  430 €
 • 3 foto
  Jorkshire është një qen social me shtat të vogël i
  Kafshe shtepiake

  Jorkshire është një qen social me shtat të vogël i

  Jorkshire është një qen social me shtat ...

  Kavajë 20 korrik 2023 09:17
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Capuchin monkeys for adoption
  Kafshe shtepiake

  Capuchin monkeys for adoption

  capuchin monkey both male and female bab...

  Kavajë 16 korrik 2023 13:54
  600 €
 • 2 foto
  kangal mix sharri
  Kafshe shtepiake

  kangal mix sharri

  shitet qeni 3 vjec , shum i eger . Per f...

  Kavajë 15 qershor 2023 10:10
  300 €
 • 8 foto
  Belg
  Kafshe shtepiake

  Belg

  Shiten 2 femra dhe 1 mashkull belg malin...

  Kavajë 22 maj 2023 22:35
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Kakapo të bukur F1b ????
  Kafshe shtepiake

  Kakapo të bukur F1b ????

  *** Vetëm 3 këlyshë kanë mbetur *** Kanë...

  Kavajë 29 prill 2023 07:35
  250 €
 • 3 foto
  Mini spitz pomerian
  Kafshe shtepiake

  Mini spitz pomerian

  Shitet mini spitz pomerian rrac e paster...

  Kavajë 14 prill 2023 17:59
  1 €
 • 2 foto
  Mini spitz pomerian
  Kafshe shtepiake

  Mini spitz pomerian

  Shitet mini spitz pomerian rac origjinal...

  Kavajë 18 mars 2023 19:19
  1 €
 • 3 foto
  Malinois
  Kafshe shtepiake

  Malinois

  Shitet malinois belg rrac e paster ...

  Kavajë 7 mars 2023 18:43
  1 €
 • 3 foto
  Termostat për inkubator 220v
  Kafshe shtepiake

  Termostat për inkubator 220v

  Shes termostat për inkubator për qeljen ...

  Kavajë 4 mars 2023 20:59
  15 €
 • 4 foto
  Këlyshët bulldog francezë të shëndetshëm meshkuj dhe femra n
  Kafshe shtepiake

  Këlyshët bulldog francezë të shëndetshëm meshkuj dhe femra n

  Këlyshët bulldog francezë të shëndetshëm...

  Kavajë 27 shkurt 2023 20:27
  280 €
 • 2 foto
  Pastor gjermania
  Kafshe shtepiake

  Pastor gjermania

  Shiten kelysh pastor gjerman te paster P...

  Kavajë 26 shkurt 2023 13:29
  1 €
 • 3 foto
  Mini spitz pomerian
  Kafshe shtepiake

  Mini spitz pomerian

  Mini spitz pomerian 1 muajsh e gjys rrac...

  Kavajë 21 shkurt 2023 20:18
  150 €
 • 8 foto
  Malinois Belg
  Kafshe shtepiake

  Malinois Belg

  Shiten kelyshet malinois belg rac e past...

  Kavajë 20 shkurt 2023 17:39
  1 €
 • 11 foto
  Savannah F1 dhe Carecal, Caracat, Serval në dispozicion Kote
  Kafshe shtepiake

  Savannah F1 dhe Carecal, Caracat, Serval në dispozicion Kote

  Servalët kanë lindur në mbarështimin ton...

  Kavajë 20 shkurt 2023 16:09
  1.500 €
 • 2 foto
  Malinois Belg
  Kafshe shtepiake

  Malinois Belg

  Shitet kelysh mashkull malinois belg 2 m...

  Kavajë 14 shkurt 2023 18:36
  1 €
 • 4 foto
  Mates i Lageshtise për inkubator
  Kafshe shtepiake

  Mates i Lageshtise për inkubator

  Shes matës të lagështisë për inkubator. ...

  Kavajë 12 shkurt 2023 09:23
  14 €
 • 1 foto
  qenush i shëndetshëm Chihuahua për zhvendosje
  Kafshe shtepiake

  qenush i shëndetshëm Chihuahua për zhvendosje

  Pershendetje miq. Këlyshët e mi Chihuahu...

  Kavajë 12 shkurt 2023 03:16
  300 €
 • 1 foto
  OFERTË KREDITE PËR TË GJITHË
  Kafshe shtepiake

  OFERTË KREDITE PËR TË GJITHË

  Lajme te mira ! Ne jemi tani zgjidhja pë...

  Kavajë 8 shkurt 2023 19:57
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Termostat për inkubator i llojit 3230, 12v dhe 220v
  Kafshe shtepiake

  Termostat për inkubator i llojit 3230, 12v dhe 220v

  Në çmim është I llogaritur edhe transpor...

  Kavajë 5 shkurt 2023 11:55
  19 €
 • 2 foto
  Skifter i mesuar
  Kafshe shtepiake

  Skifter i mesuar

  Skifeteri esht i zbutur qendrron ne dor ...

  Kavajë 30 janar 2023 10:05
  100 Lek
 • 3 foto
  Od legla 5 zdravstvenih kc reg mopsa imam 2 na raspolaganju
  Kafshe shtepiake

  Od legla 5 zdravstvenih kc reg mopsa imam 2 na raspolaganju

  Od legla 5 zdravstvenih kc reg mopsa ima...

  Kavajë 23 janar 2022 02:11
  150 €
 • 1 foto
  kale per te shitur
  Kafshe shtepiake

  kale per te shitur

  ...

  Kavajë 11 dhjetor 2021 11:50
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shitet pitbull
  Kafshe shtepiake

  Shitet pitbull

  Shiten kelyshe pitbulli te pastruar nga...

  Kavajë 8 janar 2021 21:28
  8.000 Lek
 • 2 foto
  Shitet pitbull 2.5 muajsh
  Kafshe shtepiake

  Shitet pitbull 2.5 muajsh

  Shiten kelyshe pitbulli 2.5 muajsh te pa...

  Kavajë 8 janar 2021 21:18
  8.000 Lek
 • 3 foto
  Shiten këlyshë të bukur chihuahau
  Kafshe shtepiake

  Shiten këlyshë të bukur chihuahau

  Shiten këlyshë të bukur chihuahau Ne ke...

  Kavajë 30 tetor 2020 07:40
  200 €