Lokale / Punetori / Magazina në shitje në Ferizaj

 • 11 foto
  LINA-Shitet OBJEKTI 1200 m2 në qendër 67/16
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet OBJEKTI 1200 m2 në qendër 67/16

  Shitet dhe ipet me qira objekti Kati perdhes:dy lokale Kati I-Lokalë Kati II- III-IV-V- per banim A

  Ferizaj Dje, 21:23
  740.000 €
 • 4 foto
  LINA-Shitet OBJEKTI me lokal+3 banesa te Spitali-F
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet OBJEKTI me lokal+3 banesa te Spitali-F

  Shitet: Objekti baza 85 m2 Podrumi 85 m2 Kati -I- Lokal Dhe tre kate banimi Adresaa: Rruga 12 Qer

  Ferizaj Dje, 21:21
  219.000 €
 • 9 foto
  LINA-Shiten dhe ipen me qera lokale 30-35m2 103/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shiten dhe ipen me qera lokale 30-35m2 103/17

  Shiten dhe ipen me qera lokalet 30 dhe 35m2 hapësirë për biznes. Lokali është në Përdhesë Lokali ës

  Ferizaj Dje, 21:18
  Me Marrveshje
 • 8 foto
   LINA-SHITET Objekti me 116 ari Babush Fr Pr127/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET Objekti me 116 ari Babush Fr Pr127/17

  Shitet:Objekti per biznes dy kate objekti ka 1400 m2 dhe është i gatëshëm për punë. Objekti është

  Ferizaj Dje, 21:12
  420.000 €
 • 6 foto
  Lina-Shitet objekti 350m2 me 4 lokale Ferizaj 124/
  Lokale / Punetori / Magazina

  Lina-Shitet objekti 350m2 me 4 lokale Ferizaj 124/

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 21:12
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shitet objekti 500m2+10ari Magj.Fr-Pr 114/16
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet objekti 500m2+10ari Magj.Fr-Pr 114/16

  Shitet:objekti 500m2 Posedon 10ari Toke Hapësirë e përshtatshme për biznis dhe afarizem. Adressa:Mag

  Ferizaj Dje, 21:03
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA lokali 35m2 K përdhesë 47/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA lokali 35m2 K përdhesë 47/16L

  Shitet ;Lokali Kuadraturë;35m2 Kati;Pëdhesë Adresa; Rexhep Bislimi- te Eurogoma Infrastrukturë;E ko

  Ferizaj Dje, 20:56
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet objekti ne Magjistrale per Shkup100/16
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet objekti ne Magjistrale per Shkup100/16

  Shitet:Objekti 500m2 Parcela:4.44ari oborr Ky objekt plotson kushtet për shumë veprimtari biznesi. O

  Ferizaj Dje, 20:53
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-SHITET LOKALI 70m2 RR.REXHEP BISLIMI 74/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET LOKALI 70m2 RR.REXHEP BISLIMI 74/16L

  Shitet: Lokali 70m2 Hapësirë e përshtatshme për biznese te ndryshme Lokali është në katin përdhes A

  Ferizaj Dje, 20:47
  91.000 €
 • 6 foto
  LINA-Shitet objekti 300m2 ne Sojev 121/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet objekti 300m2 ne Sojev 121/17

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 20:41
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA IPET LOKALI ME QERA 110m2 rrg GREMES 05/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA IPET LOKALI ME QERA 110m2 rrg GREMES 05/16L

  Ipet me qera lokali i cili ka 110m2 hapësirë për biznes. Lokali është në Përdhesë dhe ka parkim dhe

  Ferizaj Dje, 20:39
  400 €
 • 4 foto
  LINA-SHITET Lokali 50m2 Rr 12Qershori Ingineering
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET Lokali 50m2 Rr 12Qershori Ingineering

  Shitet Lokali me 50 m2 Rr.12 Qershori Te ingineering Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA

  Ferizaj Dje, 20:39
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-shitet Lokali 60m2 perball Gj.Serrecit 103/1
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-shitet Lokali 60m2 perball Gj.Serrecit 103/1

  Shitet lokali i cili ka 60 m2 hapësirë për biznes. Lokali është në katin e dytë dhe ka hymje të veqa

  Ferizaj Dje, 20:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  LINA-Shitet Lokali 72m2 perdhes 105/16
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet Lokali 72m2 perdhes 105/16

  Shitet:Lokali Siperfaqe Lokal përdhesë 72m2 pronari shqiptarë Dokumentacioni në rregullë. Adresa: Ve

  Ferizaj Dje, 20:39
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet dhe Ipet me qera objekti II-kat 120/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet dhe Ipet me qera objekti II-kat 120/17

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 20:33
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA-Shitet moteli me villa ne Gerlic 127/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet moteli me villa ne Gerlic 127/17

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 20:33
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-SHITET LOKALI 28m2 RR.GJON SEREQI 85/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET LOKALI 28m2 RR.GJON SEREQI 85/17

  Shitet:Lokali Adresaa:Rr.Gjon Sereqi Kuadratura:28m2 Dokumentacioni:Ne rregull Pronari : Shqipetar.

  Ferizaj Dje, 20:33
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shite Lokali 105m2 plus podrumi 65m2 129/L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shite Lokali 105m2 plus podrumi 65m2 129/L

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 20:32
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-SHTET LOKALI 86m2 RR.REXHEP BISLIMI 64/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHTET LOKALI 86m2 RR.REXHEP BISLIMI 64/16L

  Shitet: Lokali 86m2 Hapësirë e përshtatshme për biznis dhe afarizem. Lokali është në katin e pare A

  Ferizaj Dje, 20:31
  58.000 €
 • 2 foto
  LINA-Ipet me qera objekti IV-kat me podrum Fr-Shku
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Ipet me qera objekti IV-kat me podrum Fr-Shku

  Ipet me qera:Objekti per biznes IV kate se bashku me podrum. Objekti ka 1200 m2 dhe është i gatëshëm

  Ferizaj Dje, 20:28
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet lokali 100m2 kati I- Rr.Tirana 122/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet lokali 100m2 kati I- Rr.Tirana 122/17

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj Dje, 20:26
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA Shitet objekti 300m2 me 40 ari toke ne PRELEZ
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA Shitet objekti 300m2 me 40 ari toke ne PRELEZ

  Shitet; Objekti 300m2 me 40 ari tokë Adressa; Në Prelez Magjistralja Ferizaj Prishitne 50m rreth ma

  Ferizaj Dje, 20:26
  249.000 €
 • 6 foto
  LINA-SHITET LOKALI 51m2 RR.TE VAROSHIT 91/17
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET LOKALI 51m2 RR.TE VAROSHIT 91/17

  Shitet:Lokali Adresaa:Rr.Varoshit Kuadratura:51m2 Dokumentacioni:Ne rregull Pronari : Shqipetar. N

  Ferizaj Dje, 19:52
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  NITI-SHITET LOKALI 50m2 I GATSHËM
  Lokale / Punetori / Magazina

  NITI-SHITET LOKALI 50m2 I GATSHËM

  🔸Shitet - Lokali /Ferizaj 🔸Hapsirë-50m2 🔸Lokacioni - Afër Shkollës Mjekësis -Lokali është i gatsh

  Ferizaj Dje, 17:37
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  LINA-SHITET LOKALI 70m2 ne qender te qytetit41/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET LOKALI 70m2 ne qender te qytetit41/16L

  Shitet: Lokali Kuadrature :70 m2 Kati: përdhesë Adresa:Rr R.Powell Lokali është duke punuar dhe ka

  Ferizaj Dje, 11:13
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-SHITET Lokali 110m2 përball Spitalit R 20/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET Lokali 110m2 përball Spitalit R 20/16L

  Shitet: Lokali Kuadraturë: 110m2,Kati II Lokacioni: Përball

  Ferizaj Dje, 11:13
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-SHITEN Lokalet 85m2,65m2,K-I-rë 12/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITEN Lokalet 85m2,65m2,K-I-rë 12/16L

  Shiten: Lokalet Kuadraturë: 85m2 dhe 65m2 Adresa: Rr.Varoshit-VIZIONI S çmimi :1100 e/m2 Pronari:

  Ferizaj Dje, 11:12
  1.100 €
 • 7 foto
  LINA-SHITET Objekti me 71ari truall. 21/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET Objekti me 71ari truall. 21/16L

  Shitet; Objekti me 71 ari tokë Adressa; Në Babush rreth magjistr

  Ferizaj Dje, 11:11
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA IPET Lokali 450m2 me qera ,Rr D Islami 34/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA IPET Lokali 450m2 me qera ,Rr D Islami 34/16L

  Ipet me qera lokali i cili ka 450 m2 hapësirë për biznes. Lokali është në katin e dytë dhe ka hymje

  Ferizaj Dje, 11:11
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-SHITET OBJEKTI EXKLUZIV në qendër Fer. 09/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET OBJEKTI EXKLUZIV në qendër Fer. 09/16L

  Shitet; Objekti Kuadraturë; 2900m2 Adressa; Qendër të Qytetit afër Xhamis së vogël Organizimi i mbre

  Ferizaj Dje, 11:11
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-Shitet Lokali 490m2 në Lagje te Re14/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet Lokali 490m2 në Lagje te Re14/16L

  Shitet: Lokali Kuadraturë: 490m2 Lokacioni: Lagje te Re në Objektin e VizionitS-II Ferizaj Pronari

  Ferizaj Dje, 11:10
  550 €
 • 0 foto
  LINA-SHITET LOKALI 32 m2 në Rr GJILANIT 27/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET LOKALI 32 m2 në Rr GJILANIT 27/16L

  Shitet:Lokali Kuadratur:32 m2 Kati: Përdhesë Adresa:Rr:-Rr.Gjilanit në Ferizaj Pronari;Shqiptarë Lok

  Ferizaj Dje, 11:09
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-SHITET Lokali 310m2 në Rr Gjilanit 30/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET Lokali 310m2 në Rr Gjilanit 30/16L

  Shitet: LOKALI afar

  Ferizaj Dje, 11:09
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-Shitet Lokali 65m2,K-I afër Sp.Rajonal 06/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shitet Lokali 65m2,K-I afër Sp.Rajonal 06/16L

  Shitet: Lokali Kuadraturë: 65m2 Kati;-I- Adresa: Rr.Ramadan Rexhepi(afër Spitalit Rajonal dhe Qerdhe

  Ferizaj Dje, 11:08
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA SHITET DHE IPET ME QERA R. ADRIATIKU+78ARI
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA SHITET DHE IPET ME QERA R. ADRIATIKU+78ARI

  Shitet dhe Ipet me qera:Restaurant+Motel ADRIATIKU me 78 ari oborr Organizimi i Restoranti Hapësira

  Ferizaj Dje, 11:08
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  LINA SHITET LOKALI 40m2 RR.12 QERSHORI-FR. 28/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA SHITET LOKALI 40m2 RR.12 QERSHORI-FR. 28/16L

  Shitet: Lokali Kuadraturë: 40 m2 Ad

  Ferizaj Dje, 11:06
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-SHITET Lokali 38m2 K-I-rë  18/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-SHITET Lokali 38m2 K-I-rë 18/16L

  Shitet: Lokali Kuadraturë:38m2,Kati-I Lokacioni:Rr.te Shtëpia e bardhë në Ferizaj Pronari: Shqiptarë

  Ferizaj Dje, 10:47
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shiten Lokalet e gatëshme Rr Vll.Gërvalla
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Shiten Lokalet e gatëshme Rr Vll.Gërvalla

  Shiten: 3 Lokale Hapësirë: kati përdhesë 187 m2 dhe Kati parë:207 m2 Lokalet jan duke punuar me qir

  Ferizaj Dje, 10:47
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Ipet Lokali me qera 28m2,Rr.UQK 13/16L
  Lokale / Punetori / Magazina

  LINA-Ipet Lokali me qera 28m2,Rr.UQK 13/16L

  Ipet me qera lokali i cili ka 28m2 hapësirë për biznes. Lokali është në Përdhes dhe ka hymje të veqa

  Ferizaj Dje, 10:46
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  shitet lokali te visioni
  Lokale / Punetori / Magazina

  shitet lokali te visioni

  shitet lokali afaris në përdhese te banesat e visionit rr.e varoshit mbrapa furres se mikelit lokal

  Ferizaj Dje, 09:58
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Jepet Me Qira
  Lokale / Punetori / Magazina

  Jepet Me Qira

  Jepet Me Qira kafiteria ne rrugen zenel hajdini nr 4 FERIZAJ qimi i qirqas nuk ipe

  Ferizaj 4 qershor 21:37
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Shes lokalet perball stacionit te autobusave
  Lokale / Punetori / Magazina

  Shes lokalet perball stacionit te autobusave

  Shes lokalet 400m2 plus 200m2 podrumi. Lokalet gjenden perball stacionit te autobusave. Per ma shum

  Ferizaj 4 qershor 12:56
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Lokal
  Lokale / Punetori / Magazina

  Lokal

  Shitet lokali ose ndrrohet afer mentor marketit

  Ferizaj 3 qershor 20:10
  950 €
 • 3 foto
  NITI-SHITET LOKALI 80m2 Afër Shkollës Gjon Serreçi
  Lokale / Punetori / Magazina

  NITI-SHITET LOKALI 80m2 Afër Shkollës Gjon Serreçi

  🔸Shitet - Lokali /Ferizaj 🔸Hapsirë-80m2 🔸Dokumentacion-Në Rregull 🔸Lokacioni - Rr.Gjon Serreçi -af

  Ferizaj 3 qershor 11:38
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Objekti ne Ferizaj
  Lokale / Punetori / Magazina

  Objekti ne Ferizaj

  Shitet objekti ne rrugen Mejdi Xhaferi ne Ferizaj Objekti i renovuar komplet,i ndertuar ne vitin 200

  Ferizaj 2 qershor 18:21
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Zyre Juridike PROFESSIONAL,kryen keto sherbime
  Lokale / Punetori / Magazina

  Zyre Juridike PROFESSIONAL,kryen keto sherbime

  Kryejmë këto Shërbime: - Padi / Përgjigjje në Padi - Kërkes / Ankesë - Përfaqësim Gjyqësor - Procedu

  Ferizaj 2 qershor 12:55
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  NITI-SHITET RESTAURANT ADRIATIKU 78ari
  Lokale / Punetori / Magazina

  NITI-SHITET RESTAURANT ADRIATIKU 78ari

  🔸Shitet -Restauranti me 78ari oborr /Ferizaj 🔸Restauranti-650 m2 🔸Hapsirë -1500 m2 🔸Lokacioni -

  Ferizaj 1 qershor 14:59
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  NITI-SHITET RESTAURANTI +78ari M.Ferizaj Shkup
  Lokale / Punetori / Magazina

  NITI-SHITET RESTAURANTI +78ari M.Ferizaj Shkup

  🔸Shitet -Restauranti me 78ari oborr /Ferizaj 🔸Restauranti-650 m2 🔸Hapsirë -1500 m2 🔸Lokacioni -

  Ferizaj 1 qershor 14:58
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Shitet pllak Amstrongu
  Lokale / Punetori / Magazina

  Shitet pllak Amstrongu

  Bejm shitjen dhe montimin e amstrongut Esht klasa e par ne A test evropian i plastifikusr rezistent

  Ferizaj 27 maj 15:07
  6 €
 • 1 foto
  Inkubator
  Lokale / Punetori / Magazina

  Inkubator

  56 vez.......

  Ferizaj 26 maj 19:17
  90 €