Makina dhe vegla në shitje në Novoberdë

 • 0 foto
  Maqin qe pren hekur
  Makina dhe vegla

  Maqin qe pren hekur

  Makin per prerjen e hekurit me ulje

  Novoberdë 2 prill 19:41
  1.300 €
 • 2 foto
  Kopresor
  Makina dhe vegla

  Kopresor

  Kopresor I klimes per audi

  Novoberdë 31 mars 18:43
  100 €