Tepelenë

Makina dhe vegla në shitje në Tepelenë

 • 2 foto
  kompresor 25 lit
  Makina dhe vegla

  kompresor 25 lit

  kompresor 25lit 2 hp 220 volt ju mirepresim 0682010084/0698252627

  Tepelenë 2 prill 01:27
  12.000 Lek