Makineri dhe inventare në shitje në Sarandë

 • 0 foto
  Banjo Mari
  Makineri dhe inventare

  Banjo Mari

  Shiten 2 banjo mari nga 1.8 m nejra me g

  Sarandë 22 korrik 18:39
  200.000 Lek
 • 1 foto
  Shazllone druri
  Makineri dhe inventare

  Shazllone druri

  Shiten 10 shazllone druri. Janë perdorur

  Sarandë 22 korrik 18:39
  50.000 Lek
 • 12 foto
  Fabrike vaji
  Makineri dhe inventare

  Fabrike vaji

  Shiten 4 brumatrice per fabrike vaji.Thu

  Sarandë 3 korrik 13:58
  1 €
 • 1 foto
  Shitet Kompresor Ajri
  Makineri dhe inventare

  Shitet Kompresor Ajri

  Shitet Kompresor Ajri

  Sarandë 30 maj 13:09
  1 €
 • 1 foto
  Shazllone
  Makineri dhe inventare

  Shazllone

  Shiten 10 shazllone druri. Janë përdorur

  Sarandë 25 maj 08:26
  50.000 Lek
 • 12 foto
  Makineri Druri
  Makineri dhe inventare

  Makineri Druri

  1) 1. Sharre shirit 90-ce me mbrojtese 1

  Sarandë 20 maj 00:42
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Makineri Druri
  Makineri dhe inventare

  Makineri Druri

  1. Sharre shirit 90-ce me mbrojtese 100%

  Sarandë 19 maj 19:24
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Shiten SHISHA
  Makineri dhe inventare

  Shiten SHISHA

  Shiten per arsye mbyllje biznesi , 3 shi

  Sarandë 15 maj 09:49
  1 €
 • 3 foto
  Sobe profesionale
  Makineri dhe inventare

  Sobe profesionale

  Shitet sobe mesi profesionale italiane (

  Sarandë 2 prill 15:32
  1.100 €
 • 1 foto
  Lavatrice Electrolux Profesionale
  Makineri dhe inventare

  Lavatrice Electrolux Profesionale

  Lavatrice Electrolux Profesionale trefaz

  Sarandë 28 mars 21:08
  1 €
 • 2 foto
  Vitrine frigorifer me xham
  Makineri dhe inventare

  Vitrine frigorifer me xham

  Vitrine frigorifer me xham i perdorur ne

  Sarandë 21 mars 20:00
  1 €
 • 2 foto
  Kontenjer per zyra dhoma
  Makineri dhe inventare

  Kontenjer per zyra dhoma

  Kontenjer per dhoma zyra

  Sarandë 21 mars 20:00
  1 €