Makineri dhe inventare në shitje në Tropojë

 • 1 foto
  Frigorifer vitrine
  Makineri dhe inventare

  Frigorifer vitrine

  Frigorifer per supermarket ose dyqane ose fast food eshte ne gjendje te mire shitet per arsye mosper

  Tropojë 14 shkurt 22:38
  80.000 Lek