Kategoria

Çmimi

Vendi

 • dritare drunit

  dritare drunit

  Dritaret e drunit 13 cop nje dere ballkoni nji banjo gjithsej 15 cope

  130 €
  Prishtinë
  Sot, 17:26
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Ferizaj
  Sot, 15:49
 • Dyer dhe Driatre25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Driatre25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Fushë Kosovë
  Sot, 15:48
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Podujevë
  Sot, 15:25
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezoanle LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Istog
  Sot, 15:25
 • ~ SHES KONDICIONERIN E HEQ LAGESHTIN,VLLAGEN.MYKUN

  ~ SHES KONDICIONERIN E HEQ LAGESHTIN,VLLAGEN.MYKUN

  SHES APORATIN E HEQ LAGESHTIN,VLLAGEN,MYKUN, APORATI ASHT MADE IN GERMANY ME LIBER ME CD I PRODHUN NE VITIT 2017 "Ruesselsheim, Germany " APORATI ASHT BEST OF ME FULL OPCJONE E HEQ VLLAGEN MYKUN LAGES

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Sot, 14:52
 • Shiten dritaret

  Shiten dritaret

  Shiten urgjent dritaret e aluminit: Dritaret (1,50m X 1,10m) prodhim Zviceran hapen edhe kiper, 9 dritare (1,50m X 1,10m) qmimi per copë 45 E, 1 dritare (2,20m X 1,05m), 40 E, 1 dritare (1,14m X 0.76m

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  Sot, 14:32
 • shtylla

  shtylla

  jepen shtylla me qera

  1 €
  Ferizaj
  Sot, 14:31
 • Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  Me Marrveshje
  Pejë
  Sot, 13:26
 • Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  Me Marrveshje
  Pejë
  Sot, 13:26
 • Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Sot, 13:26
 • Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Sot, 13:26
 • Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  Me Marrveshje
  Prizren
  Sot, 13:25
 • Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  Me Marrveshje
  Prizren
  Sot, 13:25
 • Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  Me Marrveshje
  Mitrovicë
  Sot, 13:25
 • Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  Me Marrveshje
  Mitrovicë
  Sot, 13:25
 • Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  Me Marrveshje
  Istog
  Sot, 13:25
 • Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  Dritare standarde me tre guma 85 eu BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  Me Marrveshje
  Gjakovë
  Sot, 13:25
 • Kulm shpie,dyer,dritare,kauqa bojlera ,ormona

  Kulm shpie,dyer,dritare,kauqa bojlera ,ormona

  Shes kulmin e shpis , dyer e dritare kauqa 10 copa Ormana teshave etj qmimi me marrveshjr

  1.000 €
  Prishtinë
  Sot, 11:40
 • Dyer de Dritare 25% Zbritje Sezonale LAMIPLAST

  Dyer de Dritare 25% Zbritje Sezonale LAMIPLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  Me Marrveshje
  Shtime
  Sot, 10:46
 • Dyer dhe Dritare 25% Zbitje Sezonale LAMIPLAST

  Dyer dhe Dritare 25% Zbitje Sezonale LAMIPLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Gllogoc
  Sot, 10:25
 • Shkalle

  Shkalle

  Shkalle per terace i depo magazina "

  120 €
  Elbasan
  Sot, 09:54
 • Aksionn aksion shes qeremidee te vjetraa

  Aksionn aksion shes qeremidee te vjetraa

  Shes afro 800 qeremidee

  Me Marrveshje
  Gllogoc
  Sot, 08:25
 • Der e hymjes + 4 dritare me roleta

  Der e hymjes + 4 dritare me roleta

  E shes deren e hymjes plus 4 dritare me roleta funksionale,me kiper,te gjitha jan prej druri,shkak qe i kom hek osht qe i kom rrit dritaret edhe deren gjithashtu,jon super te rujtuna dritaret jon te n

  Me Marrveshje
  Viti
  Sot, 00:44
 • Konstrukcion i metalt

  Konstrukcion i metalt

  Shitet konstrukcioni i metalt 12 x 24 m2.

  Me Marrveshje
  Podujevë
  Dje, 21:46
 • PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  85 €
  Deqan
  Dje, 20:41
 • PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  85 €
  Mitrovicë
  Dje, 20:40
 • PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  85 €
  Prizren
  Dje, 20:39
 • ~SHES APORATIN PER LAGESHTI,VLLAG.MYK.

  ~SHES APORATIN PER LAGESHTI,VLLAG.MYK.

  7 shenjat që shtëpia juaj është e "pushtuar" nga myku toksik vuajnë këtë gjë, pasi problemet në tubacione mund të kenë shkaktuar myk në muret e shtëpisë suaj. Veç anës estetike, e cila duhet të jetë g

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Dje, 19:46
 • tjegulla

  tjegulla

  shiten 400 cope tjegulla te perdorura model i ri,me 25 leke copa

  25 Lek
  Berat
  Dje, 18:34
 • Kapriata Hekuri

  Kapriata Hekuri

  Shiten Kapriata hekuri qe mund te perdoren per shtepi,lavazh,garazh dhe ndertime te tjera te ketij lloji.Permasat 12 meter e gjere me 6 meter. Montohen dhe çmontohen shume lehte sepse jane me vida.

  800 €
  Tiranë
  Dje, 17:54
 • Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Dyer dhe Dritare25%Zbritje Sezonale LAMI PLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Istog
  Dje, 14:47
 • Parket Druri okazion

  Parket Druri okazion

  Shes parket druri industrial 100m2 15€ m2 Eshte blere 60€ m2

  15 €
  Tiranë
  Dje, 14:35
 • SHES APORATIN E HEQ ~LAGESHTIN.VLLAGEN.MYKUN,

  SHES APORATIN E HEQ ~LAGESHTIN.VLLAGEN.MYKUN,

  SHES APORATIN E HEQ LAGESHTIN,VLLAGEN,MYKUN, APORATI ASHT MADE IN GERMANY ME LIBER ME CD I PRODHUN NE VITIT 2017 "Ruesselsheim, Germany " APORATI ASHT BEST OF ME FULL OPCJONE E HEQ VLLAGEN MYKUN LAGES

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Dje, 14:32
 • PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  85 €
  Vushtrri
  Dje, 10:48
 • PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  85 €
  Gjilan
  Dje, 10:48
 • PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  85 €
  Lipjan
  Dje, 10:48
 • PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE ME ZBRITJE BEKA-DEKOR

  PRODHOJM DYER E DRITARE TE PLASTIKES SI DHE DYER TE GARAZHDAVE ME TELEDIRIGJUES ME ZBRITJE : 80*140-85eu.......me rolet 129eu 80*205-135eeu...me rolet 190eu 140*160-165eu...me rolet 225eu 60*60-grati

  85 €
  Istog
  Dje, 10:48
 • Derrasa te pademtuara 2016

  Derrasa te pademtuara 2016

  Derrasa te pa demtuara jan perdorur vetem per shkelje nuk jan te gozhduara vetem ni perdorim 18 metra kub

  Me Marrveshje
  Podujevë
  Dje, 09:45
 • shes skele

  shes skele

  shes skele 22 rama 15 shkelce 15 shipka te gjata 30 te shkurta

  950 €
  Malisheve
  Dje, 07:45
 • shes kam per skele deminxjone te ndryshme

  shes kam per skele deminxjone te ndryshme

  shes

  Me Marrveshje
  Malisheve
  Dje, 07:24
 • Shitet kulmi

  Shitet kulmi

  Shitet kulmi dyer dritare dyer garazhe fyer oborri gilindera etj qmimi i volitshem

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  Dje, 05:44
 • shiten qeremidet

  shiten qeremidet "tondach"

  Shiten qeremidet "Tondach" kualitet i larte ose komplet kulmi

  700 €
  Vushtrri
  24 maj 23:46
 • Qyreq(gelqere)

  Qyreq(gelqere)

  Shesim qyreq (gëlqere) te shuar dhe te pa shuar me shumic dhe pakic e prodhojmë vet asht shum i mir garantojmë ne cilësi asht shum ma shëndetshëm edhe ma lir se biomalli ju del ju garantoj .ju mirëpre

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  24 maj 23:27
 • Qyreq(gelqere)

  Qyreq(gelqere)

  Shesim qyreq (gëlqere) te shuar dhe te pa shuar e prodhojmë vet asht shum i mir garantojmë ne cilësi asht shum ma shëndetshëm edhe ma lir se biomalli ju del ju garantoj .ju mirëpresim QMIMI I VOLITSHË

  Me Marrveshje
  Vushtrri
  24 maj 23:06
 • Qeremide e materiale tjera

  Qeremide e materiale tjera

  Qeremide 1240 deri 1500cope dhe materiale te hjekura nga shtepia pak te perdoruna per shkak ndertimi tjeter Cmimi per cope 0.45 cent

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  24 maj 22:28
 • Shitet

  Shitet

  Shitet maqina e sapo ardhur nga zvicra ne gjendje shum te mir

  2.300 €
  Gjakovë
  24 maj 22:25
 • ~SHES KONDICIONERIN E HEQ LAGESHTIN.VLLAGEN.MYKUN.

  ~SHES KONDICIONERIN E HEQ LAGESHTIN.VLLAGEN.MYKUN.

  SHES APORATIN E HEQ LAGESHTIN,VLLAGEN,MYKUN, APORATI ASHT MADE IN GERMANY ME LIBER ME CD I PRODHUN NE VITIT 2017 "Ruesselsheim, Germany " APORATI ASHT BEST OF ME FULL OPCJONE E HEQ VLLAGEN MYKUN LAGE

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  24 maj 21:48
 • Dyer de Dritare 25% Zbritje Sezonale LAMIPLAST

  Dyer de Dritare 25% Zbritje Sezonale LAMIPLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Podujevë
  24 maj 21:47
 • Dyer dhe Dritare 25% Zbitje Sezonale LAMIPLAST

  Dyer dhe Dritare 25% Zbitje Sezonale LAMIPLAST

  Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Rolet

  85 €
  Fushë Kosovë
  24 maj 21:47