Patundshmeri
Ferizaj

Patundshmeri në shitje në Ferizaj

 • 1 foto
  LINA SHITEN 15ARI RR.BRAHIM ADEMI FR-SHTIME 28/16T
  Shtepi / Vila

  LINA SHITEN 15ARI RR.BRAHIM ADEMI FR-SHTIME 28/16T

  Shitet:Toka Hapësirë: 15 ari Infrastruktura e kompletuar. Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rr

  Ferizaj 12 nëntor 10:02
  6.000 €
 • 10 foto
  LINA SHITEN BANESAT 99m2, NE RR.GREMES 68/16B
  Apartment / Banesa

  LINA SHITEN BANESAT 99m2, NE RR.GREMES 68/16B

  Shiten; Banesat Kuadrature; 99m2 Katet; -VI-dhe-VII Or

  Ferizaj 12 nëntor 10:02
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA SHITEN 2SHTEPI+LOK+4ARI RR.Z.HAJDINI 30/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITEN 2SHTEPI+LOK+4ARI RR.Z.HAJDINI 30/16SH

  Shiten;Dy Shtëpi Kuadraturë; 400m2 Oborrë; 4.2 ari Organizimi i mbrendshem:Shtëpia I K-I Qëndrimi

  Ferizaj 12 nëntor 10:01
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA SHITEN DY SHTEPI NE RR.ALEKS.MOJSIU  54/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITEN DY SHTEPI NE RR.ALEKS.MOJSIU 54/16SH

  Shiten: 2 shtëpijë ,njëra e gatëshme dhe e mobiluar dhe tjetra e pa përfunduar. Shtëpitë kanë këtë o

  Ferizaj 12 nëntor 10:01
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-Shiten Dy Shtëpijë me 7ari oborr. 20/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shiten Dy Shtëpijë me 7ari oborr. 20/16SH

  Shiten : Dy shtëpijë Hapësirë: 350 m2 me 7 ari oborrë Adresa: Rr Pleshinës,vetëm 300 m larg nga rre

  Ferizaj 12 nëntor 09:47
  190.000 €
 • 5 foto
  LINA-SHITET Shtepia e re me 5ari- L.Janina 78/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-SHITET Shtepia e re me 5ari- L.Janina 78/16SH

  Shitet shtepia e re e cila ka 5 ari dhe është e gateshme për banim,vetem mobiljet i mungojnë. Shtëp

  Ferizaj 12 nëntor 09:46
  185.000 €
 • 8 foto
  LINA SHITET SHTEPIA+ 3ARI OBORR V GERVALLA 64/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA+ 3ARI OBORR V GERVALLA 64/16SH

  Shitet Shtëpia Oborr : 3.45 ari Adressa; Vllëzrit Gërvalla Rr,Esat Mekuli Infrastruktur: rrugė,kan

  Ferizaj 12 nëntor 09:45
  240.000 €
 • 4 foto
  LINA-SHITEN 5ari rreth rruges në Shtërpcë 76/16T
  Shtepi / Vila

  LINA-SHITEN 5ari rreth rruges në Shtërpcë 76/16T

  Shitet: Toka Hapësirë: 5 ari Përshkrimi: Ka pozitë të pershtatshme Pronari : Shqiptarë dhe dokument

  Ferizaj 12 nëntor 09:45
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA-Shitet shtëpia me 4 ari në Rr e Pleshinës
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet shtëpia me 4 ari në Rr e Pleshinës

  Shitet:Shtëpia e mobiluar Trualli:4 ari Organizimi :salloni me kuzhinë,dy dhoma të fjetjes ,wc+b,pod

  Ferizaj 12 nëntor 09:44
  85.000 €
 • 9 foto
  LINA SHITET SHTEPIA E PAPERFUNDUAR RR.V.GERV 73/16
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA E PAPERFUNDUAR RR.V.GERV 73/16

  Shitet :Shtëpia e re por e pa përfunduar Kuadraturë: 150 m2 Oborrë : 2 ari Organizimi i mbrendshëm

  Ferizaj 12 nëntor 09:43
  85.000 €
 • 10 foto
  LINA-SHITET Shtepia e mobiluar Rr.R Bislimi94/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-SHITET Shtepia e mobiluar Rr.R Bislimi94/16SH

  Kjo shtëpijë është luxoze dhe ka mobilje të shtrejta,është funksionale dhe nuk ka nevoj me investu a

  Ferizaj 12 nëntor 09:42
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA-Shiten DY Shtëpi+10 ari.Rr.V.Gërvalla 65/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shiten DY Shtëpi+10 ari.Rr.V.Gërvalla 65/16SH

  Shiten;Dy Shtëpi Oborr;10 ari Organizimi i mbrendshëm: K-I;Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma gjumi

  Ferizaj 12 nëntor 09:42
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  LINA-Shitet Shtëpia re,e gatëshme për banimSh/2019
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet Shtëpia re,e gatëshme për banimSh/2019

  Shitet:Shtëpia 200 m2 banim Oborr: 3 ari Organizimi:Sallon me kuzhinë,4 dhoma gjumi,dy wc+b ,wc,depo

  Ferizaj 12 nëntor 09:41
  147.000 €
 • 11 foto
  LINA SHITEN SHTEPIT 240m2+5ARI L.ILIRIA 61 16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITEN SHTEPIT 240m2+5ARI L.ILIRIA 61 16SH

  Shiten: 18 SHTËPIJË të Tipit L Sipërfaqja: 240 m2 me 5 ari oborrë Përdhesë: 128 m2 Kati parë: 112 m2

  Ferizaj 12 nëntor 09:40
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet Shtëpia 12 ari në Rr Varoshit 43/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet Shtëpia 12 ari në Rr Varoshit 43/16SH

  Shitet:Shtëpia e cila gjendet rrethë rrugës kryesore e cila shkon nga Ferizaji në drejtim të Gërlicë

  Ferizaj 12 nëntor 09:40
  10.000 €
 • 6 foto
  LINA-Shiten 2Shtëpi me 10ari Rr.Dugagjinit107/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shiten 2Shtëpi me 10ari Rr.Dugagjinit107/16SH

  Shiten; Dy Shtëpi Kuadraturë; 300m2 Oborrë; 10 ari Organizimi i mbrendshem:Garazhdë K-I Qëndrimi di

  Ferizaj 12 nëntor 09:38
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA SHITET SHTEPIA ME NGR SOLARE+(e mob). 36/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA ME NGR SOLARE+(e mob). 36/16SH

  Shitet: Shtëpia e mobiluar Kuadraturë: 250 m2 banim me gjithsejt 4.5 ari truallë. Lokacioni: Rr

  Ferizaj 12 nëntor 09:38
  135.000 €
 • 5 foto
  LINA SHITET SHTEPIA+4ARI OBORR RR.V.GERVA 31/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA+4ARI OBORR RR.V.GERVA 31/16SH

  Shitet: Shtëpia Kuadraturë:300m2 me 4ari oborrë. Infrastrukutë;Kompletë Lokacioni: Vëllezrit Gërvall

  Ferizaj 12 nëntor 09:37
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA SHITET SHTEPIA+ 2.70ARI RR.PLESHINES 22/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA+ 2.70ARI RR.PLESHINES 22/16SH

  Shitet;Shtëpia Kuadraturë; 100m2 Oborrë;2.70 ari Organizimi i mbrendshem:Garazhdë K-I Qëndrimi dito

  Ferizaj 12 nëntor 09:24
  90.000 €
 • 11 foto
  LINA-SHITET Shtëpia 350m2 në qendër të Fr. 80/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-SHITET Shtëpia 350m2 në qendër të Fr. 80/16SH

  Shitet: Shtëpia kuadraturë :

  Ferizaj 12 nëntor 09:24
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-SHITEN  5ari Tokë në Rr.Marin Barleti 24/16T
  Shtepi / Vila

  LINA-SHITEN 5ari Tokë në Rr.Marin Barleti 24/16T

  Shitet:Toka Hapësirë:5 ari Adressa; Kadri Zek-Rr.Marin Barleti Infrastruktura e kompletuar. Pronari:

  Ferizaj 12 nëntor 09:23
  12.000 €
 • 7 foto
  NITI-SHITET BANESA 83m2, 88m2, 128m2, 92m2, 88m2
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 83m2, 88m2, 128m2, 92m2, 88m2

  🔸Shiten - Banesat /Ferizaj 🔸Lokacioni -Rr.12 Qershori -Te Pazari 🔸Kate-Te Ndryshme VI- 83

  Ferizaj 12 nëntor 09:18
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  NITI-SHITET BANESA 116m2 K-VI E GATSHME
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 116m2 K-VI E GATSHME

  🔸Shitet - Banesa e Gatshme (3+1) /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-116m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Res

  Ferizaj 12 nëntor 09:18
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 88.82 K-I
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 88.82 K-I

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-I 🔸Hapsirë-88.82 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksis IN

  Ferizaj 12 nëntor 09:18
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA SHITET SHTEPIA+10ARI TRULL NE FERIZAJ 37/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA+10ARI TRULL NE FERIZAJ 37/16SH

  Shitet shtëpia jo e përfunduar por që ka 10 ari dhe pozicion shumë të mirë.Trualli është afër Rr Env

  Ferizaj 12 nëntor 09:14
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-SHITET Shtëpia 4ari oborr Rr.Gilanit 69/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-SHITET Shtëpia 4ari oborr Rr.Gilanit 69/16SH

  Shitet;Shtëpia Kuadraturë; 200m2 Oborrë; 4 ari Organizimi i mbrendshem:Garazhdë K-I Qëndrimi ditor+

  Ferizaj 12 nëntor 09:13
  140.000 €
 • 8 foto
  LINA SHITET SHTEPIA (E MOB)NE LAGJ.JANINA 55/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA (E MOB)NE LAGJ.JANINA 55/16SH

  Shitet shtepia e cila ka kater dhoma gjumi,dhomen e dites me kuzhine,dy banjo,dy terasa,plato verore

  Ferizaj 12 nëntor 09:13
  180.000 €
 • 8 foto
  LINA-SHITET Shtëpija me 25 ari në Pojatë 56/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-SHITET Shtëpija me 25 ari në Pojatë 56/16SH

  Shitet:Shtëpija 200 m2 banim dhe 100 m2 podrumi Shtëpija është komfor dhe renovuar kohën e fundit.Ka

  Ferizaj 12 nëntor 09:11
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet shtëpia+8 ari në Rr T.Mandela-Ferizaj
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet shtëpia+8 ari në Rr T.Mandela-Ferizaj

  Shitet:Shtëpia e mobiluar Kuadraturë:580 m2 Trualli:8 ari Organizimi:3 sallona,6 dhoma fjetje,5 wc+b

  Ferizaj 12 nëntor 09:10
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Banes
  Apartment / Banesa

  Banes

  Banesa neshitje me te gjitha Mobilet

  Ferizaj 12 nëntor 08:59
  110.000 €
 • 11 foto
  LINA-Shitet dhe NDRROHET shtëpia+5ari obor 23/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet dhe NDRROHET shtëpia+5ari obor 23/16SH

  Shitet: Shtëpia me 350 m2 dhe e mobiluar Oborrë: 5 ari Organizimi i mbrendshëm: K-I-: qëndrimin dit

  Ferizaj 12 nëntor 08:57
  160.000 €
 • 8 foto
  LINA-Shitet shtëpia me 3+3 ari në Rr Adem Gllavica
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet shtëpia me 3+3 ari në Rr Adem Gllavica

  Shitet:Shtëpia re e mobiluar Kuadraturë :220 m2 Trualli: shitet me 3 ari mirpo ka mundësi edhe me 6

  Ferizaj 12 nëntor 08:49
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-Shitet shtëpia me 76 ari në Talinovc-Ferizaj
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet shtëpia me 76 ari në Talinovc-Ferizaj

  Shitet:Shtëpia e re Hapësirë:280 m2 Trualli:76 ari Organizimi i shtëpisë:Kati parë-qëndrimin ditorë,

  Ferizaj 12 nëntor 08:49
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  LINA-Shitet Shtëpija 300m2 me 6 ari oborrë 24/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet Shtëpija 300m2 me 6 ari oborrë 24/16SH

  Shitet : Shtëpija Kuadraturë: 300 m2

  Ferizaj 12 nëntor 08:48
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  LINA SHITET SHTEPIA+ 4.8ARI OBORR+PISHINE48/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA+ 4.8ARI OBORR+PISHINE48/16SH

  Shitet Shtëpia 2 Katëshe me 4.8ari Oborr dhe Pishinë shumë moderne. Lagja eshte me infrastrukture k

  Ferizaj 12 nëntor 08:47
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet Shtëpia 1ari obor -Rr.F.Agani 85/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet Shtëpia 1ari obor -Rr.F.Agani 85/16SH

  Shitet Shtëpia Oborr : 1 ari Organizimi i mbrendshëm;K-I Qëndrimi ditor+kuzhinë,depo,wc,terasë K-II

  Ferizaj 12 nëntor 08:46
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-Shitet Objekti+Shtëpi 8ari oborr 96/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet Objekti+Shtëpi 8ari oborr 96/16SH

  Shitet; Objekti 400m2 dhe Shtëpia 300m2(e mobiluar) me 8ari oborr Kati; Shtëpia III katëshe Organizi

  Ferizaj 12 nëntor 08:46
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-SHITEN 16ari Tokë në Rr.Varoshit 17/16T
  Shtepi / Vila

  LINA-SHITEN 16ari Tokë në Rr.Varoshit 17/16T

  Shitet;Toka Hapsirë; 16ari Adresa; Rruga e Varoshit(afër Restaurant Lira dhe ka dalje në Rrugën krye

  Ferizaj 12 nëntor 08:44
  16.000 €
 • 10 foto
  LINA-Shitet Shtëpia+31.5ari rreth rruges 71/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet Shtëpia+31.5ari rreth rruges 71/16SH

  Shitet:Shtëpia Hapësirë:31.5 ari truall Adresa:Nekodim-Ferizaj Dokumentacioni: Në rregullë Toka gjen

  Ferizaj 12 nëntor 08:39
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet Shtëpia 220 m2 në Rr.K. Zeka 106/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet Shtëpia 220 m2 në Rr.K. Zeka 106/16SH

  Shitet:Shtëpia Kuadraturë: Banim 220 m2 dhe tre ari oborrë. Organizimi i mbrendshëm:Qëndrim ditorë

  Ferizaj 12 nëntor 08:38
  97.000 €
 • 5 foto
  LINA-Shitet Shtëpia 5ari oborr në Z/ Hajdin44/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet Shtëpia 5ari oborr në Z/ Hajdin44/16SH

  Shitet: Shtepia Kuadratur: 200 m2 Oborri: 5 ari Organizimi i mbrendshem:K-I- Qendrimi ditor+kuzhine

  Ferizaj 12 nëntor 08:34
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet Shtëpia +7ari, Rr Vll.Gërvalla 06/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet Shtëpia +7ari, Rr Vll.Gërvalla 06/16SH

  Shitet : Shtëpia Kuadraturë :

  Ferizaj 12 nëntor 08:33
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA SHITEN SHTEPIT 264m2+5ARI LA.ILIRIA 82/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITEN SHTEPIT 264m2+5ARI LA.ILIRIA 82/16SH

  Shiten: 21 SHTËPIJË të Tipit XL Sipërfaqja: 264 m2 me 5 ari oborrë Përdh

  Ferizaj 12 nëntor 08:33
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  LINA-Shitet Shtëpia 10ari oborr-Rr A.Bytyqi76/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet Shtëpia 10ari oborr-Rr A.Bytyqi76/16SH

  Shitet : Shtëpia e re dy katëshe+ podrum Organizimi i mbrendshem: K-I- qendrimin ditore+kuzhina,nje

  Ferizaj 12 nëntor 08:30
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  LINA-SHITEN 9 ari Tokë në Bibaj 20/16T
  Shtepi / Vila

  LINA-SHITEN 9 ari Tokë në Bibaj 20/16T

  Shitet: Trualli Hapësirë: 9 ari Lokacioni: Bibaj Pronari: Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

  Ferizaj 12 nëntor 08:29
  3.200 €
 • 4 foto
  LINA-Shitet Shtëpia në Rr.Vll Gërvalla 77/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet Shtëpia në Rr.Vll Gërvalla 77/16SH

  Shtëpia gjendet nga mesi i Rr.Vll Gërvalla në drejtim të HIB petrol. Oborri me shtëpijë ka rreth 2 a

  Ferizaj 12 nëntor 08:28
  95.000 €
 • 1 foto
  LINA SHITET PARCELA 3.4ARI NE VETERNIK-PRISHTINE
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET PARCELA 3.4ARI NE VETERNIK-PRISHTINE

  Shitet : Parcela Hapësirë: 3.4 ari Adresa;Veternik-Prishtinë Infrastrukturë; Kompletë Pronar; Shqip

  Ferizaj 12 nëntor 08:27
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ndërto zyrën tënde me G&G Exclusive!
  Garazh

  Ndërto zyrën tënde me G&G Exclusive!

  Ndërto zyrën tënde me G&G Exclusive! 📞 044 449 555 📞 044 801 101 Ju mirëpresim!

  Ferizaj 12 nëntor 08:16
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  LINA-Shiten Shtëpijë T3A në Panorama-Residence
  Shtepi / Vila

  LINA-Shiten Shtëpijë T3A në Panorama-Residence

  Shiten:Shtëpijë Tipi 3A Sierfaqe banimi:246.5 m2 Parcela:5 + - Organizimi i shtëpisë: Suterni(Bodrum

  Ferizaj 12 nëntor 08:14
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Shitet Banesa Penthouse
  Apartment / Banesa

  Shitet Banesa Penthouse

  Shitet banesa penthouse 210m2 Banesa gjindet ne rrugen Astrit Bytyqi .. Banesa ka nje plan te mbrend

  Ferizaj 12 nëntor 01:04
  Me Marrveshje