Patundshmeri
Lushnjë

Patundshmeri në shitje në Lushnjë

 • 6 foto
  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Gafurr Muço, Lushnje. Sipërfaqa e apartamentit është 48 m² e organi

  Lushnjë 18 qershor 16:48
  19.000 Lek
 • 6 foto
  SHITET TOKË ARE NË KARBUNARË E POSHTME, LUSHNJE 8888m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË KARBUNARË E POSHTME, LUSHNJE 8888m2

  Shitet tokë are në Karbunarë e Poshtme, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 8888 m², me lokacion të fav

  Lushnjë 18 qershor 16:45
  18.000.000 Lek
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË GOLEM I MADH, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË GOLEM I MADH, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Golem i Madh, Lushnje. Toka ka sipërfaqe 4000 m2, ka lokacion të favorshëm afër

  Lushnjë 18 qershor 16:39
  150.000 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË TOSHKËZ, LUSHNJE 7902 m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË TOSHKËZ, LUSHNJE 7902 m2

  Shitet tokë are në Toshkëz, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 7902 m² dhe mund të përdoret për aktiv

  Lushnjë 18 qershor 16:31
  35.000 €
 • 7 foto
  JEPET ME QIRA APARTAMENT NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, 23m2
  Apartment / Banesa

  JEPET ME QIRA APARTAMENT NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, 23m2

  Jepet me qira apartament në lagjen Skënder Libohova, Lushnje. Apartamenti ndodhet në qëndër të qyte

  Lushnjë 18 qershor 16:28
  500 €
 • 8 foto
  SHITET VILË 2-KATËSHE NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET VILË 2-KATËSHE NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE

  Shitet vilë 2-katëshe në lagjen Skënder Libohova, Lushnje. Kati i parë ka sipërfaqe 88 m², kati i d

  Lushnjë 18 qershor 16:26
  130.000 €
 • 6 foto
  SHITET TOKË ARE NË BABUNJË, LUSHNJE 5298m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË BABUNJË, LUSHNJE 5298m2

  Shitet tokë are në Babunjë, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 5298 m² e mbjellë me 43 rrënjë ullinj.

  Lushnjë 18 qershor 16:21
  105.960 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË TOSHKËZ, LUSHNJE 3794 m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË TOSHKËZ, LUSHNJE 3794 m2

  Shitet tokë are në Toshkëz, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 3794 m² dhe mund të përdoret për aktiv

  Lushnjë 18 qershor 16:18
  25.000 €
 • 1 foto
  SHITET SHTËPI PRIVATE NË TOSHKËZ, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET SHTËPI PRIVATE NË TOSHKËZ, LUSHNJE

  Shitet shtëpi private në fshatin Toshkëz, Lushnje. Ka sipërfaqe 130 m² e organizuar në: 2 dhoma gju

  Lushnjë 18 qershor 16:11
  40.000 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË TOSHKËZ, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË TOSHKËZ, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Toshkëz, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 1005 m² nga të cilat 200 m² janë tokë

  Lushnjë 18 qershor 16:08
  32.000 €
 • 6 foto
  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE

  Shitet apartament në lagjen Skënder Libohova, Lushnje. Apartamenti ndodhet në qëndër të qytetit me

  Lushnjë 18 qershor 16:05
  8.060 €
 • 7 foto
  SHITET TOKË ARE NË NGURRËZ, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË NGURRËZ, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Ngurrëz e Vogël, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 8950 m² ku mund të përdoret pë

  Lushnjë 18 qershor 16:00
  2.700.000 Lek
 • 6 foto
  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA,
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA,

  Shitet apartament në lagjen Xhevdet Nepravishta, Lushnje. Sipërfaqa është 56 m² e organizuar në: dh

  Lushnjë 18 qershor 15:53
  2.500.000 Lek
 • 7 foto
  JEPET ME QIRA APARTAMENT 2+1 NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE 137m2
  Apartment / Banesa

  JEPET ME QIRA APARTAMENT 2+1 NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE 137m2

  Jepet me qira apartament 2+1 në lagjen Çlirimi, Lushnje. Sipërfaqa e apartamentit është 137 m² e or

  Lushnjë 18 qershor 15:43
  15.000 Lek
 • 7 foto
  SHITET APARTAMENT 2+1 NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE 137m2
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 2+1 NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE 137m2

  Shitet apartament 2+1 në lagjen Çlirimi, Lushnje. Sipërfaqa e apartamentit është 137 m² e organizua

  Lushnjë 18 qershor 15:37
  45.000 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË BUBULLIMË, LUSHNJE 4140m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË BUBULLIMË, LUSHNJE 4140m2

  Shitet tokë are në Bubullimë, Lushnje. Toka ka sipërfaqe totale 4140 m² dhe ka lokacion të favorshëm

  Lushnjë 18 qershor 15:34
  3.312.000 €
 • 6 foto
  SHITET SHTËPI PRIVATE NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET SHTËPI PRIVATE NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE

  Shitet shtëpi private në lagjen Loni Dhamo, Lushnje. Sipërfaqa është 510 m², ndodhet në një lagje s

  Lushnjë 18 qershor 15:31
  100.000 €
 • 4 foto
  SHITET NDËRTESË + TOKË TRUALL NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET NDËRTESË + TOKË TRUALL NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE

  Shitet tokë truall + ndërtesë në lagjen Skënder Libohova, Lushnje . Ndërtesa është 72 m². Sipërfaqa

  Lushnjë 18 qershor 15:27
  180.000 €
 • 7 foto
  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE 106m2
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE 106m2

  Shitet apartament në lagjen Gafurr Muço, Lushnje me sipërfaqe totale 106.76 m² dhe sipërfaqe e brënd

  Lushnjë 18 qershor 15:25
  42.000 €
 • 6 foto
  SHITET BODRUM, RRUGA SHËTITORJA E STADIUMIT "LAGJA XHEVDET NEPRAVISHTA" LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET BODRUM, RRUGA SHËTITORJA E STADIUMIT "LAGJA XHEVDET NEPRAVISHTA" LUSHNJE

  Bodrumi është në një zonë të përshtatshme dhe të pëlqyeshme ku mund të shfrytëzohet për shumë aktivi

  Lushnjë 18 qershor 15:22
  240.000 Lek
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE + TRUALL NË BUBULLIMË, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE + TRUALL NË BUBULLIMË, LUSHNJE

  Shitet tokë are + truall në Bubullimë, Lushnje. Toka ka sipërfaqe totale 10000 m² nga te cilat 200 m

  Lushnjë 18 qershor 15:16
  5.000.000 €
 • 6 foto
  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Xhevdet Nepravishta, Lushnje Sipërfaqa e apartamentit është 60 m² e

  Lushnjë 18 qershor 15:11
  3.100.000 Lek
 • 7 foto
  SHITET VILË TRE-KATËSHE NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET VILË TRE-KATËSHE NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE

  Shitet vilë tre katëshe me sipëfaqe 177m² në lagjen Xhevdet Nepravishta, Lushnje. Vila është e org

  Lushnjë 18 qershor 15:08
  150.000 €
 • 4 foto
  SHITET TOKË TRUALL + NDËRTESË NË GOLEM I VOGËL, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË TRUALL + NDËRTESË NË GOLEM I VOGËL, LUSHNJE

  Shitet tokë truall + ndërtesë në Golem I Vogël, Lushnje. Sipërfaqa totale është 500 m², ku 100 m² ë

  Lushnjë 18 qershor 15:01
  2.500.000 €
 • 3 foto
  SHITET VILË 3-KATËSHE NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET VILË 3-KATËSHE NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE

  Shitet vilë 3-katëshe në lagjen Loni Dhamo, Lushnje me sipërfaqe totale 330 m². Vila është e organi

  Lushnjë 18 qershor 14:58
  110.000 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË BUBULLIMË, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË BUBULLIMË, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Bubullimë, Lushnje, me sipërfaqe 4175 m². Toka pozicionohet në dalje të Bubullimë

  Lushnjë 18 qershor 14:55
  3.340.000 €
 • 5 foto
  SHITET BODRUM NË LAGJEN KONGRESI LUSHNJES, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET BODRUM NË LAGJEN KONGRESI LUSHNJES, LUSHNJE

  Shitet bodrum me sipërfaqe 472.5m². Ambienti mund të përdoret si lokal magazinë etj. Ka dalje në rru

  Lushnjë 18 qershor 14:54
  185.000 €
 • 7 foto
  SHITET NDËRTESË + TRUALL NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET NDËRTESË + TRUALL NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE

  Shitet ndërtesë + truall në lagjen Çlirimi, Lushnje. Sipërfaqa totale është 3237 m² ku 3000 m² janë

  Lushnjë 18 qershor 14:52
  250.000 €
 • 6 foto
  SHITET TOKË ARE NË TËRBUF, LUSHNJE 1985 m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË TËRBUF, LUSHNJE 1985 m2

  Shitet tokë are në Tërbuf, Lushnje me sipërfaqe 1985 m². Toka ndodhet pranë qëdrës së fshatit, ku m

  Lushnjë 18 qershor 14:48
  1.500.000 €
 • 2 foto
  SHITET TOKË ARE NË GRADISHT, LUSHNJE 4550 m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË GRADISHT, LUSHNJE 4550 m2

  Shitet tokë are në Gradisht, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 4550 m² dhe mund të përdoret pë qëlli

  Lushnjë 18 qershor 14:12
  50.000 €
 • 5 foto
  SHITET TOKË ARE NË GRADISHT, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË GRADISHT, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Gradisht, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 8300 m², e mbjellë me ullinj toka ka

  Lushnjë 18 qershor 14:11
  119.000 €
 • 7 foto
  SHITET DUPLEX NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET DUPLEX NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE

  Shitet duplex në lagjen Skënder Libohova, Lushnje. Sipërfaqa është 82 m² kati1 dhe 82 m² kati 2. Ka

  Lushnjë 18 qershor 14:08
  5.500.000 €
 • 7 foto
  SHITET APARTAMENT 2+1 NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE 125m2
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 2+1 NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE 125m2

  Shitet apartament 2+1 në lagjen Loni Dhamo, Lushnje. Sipërfaqa e apartamentit është 125.58 m² e org

  Lushnjë 18 qershor 14:05
  45.209 €
 • 3 foto
  JEPET ME QIRA BODRUM NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  JEPET ME QIRA BODRUM NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE

  Jepet me qira bodrum në lagjen Gafurr Muço, Lushnje. Sipërfaqa e bodrumit është 106 m², ku mund të

  Lushnjë 18 qershor 14:02
  400 €
 • 3 foto
  SHITET BODRUM NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET BODRUM NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE

  Shitet Bodrum në lagjen Gafurr Muço, Lushnje. Sipërfaqa e bodrumit është 106 m², ku mund të shfryt

  Lushnjë 18 qershor 14:01
  106.000 €
 • 7 foto
  SHITET APARTAMENT 2+1 NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 2+1 NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE

  Shitet apartament 2+1 në lagjen Loni Dhamo, Lushnje. Sipërfaqa e apartamentit është 84.85 m² i orga

  Lushnjë 18 qershor 13:58
  30.546 €
 • 7 foto
  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE 138 m2
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE 138 m2

  Shitet apartament në lagjen Loni Dhamo, Lushnje me sipërfaqe 138 m². Apartamenti organizohet në: 2

  Lushnjë 18 qershor 13:43
  40.020 €
 • 4 foto
  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE

  Shitet apartament në lagjen Gafurr Muço, Lushnje. Apartamenti ka sipërfaqe 60m² dhe është i organiz

  Lushnjë 18 qershor 13:39
  2.500.000 Lek
 • 7 foto
  SHITET NDERTESË + TRUALL NË LAGJEN ”KONGRESI” LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET NDERTESË + TRUALL NË LAGJEN ”KONGRESI” LUSHNJE

  Shitet shtëpi private me sipërfaqe 525 m² në lagjen ”Kongresi” Lushnje. Shtëpia është 3 kate ku kati

  Lushnjë 18 qershor 09:10
  140.000 €
 • 3 foto
  Vend sherbimi +shtepi
  Shtepi / Vila

  Vend sherbimi +shtepi

  Shitet vend sherbimi+shtepi vendi isherbimit eshte perfunduar gati per aktivitet e cila rryma elektr

  Lushnjë 17 qershor 19:48
  1 €
 • 12 foto
  Shitet Apartamenti 2+1 +2 Me Hipotek pallat 6 kat
  Apartment / Banesa

  Shitet Apartamenti 2+1 +2 Me Hipotek pallat 6 kat

  Shitet Apartamenti 2 dhoma + 1 banja te madhe + 2 ballkone mesatar , Apartamenti eshte komplet i ndr

  Lushnjë 17 qershor 09:41
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Apartament 3 + 2 + Verand me Hipotek
  Apartment / Banesa

  Apartament 3 + 2 + Verand me Hipotek

  Shitet Paoafingo i kompletuar 3 + 2 + verand 200 m2 e mbuluar me cati me tingulla qeramike . Me sist

  Lushnjë 17 qershor 09:41
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Shes apartment
  Apartment / Banesa

  Shes apartment

  Shitet apartamenti ne qender te Lushnjes 2 dhoma gjumi 2 banjo, dhome ndenje+ guzhine dhe nje ballko

  Lushnjë 16 qershor 20:26
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shes apartment!!
  Shtepi / Vila

  Shes apartment!!

  Apartment ne qender te Lushnjes me pamje nga sheshi I Bashkise . Shitje per arsye emigrimi. 2 dhoma

  Lushnjë 15 qershor 09:05
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Stepi +tok
  Shtepi / Vila

  Stepi +tok

  Shitet shtepia ne fshatin staravec ndodhet 7 minuta larg divjakes dhe 10 minuta larg lushnjes esht n

  Lushnjë 13 qershor 21:33
  50 Lek
 • 8 foto
  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Gafurr Muço, Lushnje. Sipërfaqja e apartamentit është 60 m² e organ

  Lushnjë 12 qershor 16:57
  3.300.000 Lek
 • 8 foto
  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN GAFURR MUÇO,
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN GAFURR MUÇO,

  DES Real Estate

  Lushnjë 12 qershor 15:20
  3.300.000 Lek
 • 0 foto
  Shtepi
  Shtepi / Vila

  Shtepi

  Shitet shtepi 1+1 ne dushk sektor , lushnje. Shtepia ne gjendje shum te mir . Tok para shtepis dhe m

  Lushnjë 12 qershor 15:12
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  SHITET TOKË TRUALL NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË TRUALL NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE

  Shitet tokë truall në lagjen Loni Dhamo, Lushnje Sipërfaqja e truallit është 522 m² me lokacion të

  Lushnjë 11 qershor 04:37
  55.000 €
 • 6 foto
  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Xhevdet Nepravishta, Lushnje. Sipërfaqja e apartamentit është 56 m²

  Lushnjë 9 qershor 20:44
  2.100.000 Lek