Patundshmeri

Patundshmeri në shitje në Rajoni i Fierit

 • 6 foto
  SHITET TOKË TRUALL NË LAGJEN KADRI QYSTRI, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË TRUALL NË LAGJEN KADRI QYSTRI, LUSHNJE

  Shitet tokë truall në lagjen Kadri Qystri, Lushnje. Sipërfaqa e truallit është 790 m², e përshtatshm

  Lushnjë 19 qershor 16:48
  85.000 €
 • 6 foto
  SHITET TOKË TRUALL NË ARDENICË, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË TRUALL NË ARDENICË, LUSHNJE

  Shitet tokë truall në Ardenicë, Lushnje. Sipërfaqa e truallit është 13000 m², në brendësi të tokës

  Lushnjë 19 qershor 16:43
  1.950.000 €
 • 7 foto
  SHITET TOKË ARE NË TËRBUF, LUSHNJE 14504 m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË TËRBUF, LUSHNJE 14504 m2

  Shitet tokë are në Tërbuf, Lushnje me sipërfaqe 14504 m². Toka është e përshtatshme për aktivitete

  Lushnjë 19 qershor 16:36
  50.000 €
 • 6 foto
  SHITET DUPLEX NË LAGJEN KONGRESI, LUSHNJE 272 m2
  Apartment / Banesa

  SHITET DUPLEX NË LAGJEN KONGRESI, LUSHNJE 272 m2

  Shitet duplex në lagjen Kongresi, Lushnje. Sipërfaqa është 272 m² dhe ndodhet pranë xhamisë Lushnje

  Lushnjë 19 qershor 16:02
  180.000 €
 • 6 foto
  SHITET TOKË ARE NË TËRBUF, LUSHNJE 27432 m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË TËRBUF, LUSHNJE 27432 m2

  Shitet tokë are në Tërbuf, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 27432 m² dhe mund të përdoret për çdo l

  Lushnjë 19 qershor 15:21
  960.120 €
 • 6 foto
  SHITET TOKË ARE NË SENEZ, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË SENEZ, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Senez, Lushnje me sipërfaqe 10000 m² afër pyllit. Toka është e përshtatshme për

  Lushnjë 19 qershor 15:17
  26.000 €
 • 6 foto
  SHITET TOKË ARE NË KARBUNARË E POSHTME 9988 m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË KARBUNARË E POSHTME 9988 m2

  Shitet tokë are në Karbunarë e Poshtme, Lushnje. Sipërfaqja e tokës është 9988 m² dhe ndodhet në pa

  Lushnjë 19 qershor 14:53
  8.000.000 Lek
 • 6 foto
  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE 57 m2
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE 57 m2

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Skënder Libohova, Lushnje. Sipërfaqa e apartamentit është 57 m² e o

  Lushnjë 19 qershor 14:44
  23.000 €
 • 6 foto
  SHITET VILË 2-KATËSHE NË TOSHKËZ, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET VILË 2-KATËSHE NË TOSHKËZ, LUSHNJE

  Shitet vilë 2-katëshe në Toshkëz, Lushnje. Sipërfaqa totale e vilës është 200 m², organizohet në sa

  Lushnjë 19 qershor 14:42
  60.000 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË SAVËR, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË SAVËR, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Savër, lushnje. Sipërfaqa e tokës është 13764 m² dhe mund të përdoret për aktivi

  Lushnjë 19 qershor 14:40
  275.280 €
 • 3 foto
  SHITET TRUALL NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE 1355m2
  Truall / Toke

  SHITET TRUALL NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE 1355m2

  Shitet truall në lagjen Loni Dhamo, Lushnje. Sipëraqa totale e truallit është 1355 m². Toka ka loka

  Lushnjë 19 qershor 14:39
  170.000 €
 • 6 foto
  SHITET TOKË ULLISHTE NË ZHAMË SEKTOR, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ULLISHTE NË ZHAMË SEKTOR, LUSHNJE

  Shitet tokë ullishtë në Zhamë Sektor, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 2000 m² dhe ka pozicion të f

  Lushnjë 19 qershor 14:34
  28.000 €
 • 7 foto
  SHITET GARAZH NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET GARAZH NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE

  Shitet garazh në lagjen Çlirimi, Lushnje. Sipërfaqa e garazhit është 184.47 m² me lokacion të favor

  Lushnjë 19 qershor 14:28
  145.000 €
 • 7 foto
  OKAZION!! SHITET APARTAMENT 3+1 NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  OKAZION!! SHITET APARTAMENT 3+1 NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE

  Shitet apartament në lagjen Loni Dhamo, Lushnje. Apartamenti ka sipërfaqe 93 m² me dokumentacion të

  Lushnjë 19 qershor 14:18
  40.000 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË ÇUKAS I RI, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË ÇUKAS I RI, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Çukas i ri, Lushnje. Toka ka sipërfaqe 12890 m², ndodhet në rrugën Fiershegan-Kr

  Lushnjë 19 qershor 14:16
  9.300.000 Lek
 • 6 foto
  SHITET NDËRTESË + TRUALL NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET NDËRTESË + TRUALL NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE

  Shitet Ndërtesë + truall në lagjen Loni Dhamo, Lushnje me sipërfaqe totale 636 m² e organizuar në 4

  Lushnjë 19 qershor 14:14
  680.000 €
 • 3 foto
  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE 76m2
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE 76m2

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Çlirimi, Lushnje. Sipërfaqa është 76.3 m². Apartamenti ndodhet lagj

  Lushnjë 19 qershor 14:10
  26.705 €
 • 8 foto
  JEPET ME QIRA SHTËPI PRIVATE NË LAGJEN KARBUNARË E POSHTME, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  JEPET ME QIRA SHTËPI PRIVATE NË LAGJEN KARBUNARË E POSHTME, LUSHNJE

  Jepet me qira shtëpi private në lagjen Karbunarë e Poshtme, Lushnje. Sipërfaqja totale e shtëpisë ës

  Lushnjë 19 qershor 14:07
  400 €
 • 4 foto
  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Çlirimi, Lushnje. Sipërfaqa është 76.3 m². Apartamenti ndodhet lagj

  Lushnjë 19 qershor 14:06
  26.705 €
 • 8 foto
  SHITET SHTËPI PRIVATE NË KARBUNARËN E POSHTME, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET SHTËPI PRIVATE NË KARBUNARËN E POSHTME, LUSHNJE

  Shitet shtëpi private në lagjen Karbunarë e Poshtme, Lushnje. Sipërfaqja totale e shtëpisë është 829

  Lushnjë 19 qershor 14:02
  120.000 €
 • 5 foto
  SHITET NDËRTESË + TRUALL NË QERRET I RI,
  Truall / Toke

  SHITET NDËRTESË + TRUALL NË QERRET I RI,

  Shitet ndërtesë + truall në Qerret i Ri, Lushnje. Sipërfaqa totale është 7000 m² ku 182.50 m² është

  Lushnjë 19 qershor 13:47
  6.000.000 Lek
 • 6 foto
  SHITET TOKË ARE NË KARUNARË E POSHTME, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË KARUNARË E POSHTME, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Karbunarë e Poshmte, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 2012 m² me lokacion të fav

  Lushnjë 19 qershor 12:40
  4.000.000 €
 • 7 foto
  SHITET TOKË ARE NË KARBUNARË E POSHTME
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË KARBUNARË E POSHTME

  Shitet tokë are në Karbunarë e Poshmte, Lushnje. Sipërfaqa e rokës është 7000 m², me lokacion të fa

  Lushnjë 19 qershor 12:37
  380.000 €
 • 6 foto
  SHITET APARTAMENT 3+1 NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 3+1 NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE

  Shitet apartament 3+1 në lagjen Loni Dhamo, Lushnje. Sipërfaqa e apartamentit është 158.71 m² i org

  Lushnjë 19 qershor 12:33
  65.000 €
 • 8 foto
  SHITET VILË 3-KATËSHE NË LAGJEN 18 TETORI, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET VILË 3-KATËSHE NË LAGJEN 18 TETORI, LUSHNJE

  Shitet vilë 3-katëshe me sipërfaqe 420 m² në Saravë, Lushnje. Vila është e organizuar në tre kate dh

  Lushnjë 19 qershor 12:23
  110.000 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË KËMISHTAJ, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË KËMISHTAJ, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Këmishtaj, Lushnje. Toka ka sipërfaqe 4880 m² dhe mund të përdoret për aktivitet

  Lushnjë 19 qershor 12:20
  75.000 €
 • 1 foto
  SHITET VILË NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET VILË NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE

  Shitet vilë në lagjen Gafurr Muço, Lushnje. Sipërfaqa totale është 700 m², nga të cilat 503 m² janë

  Lushnjë 19 qershor 12:18
  185.000 €
 • 6 foto
  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Skënder Libohova, Lushnje. Sipërfaqa e apartamentit është 70.38 m²

  Lushnjë 19 qershor 12:09
  3.000.000 €
 • 7 foto
  SHITET APARTAMENT 2+1 NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 2+1 NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA

  Apartamenti ndodhet përball Planet Bar. Është në katin e 8-të të një pallati 10-katësh, ka administr

  Lushnjë 19 qershor 12:04
  42.000 €
 • 5 foto
  JEPET ME QIRA SHTËPI PRIVATE + TRUALL NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  JEPET ME QIRA SHTËPI PRIVATE + TRUALL NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE

  Jepet me qira shtëpi private + truall në lagjen Xhevdet Nepravishta. Sipërfaqa totale është 500 m²,

  Lushnjë 19 qershor 11:59
  20.000 Lek
 • 6 foto
  SHITET VILË NË LAGJEN KONGRESI I LUSHNJES, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET VILË NË LAGJEN KONGRESI I LUSHNJES, LUSHNJE

  Shitet vilë 2-katëshe në lagjen Kongresi i Lushnjes. Sipërfaqa totale është 596m². Ndërtesa është

  Lushnjë 19 qershor 11:57
  65.000 €
 • 6 foto
  SHITET SHTËPI PRIVATE + TRUALL NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET SHTËPI PRIVATE + TRUALL NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE

  Shitet shtëpi private + truall në lagjen Xhevdet Nepravishta. Sipërfaqa totale është 500 m², ku 127

  Lushnjë 19 qershor 11:52
  140.000 €
 • 6 foto
  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Xhevdet Nepravishta, Lushnje. Sipërfaqa e apartamentit është 59 m²

  Lushnjë 19 qershor 11:49
  2.900.000 €
 • 4 foto
  JEPET ME QIRA APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN KADRI QYSTRI, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  JEPET ME QIRA APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN KADRI QYSTRI, LUSHNJE

  Jepet me qira apartament 1+1 në lagjen Kadri Qystri, Lushnje. Apartamenti ka sipërfaqe 60m² dhe ësh

  Lushnjë 19 qershor 11:47
  15.000 Lek
 • 4 foto
  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN KADRI QYSTRI, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN KADRI QYSTRI, LUSHNJE

  Shitet apartament në lagjen Kadri Qystri, Lushnje. Apartamenti ka sipërfaqe 55 m² dhe është i organ

  Lushnjë 19 qershor 11:42
  2.000.000 €
 • 4 foto
  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN KADRI QYSTRI, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN KADRI QYSTRI, LUSHNJE

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Kadri Qystri, Lushnje. Apartamenti ka sipërfaqe 60m² dhe është i or

  Lushnjë 19 qershor 11:40
  2.200.000 Lek
 • 7 foto
  SHITET TOKË ARE NË DARZEZË, FIER
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË DARZEZË, FIER

  Shitet tokë are në Darzezë, Fier. Sipërfaqa e tokës është 3000 m² me lokacion të favorshëm pranë pl

  Lushnjë 19 qershor 11:34
  35.000 €
 • 7 foto
  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE 124m2
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE 124m2

  Shitet apartament 2+1 në lagjen Loni Dhamo, Lushnje. Sipërfaqa e apartamentit është 124 m² i organi

  Lushnjë 19 qershor 11:32
  43.400 €
 • 12 foto
  Shitet Papafingo Bulevardi Palmave
  Apartment / Banesa

  Shitet Papafingo Bulevardi Palmave

  Shitet Papafingo kati 8 . Kati i fundit Siperfaqe : 160 m2 banese Sioerfaqe Ballkone : 210 m2 Dok

  Lushnjë 18 qershor 19:08
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  SHITET TOKË ARE NË SARAVË, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË SARAVË, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Saravë, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 14651 m² ku mund të përdoret për aktivi

  Lushnjë 18 qershor 17:02
  5.500.000 Lek
 • 6 foto
  SHITET TOKË ARE NË KARAVASTA E RE, LUSHNJE 23200
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË KARAVASTA E RE, LUSHNJE 23200

  Shitet tokë are në Karavasta e Re, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 23200 m². Ndodhet buzë rrugës d

  Lushnjë 18 qershor 16:56
  50.000 €
 • 6 foto
  SHITET TOKË ARE NË FIER I RI, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË FIER I RI, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Fier I Ri, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 1695 m² me lokacion të favorshëm par

  Lushnjë 18 qershor 16:52
  1.900.000 Lek
 • 6 foto
  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE
  Apartment / Banesa

  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Gafurr Muço, Lushnje. Sipërfaqa e apartamentit është 48 m² e organi

  Lushnjë 18 qershor 16:48
  19.000 Lek
 • 6 foto
  SHITET TOKË ARE NË KARBUNARË E POSHTME, LUSHNJE 8888m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË KARBUNARË E POSHTME, LUSHNJE 8888m2

  Shitet tokë are në Karbunarë e Poshtme, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 8888 m², me lokacion të fav

  Lushnjë 18 qershor 16:45
  18.000.000 Lek
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË GOLEM I MADH, LUSHNJE
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË GOLEM I MADH, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Golem i Madh, Lushnje. Toka ka sipërfaqe 4000 m2, ka lokacion të favorshëm afër

  Lushnjë 18 qershor 16:39
  150.000 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË TOSHKËZ, LUSHNJE 7902 m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË TOSHKËZ, LUSHNJE 7902 m2

  Shitet tokë are në Toshkëz, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 7902 m² dhe mund të përdoret për aktiv

  Lushnjë 18 qershor 16:31
  35.000 €
 • 7 foto
  JEPET ME QIRA APARTAMENT NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, 23m2
  Apartment / Banesa

  JEPET ME QIRA APARTAMENT NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, 23m2

  Jepet me qira apartament në lagjen Skënder Libohova, Lushnje. Apartamenti ndodhet në qëndër të qyte

  Lushnjë 18 qershor 16:28
  500 €
 • 8 foto
  SHITET VILË 2-KATËSHE NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE
  Shtepi / Vila

  SHITET VILË 2-KATËSHE NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE

  Shitet vilë 2-katëshe në lagjen Skënder Libohova, Lushnje. Kati i parë ka sipërfaqe 88 m², kati i d

  Lushnjë 18 qershor 16:26
  130.000 €
 • 6 foto
  SHITET TOKË ARE NË BABUNJË, LUSHNJE 5298m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË BABUNJË, LUSHNJE 5298m2

  Shitet tokë are në Babunjë, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 5298 m² e mbjellë me 43 rrënjë ullinj.

  Lushnjë 18 qershor 16:21
  105.960 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË TOSHKËZ, LUSHNJE 3794 m2
  Truall / Toke

  SHITET TOKË ARE NË TOSHKËZ, LUSHNJE 3794 m2

  Shitet tokë are në Toshkëz, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 3794 m² dhe mund të përdoret për aktiv

  Lushnjë 18 qershor 16:18
  25.000 €