Patundshmeri
Tiranë

Patundshmeri në shitje në Tiranë

 • 10 foto
  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 90,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 90,000 €

  Disponojmë Apartament 3+1 për shitje. Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Unazës së Re,pranë

  Tiranë Sot, 16:36
  90.000 €
 • 6 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 71,200 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 71,200 €

  Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Unazës së Re,pranë 2 Rotondove. Informacion mbi apartamen

  Tiranë Sot, 16:36
  71.200 €
 • 1 foto
  Shitet,Papafingo,Unaza E Re 77,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Papafingo,Unaza E Re 77,000 €

  Disponojmë Apartament 1+1 për shitje,i cili ka mundësi konvertimi në 2+1. Apartamenti është i pozici

  Tiranë Sot, 16:36
  77.000 €
 • 5 foto
  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 81,500 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 81,500 €

  Disponojmë Apartament 3+1 për shitje. Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Unazës së Re,pranë

  Tiranë Sot, 16:35
  81.500 €
 • 2 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 37,980 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 37,980 €

  Disponojmë Apartament 1+1 për shitje,në një zonë shumë të qetë dhe të sigurt,në zonën e Unazës së Re

  Tiranë Sot, 16:35
  37.980 €
 • 6 foto
  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 75,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 75,000 €

  Apartamenti ndodhet në zonën e Unazës së Re,pranë 2 Rotondove. Informacion mbi Apartamentin: • Sip

  Tiranë Sot, 16:35
  75.000 €
 • 5 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 42,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 42,000 €

  Apartamenti ndodhet në zonën e Unazës së Re,te Kompleksi \"Fratari\". Informacion mbi Apartamentin:

  Tiranë Sot, 16:35
  42.000 €
 • 8 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Yzberisht 55,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Yzberisht 55,000 €

  Disponojmë Apartament 1+1 për shitje. Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Yzberishtit. Inform

  Tiranë Sot, 16:35
  55.000 €
 • 1 foto
  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 95,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 95,000 €

  Disponojmë Apartament 3+1 për shitje. Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Unazës së Re,pranë

  Tiranë Sot, 16:35
  95.000 €
 • 1 foto
  Shitet,Papafingo,Unaza E Re 57,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Papafingo,Unaza E Re 57,000 €

  Disponojmë Apartament 1+1 për shitje,i cili ka mundësi konvertimi në 2+1. Apartamenti është i pozici

  Tiranë Sot, 16:35
  57.000 €
 • 2 foto
  Shitet,Apartament 3+1,Garden Residence Turdiu
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 3+1,Garden Residence Turdiu

  FUTURE HOME

  Tiranë Sot, 16:35
  135.900 €
 • 5 foto
  Qera, Ambjent, Petro Nini, Tirane,PRI15254
  Apartment / Banesa

  Qera, Ambjent, Petro Nini, Tirane,PRI15254

  FUTURE HOME

  Tiranë Sot, 16:35
  820 €
 • 2 foto
  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 88,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 88,000 €

  Shitet apartament 3+1,në zonën e Unazës së Re,poshtë Vilës-L. Ka sipërfaqje totale prej 135.3m2. Ndo

  Tiranë Sot, 16:34
  88.000 €
 • 8 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Yzberisht 160,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Yzberisht 160,000 €

  Shitet apartament në zonën e Yzberishtit,tek Pallatet Molla. Informacion mbi apartamentin: • Kati

  Tiranë Sot, 16:34
  160.000 €
 • 2 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 46,500 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 46,500 €

  Shitet apartament 1+1,në zonën e Unazës së Re,poshtë Vilës-L. Ka sipërfaqje totale prej 75m2. Ndodhe

  Tiranë Sot, 16:34
  46.500 €
 • 11 foto
  future15888 ,Shitet,Penthouse 4+1,Unaza e Re
  Apartment / Banesa

  future15888 ,Shitet,Penthouse 4+1,Unaza e Re

  FUTURE HOME

  Tiranë Sot, 16:34
  176.000 €
 • 5 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Tirana Golden Park 66,240 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Tirana Golden Park 66,240 €

  Apartamenti ndodhet në zonën e Qytetit të Nxënësve,pranë Spitalit Amerikan ,te Kompleksi \"Golden Pa

  Tiranë Sot, 16:34
  66.240 €
 • 6 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Misto Mame 61,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Misto Mame 61,000 €

  Disponojmë Apartament 2+1 për shitje. Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Misto Mames. Inform

  Tiranë Sot, 16:34
  61.000 €
 • 8 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 85,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 85,000 €

  Disponojmë Apartament 2+1 për shitje. Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Unazës së Re,pranë

  Tiranë Sot, 16:34
  85.000 €
 • 6 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 69,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 69,000 €

  Disponojmë Apartament 2+1 për shitje. Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Unazës së Re,pranë

  Tiranë Sot, 16:34
  69.000 €
 • 7 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 63,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 63,000 €

  Apartamenti ndodhet në zonën e Unazës së Re,pranë Bar \"Artisti\". Informacion mbi Apartamentin: •

  Tiranë Sot, 16:33
  63.000 €
 • 6 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 69,900 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 69,900 €

  Apartamenti ndodhet në zonën e Unazës së Re, pranë \"Bar Unik\". Informacion mbi Apartamentin: • S

  Tiranë Sot, 16:33
  69.900 €
 • 7 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Kthesa E Kamzës 52,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Kthesa E Kamzës 52,000 €

  Apartamenti ndodhet në Kthesën e Kamzës,tek Kompleksi Malajzian. Informacion mbi Apartamentin: • S

  Tiranë Sot, 16:33
  52.000 €
 • 10 foto
  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 117,500 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 117,500 €

  Disponojmë një apartament në një ndër pallatet me ndërtim tepër cilësor, i pajisur me ashensor, pran

  Tiranë Sot, 16:33
  117.500 €
 • 8 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 95,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 95,000 €

  Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Unazës së Re, tek Kompleksi Molla. Informacion mbi aparta

  Tiranë Sot, 16:33
  95.000 €
 • 7 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 76,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 76,000 €

  Apartamenti ndodhet në zonën e Unazës së Re,pranë Jata Market. Informacion mbi Apartamentin: • Sip

  Tiranë Sot, 16:33
  76.000 €
 • 5 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Kompleksi \"Sima-Com\"
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Kompleksi \"Sima-Com\"

  Shitet apartamenti 2+1,i cili ndodhet në zonën e Unazës së Re,në Kompleksin \"Sima-Com\". Informacio

  Tiranë Sot, 16:32
  75.000 €
 • 1 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 49,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 49,000 €

  Apartamenti ndodhet në zonën e Unazes Se Re . Informacion mbi apartamentin: • Kati i 8 • Sipërfa

  Tiranë Sot, 16:32
  49.000 €
 • 7 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Laprake 88,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Laprake 88,000 €

  Apartamenti ndodhet në një zonë të zhvilluar në Tiranë, në zonën e Laprakës, Rruga`Dritan Hoxha`. Gj

  Tiranë Sot, 16:32
  88.000 €
 • 5 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 80,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 80,000 €

  Apartamenti ndodhet në katin e 4 të një pallati më punime të mira pranë Bar Unik dhe ka një sipërfaq

  Tiranë Sot, 16:32
  80.000 €
 • 4 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Tirana Golden Park 66,225 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Tirana Golden Park 66,225 €

  Apartamenti ndodhet në zonën e Qytetit të Nxënësve,pranë Spitalit Amerikan ,te Kompleksi \"Golden Pa

  Tiranë Sot, 16:32
  66.255 €
 • 2 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 42,700 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 42,700 €

  Shitet apartament 1+1,në zonën e Unazës së Re,poshtë Vilës-L. Ka sipërfaqje totale prej 65.76m2. Ndo

  Tiranë Sot, 16:31
  42.700 €
 • 2 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 56,500 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 56,500 €

  Shitet apartament 2+1,në zonën e Unazës së Re,poshtë Vilës-L. Ka sipërfaqje totale prej 87m2. Ndodhe

  Tiranë Sot, 16:31
  56.500 €
 • 1 foto
  Shitet, Apartament 2+1, Unaza E Re 78,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet, Apartament 2+1, Unaza E Re 78,000 €

  Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Unazës së Re,prane 2 Rotondove . Informacion mbi apartame

  Tiranë Sot, 16:31
  78.000 €
 • 8 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Kompleksi \"Golden Park\"
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Kompleksi \"Golden Park\"

  Apartamenti ndodhet në një zonë të qetë dhe të preferuar, tek Kompleksi Golden Park, përballe me Spi

  Tiranë Sot, 16:31
  85.000 €
 • 8 foto
  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 85,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 3+1,Unaza E Re 85,000 €

  Disponojmë Apartament 3+1 për shitje. Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Unazës së Re,pranë

  Tiranë Sot, 16:31
  85.000 €
 • 6 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 52,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 52,000 €

  Disponojmë Apartament 2+1 për shitje,të konvertuar. Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Unazë

  Tiranë Sot, 16:30
  52.000 €
 • 3 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Kompleksi \"Green City\"
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Kompleksi \"Green City\"

  Apartamenti është i pozicionuar në zonën e Unazes se Re,tek Kompleksi Rezidencial Green City. Ndodhe

  Tiranë Sot, 16:30
  56.406 €
 • 1 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 35,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 35,000 €

  Apartamenti ndodhet në zonën e Unazës së Re, pranë Vilës L. Informacion mbi Apartamentin: • Sipërf

  Tiranë Sot, 16:30
  35.000 €
 • 1 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 54,500 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re 54,500 €

  Disponojmë apartament 2+1 në një zonë shumë të qetë dhe të sigurt,në zonën e Unazës së Re,prane Vile

  Tiranë Sot, 16:30
  54.500 €
 • 1 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 37,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 37,000 €

  Disponojmë apartament 1+1 në një zonë shumë të qetë dhe të sigurt,në zonën e Unazës së Re,prane Vile

  Tiranë Sot, 16:30
  37.000 €
 • 1 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 38,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 38,000 €

  Disponojmë apartament 1+1 në një zonë shumë të qetë dhe të sigurt,në zonën e Unazës së Re,prane Vile

  Tiranë Sot, 16:30
  38.000 €
 • 0 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 35,280 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 35,280 €

  Disponojmë apartament 1+1 në një zonë shumë të qetë dhe të sigurt,në zonën e Unazës së Re,prane Vile

  Tiranë Sot, 16:30
  35.280 €
 • 2 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 39,780 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Unaza E Re 39,780 €

  Disponojmë Apartament 1+1 për shitje,në një zonë shumë të qetë dhe të sigurt,në zonën e Unazës së Re

  Tiranë Sot, 16:30
  39.780 €
 • 0 foto
  Shitet,Apartament 1+1, Sheshi Willson PRI15350.
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1, Sheshi Willson PRI15350.

  FUTURE HOME

  Tiranë Sot, 16:29
  49.000 €
 • 12 foto
  Shitet,Penthouse 4+1,Unaza E Re 176,000 €
  Apartment / Banesa

  Shitet,Penthouse 4+1,Unaza E Re 176,000 €

  Disponojmë Penthouse për Shitje,në zonën e Unazës së Re. Penthouse-i ndodhet në katin e fundit të nj

  Tiranë Sot, 16:29
  176.000 €
 • 9 foto
  Shitet,Super Apartament 2+1,Unaza e Re
  Apartment / Banesa

  Shitet,Super Apartament 2+1,Unaza e Re

  FUTURE HOME

  Tiranë Sot, 16:29
  99.000 €
 • 5 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Liqeni I Thatë, Tiranë.
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Liqeni I Thatë, Tiranë.

  FUTURE HOME

  Tiranë Sot, 16:29
  69.000 €
 • 11 foto
  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 2+1,Unaza E Re

  FUTURE HOME

  Tiranë Sot, 16:29
  92.000 €
 • 4 foto
  Shitet,Apartament 1+1,Kopshti Zoologjik,Tiranë.
  Apartment / Banesa

  Shitet,Apartament 1+1,Kopshti Zoologjik,Tiranë.

  FUTURE HOME

  Tiranë Sot, 16:28
  69.000 €