• iveco

  iveco

  urgjent shes ivecon 35c11 shum irujtun 8muj regjistrim

  4.800 €
  Fushë Kosovë
  16 shkurt 18:30
 • New original Antminer S9 14TH/s + PSU 1600W APW3++ Bitcoin A

  New original Antminer S9 14TH/s + PSU 1600W APW3++ Bitcoin A

  New original Antminer S9 14TH/s + PSU 1600W APW3++ Bitcoin ASIC Miner cost 1200usd New 2018 Hot sale Baikal Giant B with PSU Dash Coin Miner cost 6000USD Antminer D3 cost $1,500 each unit inclu

  1.200 €
  Fushë Kosovë
  13 shkurt 01:39
 • Programe per menaxhim Bar&Farmaci,Market,Butik,ExChange

  Programe per menaxhim Bar&Farmaci,Market,Butik,ExChange

  Super Oferte $$ MASTERPOS $$ Program Menaxhimi per aktivitetin tuaj. Aksesohet nga Celulari,I thjeshte,Inovativ. Program+ Kompjuter+Lexues Barcode (Falas) = 266 EURO Ofrohet Suport Falas 3 muaj.

  149 €
  Tiranë
  1 shkurt 13:22
 • S9 Miner NEW 14 TH/s Bitcoin AntiMiner with PSU APW3

  S9 Miner NEW 14 TH/s Bitcoin AntiMiner with PSU APW3

  S9 Miner NEW 14 TH/s Bitcoin AntiMiner with PSU APW3 INBOX or Whatsapp; +1(561)320-2744

  1.206 €
  Klinë
  26 janar 23:22
 • Antminer S9 + PSU

  Antminer S9 + PSU

  Hash Rate: 13.5TH/s ±5% Power Consumption: 1350W + 12% (at the wall, with APW3 ,93% efficiency, 25C ambient temp) Power Efficiency: 0.1 J/GH + 12%(at the wall, with APW3 93% efficiency, 25°C

  1.350 €
  Rahovec
  16 janar 14:21
 • Oferta urgjente e kredisë për një vit të ri 2018.

  Oferta urgjente e kredisë për një vit të ri 2018.

  Oferta urgjente e kredisë për një vit të ri 2018. Mirëmëngjesi. Ju jeni një operator ekonomik ose një nëpunës civil, ju jeni një familje dhe keni nevojë urgjente për nevojat tuaja në fillim të këtij

  100 €
  Klinë
  13 janar 17:45
 • ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave Përshëndetje zonjë dhe zotëri. Jam një person i veçantë me një kapital të lartë që mund t'ju lejojë zgjidhni problemet tuaja ose kapërceni pro

  100 €
  Fushë Kosovë
  13 janar 17:00
 • ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave

  ndihmë për të gjithë njerëzit në rast nevoje të parave Përshëndetje zonjë dhe zotëri. Jam një person i veçantë me një kapital të lartë që mund t'ju lejojë zgjidhni problemet tuaja ose kapërceni pro

  100 €
  Junik
  13 janar 16:25
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Mos lejoni që bankat të diktojnë normat e interesit më. Ne jemi në shërbimin tuaj për të negociuar normat më të ulëta në treg. Rinovo peng tuaj në kohën e duhur, të gjeni më të mirë. Jam optimistë fon

  700 €
  Novoberdë
  12 janar 01:55
 • Oferta e kredisë

  Oferta e kredisë

  Mos lejoni që bankat të diktojnë normat e interesit më. Ne jemi në shërbimin tuaj për të negociuar normat më të ulëta në treg. Rinovo peng tuaj në kohën e duhur, të gjeni më të mirë. Jam optimistë fon

  700 €
  Kllokot
  12 janar 01:02
 • Kredi në mes të veçantë në 24 orë

  Kredi në mes të veçantë në 24 orë

  Përshkrimi Ju jeni të veçantë, ju keni një biznes, ose ju do të ri-fillojë atë. Ju jeni përballur me vështirësi financiare.Nuk ka më merak ju bëni. Kontaktoni me mua dhe për të marrë ndihmë fin

  1 €
  Ferizaj
  9 janar 21:12
 • Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  Ofron kredi serioze dhe të shpejtë në 48 orë

  [email protected] Përshëndetni të gjithë. Ne jemi një institucion financiar që ofron kredi para për të gjithë njerëzit në nevojë për arsye të ndryshme: blerje në shtëpi, fatura të paguara, inv

  500.000.000 €
  Dragash
  8 janar 11:09
 • LEXONI SHUMË E RËNDËSISHME

  LEXONI SHUMË E RËNDËSISHME

  Përshëndetni të gjithë Kam një kapital që do të përdoret për të dhënë hua në mes të afatshkurtër dhe afatgjatë individuale duke filluar nga 5000 € në 500,000 € për çdo person serioz që dëshiron kët

  10 €
  Durrës
  6 janar 14:57
 • LÄS MER VIKTIGT

  LÄS MER VIKTIGT

  Hej alla Jag har en kapital som kommer att användas för att bevilja lån mellan individuell kort och lång sikt, från 5000 € till 500 000 € till någon allvarlig person som vill ha det här lånet. 3% r

  10 €
  Leposaviq
  6 janar 14:46
 • OFERTA GATI PER VITIN E VITIT.

  OFERTA GATI PER VITIN E VITIT.

  OFERTA GATI PER VITIN E VITIT. Ne jemi në fillim të vitit. Ju keni nevojë për para për të financuar projektet tuaja dhe për arritjet në vitin 2018. Ju keni nevojë për mbështetje financiare për të

  100 €
  Lipjan
  5 janar 22:57
 • Duke MARRË një kredi prej 5000€ për 5000.000€ brenda 24 orëve për të bërë kërkesën tani Email-berthiercorinnecorinne@gmail.com

  Duke MARRË një kredi prej 5000€ për 5000.000€ brenda 24 orëve për të bërë kërkesën tani [email protected]

  [email protected] Përshëndetje, Z. dhe Znj ky mesazh i është drejtuar të gjithë ata që janë në nevojë serioze aplikimit të kredisë dhe urgjente. I vënë në dispozicionin tuaj nj

  1.000 €
  Viti
  29 dhjetor 22:09
 • Financimi i ndershëm dhe serioz në mes të veçantë

  Financimi i ndershëm dhe serioz në mes të veçantë

  Ju duhet financimin për shtëpinë tuaj, për biznesin tuaj, për të blerë makinë, për blerjen e motor, për krijimin e tuaj të pastër kompani, për nevojat tuaja personale më në dyshim. Unë grantet persona

  1.000 €
  Fushë Kosovë
  29 dhjetor 01:48
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm për ata që kanë nevojë për të. Mund t'ju japim kredi duke filluar nga 5.000 deri në 2.500.000 € ose edhe më shumë duke e ditur se jemi

  400 €
  Graçanicë
  27 dhjetor 13:06
 • Montim te kamerave te siguris

  Montim te kamerave te siguris

  Bejm montimin e kamerave te siguris me teknologjin e fundit Turbo HD Bejm montimin per bisnese lokale afariste dhe shtepi, krijoni vetes siguri ne bisnesin tuaj apo shtepin tuaj me kamerat tona te ci

  290 €
  Prishtinë
  24 dhjetor 13:46
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Përshëndetni zonjën dhe zotëri Prindërit e mi kanë gjetur buzëqeshjen falë kësaj znj. Floriane LABEL që u ofron atyre kredi individësh, Irlandë, Zvicër, Kanada, Belgjikë, Francë, Itali, Poloni, në

  700 €
  Gjakovë
  22 dhjetor 21:34
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125jo

  1.000 €
  Gramsh
  19 dhjetor 10:04
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125jo

  1.000 €
  Tiranë
  19 dhjetor 09:35
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Zonja e mirë z. Miss Ne jemi një grup profesionistësh që ofrojnë kredi financiare për çdo person serioz dhe tretës me një aktivitet gjenerues të të ardhurave. Ne jemi të gatshëm t'ju japim huanë që d

  700 €
  Fier
  18 dhjetor 17:00
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Mirëmbrëma z. Znj Ne jemi një grup profesionistësh që ofrojnë kredi financiare për çdo person serioz dhe tretës me një aktivitet të gjenerimit të të ardhurave. Ne jemi të gatshëm t'ju japim huanë që

  700 €
  Prishtinë
  18 dhjetor 15:25
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Zubin Botok
  14 dhjetor 01:00
 • Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi

  Kredia dhe financimi i shpejtë dhe i besueshëm në 72h, ka një normë prej 3% midis 5000euro dhe 500.000.000 euro nëse jeni i interesuar: Email: [email protected] viber/whatsapp: +2296380

  5.000 €
  Prizren
  14 dhjetor 00:59
 • TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË Nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 2% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem kontaktoni me mua në adresën time të e-mail adresën:serv

  2.000 €
  Skrapar
  13 dhjetor 12:41
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  TË SHPEJTË TË KREDISË Nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 2% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem kontaktoni me mua në adresën time të e-mail adresën:servic

  2.000 €
  Lushnjë
  13 dhjetor 10:55
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez1

  15.000 €
  Kuçovë
  11 dhjetor 17:59
 • TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË Nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 3% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem kontaktoni me mua në adresën time të e-mail adresën: E-

  1.000 €
  Peqin
  10 dhjetor 16:35
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë Përshëndetje A keni probleme financiare? A ju është refuzuar nga banka për një hua? Ju doni për të zgjidhur borxheve tuaj një herë dhe për të gjithë. Këtu është nj

  600.000 €
  Tepelenë
  9 dhjetor 09:31
 • Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë

  Kredi ofrojnë në mes të veçantë Përshëndetje A keni probleme financiare? A ju është refuzuar nga banka për një hua? Ju doni për të zgjidhur borxheve tuaj një herë dhe për të gjithë. Këtu është nj

  105 €
  Skrapar
  7 dhjetor 11:18
 • ofrojnë kredi të shpejtë dhe serioze

  ofrojnë kredi të shpejtë dhe serioze

  ofrojnë kredi të shpejtë dhe serioze hi Ne jemi një shoqatë dhe ne ofrojmë hua midis individit dhe çdokujt në rast nevoje. Me një normë prej 2% janë të prirur t'ju japin kredi me kushte shumë të fa

  100 €
  Fushë Kosovë
  6 dhjetor 23:44
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Përshëndetje Është me mirënjohje të thellë që unë dua ta paraqes dëshminë time këtu, ju që jeni në kërkim të një huaje të parave, nuk e di se si ta shpreh gëzimin tim sepse jam në duke kërkuar

  300 €
  Lipjan
  6 dhjetor 06:28
 • Oferta e kredisë në mes të shpejtë dhe të sigurt.

  Oferta e kredisë në mes të shpejtë dhe të sigurt.

  hi Ne jemi një organizatë financiare dhe ndërkombëtare dhe ne ofrojmë kredi ndërmjet individëve për çdo person serioz që ka nevojë për para për çfarëdo arsye. Me një normë prej 2% në vit, ne ndjekim

  100 €
  Kamenicë
  5 dhjetor 19:17
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm për ata që kanë nevojë për të. Mund t'ju japim kredi duke filluar nga 5.000 deri në 2.500.000 € ose edhe më shumë duke e ditur se jemi

  600 €
  Kamenicë
  2 dhjetor 07:57
 • Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

  Mirëmëngjesi. Ne jemi një grup financiar me bazë në Francë, Gjermani, Kosovë dhe të tjera ... Deri në fund të vitit 2017, ne kemi vënë në dispozicion të çdo personi të kreditimit të mirë të karakter

  100 €
  Graçanicë
  19 nëntor 17:08
 • oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  oferta e kredisë midis individëve të shpejtë brenda 48 orëve

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  100 €
  Ranillug
  15 nëntor 09:21
 • Oferta e shpejtë e kredisë për realizimin e projekteve tuaja

  Oferta e shpejtë e kredisë për realizimin e projekteve tuaja

  Përshëndetje, emri im është Regina Trevor, dhe unë kam qenë një viktimë e mashtrimit në duart e huadhënësve të rreme, kam humbur deri në 30.000, dhe si rezultat, unë pothuajse vdiq. Biznesi im shpër

  500 €
  Prishtinë
  15 nëntor 09:17
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  ofrojnë kredi të shpejtë të kredisë dhe para të besueshme serioze Përshëndetje Z. Për të gjitha problemet tuaja financiare, ju lutem më tregoni kontakte sepse kam kapital të rëndësishëm dhe jam i an

  100 €
  Librazhd
  14 nëntor 22:01
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  ofrojnë kredi të shpejtë të kredisë dhe para të besueshme serioze Përshëndetje Z. Për të gjitha problemet tuaja financiare, ju lutem më tregoni kontakte sepse kam kapital të rëndësishëm dhe jam i an

  100 €
  Peqin
  14 nëntor 20:47
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  ofrojnë kredi të shpejtë të kredisë dhe para të besueshme serioze Përshëndetje Z. Për të gjitha problemet tuaja financiare, ju lutem më tregoni kontakte sepse kam kapital të rëndësishëm dhe jam i an

  200 €
  Kllokot
  14 nëntor 15:06
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  ofrojnë kredi të shpejtë të kredisë dhe para të besueshme serioze Përshëndetje Z. Për të gjitha problemet tuaja financiare, ju lutem më tregoni kontakte sepse kam kapital të rëndësishëm dhe jam i an

  200 €
  Gjilan
  14 nëntor 14:51
 • Ponudbe kreditnih hitro in varno .

  Ponudbe kreditnih hitro in varno .

  Ponudbe kreditnih hitro in varno . [email protected] Tu je rešitev . denar v vaš račun v manj kot 72 ur , je ponudba velja za vse pošteni ljudje. Zdaj, ta možnost je na voljo, da vam pomaga pr

  1.000 €
  Mitrovicë
  8 nëntor 12:40
 • Per arsye se do ble tjeter

  Per arsye se do ble tjeter

  Galaxy J1 ne regull me dy karta dy bateri . Per me shume 0674714776

  Me Marrveshje
  Pogradec
  19 tetor 15:45
 • Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .(whatsapp +33 785179748)

  Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .(whatsapp +33 785179748)

  Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .(whatsapp +33 785179748) [email protected] Këtu është zgjidhja . paratë në llogarinë tuaj në më pak se 72 orë , oferta është e vlefshme për të gjithë njer

  1.000 €
  Gllogoc
  2 tetor 10:50
 • Financimi i huasë

  Financimi i huasë

  Financimi i huasë Ne kemi një kapital shumë të lartë do të përdoret për të siguruar hua sidomos në afat të shkurtër dhe të gjatë, duke filluar nga 2,000 euro deri 5,000,000 euro për të gjithë njerë

  3.000 €
  Zubin Botok
  1 tetor 23:07
 • Financimi i huasë

  Financimi i huasë

  Financimi i huasë Ne kemi një kapital shumë të lartë do të përdoret për të siguruar hua sidomos në afat të shkurtër dhe të gjatë, duke filluar nga 5.000 euro deri 5.000,000 euro për të gjithë njerë

  3.000 €
  Tiranë
  1 tetor 21:08
 • Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .(whatsapp +33 785179748)

  Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .(whatsapp +33 785179748)

  Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .(whatsapp +33 785179748) [email protected] Këtu është zgjidhja . paratë në llogarinë tuaj në më pak se 72 orë , oferta është e vlefshme për të gjithë njer

  100 €
  Kllokot
  1 tetor 17:08
 • Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .(whatsapp +33 785179748)

  Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .(whatsapp +33 785179748)

  Ofron kredi të shpejtë dhe të sigurt .(whatsapp +33 785179748) [email protected] Këtu është zgjidhja . paratë në llogarinë tuaj në më pak se 72 orë , oferta është e vlefshme për të gjithë njer

  2.000 €
  Fushë Kosovë
  24 shtator 12:08