Kategoria

Çmimi

Vendi

 • soun.alicia@gmail.com

  [email protected]

  Kredi ofron në mes të veçantë serioz Unë kam kapitale që do të përdoret për të dhënë kredi afatshkurtra dhe afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për të gjithë që duan të rë

  1.000 €
  Deqan
  25 shkurt 13:56
 • Moler : Ngjyra,Fasada,Glet,Knauf,Dekorime.etj

  Moler : Ngjyra,Fasada,Glet,Knauf,Dekorime.etj

  MOLER Profesional , bëjm ngjyrosje te banesave , lokaleve , dhomave, zyreve , objekteve , etj, si dhe renovime te objekteve shtepive , dekorime te zyreve,shtepive ,dhe pun me dizajne sipas porosis,

  Me Marrveshje
  Podujevë
  21 shkurt 00:28
 • ''Austria''Parket bejm renovim komplet te objek..

  ''Austria''Parket bejm renovim komplet te objek..

  Austria Parket bejm renovim komplet te objekteve :si pershembull kryejm kto sherbime :ngjyrosje, knauf .Fasad ,termoizolim,qeramik,hidroizolim,,laminat ,parket glet, rregullimin e kornizave dritareve

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 11:33
 • Ngjyrosje me polikollor, Rinovime etj...

  Ngjyrosje me polikollor, Rinovime etj...

  Moler profesionalist bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri etj, si dhe rinovime, dekorime dhe punë me dizajne sipas porosisë, punojm te ghitha punët e moleraj, ke

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  20 shkurt 00:42
 • KREDI OFERTA NEW FALAS për vitin 2017

  KREDI OFERTA NEW FALAS për vitin 2017

  Hello, A keni probleme që kanë të bëjnë me problemet tuaja? Thuaj jo për problemet që ju pushtonin! Ju doni të merrni kredi për realizimin e projekteve tuaja! -A Goodwill Credit -A për ecurin

  160.000 €
  Skënderaj
  20 shkurt 00:18
 • KREDI OFERTA NEW FALAS për vitin 2017

  KREDI OFERTA NEW FALAS për vitin 2017

  Hello, A keni probleme që kanë të bëjnë me problemet tuaja? Thuaj jo për problemet që ju pushtonin! Ju doni të merrni kredi për realizimin e projekteve tuaja! -A Goodwill Credit -A për ecurin

  300.000 €
  Graçanicë
  20 shkurt 00:10
 • ''Austria''Parket bejm renovim komplet te objekt..

  ''Austria''Parket bejm renovim komplet te objekt..

  Austria Parket bejm renovim komplet te objekteve :si pershembull kryejm kto sherbime :Ngjyrosje, Knauf .Fasad ,Termoizolim,Qeramik,Hidroizolim,,Laminat ,Parket ,Glet, Rregullimin e Kornizave Dritareve

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  19 shkurt 20:40
 • Keramika ICO Profesional

  Keramika ICO Profesional

  ICO Kompani Renovuese.Kryen keto pun, Ne krejt teritorin e Kosoves: Instalimin e kabllove elektrike .Instalimin e ujt.Menjanimin e defekteve ne uj dhe kabllove elektrike 24h.Te xhitha llojet e fasadav

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  19 shkurt 03:30
 • Bejme instalimin e Rrymes dhe Riparimin ne Objek..

  Bejme instalimin e Rrymes dhe Riparimin ne Objek..

  Bejme Instalimin e Rrymes si dhe Riparimin Objekteve,Shtepive,Banesave,Lokaleve Me Tradit Shume Vjeqare ne tere Kosoven Elektro instalus TONI 044 - 307 - 341-

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  18 shkurt 21:30
 • Service elektro

  Service elektro

  Servis elektro :Instalime elektrike, mirmbajtje te rrjetit instalus, servisim te aparateve te amvisnis, montim bojlerve, llusterve, lidhje ne shtylla elektrike si dhe shum sherbime tjera elektrike.

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  18 shkurt 10:43
 • RENOVIME E BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..

  RENOVIME E BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..

  KRYEJM KETO PUNE BEJM RENOVIMINE BANESAVE SI DHE TERMO IZOLIMIN E TYRE MBRENDA DHE JASHTE SI DHE TE GJITHA DEKORIMET GIPSI KNAUFI AMSTRONG GLET

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  18 shkurt 08:29
 •  FASADER ALBI

  FASADER ALBI

  KRYEJM KETO PUNE BEJM RENOVIMIN E SHTEPIJAVE BANESAVE MBRENDA DHE JAHSTE RREGULLIMIN E TYRE SI DHE IZOLIMIN MBRENDA DHE JAHSTE TERMOIZOLIMIN NE MENYR PROFESJONALE TE GJITHA

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  18 shkurt 08:29
 • MOLER 0.50 m² Viber +377 44 878728

  MOLER 0.50 m² Viber +377 44 878728

  OFROJM NGJYROSJE ME POLIKOLOR TË BANESAVE SHTËPIJAVE LOKALVE ZYREVE ETJ PO ASHTU PUNOJM ME FASADA TË MBRENDHSME IZOLIM I MBRENDSHUM LLAQE KNAUF ETJ KEMI NJË STAF PROFESIONAL NË PUNETE E MOLERAIT PO

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  18 shkurt 01:28
 • N.N.P

  N.N.P "FESTIMI" Ndertimi i ultë, Ndertim i lartë..

  N.N.P. "FESTIMI" -Kryejm kto pune: Ndertime te larta, Ndertime te ulta, Rrethoje oborresh, Renovime etjj. Posedojm te gjitha mjetet per pune. Qmime te Volitshme, Per informata me te hollsishme mund t

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  17 shkurt 21:35
 • FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET, NGJYROSJE..

  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET, NGJYROSJE..

  FASADERI: FASADE, RENOVIME, MALLTER, KNAUF, GLET NGJYR. Mallterin e punojm me maqin. 044279731 049279731 [email protected] Viber +37744279731

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  17 shkurt 13:40
 • FASADER ,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET, NGJYROSJ..

  FASADER ,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET, NGJYROSJ..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731 049-279-731 Wiber +37744279731 [email protected] Pranojme ndonje kompensim ndonje veture apo

  Me Marrveshje
  Skënderaj
  17 shkurt 13:30
 •    M O L E R .. Agimi 0.50m² - FASADA , ,GLET

  M O L E R .. Agimi 0.50m² - FASADA , ,GLET

  Bejm ngjyrosjen e Shtepive , Banesave , Lokaleve me polikollor, punojm . . . FASADA . . .KNAUF dhe GLED . . . Renovime dhe Riparime ............................me pervoj mbi 20 vjeqare , ne kete p

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  17 shkurt 11:29
 • rregullimi oborrev me kubza te betonit (kocka)

  rregullimi oborrev me kubza te betonit (kocka)

  bojm montimin e kubzave te betonit dhe ngjeshjen e temelev tel 044767070 044814461 mund te na vizitoni edhe ne facebook bina-com bina-com

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  17 shkurt 08:41
 • rregullimi oborrev me kubza te betonit (KOCKA)

  rregullimi oborrev me kubza te betonit (KOCKA)

  bejme montimin e kubzav te betonit dhe ngjeshjen e temelav mund te na vizitoni edhe ne facebook bina-com bina-com tel 044767070 044814461

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  17 shkurt 08:40
 • KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI Nga muji shkurt 2017 Super oferta ne qmime per gjith klientit si ne ndertim dhe ne lymje PROJKETIM DHE NDERTIM Kompania e jone me pervoj pune ne lemi NDER

  Me Marrveshje
  Gjilan
  16 shkurt 21:07
 • KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI Nga muji shkurt 2017 Super oferta ne qmime per gjith klientit si ne ndertim dhe ne lymje PROJKETIM DHE NDERTIM Kompania e jone me pervoj pune ne lemi NDER

  Me Marrveshje
  Lipjan
  16 shkurt 21:07
 • KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI Nga muji shkurt 2017 Super oferta ne qmime per gjith klientit si ne ndertim dhe ne lymje PROJKETIM DHE NDERTIM Kompania e jone me pervoj pune ne lemi NDER

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 shkurt 21:06
 • KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI Nga muji shkurt 2017 Super oferta ne qmime per gjith klientit si ne ndertim dhe ne lymje PROJKETIM DHE NDERTIM Kompania e jone me pervoj pune ne lemi NDER

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  16 shkurt 21:05
 • KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI Nga muji shkurt 2017 Super oferta ne qmime per gjith klientit si ne ndertim dhe ne lymje PROJKETIM DHE NDERTIM Kompania e jone me pervoj pune ne lemi NDER

  Me Marrveshje
  Viti
  16 shkurt 21:04
 • KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI Nga muji shkurt 2017 Super oferta ne qmime per gjith klientit si ne ndertim dhe ne lymje PROJKETIM DHE NDERTIM Kompania e jone me pervoj pune ne lemi NDER

  Me Marrveshje
  Obiliq
  16 shkurt 21:03
 • KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI Nga muji shkurt 2017 Super oferta ne qmime per gjith klientit si ne ndertim dhe ne lymje PROJKETIM DHE NDERTIM Kompania e jone me pervoj pune ne lemi NDER

  Me Marrveshje
  Kllokot
  16 shkurt 21:02
 • KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI Nga muji shkurt 2017 Super oferta ne qmime per gjith klientit si ne ndertim dhe ne lymje PROJKETIM DHE NDERTIM Kompania e jone me pervoj pune ne lemi NDER

  Me Marrveshje
  Novoberdë
  16 shkurt 21:01
 • KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI

  KOMPANIA NDERTIMIT VLLEZRIT ZENELI Nga muji shkurt 2017 Super oferta ne qmime per gjith klientit si ne ndertim dhe ne lymje PROJKETIM DHE NDERTIM Kompania e jone me pervoj pune ne lemi NDER

  Me Marrveshje
  Kamenicë
  16 shkurt 21:00
 • Rregullimi i oborreve me kubza edhe zbukurimin ..

  Rregullimi i oborreve me kubza edhe zbukurimin ..

  bojm montimin e kubzave te betoni dhe ngjeshjen e temelev tel 044767070 044814461 mund te na vizitoni edhe ne facebook bina-com bina-com

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  16 shkurt 20:38
 • FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET,NGJYROSJE...

  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET,NGJYROSJE...

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731 049-279-731 Wiber +37744279731 [email protected] Pranojme ndonje kompensim ndonje veture apo

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 shkurt 19:40
 • IZOLIME ME KONDOR

  IZOLIME ME KONDOR

  BEJM IZOLIME ME KONDOR ME PROVOJ PUNE 24 VJEQARE JU GARANTOJM PER PUNE TON EDHE PER MATERJAL PUNOJM EDHE PUN DORE SIPAS MARVESHJES BEJM KULMA TE RRAFSHME TERASA BANJO PODRUME TE GJITHA SI I NDALOJ

  Me Marrveshje
  Gllogoc
  16 shkurt 19:40
 • FASADER MALLTER,RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJ..

  FASADER MALLTER,RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJ..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731 049-279-731 Wiber +37744279731 [email protected] Pranojme ndonje kompensim ndonje veture apo

  Me Marrveshje
  Gllogoc
  16 shkurt 19:38
 • IZOLIME ME KONDOR

  IZOLIME ME KONDOR

  BEJM IZOLIME ME KONDOR ME PROVOJ PUNE 24 VJEQARE JU GARANTOJM PER PUNE TON EDHE PER MATERJAL PUNOJM EDHE VEQ PUN DORE SIPAS MARVESHJES BEJM KULMA TE RRAFSHME TERASA BANJO PODRUME TE GJITHA SI I NDA

  Me Marrveshje
  Ferizaj
  16 shkurt 19:38
 • FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF ,GLET, NGJYROSJE...

  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF ,GLET, NGJYROSJE...

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731 049-279-731 Wiber +37744279731 [email protected] Pranojme ndonje kompensim ndonje veture apo

  Me Marrveshje
  Obiliq
  16 shkurt 19:35
 • Llaminat,keramik,knauf etj

  Llaminat,keramik,knauf etj

  Kryjm keto pune me qmime shum te volitshme Llaminat Keramik Knauf Ngyrosje te mureve Izolime etj

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 shkurt 18:48
 • Ofrojm sherbime te moleraj

  Ofrojm sherbime te moleraj

  Moler profesionalist bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri etj, si dhe rinovime, dekorime dhe punë me dizajne sipas porosisë, punojm te ghitha punët e moleraj, kemi e

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 shkurt 18:28
 • FASADER, MALTER, RENOVIM KNAUF , GLET, NGJYROSJE..

  FASADER, MALTER, RENOVIM KNAUF , GLET, NGJYROSJE..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731 049-279-731 Wiber +37744279731 [email protected] Pranojme ndonje kompensim ndonje veture apo n

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 shkurt 15:37
 • FASADER, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYR ..

  FASADER, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYR ..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731 049-279-731 Wiber +37744279731 [email protected] Pranojme ndonje kompensim ndonje veture apo

  Me Marrveshje
  Gllogoc
  16 shkurt 15:31
 • Bejm pasrimin e bunarve

  Bejm pasrimin e bunarve

  bejm pastrimin e bunarve jo me pump po hijm ne bunar edhe e pastrojm me dor te gjitha meduritan i hjekum deri 20 metrra edhe bejm lidhje e te gjithve llojev te hidrofrav sine bunar po ashtuj edhe ja

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 shkurt 15:31
 • FASADER,MALLTER,RENOVIME,KNAUF,GLET, NGJYROSJE. ..

  FASADER,MALLTER,RENOVIME,KNAUF,GLET, NGJYROSJE. ..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731 049-279-731 Wiber +37744279731 [email protected] Pranojme ndonje kompensim ndonje veture apo

  Me Marrveshje
  Malisheve
  16 shkurt 15:31
 • ARTI MOLER 0.50 -m² +37744271219

  ARTI MOLER 0.50 -m² +37744271219

  MOLER PROFESIONISTË ME SUPER QMIME .......... - OFROJM NGJYROSJEN E MUREVE ME POLIKOLOR NGJYROSUM BANESAT ,SHTËPIT - LOKALET DEPOT ETJ. - JEMI NJË EKIP I PËRKRYM NE PUNËT E MOLERAIT JEMI TË SHPEJT PUN

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  16 shkurt 14:38
 • HIDROIZOLIME ME KONDOR

  HIDROIZOLIME ME KONDOR

  BEJM IZOLIME ME KONDOR ME PROVOJ PUNE 24 VJEQARE JU GARANTOJM PER PUNE TON PUNOJM EDHE VEQ PUN DORE SIPAS MARVESHJES EDHE PER MATERJAL BEJM KULMA TE RRAFSHME TERASA BANJO PODRUME TE GJITHA SI I NDAL

  Me Marrveshje
  Pejë
  16 shkurt 11:28
 • Elektro instalues SERVIS

  Elektro instalues SERVIS

  KRYEJM KETO PUNE: PROJEKTE ELEKTRIKE NE OBJEKTE TE ULTA DHE TE LARTA SI NE LOKALE A PO SHTEPI. KRYEJM INSTALIME ELEKTRIKE MIRMBAJTJEN E RRJETIT INSTALUES. NDRIQIME PERSONALE DHE PUBLIKE SI DHE BEJM M

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  16 shkurt 10:39
 • Nivelizime te dyshemeve

  Nivelizime te dyshemeve

  ofrojm keto sherbime montimin e laminatit fasada izolimin me kondor nivelizimin garazhave podrumave ndertimin te shtepiave sigurojm cement zhavor rreth fiber najlon montaktoni ne tel 04543302

  Me Marrveshje
  Fushë Kosovë
  16 shkurt 07:29
 • MOLER 0.50 m² viber +37744271219

  MOLER 0.50 m² viber +37744271219

  OFROJM SHERBIME PER NGJYROSJE BEJM NGJYROSJEN E BANESAV SHTEPIJAV LOKALEV ZYREV ETJ PO ASHTU PUNOJM FASAD TE MBRENDSHME KNAUF ETJ KEMI PERVOJ PUNE MBI 20 VJET PROVOJ PUNE NUK BEJM PIKJEN E DYSHEMES AP

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  15 shkurt 14:30
 • Mallter fasada ngjyr glet

  Mallter fasada ngjyr glet

  kryjm keto pun mallter glet ngjyr knauf etj

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  14 shkurt 18:42
 • Gur punus

  Gur punus

  bejm te gjitha punet prej guri ose keta numra per kontakt Viber 049-502-758 ose 044212910 qmimi ështe sipas marrveshjes ju mir presim

  Me Marrveshje
  Malisheve
  11 shkurt 20:39
 • Gur Punus

  Gur Punus

  Punojm te gjitha llojet e puneve prej guri Me qmime te volitshme Gjendemi ne Fsh.Bubavec KK Malishev Ju mirpresim Nr. Per Kontakt :: 044-212-910,, 045-315-570 viber 049-502-758

  Me Marrveshje
  Prizren
  11 shkurt 20:39
 • Gur punus

  Gur punus

  Bejm te gjitha punet nga guri punojmi edhe me konpenzim Numrat per kontakt janë : 045-315-570 ose Viber 049-502-758

  Me Marrveshje
  Deqan
  11 shkurt 20:38
 • FONTANA

  FONTANA

  FONTANA UJVARE SHIQO VIDEO www.youtube.FONTANA UJVARE,

  Me Marrveshje
  Prishtinë
  9 shkurt 13:42