Punesime
Kosovë

Punesime në shitje në Kosovë

 • 8 foto
   RENOVIME TE BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMOI..
  Punesime

  RENOVIME TE BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMOI..

  KRYEJM KETO PUNE .................................. BEJME RENOVIM

  Prishtinë Sot, 11:16
  Me Marrveshje
 • 4 foto
   RENOVIME E BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..
  Punesime

  RENOVIME E BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..

  KRYEJM KETO PUNE BEJM RUNOVIMIN E BENESAVE SI DHE RREGULLUMIN E TYRE IZOLIMIN ME STIROPOL RREGUL

  Prishtinë Sot, 11:13
  Me Marrveshje
 • 4 foto
   FASADER ALBI
  Punesime

  FASADER ALBI

  KRYEJM KETO PUNE BEJME RENOVIMIN E SHTEPIJAVE BANESAVE MBRENDA DHE JASHTE RREGULLIMIN

  Prishtinë Sot, 11:12
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NDERTOJM RRETHOJET E OBORRIT
  Punesime

  NDERTOJM RRETHOJET E OBORRIT

  BEJM NDRETIMIN E RRETHOJAVE ET OBORRIT SI DHE LYRJENE TYRE NE KRYJME

  Prishtinë Sot, 11:10
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Renovime termo izolime te shtepijav dhe banesave..
  Punesime

  Renovime termo izolime te shtepijav dhe banesave..

  KRYEJM KETO PUEN BEJM RENOVIMINE BANESAVE DHE SHTEPIJAVE MBRENDA DHE JASHTE SI DHE IZOLIM

  Prishtinë Sot, 11:09
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  IZOLIME ME KONDOR
  Punesime

  IZOLIME ME KONDOR

  BEJM IZOLIME ME KONDOR ME PROVOJ PUNE 24 VJEQARE JU GARANTOJM PER PUNE TON EDHE PER MATERJAL PUNOJ

  Ferizaj Sot, 10:34
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  rregullimi oborrev me kubza te betonit (kocka)
  Punesime

  rregullimi oborrev me kubza te betonit (kocka)

  bojm montimin e kubzave te betonit dhe ngjeshjen e temelev tel 044767070 044814461 mund te

  Fushë Kosovë Sot, 09:52
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Rregullimi i oborreve me kubza edhe zbukurimin ..
  Punesime

  Rregullimi i oborreve me kubza edhe zbukurimin ..

  bojm montimin e kubzave te betoni dhe ngjeshjen e temelev tel 044767070 044814461 mund te n

  Ferizaj Sot, 09:51
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Service elektro MJESHTRI SHTEPIAK
  Punesime

  Service elektro MJESHTRI SHTEPIAK

  Servis elektro :Instalime elektrike, mirmbajtje te rrjetit instalus, servisim te aparateve te amvisn

  Prishtinë Sot, 09:45
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  BEJM INSTALIMIN E RRYMES DHE UJIT elektro&hidro*..
  Punesime

  BEJM INSTALIMIN E RRYMES DHE UJIT elektro&hidro*..

  te nderuar klient bejm instalimin e rrymes ,ujit ,dhe nxemjes qendrore ne menyr profesionale me per

  Ferizaj Sot, 09:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kërkoj Punë
  Punesime

  Kërkoj Punë

  Kërkoj Punë Si Peme edhe Perime Kom Përvoj Punë

  Prishtinë Dje, 23:46
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  HIDROIZOLIME ME KONDOR
  Punesime

  HIDROIZOLIME ME KONDOR

  BEJM IZOLIME ME KONDOR ME PROVOJ PUNE 24 VJEQARE JU GARANTOJM PER PUNE TON PUNOJM EDHE VEQ PUN DOR

  Pejë Dje, 13:37
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  IZOLIME ME KONDOR
  Punesime

  IZOLIME ME KONDOR

  BEJM IZOLIME ME KONDOR ME PROVOJ PUNE 24 VJEQARE JU GARANTOJM PER PUNE TON EDHE PER MATERJAL PUNO

  Gllogoc Dje, 13:34
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  FASADER, MALTER, RENOVIM KNAUF , GLET, NGJYROSJE..
  Punesime

  FASADER, MALTER, RENOVIM KNAUF , GLET, NGJYROSJE..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731

  Prishtinë Dje, 13:04
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET, NGJYROSJE..
  Punesime

  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET, NGJYROSJE..

  FASADERI: FASADE, RENOVIME, MALLTER, KNAUF, GLET NGJYR. Mallterin e punojm me maqin. 044279731 04927

  Fushë Kosovë Dje, 13:02
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF ,GLET, NGJYROSJE...
  Punesime

  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF ,GLET, NGJYROSJE...

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731

  Obiliq Dje, 13:02
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET,NGJYROSJE...
  Punesime

  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET,NGJYROSJE...

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731

  Fushë Kosovë Dje, 13:01
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  FASADER ,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET, NGJYROSJ..
  Punesime

  FASADER ,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET, NGJYROSJ..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731

  Skënderaj Dje, 13:00
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  FASADER,MALLTER,RENOVIME,KNAUF,GLET, NGJYROSJE. ..
  Punesime

  FASADER,MALLTER,RENOVIME,KNAUF,GLET, NGJYROSJE. ..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731

  Malisheve Dje, 13:00
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  FASADER, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYR ..
  Punesime

  FASADER, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYR ..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731

  Gllogoc Dje, 12:59
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  FASADER MALLTER,RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJ..
  Punesime

  FASADER MALLTER,RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJ..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731

  Gllogoc Dje, 12:59
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Elektro instalues SERVIS BANI
  Punesime

  Elektro instalues SERVIS BANI

  KRYEJM KETO PUNE: PROJEKTE ELEKTRIKE NE OBJEKTE TE ULTA DHE TE LARTA SI NE LOKALE A PO SHTEPI. KRYEJ

  Prishtinë Dje, 10:31
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Punime me kocka
  Punesime

  Punime me kocka

  Punojm me kubeza te betonit

  Fushë Kosovë Dje, 09:57
  Me Marrveshje
 • 1 foto
     M O L E R .. Agimi 0.50m² - kolor
  Punesime

  M O L E R .. Agimi 0.50m² - kolor

  Bejm ngjyrosjen e Shtepive , Banesave , Lokaleve me polikollor, . . . . . Renovime dhe Riparime .

  Prishtinë 30 qershor 12:08
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Punoj me Hillt,bëj thyerje të ndryshme beton të ..
  Punesime

  Punoj me Hillt,bëj thyerje të ndryshme beton të ..

  Punoj me Hillt të madh dhe të vogël,bej thyerje te ndryshme si p.sh hapjen e dritareve ne bodrume me

  Fushë Kosovë 29 qershor 22:15
  6 €
 • 4 foto
  FONTANA
  Punesime

  FONTANA

  FONTANA UJVARE SHIQO VIDEO www.youtube.FONTANA UJVARE . . Facebbok FONTANA UJVARE.,,

  Prishtinë 29 qershor 11:53
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Nivelizime te dyshemeve
  Punesime

  Nivelizime te dyshemeve

  ofrojm keto sherbime nivelizimin ndertesave garazhave podrumave sigurojm cement zhavor rreth fi

  Fushë Kosovë 29 qershor 07:03
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  KOMPANIA -PËR -PASTRIM-SHTEPIVE-LOKALEVE-OBJEKTE..
  Punesime

  KOMPANIA -PËR -PASTRIM-SHTEPIVE-LOKALEVE-OBJEKTE..

  KOMPANIA -EXTRA. -E\' SPECIALIZUAR.\'PËR PASTRIM --SHTEPIVE- LOKALET -OBJEKTE - LARIJEN E GEJAVE -[k

  Prishtinë 28 qershor 21:29
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  KOMPANIA- EXTRA.E SPECIALIZUAR,PËR-PASTRIM-SHTEP..
  Punesime

  KOMPANIA- EXTRA.E SPECIALIZUAR,PËR-PASTRIM-SHTEP..

  KOMPANIA-EXTRA-E SPECIALIZUAR-PER -PASTRIM--SHTEPIVE -LOKALET-OBJEKTE - ETJ. BEJ PASTRIM GEJAVE [ K

  Istog 28 qershor 21:14
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  FONTANA
  Punesime

  FONTANA

  FONTANA UJVARE SHIQO VIDEO www.youtube.FONTANA UJVARE . Facebook FONTANA UJVARE.

  Prishtinë 28 qershor 18:15
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Punojmë këto punë: KERAMIKË, Shkallë, Granit, Iz..
  Punesime

  Punojmë këto punë: KERAMIKË, Shkallë, Granit, Iz..

  Punojme me te gjitha llojet e keramikes, granitit, shkallve si dhe izolime me nje pune profesionale.

  Prishtinë 26 qershor 20:07
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Punojmë këto punë: KERAMIKË, Shkallë, Granit, Iz..
  Punesime

  Punojmë këto punë: KERAMIKË, Shkallë, Granit, Iz..

  Punojme me te gjitha llojet e KERAMIKËS, granitit, shkallve si dhe izolime me nje pune profesionale.

  Prishtinë 26 qershor 20:06
  Me Marrveshje
 • 5 foto
   RENOVIME E BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..
  Punesime

  RENOVIME E BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..

  KRYEJM KETO PUNE BEJME RENOVIMIN E BANESAVE SI DHE RREEGULLIMIN E TYRE IZOLIMIN ME STIROPOR RREGUL

  Fushë Kosovë 26 qershor 08:51
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  Rregullimi i kubezave
  Punesime

  Rregullimi i kubezave

  Punojme me kubeza te betonit 044933292

  Prishtinë 24 qershor 10:49
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  KASTRATI :Punojm Fasada,Ngjyr, Glet, Mallter
  Punesime

  KASTRATI :Punojm Fasada,Ngjyr, Glet, Mallter

  Nese doni ndertimin apo izolimin e shtepive te juaj atëhere per ju perkujdeset N.N .Kastrati N.N.Kas

  Prishtinë 18 qershor 10:53
  Me Marrveshje
 • 9 foto
   N.N.KASTRATI:Punojm Fasada Ngjyr Glet Mallter ..
  Punesime

  N.N.KASTRATI:Punojm Fasada Ngjyr Glet Mallter ..

  Bejm Ndertime dhe Renovime te Shtepive Banesave Lokaleve komplet te jashtme dhe te brendshme si ; Fa

  Prishtinë 18 qershor 10:52
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Keramika ICO Profesional
  Punesime

  Keramika ICO Profesional

  ICO Kompani Renovuese.Kryen keto pun, Ne krejt teritorin e Kosoves: Instalimin e kabllove elektrike

  Ferizaj 12 qershor 19:09
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Murosim tulla te fasades .bejm projekte dhe nder..
  Punesime

  Murosim tulla te fasades .bejm projekte dhe nder..

  murosim tulla te fasades jemi shum profesiona ne lamin e ndertimit bejm projektimin dhe ndërtimin e

  Ferizaj 11 qershor 10:56
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Bejme instalimin e Rrymes dhe Riparimin ne Objekte
  Punesime

  Bejme instalimin e Rrymes dhe Riparimin ne Objekte

  Bejme Instalimin e Rrymes si dhe Riparimin Objekteve,Shtepive,Banesave,Lokaleve Me Tradit Shume Vjeq

  Fushë Kosovë 9 qershor 08:57
  Me Marrveshje
 • 10 foto
   RENOVIME TE BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..
  Punesime

  RENOVIME TE BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..

  KRYEJM KETO PUNE.............................................. BEJM RENOVIMINE E BANESAVE ,

  Prishtinë 6 qershor 10:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  PENIS -për gratë – Flexibl – Gjatësia :, 21 x 4c cm
  Punesime

  PENIS -për gratë – Flexibl – Gjatësia :, 21 x 4c cm

  Materiali: silikoni Realistic Cilësi: I butë Dizajn i jashtëm: Penisi simulimi Gjatësia :, 21 x

  Prishtinë 1 qershor 12:22
  30 €
 • 11 foto
  Keramika punues '' Loni ''
  Punesime

  Keramika punues '' Loni ''

  Punojm gjitha punet me keramik, granit i rregullojm shkallet si dhe bejm izolimin e banjove me iz

  Ferizaj 31 maj 19:55
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  PUNOJM SKELE NGA HEKURI  BEJME NDRRIM EDHE ME V..
  Punesime

  PUNOJM SKELE NGA HEKURI BEJME NDRRIM EDHE ME V..

  Punojm skele te kualitetit te larte me cmim te volitshem sipas marrveshjes po me mundesi ndrrimi me

  Gllogoc 30 maj 14:42
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  BULLDOJ FRANCI E BASHKUQE E BASHKUAR
  Punesime

  BULLDOJ FRANCI E BASHKUQE E BASHKUAR

  BULLDOJ FRANCI E BASHKUQE E BASHKUAR Kjo zonjë e dashur është mbajtur në një kafaz për tërë jetën e

  Podujevë 29 maj 20:14
  150 €
 • 0 foto
  PRODUKTI E ZGJAT SEXIN EDHE 72 ore pa u NDALUR
  Punesime

  PRODUKTI E ZGJAT SEXIN EDHE 72 ore pa u NDALUR

  Teksti Jetegjatesia” është emri më i ri i produktit e cila ju lejon që të bëni seks për disa or

  Prishtinë 27 maj 01:52
  130 €
 • 0 foto
  Kerkoj punë
  Punesime

  Kerkoj punë

  Une jam infermiere e pergjithshme kam perfunduar shkollen e mesme te mjeksise por ne profesion tim n

  Klinë 26 maj 02:52
  350 €
 • 1 foto
  Pôžička vo výške 30 000 €, KTORÉ MÔŽU SPUSTIŤ MÔJ OBCHOD
  Punesime

  Pôžička vo výške 30 000 €, KTORÉ MÔŽU SPUSTIŤ MÔJ OBCHOD

  Dobrý deň, mám svedectvo, ktoré vám môžem priniesť V súvislosti s pôžičkou sme nehovorili o pánovi S

  Dragash 12 maj 12:11
  1.000 €
 • 0 foto
  Vozites Profesional me kategori B C E DE
  Punesime

  Vozites Profesional me kategori B C E DE

  Kerkoj pun Vozites Shofer me Kategorit B C E DE Pervoj pune kam shum. Paga e konvenushme 500e Orari

  Prishtinë 12 maj 04:22
  500 €
 • 0 foto
  kasap
  Punesime

  kasap

  kasap me prevoj

  Prishtinë 10 maj 22:16
  400 €
 • 12 foto
  HM GRAPHIC DESIGNER
  Punesime

  HM GRAPHIC DESIGNER

  Pershendetje une jam Hysen Matoshi dhe jam me profesion dizajner grafik ,per momentin jam duke kerku

  Ferizaj 3 maj 17:21
  Me Marrveshje