Punesime në shitje në Rajoni i Prishtinës

 • 10 foto
  IZOLIME ME KONDOR
  Punesime

  IZOLIME ME KONDOR

  BEJM IZOLIME ME KONDOR ME PROVOJ PUNE 24 VJEQARE JU GARANTOJM PER PUNE TON EDHE PER MATERJAL PUNO

  Gllogoc Sot, 13:34
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  FASADER, MALTER, RENOVIM KNAUF , GLET, NGJYROSJE..
  Punesime

  FASADER, MALTER, RENOVIM KNAUF , GLET, NGJYROSJE..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731

  Prishtinë Sot, 13:04
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET, NGJYROSJE..
  Punesime

  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET, NGJYROSJE..

  FASADERI: FASADE, RENOVIME, MALLTER, KNAUF, GLET NGJYR. Mallterin e punojm me maqin. 044279731 04927

  Fushë Kosovë Sot, 13:02
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF ,GLET, NGJYROSJE...
  Punesime

  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF ,GLET, NGJYROSJE...

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731

  Obiliq Sot, 13:02
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET,NGJYROSJE...
  Punesime

  FASADER,MALLTER,RENOVIME KNAUF , GLET,NGJYROSJE...

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731

  Fushë Kosovë Sot, 13:01
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  FASADER, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYR ..
  Punesime

  FASADER, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYR ..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731

  Gllogoc Sot, 12:59
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  FASADER MALLTER,RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJ..
  Punesime

  FASADER MALLTER,RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJ..

  PUNOJME FASADE, MALLTER, RENOVIME, KNAUF , GLET, NGJYROSJE Mallterin e punojm me maqin. 044-279-731

  Gllogoc Sot, 12:59
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Elektro instalues SERVIS BANI
  Punesime

  Elektro instalues SERVIS BANI

  KRYEJM KETO PUNE: PROJEKTE ELEKTRIKE NE OBJEKTE TE ULTA DHE TE LARTA SI NE LOKALE A PO SHTEPI. KRYEJ

  Prishtinë Sot, 10:31
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Service elektro MJESHTRI SHTEPIAK
  Punesime

  Service elektro MJESHTRI SHTEPIAK

  Servis elektro :Instalime elektrike, mirmbajtje te rrjetit instalus, servisim te aparateve te amvisn

  Prishtinë Sot, 10:29
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Punime me kocka
  Punesime

  Punime me kocka

  Punojm me kubeza te betonit

  Fushë Kosovë Sot, 09:57
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  rregullimi oborrev me kubza te betonit (kocka)
  Punesime

  rregullimi oborrev me kubza te betonit (kocka)

  bojm montimin e kubzave te betonit dhe ngjeshjen e temelev tel 044767070 044814461 mund te

  Fushë Kosovë Sot, 08:45
  Me Marrveshje
 • 8 foto
   RENOVIME TE BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMOI..
  Punesime

  RENOVIME TE BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMOI..

  KRYEJM KETO PUNE .................................. BEJME RENOVIM

  Prishtinë Dje, 09:21
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Renovime termo izolime te shtepijav dhe banesave..
  Punesime

  Renovime termo izolime te shtepijav dhe banesave..

  KRYEJM KETO PUEN BEJM RENOVIMINE BANESAVE DHE SHTEPIJAVE MBRENDA DHE JASHTE SI DHE IZOLIM

  Prishtinë Dje, 09:21
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NDERTOJM RRETHOJET E OBORRIT
  Punesime

  NDERTOJM RRETHOJET E OBORRIT

  BEJM NDRETIMIN E RRETHOJAVE ET OBORRIT SI DHE LYRJENE TYRE NE KRYJME

  Prishtinë Dje, 09:19
  Me Marrveshje
 • 4 foto
   FASADER ALBI
  Punesime

  FASADER ALBI

  KRYEJM KETO PUNE BEJME RENOVIMIN E SHTEPIJAVE BANESAVE MBRENDA DHE JASHTE RREGULLIMIN

  Prishtinë Dje, 09:17
  Me Marrveshje
 • 4 foto
   RENOVIME E BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..
  Punesime

  RENOVIME E BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..

  KRYEJM KETO PUNE BEJM RUNOVIMIN E BENESAVE SI DHE RREGULLUMIN E TYRE IZOLIMIN ME STIROPOL RREGUL

  Prishtinë Dje, 09:17
  Me Marrveshje
 • 1 foto
     M O L E R .. Agimi 0.50m² - kolor
  Punesime

  M O L E R .. Agimi 0.50m² - kolor

  Bejm ngjyrosjen e Shtepive , Banesave , Lokaleve me polikollor, . . . . . Renovime dhe Riparime .

  Prishtinë 30 qershor 12:08
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Punoj me Hillt,bëj thyerje të ndryshme beton të ..
  Punesime

  Punoj me Hillt,bëj thyerje të ndryshme beton të ..

  Punoj me Hillt të madh dhe të vogël,bej thyerje te ndryshme si p.sh hapjen e dritareve ne bodrume me

  Fushë Kosovë 29 qershor 22:15
  6 €
 • 4 foto
  FONTANA
  Punesime

  FONTANA

  FONTANA UJVARE SHIQO VIDEO www.youtube.FONTANA UJVARE . . Facebbok FONTANA UJVARE.,,

  Prishtinë 29 qershor 11:53
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Nivelizime te dyshemeve
  Punesime

  Nivelizime te dyshemeve

  ofrojm keto sherbime nivelizimin ndertesave garazhave podrumave sigurojm cement zhavor rreth fi

  Fushë Kosovë 29 qershor 07:03
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  KOMPANIA -PËR -PASTRIM-SHTEPIVE-LOKALEVE-OBJEKTE..
  Punesime

  KOMPANIA -PËR -PASTRIM-SHTEPIVE-LOKALEVE-OBJEKTE..

  KOMPANIA -EXTRA. -E\' SPECIALIZUAR.\'PËR PASTRIM --SHTEPIVE- LOKALET -OBJEKTE - LARIJEN E GEJAVE -[k

  Prishtinë 28 qershor 21:29
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  FONTANA
  Punesime

  FONTANA

  FONTANA UJVARE SHIQO VIDEO www.youtube.FONTANA UJVARE . Facebook FONTANA UJVARE.

  Prishtinë 28 qershor 18:15
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Punojmë këto punë: KERAMIKË, Shkallë, Granit, Iz..
  Punesime

  Punojmë këto punë: KERAMIKË, Shkallë, Granit, Iz..

  Punojme me te gjitha llojet e keramikes, granitit, shkallve si dhe izolime me nje pune profesionale.

  Prishtinë 26 qershor 20:07
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Punojmë këto punë: KERAMIKË, Shkallë, Granit, Iz..
  Punesime

  Punojmë këto punë: KERAMIKË, Shkallë, Granit, Iz..

  Punojme me te gjitha llojet e KERAMIKËS, granitit, shkallve si dhe izolime me nje pune profesionale.

  Prishtinë 26 qershor 20:06
  Me Marrveshje
 • 5 foto
   RENOVIME E BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..
  Punesime

  RENOVIME E BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..

  KRYEJM KETO PUNE BEJME RENOVIMIN E BANESAVE SI DHE RREEGULLIMIN E TYRE IZOLIMIN ME STIROPOR RREGUL

  Fushë Kosovë 26 qershor 08:51
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  Rregullimi i kubezave
  Punesime

  Rregullimi i kubezave

  Punojme me kubeza te betonit 044933292

  Prishtinë 24 qershor 10:49
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  KASTRATI :Punojm Fasada,Ngjyr, Glet, Mallter
  Punesime

  KASTRATI :Punojm Fasada,Ngjyr, Glet, Mallter

  Nese doni ndertimin apo izolimin e shtepive te juaj atëhere per ju perkujdeset N.N .Kastrati N.N.Kas

  Prishtinë 18 qershor 10:53
  Me Marrveshje
 • 9 foto
   N.N.KASTRATI:Punojm Fasada Ngjyr Glet Mallter ..
  Punesime

  N.N.KASTRATI:Punojm Fasada Ngjyr Glet Mallter ..

  Bejm Ndertime dhe Renovime te Shtepive Banesave Lokaleve komplet te jashtme dhe te brendshme si ; Fa

  Prishtinë 18 qershor 10:52
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Bejme instalimin e Rrymes dhe Riparimin ne Objekte
  Punesime

  Bejme instalimin e Rrymes dhe Riparimin ne Objekte

  Bejme Instalimin e Rrymes si dhe Riparimin Objekteve,Shtepive,Banesave,Lokaleve Me Tradit Shume Vjeq

  Fushë Kosovë 9 qershor 08:57
  Me Marrveshje
 • 10 foto
   RENOVIME TE BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..
  Punesime

  RENOVIME TE BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..

  KRYEJM KETO PUNE.............................................. BEJM RENOVIMINE E BANESAVE ,

  Prishtinë 6 qershor 10:31
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  PENIS -për gratë – Flexibl – Gjatësia :, 21 x 4c cm
  Punesime

  PENIS -për gratë – Flexibl – Gjatësia :, 21 x 4c cm

  Materiali: silikoni Realistic Cilësi: I butë Dizajn i jashtëm: Penisi simulimi Gjatësia :, 21 x

  Prishtinë 1 qershor 12:22
  30 €
 • 11 foto
  PUNOJM SKELE NGA HEKURI  BEJME NDRRIM EDHE ME V..
  Punesime

  PUNOJM SKELE NGA HEKURI BEJME NDRRIM EDHE ME V..

  Punojm skele te kualitetit te larte me cmim te volitshem sipas marrveshjes po me mundesi ndrrimi me

  Gllogoc 30 maj 14:42
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  BULLDOJ FRANCI E BASHKUQE E BASHKUAR
  Punesime

  BULLDOJ FRANCI E BASHKUQE E BASHKUAR

  BULLDOJ FRANCI E BASHKUQE E BASHKUAR Kjo zonjë e dashur është mbajtur në një kafaz për tërë jetën e

  Podujevë 29 maj 20:14
  150 €
 • 0 foto
  PRODUKTI E ZGJAT SEXIN EDHE 72 ore pa u NDALUR
  Punesime

  PRODUKTI E ZGJAT SEXIN EDHE 72 ore pa u NDALUR

  Teksti Jetegjatesia” është emri më i ri i produktit e cila ju lejon që të bëni seks për disa or

  Prishtinë 27 maj 01:52
  130 €
 • 0 foto
  Vozites Profesional me kategori B C E DE
  Punesime

  Vozites Profesional me kategori B C E DE

  Kerkoj pun Vozites Shofer me Kategorit B C E DE Pervoj pune kam shum. Paga e konvenushme 500e Orari

  Prishtinë 12 maj 04:22
  500 €
 • 0 foto
  kasap
  Punesime

  kasap

  kasap me prevoj

  Prishtinë 10 maj 22:16
  400 €
 • 5 foto
   RENOVIME E BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..
  Punesime

  RENOVIME E BANESAVE DHE SHTEPIJAVE TERMO ..

  KRYEJM KETO PUNE BEJM RENOVIMIN E BANESAVE SI DHE TERMO IZOLIMIN

  Prishtinë 26 mars 21:08
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Transport nga Gjermania per Kosovë dhe anasjelltas
  Punesime

  Transport nga Gjermania per Kosovë dhe anasjelltas

  Kontakti Kontaktoni me ne onlin direkt neVibrt ose WhatsApp ne tel:mobil :  Konta

  Prishtinë 21 mars 02:34
  10 €
 • 11 foto
  Me Gur.
  Punesime

  Me Gur.

  Punojm te gjitha punet prej Guri . qmimi spas msrrvedhjes Punojm edhe me kompensim Vetur komb kami

  Prishtinë 10 mars 10:09
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  N.N.SH MONDI DEKOR
  Punesime

  N.N.SH MONDI DEKOR

  Kryejm keto pun.Ndertimin e shtepive dhe fasadimin e tyre glet suvatim knauf ngjyra etj MARRIM EDHE

  Prishtinë 27 shkurt 16:36
  5 €
 • 1 foto
  Kerkojm masazhere me pervoj pune
  Punesime

  Kerkojm masazhere me pervoj pune

  Erizona massage ofrojm punesim Për dy vajza Duhet te ken pervoj pune Ndodhmi ne Prishtine dardan

  Prishtinë 22 shkurt 20:28
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  RAFTA NGA METALI SHUM TE PERSHTATSHUM PER GJITHQKA
  Punesime

  RAFTA NGA METALI SHUM TE PERSHTATSHUM PER GJITHQKA

  RAFTA NGA METALI SHUM TE SIGURT DHE TE PERSHTATSHUM me shum info Viber 044-456 333ose044-963-574

  Prishtinë 19 shkurt 12:17
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  RRITNI PENISIN E JUAJ EDHE 14.224 CM PER GJITHMON
  Punesime

  RRITNI PENISIN E JUAJ EDHE 14.224 CM PER GJITHMON

  Produkti bimor - natyral e rrit penisin edhe 14.224 cm per gjithmone. Perdorimi behet rregullisht

  Prishtinë 1 shkurt 21:25
  150 €
 • 7 foto
  RRITNI PENISIN EJUAJ EDHE 14.224 cm PER GJITHMONE
  Punesime

  RRITNI PENISIN EJUAJ EDHE 14.224 cm PER GJITHMONE

  Burri duhet te ketë penisin e fuqishëm! Unë do ju tregoj se si ta bëni atë për 4 jave! " Me ndihmen

  Prishtinë 1 shkurt 18:48
  150 €
 • 0 foto
  Mesuse private per femije
  Punesime

  Mesuse private per femije

  Ofroj mesim privat per nxenesit e shkolles fillore ne lenden e matematikes. Po ashtu ofroj shpjegim

  Prishtinë 28 dhjetor 12:39
  5 €
 • 3 foto
  Kontabilist - Accountant
  Punesime

  Kontabilist - Accountant

  Ofrojme sherbime profesionale -Mbajmë kontabilitetin për biznese të vogla dhe të mëdha dhe kryejme

  Prishtinë 26 dhjetor 16:00
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Offert Pune
  Punesime

  Offert Pune

  Kerkohen te punesohen per ne Kroaci: 🔹Murator 🔹Pllakashtrues 🔹Gips 🔹Armature 🏗 Mallter me Po

  Prishtinë 22 dhjetor 15:16
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Ofertë  Fat të mirë për ju
  Punesime

  Ofertë  Fat të mirë për ju

  Përshëndetje të gjithëve vetëm një mesazh të vogël për t'ju tërhequr vërejtjen se huadhënësit midis

  Prishtinë 18 dhjetor 17:07
  10 €
 • 1 foto
  Konkurs pune ne ndertim 2.25 deri 3.5 ora
  Punesime

  Konkurs pune ne ndertim 2.25 deri 3.5 ora

  Konkurs pune ne lamin e ndertimit. Pozitat: *(Mjeshter - 2.5€ deri 3.5€ per 1 ORE pune ). *(Puntorkr

  Fushë Kosovë 7 dhjetor 19:40
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Oferta e mahnitshme e huasë e marrë midis individëve të ndershëm
  Punesime

  Oferta e mahnitshme e huasë e marrë midis individëve të ndershëm

  Hello Ladies and Gentlemen, Are you in urgent need of a business loan, personal loan or mortgage loa

  Prishtinë 7 dhjetor 00:53
  100 €