Punesime
Shkodër

Punesime në shitje në Shkodër

 • 3 foto
   Agjensia extra Shpall Konkurs!!
  Punesime

  Agjensia extra Shpall Konkurs!!

  🎯Agjensia Extra shpall konkursin per 4 vende te reja pune ne pozicionin 🔑Konsulent/e per ndermjet

  Shkodër 25 janar 11:36
  1 €
 • 1 foto
  Vend i lire pune
  Punesime

  Vend i lire pune

  1 vend i lire pune! Institucion financiar 📍Shkoder Pagesa 65.000 leke ne muaj R

  Shkodër 21 nëntor 10:42
  1 €
 • 1 foto
  Oferte Pune: Punonjese Zyre
  Punesime

  Oferte Pune: Punonjese Zyre

  Të interesuarat mund të na dërgojnë CV në adresën tonë të e-mailit: [email protected] dhe

  Shkodër 23 gusht 15:31
  2 €
 • 1 foto
  Oferte Pune: Agjent Shitje
  Punesime

  Oferte Pune: Agjent Shitje

  Të interesuarat mund të na dërgojnë CV në adresën tonë të e-mailit: [email protected] në n

  Shkodër 21 gusht 16:00
  1 Lek
 • 1 foto
  Oferte Pune: Konsulente Imobiliare
  Punesime

  Oferte Pune: Konsulente Imobiliare

  Sun Real Estate, agjenci imobiliare e specializuar në blerje, shitje dhe qira të pasurive të paluajt

  Shkodër 21 gusht 15:54
  1 €
 • 1 foto
  Oferte Pune: Konsulente Imobiliare
  Punesime

  Oferte Pune: Konsulente Imobiliare

  Sun Real Estate, agjenci imobiliare e specializuar në blerje, shitje dhe qira të pasurive të paluajt

  Shkodër 16 gusht 13:26
  1 €
 • 1 foto
  1 vend i lire pune !
  Punesime

  1 vend i lire pune !

  1 Vend i lire pune ! Sanitare ne hotel Velipoja Pagesa 30.000 leke/muaj Ushqim dhe fjetje falas

  Shkodër 22 korrik 09:38
  30.000 Lek
 • 1 foto
  Vend pune si punonjëse zyre
  Punesime

  Vend pune si punonjëse zyre

  Të interesuarat mund të na dërgojnë CV në adresën tonë të e-mailit: [email protected]; në numr

  Shkodër 30 prill 17:23
  1 €
 • 1 foto
  Punonjëse zyre në agjenci udhëtimesh
  Punesime

  Punonjëse zyre në agjenci udhëtimesh

  Të interesuarat mund të na dërgojnë CV në adresën tonë të e-mailit: [email protected]; në

  Shkodër 17 gusht 17:01
  1 €
 • 1 foto
  Konsulente imobiliare
  Punesime

  Konsulente imobiliare

  Sun Real Estate, agjenci imobiliare e specializuar në blerje, shitje dhe qira të pasurive të paluajt

  Shkodër 16 gusht 16:51
  1 €
 • 1 foto
  Agjente shitjeje në terren e pasurive të patundshme
  Punesime

  Agjente shitjeje në terren e pasurive të patundshme

  MUNDËSI PUNËSIMI Agjencia imobliare "Sun Real Estate" kërkon të punësojë një agjente shitjeje në

  Shkodër 17 mars 18:40
  Me Marrveshje