Punesime
Vlorë

Punesime në shitje në Vlorë

Kategoria

Çmimi

Vendi

 • 0 foto
  Kerkohen shofer per taksi Vlore
  Punesime

  Kerkohen shofer per taksi Vlore

  Kompania AGBES kerkon shofer per taksi ne Vlore , te kene patenten D puna fillon menjehere.Paga

  Vlorë 21 maj 13:30
  Me Marrveshje
 • 1 foto
   Kërkojmë Agjent Shitje
  Punesime

  Kërkojmë Agjent Shitje

  Colombo Albania Agjency Kërkon të zgjerojë stafin me kolegë që duan punë dhe pëlqejn sfidat e rej

  Vlorë 16 nëntor 00:06
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Ofertë serioze buchokmariia@gmail.com
  Punesime

  Ofertë serioze [email protected]

  Unë jap kredi afatshkurtër, të mesme dhe të gjatë me një interes prej 3%. Kohëzgjatja e konsumit ësh

  Vlorë 5 tetor 20:34
  10 €