Sherbime
Gjakovë

Sherbime në shitje në Gjakovë

 • 2 foto
  PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT
  Sherbime

  PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT

  PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ANGL...

  Gjakovë Dje, 14:08
  1 €
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 02:48
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 02:43
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 02:43
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 02:41
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 02:41
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 02:34
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 02:19
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 02:17
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 02:11
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 02:06
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 01:45
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 01:45
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 01:42
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 01:42
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 01:41
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 01:36
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 30 janar 01:21
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ANGLISHT - SHQIP - ANGL
  Sherbime

  PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ANGLISHT - SHQIP - ANGL

  PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ...

  Gjakovë 29 janar 15:51
  1 €
 • 1 foto
  PastrimiDiti
  Sherbime

  PastrimiDiti

  PastrimiDiti 🔵Pastrimi Gjeneral i Shtëpi...

  Gjakovë 29 janar 09:20
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kontabiliteti bashkohor
  Sherbime

  Kontabiliteti bashkohor

  Ofroj sherbime te kontabilitetit Kontrol...

  Gjakovë 27 janar 07:57
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  KOMPANIA-EXTRA.E.SPECIALIZUAR,PËR-PASTRIM-SHTEPI..
  Sherbime

  KOMPANIA-EXTRA.E.SPECIALIZUAR,PËR-PASTRIM-SHTEPI..

  KOMPANIA- EXTRA, E,SPECIAZUAR PËR PASTRI...

  Gjakovë 25 janar 02:51
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  video dhe foto produkcon
  Sherbime

  video dhe foto produkcon

  gjirime dasmasve dhe ahengjeve te ndrysh...

  Gjakovë 24 janar 19:52
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  pontore prr mirmbajtje te shtepise zvicer
  Sherbime

  pontore prr mirmbajtje te shtepise zvicer

  kerkoj nje vajz grue deri ne moshen 40 v...

  Gjakovë 18 janar 05:20
  1.000 €
 • 0 foto
  pontore prr mirmbajtje te shtepise zvicer
  Sherbime

  pontore prr mirmbajtje te shtepise zvicer

  kerkoj nje vajz grue deri ne moshen 40 v...

  Gjakovë 18 janar 05:20
  1.000 €
 • 1 foto
  Blini Natrium Seconal Online whatsapp +31684024728
  Sherbime

  Blini Natrium Seconal Online whatsapp +31684024728

  Bleni Mephedrone (4-MMC) në internet wha...

  Gjakovë 18 janar 00:21
  500 €
 • 0 foto
  puntore per zvicer 1000 ushqim fjetje gratis
  Sherbime

  puntore per zvicer 1000 ushqim fjetje gratis

  kerkoj nje vajz ose grue deri 40 vjeqare...

  Gjakovë 16 janar 10:10
  1.000 €
 • 12 foto
  Tenda per dasma
  Sherbime

  Tenda per dasma

  Posedojm tenda te kompletuara me tavolin...

  Gjakovë 11 janar 11:10
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Tenda dhe tavolina, per dasma dhe ahengje.
  Sherbime

  Tenda dhe tavolina, per dasma dhe ahengje.

  Posedojm tenda te kompletuara me tavolin...

  Gjakovë 10 janar 15:42
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Tenda per dasma
  Sherbime

  Tenda per dasma

  Posedojm tenda te kompletuara me tavolin...

  Gjakovë 10 janar 15:40
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  TENDA,KARRIKA,TAVOLINA ME QERA 045646222
  Sherbime

  TENDA,KARRIKA,TAVOLINA ME QERA 045646222

  Tenda, Karrika tifani(transparente) ,Tav...

  Gjakovë 9 janar 17:26
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 28 dhjetor 2023 19:14
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Acheter Diplôme de licence , GMAT, TOEFL,DALF/DELF sans examen en France avec vérification en ligne:Viber/Telegram:+33 6 77 25 70 29
  Sherbime

  Acheter Diplôme de licence , GMAT, TOEFL,DALF/DELF sans examen en France avec vérification en ligne:Viber/Telegram:+33 6 77 25 70 29

  Acheter Diplôme de licence , GMAT, T...

  Gjakovë 28 dhjetor 2023 09:37
  200 €
 • 1 foto
  Qira me shumic
  Sherbime

  Qira me shumic

  Shiten afro 36 paketa qirinj.inf tel 044...

  Gjakovë 24 dhjetor 2023 07:35
  4 €
 • 1 foto
  Kurs për piano për fëmijë, dhe Këndim
  Sherbime

  Kurs për piano për fëmijë, dhe Këndim

  Profesoresha Erika Maksuti Berisha ( kën...

  Gjakovë 17 dhjetor 2023 13:13
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Shitet Inventari Per Frizere
  Sherbime

  Shitet Inventari Per Frizere

  shitet inventari per frizeri ne Gjakovë...

  Gjakovë 16 dhjetor 2023 13:36
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Shitet Inventari Per Frizere
  Sherbime

  Shitet Inventari Per Frizere

  shitet inventari per frizeri ne Gjakovë...

  Gjakovë 16 dhjetor 2023 13:36
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Ne ofrojmë kredi të besueshme, të shpejta dhe të sigurta
  Sherbime

  Ne ofrojmë kredi të besueshme, të shpejta dhe të sigurta

  Përshëndetje, unë jam Olek dhe punoj për...

  Gjakovë 15 dhjetor 2023 04:18
  900.000 €
 • 1 foto
  Bleni Pentobarbital Sodium whatsapp +4915212335491
  Sherbime

  Bleni Pentobarbital Sodium whatsapp +4915212335491

  Bleni Pentobarbital Sodium whatsapp +491...

  Gjakovë 7 dhjetor 2023 12:56
  500 €
 • 7 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 6 dhjetor 2023 19:49
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  Sherbime

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Tenda Ardi 📲 049 81 71 81 / 049 30 64 93...

  Gjakovë 4 dhjetor 2023 13:00
  Me Marrveshje
 • 12 foto
   Tenda , Karrika , Tavolina Shankerica me qera 049306493
  Sherbime

  Tenda , Karrika , Tavolina Shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Gjakovë 4 dhjetor 2023 13:00
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Logo dizajne
  Sherbime

  Logo dizajne

  Krijojme/Dizajnojme logo per ju apo komp...

  Gjakovë 2 dhjetor 2023 22:55
  1 €
 • 2 foto
  RRETHOJA me mrezh
  Sherbime

  RRETHOJA me mrezh

  Kryejm pun me rrethoja...

  Gjakovë 2 dhjetor 2023 15:56
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  Sherbime

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Gjakovë 27 nëntor 2023 20:49
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË
  Sherbime

  PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË

  Zyra për perkthime,dokumente zyrtare,dok...

  Gjakovë 21 nëntor 2023 12:49
  10 €
 • 12 foto
  Tenda , Karrika , Tavolina dhe Shankerica 049 81 71 81
  Sherbime

  Tenda , Karrika , Tavolina dhe Shankerica 049 81 71 81

  Ofrojme me qera : Tenda te ndryshme , ...

  Gjakovë 16 nëntor 2023 16:08
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË
  Sherbime

  PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË

  Zyra për perkthime,dokumente zyrtare,dok...

  Gjakovë 14 nëntor 2023 13:49
  10 €
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  Sherbime

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  • Tenda [ Me perde dekoruese, me drita d...

  Gjakovë 6 nëntor 2023 20:08
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  PERKTHIME-PROFESIONALE-ME-LICENCË
  Sherbime

  PERKTHIME-PROFESIONALE-ME-LICENCË

  PERKTHIME-PROFESIONALE-ME-LICENCË Njoft...

  Gjakovë 1 nëntor 2023 14:52
  10 €